azaheca 22.10.07, 22:47 Kiedy śni się tobie miły wkrótce będzie miły-były... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoralny_wierszokleta Re: Sennik 22.10.07, 23:00 A któż to cię azaheco wyślizgał bez mydła Kto Ci się śnił tak pięknie i powabnie Że dziś tak ten sen wspominasz o przebrzydła I aluzje o nim czynisz opowiadając nieładnie ? Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 22.10.07, 23:03 Z sennika: ...w matiasach moczyć swego kutasa... -najdalej jutro zmiażdży go prasa;-( Odpowiedz Link
mario320 Re: Sennik 25.10.07, 04:47 Šni mi sie od dni kilkunastu Lapacz Smokow. Chyba powiem sobie . - Basta ! I z domu nie wyjde po zmroku. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 25.10.07, 14:23 Kup sobie może Łapacza Snów na wszelki wypadek paciorek zmów a niestraszne będą smoki Beata rzuca na nie uroki i są łagodne jak baranki trafiły nawet do szkolnej czytanki Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 31.10.07, 00:04 A jeśli śni się Kapadocja wówczas wyjazdu czeka opcja do kraju garncarzy i wampirów do pustelników i paru świrów którzy tufy zamieszkują z innym wymiarem silną więź czują Odpowiedz Link
mario320 Sennik 31.10.07, 16:59 Gdy Prezydent šni sie z rana - w totka pewna jest wygrana ! ****************** Prostota jest droga medrcow. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 31.10.07, 17:51 Gdy po południu śni się malinka to śmiechu beczka i złości skrzynka..;-( Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 02.11.07, 23:21 A gdy wieczorem najdzie cię śpik troll obrzydliwy zjawia się w mig wkrótce ci także jawę zatruje najczęściej na miłych ludziach żeruje Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 05.11.07, 21:08 Gdy Pan Prezydent zjawia się w snach uważać trzeba,fałszywy gach gdzieś koło ciebie cicho się snuje i jak cię zniszczyć,wciąż kombinuje.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Sennik 05.11.07, 23:15 Pan Prezydent jest bez skazy ja nie wierzę w słowa Azy przecież ojciec to narodu ludowi nie robi smrodu. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 05.11.07, 23:25 Sny się tłumaczy zawsze na opak kiedy się śni paskudny chłopak to będziesz miała narzeczonego wielką...urodą..obdarzonego Niestety sen z Panem Prezydentem tłumaczyć trzeba starym patentem czyli raczej będzie odwrotnie jeszcze nam trollisko dotnie..;-( Odpowiedz Link
beata.krupska Re: Sennik 05.11.07, 23:54 Ponieważ nie blokujesz osób, które mnie obrażają, proszę żebyś nie wspominała na swoim forum ani o mnie ani o mojej twórczości. Nie będę robić ci reklamy bo nie zachowujesz sie jak koleżanka. Odpowiedz Link
mario320 Re: Sennik 06.11.07, 00:07 Gdy Prezydent sie przyšni o trzeciej, to rankiem slonko piekne zašwieci. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 06.11.07, 00:33 W mailu prywatnym Ci napisałam że tego trolla zablokowałam zresztą nie widać już idioty czy mam skasować jego wypoty? jeśli będzie wątek wycięty Twój tekst także będzie objęty bezsensownym pochlastaniem czy to dobre rozwiązanie? jeśli decyzja będzie na tak wystarczy,że dasz mały znak... Odpowiedz Link
mario320 Re: Sennik 06.11.07, 04:36 A gdy sie przyšni žona Prezydenta, dzien caly bedziesz ušmiechnieta ! Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 06.11.07, 12:15 Cały wątek poszedł precz skasowany został lecz niewinni także ucierpieli wszyscy,którzy klona sklęli a więc wszystkich ich przepraszam strefę BEZ TROLLA niniejszym ogłaszam Odpowiedz Link
mario320 Re: Sennik 07.11.07, 00:24 Gdy sie przyšni Tobie Smok - Przewroč sie na drugi bok. Tam sie przyšni piwa szklana, ktora sobie walniesz z rana. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 07.11.07, 13:37 A jeśli będzie to szklana "Żywca" to przyjaciela spotkasz fałszywca ale jeżeli będzie to "Lech" nasz Pan Prezydent powróci z Czech.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Sennik 07.11.07, 19:32 Ja przyznam szczerze,że wolę Żywca lecz przyjaciela nie chcę fałszywca a Prezydenta we śnie spotykam gdy się wódeczki wcześniej nałykam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sennik 07.11.07, 20:12 We śnie dotykać nosa lub ucha to CBA twych rozmów słucha.. a kiedy przyśni się leśny jeż o szóstej rano się dzwonka strzeż. Odpowiedz Link