alice0553 08.03.08, 10:46 Dobre rady tu zbierajmy i w kłopotach pomagajmy jak wyczyścić klawiaturę bo mam tam już kurzu furę klawisz spacji się zacina pewnie wpadła okruszyna czym laptopy swe czyścicie czy mi rady udzielicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Dobre rady. 08.03.08, 11:45 Są specjalne preparaty lecz narażą cię na straty tylko ekran zasmarują klawiatury nie pucują użyj pronto przeciw kurzowi przecież nim sprzątasz także Misiowi komputer musi być wyłączony miękką ściereczką odkurzony chciałam do rady linka zapodać ale skubany nie chciał się dodać Odpowiedz Link
madohora Re: Dobre rady. 08.03.08, 12:13 Ja się kiedyś bardzo zrujnowałam "Cleaning Solution" do ekranu dostałam Nie wiem jakby to rymem tu rzec W promocji wówczas dali pożyteczną rzecz Z jednej strony jest miękka ściereczka A z drugiej taka malutka szczoteczka Szczoteczka idealna do klawiatury Właśnie przed chwilą wymiotłam wszystkie "bzdury" Odpowiedz Link
azaheca Re: Dobre rady. 08.03.08, 18:07 Ja odkurzaczem kompa traktuję końcówkę miękką wówczas stosuję na tzw.szczelinówkę zakładam do książek specjalną główkę wszystkie paprochy,okruszki zbiera później się tylko ekran przeciera Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dobre rady. 09.03.08, 19:08 Może chłodnym strumieniem suszarki da się wydmuchać kurz z każdej szparki? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dobre rady. 09.03.08, 21:44 Suszarką okruszki to raczej wdmuchasz czemu mej rady ty nie posłuchasz? odkurzaczem się posługuję i wcale tego nie żałuję. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Dobre rady. 09.03.08, 22:19 Gdy ci luby brzuszek gniecie To nie kładź się na grzbiecie Żyj przykładnie, a po swoim pogrzebie będziesz czuć się jak w niebie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dobre rady. 09.03.08, 22:26 O czyszczeniu komputera Alis doświadczenia zbiera a Kaszalot nie na temat tu cielesny ma dylemat Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: kurdi-mol 09.03.08, 22:44 Ja Waćpani zapytowuję Co w tytule wątku figuruje Bo cosik mi się wydaje Że tytuł tylko rady zapodaje. Odpowiedz Link
alice0553 Re: kurdi-mol 09.03.08, 22:53 Ty się nie złość Kaszalotku bo to zdrowiu szkodzi, kotku pisz tu dla nas cenne rady bo mądrości masz pokłady. Odpowiedz Link
al.1 Re: Dobre rady. 09.03.08, 23:03 A co z monitorami? Czyścicie je czasami? Jeśli z usługi skorzystać chcecie Sami tego robić nie będziecie Odpowiedz Link
azaheca Re: Dobre rady. 09.03.08, 23:13 Świetny Alu masz patencik ma pieseczek swój talencik chyba Rudą też zatrudnię ma długi jęzor,wyczyści cudnie bo jamniczka jest dokładna przy tym mądra no i ładna Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dobre rady. 10.03.08, 00:09 Taki język różowiutki po nim ekran jest czyściutki czy należy do buldoga francuskiego, moja droga? Odpowiedz Link
azaheca Re: Dobre rady. 10.03.08, 00:22 Może być mopsem lub gryfonikiem lecz zawsze ekran czysty wynikiem Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dobre rady. 10.03.08, 00:34 Ważny jest efekt pracy jęzora więc ja zatrudnię nawet kaczora. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dobre rady. 10.03.08, 00:46 Kaczy i koci język jest ostry ma porysować ekranik siostry? Odpowiedz Link