azaheca 18.05.08, 16:41 Ci co noszą okulary są mądrzejsi? nie do wiary! wykazały tak badania czy tendencyjne były pytania? przecież te wady są genetyczne a w okularach dzieci tak liczne że inne w kompleksy mogą popadać i zwykłe szkiełka na nos zakładać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Okularnicy 18.05.08, 19:57 Mam okulary dla nosa do pary gdzieś leżą sobie a ja wszystko robię by coś zobaczyć bez nich .Tłumaczyć nie będę czemu ich nie lubię i czemu wiecznie je tylko gubię. Odpowiedz Link
azaheca Re: Okularnicy 19.05.08, 00:15 Ja okulary mam ulubione do samochodu są przeznaczone trochę słońce przyciemniają i widzeniu ostrość dają a drugie leżą obok pilota jak coś zobaczyć przyjdzie ochota z najmniejszymi detalami lub z ekranu napisami przed stałym noszeniem jednak się wzdragam i wyobraźnią sobie pomagam Odpowiedz Link
efekthumorystyczny nie do wiary 19.05.08, 07:20 nie do wiary,nie do wiary! ze zdziwienia przecieram okulary.. cdn. Odpowiedz Link
alice0553 Re: nie do wiary 20.05.08, 00:18 Okularki też zakładam gdy przed komputerem siadam bez nich tekścik się rozmywa no cóż, latek nie przybywa telewizję gdy oglądam to przez inne już spoglądam lecz za bardzo to nie lubię być w okularników klubie. Odpowiedz Link
azaheca Re: nie do wiary 20.05.08, 00:49 Ja w komputerku wciąż nieźle widzę chyba że forum sobie obrzydzę a wówczas wcale na nie nie wchodzę lecz na Wierszykach głupoty płodzę Odpowiedz Link