tropem_misia1 09.05.09, 23:57 Oczka szybko zmruż, przeca późno już! Patrz - kołderka ciepła czeka na spracowanego człeka. I podunia się przytuli i zamruczy luli,luli. A łóżeczko hebanowe skrzypi cicho: połóż głowę!. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 bunt!! 10.05.09, 00:00 Ja nie będę teraz spała bo bym cosik jeszcze chciała!! Co? To wielka tajemnica. Niechaj każdy tu wylicza swe domysły,domniemania! Ja sie teraz pięknie kłaniam no i znikam bo mój czas Idę zrobię to co każdy z Was. Odpowiedz Link
azaheca Re: bunt!! 10.05.09, 11:51 Pewnie Tropcia coś by zjadła czekoladkę?czyżbym zgadła? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: e tam, bunt 10.05.09, 12:44 Dla niepoznaki w saganie ma Jasia Wędrowniczka na spanie misio lubił z sagana earl grey`a biednemu w odwyku nadzieja Odpowiedz Link
azaheca Re: e tam, bunt 10.05.09, 23:19 Jak w saganie,to siwucha księżycówka,berbelucha... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kołysanka dla nieśpiących. 11.05.09, 00:08 patrz jak księżyc wciąż się trudzi, blaskiem w oczy wszystkich ludzi srebrnym skrzy by zamknęli swe powieki zrób to i ty Odpowiedz Link
azaheca Re: Kołysanka dla nieśpiących. 11.05.09, 00:22 Tak też zrobię,piwko skończę i komputer swój wyłączę ale fajny film w tivi nie pozwala coś spać mi o ambitnym koniu rzecz a więc senność poszła precz mam od rana też zwierzaki tylko rozmiar już nie taki Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla nieśpiących. 27.07.09, 00:13 zamknij oczy niech sen złoty cię otoczy a w nim tylko ja i ty... .... www.youtube.com/watch?v=1ia1zSj5-L8 Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kołysanka na wyłączność. 11.05.09, 00:18 głowa twa na poduszce wyznacza granice otulam ją swym oddechem może dziś uchwycę zarys snu pod powieką co drga sen ścigając widzę tylko twój uśmiech ach,co skrywają twe zamknięte oczy? ZABRAŁEŚ MNIE ? ze sobą gdy cię sen zaskoczył Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Kołysanka na wyłączność. też 11.05.09, 00:21 Ja kawę i coś z barku I sok z Tymbarku W radiu walca Czy mogę panią Tropciu do tańca Odpowiedz Link
tropem_misia1 ja nie tańczę!!! 11.05.09, 00:33 Boże drogi.. O tej porze moje nogi maszerują sobie zgodnie tam gdzie super im wygodnie. Idzie prawa,idzie lewa buzia im wtórując ziewa... Do łóżeczka..drogi panie cóz zostało... tylko spanie. DOBRANOC. Odpowiedz Link
azaheca Re: ja nie tańczę!!! 13.05.09, 00:41 Dziś zimnego ogrodnika nienawidzę więc budzika bezlitosny,wstrętny drań już nie mogę patrzeć nań! a on dzwoni,jest natrętny na nękanie zawsze chętny zimne łóżko grzeje suka ona też ciepełka szuka muszę śpiwór jej dostarczyć by przestała na mnie warczeć! Odpowiedz Link
azaheca Re: ja nie tańczę!!! 16.05.09, 00:44 Już jest sobota,zagwostkę mam ja wciąż przy necie,choć noc to trwam może wreszcie się okaże że się spełni o czym marzę lecz tymczasem cicho,sza bo usłyszy wiedźma zła...;-( Odpowiedz Link
azaheca Re: ja nie tańczę!!! 30.05.09, 00:31 Znowu sobota,a ja zostaję we własnym domu,gdzie ciepłe kraje facet u boku nad oceanem walory męskie są pożądane... i jeszcze musi krewetki jadać nad stanem kasy mocno nie biadać inteligencja,dowcip i takt... gdzie mam go szukać? w gazecie "Fakt" Odpowiedz Link
azaheca Re: ja nie tańczę!!! 01.06.09, 00:11 Zaraz mnie Neo stąd wyloguje bo za usługi już im dziękuję mam teraz Aster,ale czy .... tam zalogować uda się mi ?(mnie) zaraz wypróbować chcę... Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla spracowanych. 25.07.09, 22:22 Nic mnie już nie rusza Idę w objęcia Morfeusza Ty też, słodko śpij I fajne rzeczy śnij Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kołysanka dla niedoskonałych 27.07.09, 20:28 ręką lewą strzepnie pierze co w poduszce kłębem staje prawa już za koc się bierze wyrównuje co wystaje aaa aaa aaa głowa senna się pokłada bo dźwiga ciężkie powieki ach biada,dzieweczce biada gdy zamkną się na wieki aaa aaa aaa a czemu? dzieweczka zlegnie do łoża nie płaczcie gdy zaświta bo choć już nie ma dzieweczki z łózka wstanie kobita aaa aaa aaa Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla niedoskonałych 27.07.09, 23:16 misio zawsze doskonały choć do przytulania mały na tę ciężką, smutną, noc lepsza baba, albo koc Odpowiedz Link
meltbigson Kołysanka dla 28.07.09, 04:04 Tam mi życie się uśmiecha: Katolików nie ma w Czechach! Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla 28.07.09, 09:26 meltbigson napisała: > Tam mi życie się uśmiecha: > Katolików nie ma w Czechach! Protestantów za to wielu Co nie myślą o weselu Mormonami świat zarasta No cóż zrobić, taka kasta. Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla 29.07.09, 00:04 smutno tęskne noce płyną żal dziewczyny z mandoliną w środku nic się nie zmieniło wewnątrz wszystko jest jak było Odpowiedz Link
meltbigson Z żalu za dziewczynami... 29.07.09, 05:39 Z żalu za dziewczynami wyciągamy lekcje: Że nie ma co żałować, gdy miały infekcje Odpowiedz Link
meltbigson Gdyś... 29.07.09, 05:43 tebako napisała: > > smutno tęskne noce płyną > żal dziewczyny z mandoliną > w środku nic się nie zmieniło > wewnątrz wszystko jest jak było > Gdyś infekcji nie złapał - nic się nie zmieniło. To jest dobra wiadomość! Wszak zdrowym być miło! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kołysanka dla zwykłych ludzi 30.07.09, 22:01 połóż głowę na kamieniu obojętnym,zimnym ,twardym i niecha śnią ci się mamuty i niech śnią się dinozaury, Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kołysanka dla doznających olśnienia. 15.08.09, 22:16 hop do łóżka pod kołderkę czeka na cię poduszeczka i zanurkuj cichym lotem w sen- bo to jest twa ucieczka. Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla doznających olśnienia. 17.08.09, 00:52 tropem_misia1 napisała: > > hop do łóżka pod kołderkę > czeka na cię poduszeczka > i zanurkuj cichym lotem > w sen- bo to jest twa ucieczka. > hop do łóżka na kołderkę bo gorąca nocka dziś będę chrapał obok ciebie twój kochany mały Krzyś Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kołysanka dla doznających olśnienia. 17.08.09, 14:51 nie jesteś misiem, tylko Krysiem!!! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kołysanka dla doznających olśnienia. 17.08.09, 15:44 Ja za Tropcię tu dopowiem że nie Krzyś,a Miś jej w głowie Krzyś się smakiem obejść musi i na swojej spać podusi. Odpowiedz Link
tebako Re: Kołysanka dla doznających olśnienia. 18.08.09, 01:09 Spij istotko mała Głowa ociężała Leży na podusi A nocka już kusi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kołysanka dla grzeszników 19.08.09, 23:37 zamknij oczka gwiazdka mruga i idiotę z ciebie struga aaa aaa aaa myślisz,że to jest dla ciebie że już jesteś w siódmym niebie aaa aaa aaa gwiazdka mruga z pobłażaniem.. zaraz ci się w łeb dostanie aaa aaa aaa ZA CO? serce twe strwożone. he,he,he nic nie będzie wyliczone. każdy kładąc na podusi łeb ,do grzechu przyznać musi się. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: adagio 22.08.09, 17:33 Góra – dół a mówiłem żeby bez ruchu nie wytrzymała poduszka stara od babci, jej głowa cała w puchu Odpowiedz Link