agava07 31.05.10, 12:35 macie problemy ze zwrotem? Jak np kupicie coś a następnie się rozmyślicie? Mi nie chcieli przyjąć zwrotu następnego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Lidl 31.05.10, 13:18 W moim przyjmują bez problemu. Może od kierownika to zalezy i jego twardości Odpowiedz Link
misself Re: Lidl 31.05.10, 16:20 agava07 napisała: > macie problemy ze zwrotem? Jak np kupicie coś a następnie się > rozmyślicie? Mi nie chcieli przyjąć zwrotu następnego dnia Nie próbowałam nigdy nic zwracać, co było pełnowartościowe, bo w tym sklepie nie ma zwrotów. Można złożyć reklamację - i z tym u mnie nie ma problemu, raz oddawałam zepsute pieczarki, innym razem kurczaka. Odpowiedz Link
dolmadakia Re: Lidl 31.05.10, 19:20 Raz zwróciłam piżamę dziecięcą-przy pierwszym praniu rozlazły się szwy w spodenkach.Przyjęli bez problemów.Innym razem okazało się,że puszka plastikowa była peknięta /wyszło dopiero w domu/Wymienili.Bez kłopotu. Odpowiedz Link
misself Re: Lidl 31.05.10, 20:45 Dolmadakia, ale to nie są zwroty towaru pełnowartościowego pt. "kupiłam i się rozmyśliłam" Odpowiedz Link
hela6 Re: Lidl 31.05.10, 20:18 W Lidlu nie ma przymierzalni, więc przy zakupie informują ze można zwrócić odzież jak by co,można też zwrócić sprzęt którego nie można sprawdzić w sklepie a okaże się niesprawny /np mikser/ natomiast co do reszty pełnowartościowych towarów, polskie przepisy nie przewidują zwrotów, wszystko jest kwestią dobrej woli. Odpowiedz Link
misself Re: Lidl 31.05.10, 20:45 hela6 napisała: > W Lidlu nie ma przymierzalni, więc przy zakupie informują ze można zwrócić > odzież jak by co Odzież owszem, ale bielizny i nakryć głowy nie można. Odpowiedz Link