Dodaj do ulubionych

Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofalowki

10.03.11, 22:53
Czy oprocz Luminarca znacie jakies inne firmy, ktore wytwarzaja serwisy obiadowo-kawowe ktore mozna wkladac do zmywarki i mikrofalowki? Do ktorych takze mozna dokupywac rozne elementy: kubki, filizanki etc.
Obserwuj wątek
    • magdalaena1977 Re: Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofal 10.03.11, 23:06
      www.lubiana.com.pl/index1.php?sec=p_dla_domu&typ=arianna&hl=pl
      Ja mam od pięciu lat niedekorowany zestaw Arianna / Afrodyta z firmy Lubiana. Nadaje się do zmywarki i mikrofalówki, a wygląda IMHO dużo lepiej od luminarca.
      Porcelana nie jest droga (najdroższe są zdobienia) i można dokupować poszczególne elementy.
      • claratrueba Re: Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofal 11.03.11, 07:26
        Chodzież produkuje takie zestawy. Znajdziesz na allegro. Właśnie czekam na kuriera. Cena jest wyższa niż Luminarc ale zestawy są duzo bogatsze- z wazą, sosjerką, półmiskami.
    • arribeth Re: Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofal 12.03.11, 16:29
      Ja mam Rococo białe z Ćmielowa, co prawda nie używam mikrofali, ale producent pisze że można.
      O, taki, www.cmielow-sklep.pl/?139,serwis-obiadowy-rococo-na-12osob-45-elementy-dekor.-0001 , plus serwis kawowy
      • magdalaena1977 Re: Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofal 12.03.11, 17:23
        arribeth napisała:

> Ja mam Rococo białe z Ćmielowa, co prawda nie używam mikrofali,
        > ale producent pisze że można.
        Mam kilka filiżanek rococo i sprawdzają się w obu funkcjach.
    • sueno ROSSLER ANGELO 12.03.11, 20:15
      A firme Rossler Austria ktos zna?
      Cmielow, Lubiana sa dla mnie zbyt przypominajace moj serwis slubny, szukam czegos w stylu Luminarca, Rosslera albo Ikei.
    • lee_na Re: Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofal 13.03.11, 08:58
      zajrzyj na filiżanka.pl super wybór tam masz
    • thea19 Re: Serwis kawowo-obiadowy do zmywarki i mikrofal 16.03.11, 22:12
      holenderska firma ter steege, mam po trochu z kazdej serii cos i nic sie nie psuje
      na allegro jest sporo sprzedawcow, najpopularniejszy jest serwis z lawenda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka