semi-dolce 10.03.12, 14:02 Potrzebuję zakupić chłonne ręczniki 140x70 lub większe. Nie muszą być ładne, ani mięsiste po prostu bardzo chłonne i najlepiej tanie. Znacie jakieś, które możecie polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-monkey Re: Chłonne ręczniki 10.03.12, 17:34 Tak, ja polecam te z Ikei najtańsze kupiłam na wakacje, ale jestem z nich bardzo, bardzo zadowolona i używamy na co dzień, są miękkie, dobrze chłoną, nie za grube bo ja takich nie lubię, szybko schną, kolor się nie spiera i ogólnie jestem bardzo zadowolona i mają fajne, żywe kolory, ale to już kwestia gustu Odpowiedz Link
semi-dolce Re: Chłonne ręczniki 10.03.12, 18:09 O dzięki. Kolor i estetyka są mi kompletnie obojętne, bo to dla maleńkich szczeniaków, jako podłoże do koszyka A w linku wyświetlił mi się akurat niebieski, więc takie kupię, bo szczeniaki tez będą niebieskie (dokładniej-błękitne) Odpowiedz Link
smutas13 Re: Chłonne ręczniki 11.03.12, 10:20 Wszystkie ręczniki z bawełny 100%, wyprane przed pierwszym użyciem, nie płukane w płynie do zmiękczania tkanin, powinny być bardzo chłonne. Odpowiedz Link
agnieszka_fecko Re: Chłonne ręczniki 15.03.12, 00:09 Jestem tego samego zdania. Tutaj można znaleźć więcej na ten temat www.advertex.pl/chlonne-reczniki Odpowiedz Link
agnieszka_fecko Re: Chłonne ręczniki 15.03.12, 10:53 www.advertex.pl/chlonne-reczniki działający link Odpowiedz Link