Dodaj do ulubionych

WDPD - dziękuję

15.08.12, 14:32
Truscaveczko, nie wiem kto i czym Cię natchnął, żeby założyć to forum.

Można tu znaleźć i radę na spękane pięty uzyskać pomoc w wyborze lodówki. Nawet można trochę pofilozofować. Same fajne kobitki - nie zawsze się zgadzamy, ale jedna wie to inna tamto i jakoś tak łatwiej w tym pogmatwanym świecie się odnaleźć.

Jedno jest pewne: gdyby nie było tego forum, koniecznie trzeba by było je wymyślić.

Mam nadzieję, że nie tylko w swoim imieniu składam, mam nadzieję, że WYSTARCZAJĄCO WIELKIE PODZIĘKOWANIA smile
Obserwuj wątek
    • dzedlajga Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 14:47
      Tylko Panów tu trochę brakuje, choć może by tylko przeszkadzali. Ciekawe czy mają swoje forum Wystarczająco Dobrego Oglądacza Meczów i Pijaczy Piwa wink

Wczoraj w autobusie słyszałam, jak pewien bardzo zacny pan wyglądający co prawda na nieco nadużywającego różnych trunków cierpliwie i bez cienia zdenerwowania tłumaczył przez telefon swojej połowicy zasadę działania magnesu oraz to, że nie musi wymieniać całych szafek tak jak Krysia czy inna Basia, bo ich na to nie stać. Ale po cenie producenta może sobie u kolegi zamówić takie fronty jakie tylko sobie wymyśli i jakie są dostępne na rynku. Dobre 10 minut powtarzał w kółko to samo na różne sposoby, aż dała się przekonać.

Nie odważyłam się mu tego powiedzieć wprost, ale wielki szacun dla tego Pana oraz innych Mężczyzn, którzy czasem jednak wykazują się stoicką cierpliwością tłumacząc nam rzeczy dla nich oczywiste. Bo my to jednak czasem lubimy zrobić dziurę w całym...
      • kasiak37 Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 15:06
        tez lubie to forumsmile
      • hamerykanka Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 15:49
        A mi nie brakuje , bo 90% z nich to MIszczowie Wiedzy o Wdzystkim, chocby nawet nie robili tego ani nie widzieli na oczy. Widze to na forach budowlanych i nawet Klubie Bab Budowniczych. Cokolwiek sie napisze, od razu 10 panow z agresja skrytykuje.
        To forum doceniam wlasnie za BRAK panow..
        • dzedlajga Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 19:55
          Uwielbiam Twoją stopkę, już kiedyś zwróciłam na nią uwagę, ale nie mogę wszystkiego wkleić do swojej bo już wyczerpałam limit... wink
          • hamerykanka Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 21:43
            Dziekismile
        • hela6 Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 21:20
          Fakt, na elektrodzie jak na bazarze, nikt nic nie wie ale każdy mądry big_grin
      • maria10344 Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 22:40
        Właśnie dlatego kocham to forum,że facetów nie ma.Gdy zapytam o radę,to wiem,że będzie rzetelna i mogę na niej polegać.Faceci to tylko się wymądrzają a już wielką radochę sprawia im udowadnianie ''babom",że są z niższej gałęzi.
    • gryfb Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 23:26
      Popełniłem ostatnio na tym forum kilka wpisów.
      Niniejszym najmocniej wszystkie Panie przepraszam.
      Jednak chcę zaznaczyć, że besserwisserstwo nie było bodaj najmniejszą moją intencją.
      • dzedlajga Re: WDPD - dziękuję 15.08.12, 23:52
        Witamy Pana serdecznie! Jeśli mnie pamięć nie myli, udzielał się Pan w moim wątku o praniu - babcia odwalająca prasowanie i pijąca herbatę z cytryną, jeśli niczego nie pokręciłam wink

Jeśli chodzi o wymądrzanie się, to muszę przyznać, że ostatnio to chyba ja pod tym względem wiodę tu prym. A zapewniam, że jestem kobietą. I nie mogę obiecać, że się poprawię wink
      • ivonn44 Re: WDPD - dziękuję 16.08.12, 12:09
        ja jestem uzależniona. Muszę co jakiś czas " wpaść" i poczytać o czym piszecie. Jesteście naprawdę super. Pozdrawiam Założycielkę i Was WSZYSTKIE !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka