Dodaj do ulubionych

Starte panele

19.08.14, 11:04
Córka nieco zniszczyła panele w swoim pokoju, oczywiście przez krzesło na kółkach. Jak myślicie, czy zapastowanie ich w tym miejscu coś da? Panele są jasnobrązowe.
Obserwuj wątek
    • lynyang Re: Starte panele 19.08.14, 11:16
      Probowalam różnych srodkow w salonie i niestety nic mi nie pomoglo.

Ale jak juz zalozysz nowe... wink to kup taka podkładke pod krzesełko przeźroczysta.

Madry polak po szkodzie ...wink
      • misiowazona Re: Starte panele 19.08.14, 13:41
        Przestrzegam przed podkładkami; piach wchodzi pod podkładkę i szoruje ile wlezie, jest gorzej, niż efekt po samych kółkach. Lepiej kupić miękkie kółka. A panele (jeśli drewniane) można cyklinować.
        • maria10344 Re: Starte panele 19.08.14, 14:16
          Jeszcze dodam,że moja znajoma takie kółko przy biurku po krześle po każdym umyciu paneli natłuszcza lekko czymś tłustym/olej,przeterminowany krem/i to kółko nie rzuca się tak w oczy.
        • kol.3 Re: Starte panele 19.08.14, 14:55
          To można zamiatać.
      • liliawodna222 Re: Starte panele 19.08.14, 13:42
        Ech... szkoda gadać, jak to teraz wygląda. Cały czas się zastanawiam, co nas podkusiło, by kupować jej krzesło obrotowe... Trzeba było kupić zwykłe, to na pewno nie zrypałaby podłogi AŻ tak.

No nic, dzięki za odpowiedź smile
      • maria10344 Re: Starte panele 19.08.14, 14:12
        Ja mam taką podkładkę kupioną w Komforcie już 6 lat .Przylega idealnie do podłogi/podłoga -panele-idealnie położona/i nic mi pod tą podkładkę nie wchodzi.Podkładka dość duża 2x 1,5 m.
        Od czasu do czasu ją zdejmuję kładę na kafle w łazience,porządnie myję ,czekam aż wyschnie,albo suszę starymi ręcznikami i specjalnie się z nią nie pieszczę.Trzeba ją jednak kłaść gładką częścią do podłogi a chropowatą do góry.
    • liliawodna222 Re: Starte panele 19.08.14, 18:09
      Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
      Trochę wypastowałam i jest nieco lepiej, ale do ideału daleko.
      Nie obraźcie się, ale nie jestem fanką tych plastikowych podkładek pod fotel - jakoś tak biurowo wyglądają i urody nie dodają wink Aż mi się zrymowało big_grin
      • korniz Re: Starte panele 19.08.14, 21:37
        mam ten sam problem.Srodki nie pomogly.Kupilam w leroy maly dywanik pod krzeslo i wiekszy dywan na srodek pokoju ten sam wzor kolor.Taki komplet 1+1.Te zdarcia sa teraz przykryte.Mozesz jeszcze wymienic kolka na gumowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka