timoneq 28.08.14, 11:59 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jag_2002 Re: Parowanie męskich skarpet - Polski wynalazek 28.08.14, 15:45 a ja zrozumialam, ze o nowa metode porania chodzi Odpowiedz Link
lizawaliza Re: Parowanie męskich skarpet - Polski wynalazek 28.08.14, 16:11 Skarpety mojego męża są aż nadto sparowane, czasem nawet piorą się w parze co doprowadza mnie do szału Odpowiedz Link
squirk Re: SPAM 28.08.14, 16:16 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=timoneq&title=&forum= Szkoda czasu. Odpowiedz Link
rapunzel72 Re: SPAM 28.08.14, 22:40 Ja wstrzymując oddech wrzucam je ze specjalnego kosza do pralki. Musiałabym oszaleć, żeby coś z nimi robić Odpowiedz Link
smutas13 Re: SPAM 29.08.14, 07:41 Tylko dodatkowa robota z nakładaniem i ściąganiem gumeczek ( się mi skojarzyło). Odpowiedz Link
kajka271 Re: SPAM 29.08.14, 09:51 Toż wywijając mankiet masz to samo... problem tylko by każdy pilnował tego parowania, a nawet z gumkami tego nie osiągnę, bo każdy by musiał tego pilnować. U mnie metoda z woreczkiem na pojedyncze skarpety sie sprawdza... co kilka miesięcy mamy zabawę w parowanie Odpowiedz Link
kaga9 Re: SPAM 29.08.14, 12:05 Myślałam, że chodzi o odparowywanie skarpet, co wydało mi się pomysłem nieco absurdalnym... Odpowiedz Link
lirio Re: Parowanie męskich skarpet - Polski wynalazek 29.08.14, 10:30 Ja mam wątpliwości co do suszenia - czy takie ściągnięte gumą się wysuszą i nie będą potem śmierdziały w szafce. A generalnie tylko szit jest "reklamowany" poprzez spamowanie po forach. Odpowiedz Link
araceli Re: Parowanie męskich skarpet - Polski wynalazek 29.08.14, 12:03 Najprostszy sposób na parowanie: 20-30 par takich samych skarpet Odpowiedz Link
ananke666 Re: Parowanie męskich skarpet - Polski wynalazek 30.08.14, 23:21 Najprostszy i najtańszy sposób na niegubienie skarpet - tuż po zdjęciu ze stóp i przed wrzuceniem do kosza lekko wepchnąć jedną skarpetkę do drugiej. Rozdzielić parę tuż przed władowaniem do pralki. Wieszać obok siebie na suszarce, przy zdejmowaniu prania od razu zwijać w kłębki parami. Od lat nie mam problemu pojedynczych skarpetek. Bez gumek, spinaczy, woreczków i zawracania głowy. Odpowiedz Link
autumna Re: Parowanie męskich skarpet - Polski wynalazek 31.08.14, 09:24 Nobla dać, nobla! Wynaleźli trochę szerszą gumkę recepturkę! Odpowiedz Link