30.10.14, 06:13
mam kuchenke gazowo elektryczna/elektryczny piekarnki/ firmy BEKO nie umiem uruchomic piekarnika do którego sa dwa pokretła z prawiej i lewej strony .Pokretło z prawej str wskazuje temperature i jest "ruchome" natomiast z lewej strony chyba ustawia sie czas pracy piekarnika ,ale to pokretło jest dla mnie nie do pokonania,nie chce krecic na siłe poniewaz kuchenke mam ok 3 tyg .Jesli WDPD uporała sie z tym to bardzo prosze o podpowiedz,acha z instrukcji niewiele rozumiem pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iksigrekzet111 Re: kuchenka 30.10.14, 12:34
      To musi być rodzaj zabezpieczenia przed dziećmi....
      Może trzeba mocniej wcisnąć pokrętło albo przeciwnie pociągnąć za nie?
      Pewnie w instrukcji jest napisane......

A możliwe też ze przed ustawieniem piekarnika trzeba ustawić zegar.
    • maria10344 Re: kuchenka 31.10.14, 16:45
      Weź na luz kobito.Po prostu jesteś niegrzeczna.Może wróć tam,gdzie panują odekwatne do Twojego obyczaje.
    • iksigrekzet111 Re: kuchenka 13.11.14, 11:01
      Podejrzewam, że po takich odzywkach już nikt nie będzie zawracał sobie głowy szukaniem pomocy dla Ciebie. Jak się obrażasz na dobre, proste rady to może najpierw napisz co już sama ustaliłaś...
      Mimo wszystko miłego dnia życzę
    • kasiek-kd Re: kuchenka 13.11.14, 15:44
      a wiesz jak przeczytać instrukcję?
      jesteś na tyle rozgarnięta?
      bo pyskata-to widac - bardzo!
    • pieskuba Re: kuchenka 13.11.14, 18:18
      Zbadaj tarczycę, zachowujesz się, jakbyś miała nadczynność smile
      • rapunzel72 Re: kuchenka 13.11.14, 20:33
        Dajcie już spokój, wątek nieaktywny od prawie dwóch tygodni, a kilka osób nagle się obudziło i robi 'aferę'. Po co?
        • pieskuba Re: kuchenka 14.11.14, 09:13
          Bo chce?
          • rapunzel72 Re: kuchenka 14.11.14, 11:35
            Kulturalna odzywka to raczej nie jest.wink
            Na kilometr widać, że szukasz zaczepki, a to forum to miejsce, gdzie ludzie powinni sobie pomagać dzieląc się doświadczeniem, a nie uprawiać potyczki jezykowe. Tak mi się przynajmniej wydaje.smile
            • pieskuba Re: kuchenka 14.11.14, 11:49
              Nie próbuj mnie wychowywać i zastanów się nad własną kulturą, szczególnie gdy na ogólnym forum, gdzie panuje wolność wypowiedzi próbujesz narzucać innym swoją wolę. TO właśnie jest brak kultury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka