kasiek-kd 30.01.17, 13:47 na pierwszej stronie gazety ten wątek...., wiec mobilizacja z poczatkiem roku jest jakie ceny w dobrych lecznicach sa w Waszych miastach? (w gre wchodzi tez implant) jestem zdecydowana na wyjaxd do in miasta bo Wwa jest mega! droga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakate Re: dentysta 30.01.17, 20:22 Porządne lecznice mają cennik na stronie i nie robią z tego tajemnicy. w przypadku implantu zawsze dopytuj co obejmuje cena - czy sam implant, czy też zdjęcia, konsultację, materiał kościozastepczy jeśli potrzeba, no i przede wszystkim koronę. Tu masz cennik bardzo dobrej kliniki eurodent.net.pl/cennik/ Odpowiedz Link
ana119 Re: dentysta 03.02.17, 09:13 To jeszcze weź pod uwagę jakośc wykonania usługi. Każdy stomatolog ma maniere krytyki poprzednika. I tym sposobem juz od lat nie szukam nowego lekarza, poza tym ci to za gabinety w ktorych lekarz nie widzi wypelnienia korzenia bo nie ma odpowiedniego sprzetu!? Jak implant umieścić w kanale?! Po czasie wyszło ze mam złe wypełnione kanały przy zębach martwych. Jeśli chcesz eksperymentowac na własną odpowiedzialność. Jeśli jesteś zainteresowana to mogę podać namiary na moja dr Odpowiedz Link