Dodaj do ulubionych

biura podróży

06.07.18, 12:31
Może znacie biura turystyczne, które oferują wycieczki zagraniczne najchętniej objazdowe lub 7 dni zwiedzanie + 7 dni odpoczynek AUTOKAROWE (nie samolot) oraz na na koło 2 tygodnie? (krótsze autokarem to męka) Marne oferty znajduję, ale na pewno są i inne biura...
Obserwuj wątek
    • joanna_poz Re: biura podróży 06.07.18, 12:55
      Rainbow Tour ma sporo takich objazdówek - autokarem, 10-14 dniowych.
      • anula36 Re: biura podróży 07.07.18, 00:28
        ale wiekszosc z dolotem samolotem, chyba ze tygodniowe po osciennych krajach.
        • joanna_poz Re: biura podróży 09.07.18, 09:20
          tu jest cały dział ofert autokarowych, bez dolotu:

r.pl/szukaj?liczbaDoroslych=2&liczbaPokoi=1&liczbaDzieci=0&dlugoscPobytuOd=9&typyTransportu=autokar&sortuj=SortowaniePoDacieICenieRosnaco&grupujTerminy=false
          Francja, Grecja, Włochy czy Chorwacja to nie ościenne kraje.

a co do uciązliwości wyjazdu tak daleko autokarem to już sie nie wypowiadamsmile moja mama emerytka po zaliczeniu kilku takich w koncu się na "stare lata" przekonała do samolotu.
          • misiowazona Re: biura podróży 09.07.18, 11:35
            Reklam Rainbow nie sposób nie zauważyć, nie chodzi mi o biura tego rodzaju, sama jestem w stanie znaleźć ich ofertę. A jest nie taka, jak chcę. Za krótkie wyjazdy. 10 lub 14 dni to tak naprawdę 6 lub 10 dni, ze względu na 2 dniowy dojazd w każdą stronę. I nie zmieni tego opis programu, że wieczorem po dojeździe zobaczymy jakiś kulawy zabytek tuż przed noclegiem po ciemku. O samolocie nie chce mi się pisać dlaczego; nie wchodzi w grę i już.

Jeśli znacie jakieś mniej aktywne reklamowo firmy turystyczne, które organizują coś ciekawego dla mnie, to o takie namiary poproszę.
    • doral2 Re: biura podróży 09.07.18, 11:33
      wakacje.pl - tam jest wiele biur, wiele wycieczek, wiele opcji. poszukaj.
      • anula36 Re: biura podróży 09.07.18, 23:04
        ale przeciez zawsze musi byc jakis dojazd?
        chodzi Ci o to,zeby zwiedzac juz od momentu wyjazdu?
    • dwapsyikot Re: biura podróży 03.08.18, 17:26
      kilka razy korzystaliśmy z biura Sigma Travel . Nie było się do czego przyczepic.
      • dwapsyikot Re: biura podróży 03.08.18, 17:28
        aaaa, nie doczytałam, ze chodzi o autokarowe. Ale chyba takie tez tam mają. W kazdym razie biuro polecam
        • kaga9 Re: biura podróży 04.08.18, 12:12
          Fajnie, że trzymają poziom. Dawno temu jeździłam z nimi na wycieczki, też byłam zadowolona. Przewodniczki z Francji, pani Irenki, nigdy nie zapomnęsmile
    • magdalaena1977 Re: biura podróży 06.08.18, 09:27
      Takich wycieczek jest coraz mniej - po pierwsze przeloty są tańsze niż 20 lat temu, a większość ludzi nie chce spędzać 24 czy 48 godzin w autokarze (been there, done that).
      Po drugie - ludzie zrobili się bardziej samodzielni, znają lepiej języki i nie potrzebują biura, żeby np. pojechać np. do Wiednia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka