dzioucha_z_lasu 17.08.08, 22:31 .. używa kaloszy? Nie tylko na grzyby czy z psem do lasu, ale np. żeby pójść na zakupy w paskudną pogodę, albo dotrzeć do pracy z suchymi nogami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: Czy WDPD... 17.08.08, 22:34 Tak, niestety jestem zmuszona. Mieszkam w takim miejscu, że czasem nie da się przejść suchą stopą. Kiedyś przez 2 tygodnie jeżdżac do pracy zakładałam w domu kalosze, w reklamówce nosiłam "normalne" obuwie, dochodziłam do utwardzonej drogi, zmieniałam buty (kalosze do reklamówki) i można się było pokazać ludziom. Błoto mam czasem do kostek. Odpowiedz Link
budzik11 Re: Czy WDPD... 17.08.08, 22:52 Dla miłośniczek kaloszy (moja córka mogłaby spać w gumiakach) kalosze.blox.pl/html Odpowiedz Link
dzioucha_z_lasu Re: Czy WDPD... 17.08.08, 23:02 Ech, śliczne Ja ostatnio zastanawiam się nad zakupem takich kolorowych kaloszy. Od jakiegoś czasu dojeżdżam do pracy na rowerze, kondycja mi się poprawiła, schudłam i mam zdrowsze nerwy, bo omijam wszystkie korki, w których do tej pory marnowałam masę czasu. Nabyłam drogą kupna pelerynę rowerową, ale po ostatnim deszczu doszłam do wniosku, że kalosze by się też przydały. Ale ja bym ładne chciała, tylko nie wiem, jaki e to są, te ładne Odpowiedz Link
budzik11 Re: Czy WDPD... 17.08.08, 23:42 Kochana, na rower to tylko spodniobuty: www.kalosze.com/galerie/s/spodniobuty-wedkarskie_478.jpg albo takie śpiochy: www.kalosze.com/galerie/s/spodniobuty-neoprenowe-s_506.jpg )))) Odpowiedz Link
wacka1 Re: Czy WDPD... 18.08.08, 09:42 Mam 3 rózne pary.Wychodzę w nich do ogrodu,gdy jest mokro.Wsuwam ,gdy rano biegne powiesić pranie w ogrodzie.Mieszkam za miastem,lubię chodzić więć sa mi konieczne. Odpowiedz Link
weriberi Re: Czy WDPD... 18.08.08, 16:12 Jestem mieszczuch ale mam i używam, kupiłam kiedyś tanio w carefurze, kanarkowo żółte-cudne Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Czy WDPD... 18.08.08, 19:58 mam piekne zolte w kolorowe kwiatki kaloszki za kostke na malym obcasie.Wyjsciowki mozna powiedziec Odpowiedz Link
marta76 Re: Czy WDPD... 18.08.08, 20:04 mam piękne,ale łydka jak i cała reszta mi przytyła i na razie tylko na nie patrzę. www.ebuty.pl/produkt/pl/buty/kalosze/camila.html Odpowiedz Link