lunatica 22.08.08, 10:08 w wersji angielskiej, ale co tam! ikeaeu.ecweb.is/09/mgb/ od strony 216 organizacja domowej drobnicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Nowy katalog IKEA 22.08.08, 11:35 wielkie dzięki za linka! przejrzałam pobieżnie i bardzo mi się podoba, w przeciwieństwie do ubiegłorocznego. tyle inspiracji! czekam na wersję papierową na wycieraczce. Odpowiedz Link
sagittarius_84 Re: Nowy katalog IKEA 22.08.08, 12:51 ja też już nie mogę się doczekać! w 2008 byl fatalny, mało inspiracji a ten zapowiada się super Odpowiedz Link
kasia_zielone_wzgorze Re: Nowy katalog IKEA 26.08.08, 15:27 A co trzeba zrobić aby wersja gazetowa znalazła się na wycieraczce? Odpowiedz Link
aska90 Re: Nowy katalog IKEA 26.08.08, 15:49 U mnie noszą, właśnie znalazłam w skrzynce pocztowej. Odpowiedz Link
lunatica Re: Nowy katalog IKEA 26.08.08, 16:24 kasia_zielone_wzgorze napisała: > A co trzeba zrobić aby wersja gazetowa znalazła się na wycieraczce? Nie wiem, bo u nas zazwyczaj ląduje. Może znaczenie ma "rejonizacja"? Jeśli nie biorę z IKEI, choć tam dostępna jest później. Po krótkim czasie dodają do któregoś wnętrzarskiego magazynu, chyba "Czterech kątów". Odpowiedz Link
gos85 Re: Nowy katalog IKEA 29.08.08, 11:31 dostarczają zwykle tam gdzie jest najwiecej klientów (badanie kodów przy kasie) jak do Ciebie nie przychodzi to musisz chyba pojechac i zabrac ze sklepu...niestety Odpowiedz Link
jojer Re: Nowy katalog IKEA 29.08.08, 13:33 wystarczy napisac do IKEA i podac adres... ponoc obiecuja dostarczyc Odpowiedz Link
silie Re: Nowy katalog IKEA 29.08.08, 19:39 Hihi, jak obiecują tak robią, jak w pewnej reklamie) Tyle, że ja swój zamówiony na stronie dostałam po pół roku, w międzyczasie oczywiście zdązyłam sobie wziąć ze sklepu ;D s. Odpowiedz Link
asiak44 Re: Nowy katalog IKEA 31.08.08, 10:37 Napisałam wczoraj do Ikei w Gdańsku, zobaczę czy i kiedy przyślą katalog. Odpowiedz Link
lunatica Katalog po polsku 26.08.08, 16:23 promocje.ikea.pl/katalog_2009/index.html?utm_source=gazeta&utm_medium=rectangle&utm_campaign=katalog_2009 Odpowiedz Link
gizmo292006 Re: Katalog po polsku 30.08.08, 23:42 jeśli masz ich kartę klienta to na pewno dostaniesz katalog Odpowiedz Link
kasia-1971 Re: Nowy katalog IKEA 31.08.08, 11:01 ja swój znalazłam wczoraj w skrzynce na listy Odpowiedz Link
a_majutek Re: Nowy katalog IKEA 31.08.08, 23:09 ja swoj dostalam dwa tygodnie temu szkoda tylko ze wiele produktow zostalo wycofanych Obrazilam sie na Ikea, nie moge juz dokupic krzesel pod kolor mojego stolu w jadalni bo kolor w jakim kupilam zostal zamieniony innym, ani tak jak planowalam drugiej kanapy do salonu (ektorp) bo kolor w ktorym mam dotychczasowa juz nie jest w sprzedazy... powinni o czyms takim jakos informowac. Odpowiedz Link
lunatica Re: Nowy katalog IKEA 01.09.08, 07:49 a_majutek napisała: > Obrazilam sie na Ikea, nie moge juz dokupic krzesel pod kolor > mojego stolu w jadalni bo kolor w jakim kupilam zostal zamieniony innym, ani ta > k jak planowalam drugiej kanapy do salonu (ektorp) bo kolor w ktorym mam > dotychczasowa juz nie jest w sprzedazy... powinni o czyms takim jakos informowa > c. Pytam z ciekawości, ale jak sobie to wyobrażasz? Odpowiedz Link
mujer_bonita Re: Nowy katalog IKEA 01.09.08, 09:14 A mnie wycofali ze sprzedaży pudełka STRIKT w kolorze filoetowym A tak dobrze by mi pasowały Odpowiedz Link