beatakar11 08.10.08, 20:28 Kupiłam kołdrę silikonową i mam pytanie do doświadczonych Pań: czy można prać ją w pralce? Jest teraz bardzo miękka i puszysta i chciałabym, żeby taka została. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma30 Re: Kołdra silikonowa 08.10.08, 20:36 Kupils uzywana koldre i dlatego jest bez metki? Obecnie kurtki, koldry, poduszki sa wypelnione silikonem i to sie pierze bez problemow. Odpowiedz Link
lukrecja34 Re: Kołdra silikonowa 09.10.08, 07:18 można ale nie łudź się-z czasem i tak zmięknie.mimo to zachowa swoje właściwości.mówi ci to posiadaczka takiej kołdry od 11 lat Odpowiedz Link
beatakar11 Re: Kołdra silikonowa 10.10.08, 17:38 Wiedźmo-jeżeli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia w danym temacie, to sobbie daruj. Wyraźnie napisałam, że jest miękka i puszysta (można się dommyślić, że jest nowa). Natomiast inormacja z metki nie jest dla mnie wyrocznią. Chyba po to jest to forum, żeby wymieniać się doświadczeniami.Ty uważasz zapewne, że złośliwościami. Mimo wszystko pozdrawim, serdeczności. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Kołdra silikonowa 10.10.08, 18:27 Czyli uwazasz, ze osoby z forum potrafia lepiej doradzic Ci jak masz dbac o "niewiadomojakiejfirmy" koldre ktora >>>jest miękka i puszysta niz producent, ktory wie z czego ja zrobil i zapewne na metce podal informacje w czym i jak ja prac... Coz za zaufanie ) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Kołdra silikonowa 10.10.08, 18:28 Aha! Uwielbiam slowo "konstruktywny" )) Odpowiedz Link
beatakar11 Re: Kołdra silikonowa 13.10.08, 06:44 Wiedźma jest wiedźmą i wiedźmą pozostanie. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Kołdra silikonowa 15.10.08, 04:32 Wzruszajace... Chyba sie za duzo bajek naogladalas )) Odpowiedz Link