asia889 04.10.08, 11:01 Nie jestem już trójkowa, urodziłam czwarte dziecię - synka. Całe szczęście, bo dzieci jednogłośnie chciały mieć brata . Na razie mały jest atrakcją, dzieci są nim zachwycone. A ja na razie oswajam się z nową sytuacją. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyris Re: Mam już czwóreczkę 06.10.08, 11:45 gratulacje zaglądaj jednak jeszcze do nas ja mam póki co 2, więc liczba dzieci na mamę będzie się w sumie zgadzać Odpowiedz Link
anna_sla Re: Mam już czwóreczkę 06.10.08, 20:29 serdecznie gratuluję!!! To, że tak zapytam jakiej płci masz całą czwóreczkę?? Odpowiedz Link
wegielek Re: Mam już czwóreczkę 06.10.08, 21:46 wow! gratulacje!!!! napisz jka bylo, gdzie rodzilas i w ogole jak sobie radzicie? bardzom ciekawa, wiesz, ze wzgledu na przyszlosc ewentualna Odpowiedz Link
asia889 Re: Mam już czwóreczkę 08.10.08, 09:57 Mamy teraz siły wyrównane 2 córki i dwóch synów . Rodziłam w szpitalu w swoim mieście. Przy porodzie powiedzieli mi że urodziłam po drodze bo na porodówce to tylko ostatnie 5 min . Byłam w szoku, że tak szybko - całość od pierwszych skurczy trwała 2 godziny. Na razie radzimy sobie jakoś. Ja zajmuje się małym mlekopijcą i najmłodszą, mąż starszymi. Tylko auta jeszcze nie mamy i nie możemy nigdzie całą rodziną jechać, ale nie ma tu pośpiechu. Odpowiedz Link
wegielek Re: Mam już czwóreczkę 09.10.08, 20:22 super! o rany, jak sobie pomysle o naszym 4 dziecku.... i chcialabym i boje sie Odpowiedz Link
natalia433 Re: Mam już czwóreczkę 10.10.08, 09:24 super! wielkie gratulacje ja też bym kiedyś chciała ale niewiem czy sie odważę. Odpowiedz Link
asia889 Re: Mam już czwóreczkę 10.10.08, 10:16 Dzięki dziewczyny. Ja całą ciążę bałam się tego czy dam radę z czwórką. Starsze dzieci to zaledwie przedszkolaki. No i nie jest tak źle jak się obawiałam . Odpowiedz Link
anna_sla ale mam nadzieje, że zostajesz na naszym forum?? 10.10.08, 13:18 i nie przenosisz się na 'czwórkowe' ) Odpowiedz Link
asia889 Re: ale mam nadzieje, że zostajesz na naszym foru 15.10.08, 17:02 He, he, musiałam by sobie je założyć, a potem gadać sama ze sobą (biorąc pod uwagę, że na trójkowym aktywność hmm ... nie jest powalająca). Tu przynajmniej ktoś się czasem do mnie odezwie . Odpowiedz Link
salomea_ Re: ale mam nadzieje, że zostajesz na naszym foru 16.10.08, 14:14 gratulacje - wow! my mamy 3 dziewczynki i M. marudził, zeby spróbować jeszcze chłopca Ale trochę wymiękam juz przy trójce; też dlatego, że M. czasem wyjeżdża daleko na cały miesiac. zobaczymy - ale z czwórką faktycznie bardziej skomplikowanie z autem. M. się dowiadywał, ze można dostawiać fotel w autach typu peugeot partner czy citroen berlingo. ale wtedy już się pewnie nie zmieści wózek rozłożony. Jeszcze wymysliłam, żeby M. kupił sobei skuter i jechał za nami hehe usciski dla całej rodzinki. jestem pod wrazeniem, że miałaś czas tu napisać Odpowiedz Link