felusiak1 14.12.10, 21:58 www.youtube.com/watch?v=ULqKRYBzbMo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Ewa 14.12.10, 22:10 Mogę się jeszcze raz pozachwycać, jeśli to cię ucieszy. No i jeśli tylko tyle z moich wypowiedzi wyniosłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 zbożny cel 14.12.10, 23:22 to było w petersburgu (dawniej leningrad, dawniej petersburg) w zbożnym celu zebrania datków na biedne dzieci. miło jest ogladać gwiazdy ekranu nieomal sikajace w majty z zachwytu. te same gwiazdy nie splamiłyby swego honoru obecnoscia na podobnej imprezie z udziałem spiewajacego prezydenta usa, jesli nie byłby demokratą. wiadomo wszak, że demokratyczni prezydenci sa wspaniali i dbaja o lud a republikańscy to czyste wcielenie diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: zbożny cel 15.12.10, 12:54 felusiak1 napisał: > demokratyczni prezydenci sa wspaniali i dbaja o lud a republikańscy to czyste wcielenie diabła. Jaki byl z Busha diabel ? Mam calkiem inne okreslenia na tego wybitnego meza stanu ale zachowam je dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś