Gość: PULS IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 05:02 Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manu Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.02, 17:22 Gość portalu: PULS napisał(a): > Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze. A kto ci powiedzial, ze zydzi nie jedza swin? To wlasnie muzulmanie nie jadaja wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
free-minds.org Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 17:30 Wszyscy monoteiści uznajacy Biblię i Koran nie jedzą wieprzowiny, niezaleznie od wyznawanej religii. Czemu? Bo Bóg uznał, że tak będzie lepiej dla naszego zdrowia. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 17:42 free-minds.org napisał(a): > Wszyscy monoteiści uznajacy Biblię i Koran nie jedzą wieprzowiny, niezaleznie > od wyznawanej religii. > Czemu? Bo Bóg uznał, że tak będzie lepiej dla naszego zdrowia. > POzdrawiam Ciekawe dlaczego uznano ze swinia jest niezdrowa a krowa zdrowa czy koza czy owca. Odpowiedz Link Zgłoś
free-minds.org Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 17:49 Nie wiem, czemu. Ale nie jest to uciążliwe, w sumie nie ma problemu z niejedzeniem wieprzowiny. Bóg przewidział lepsze mięso dla ludzi, nawet na polskiej wsi wieprzowina nigdy nie stała wysoko w hierarchii mies, zawsze bardziej ceniono wołowinę. Pozostają inne zwierzęta, Bóg nie chce utrudnień w religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 17:58 free-minds.org napisał(a): > Nie wiem, czemu. > Ale nie jest to uciążliwe, w sumie nie ma problemu z niejedzeniem wieprzowiny. > Bóg przewidział lepsze mięso dla ludzi, nawet na polskiej wsi wieprzowina nigdy > > nie stała wysoko w hierarchii mies, zawsze bardziej ceniono wołowinę. > Pozostają inne zwierzęta, Bóg nie chce utrudnień w religii. > Masz czesciowo racje z ta wsia polska.Sam wole baranine niz swinine.Ale jak wiadomo mnustwo ludzi konsunuje tego zwierzaka i czuje ze wiara nie mowi do mnie wiecej niz medrca szkielko i oko.Nie lubie tej mojej niewiedzy o prawdziwy powod ze czegos co jest niby gdzies zakazane a masowo sie gdze indziej konsumuje i nikt z tego powodu nie umiera masowo a wrecz na odwrot ,mielismy ostatnio wsciekle krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
free-minds.org Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 18:05 Wiele ludzi je swinine, wiele osob robi duzo innych rzeczy, ktore nie sa zbyt zdrowe, choć wydaja sie przyjemne. Wierzacy powinien dbac o zdrowie, bo jest to wielki dar od Boga, a darów nie powinno sie niszczyc. Świnina jest dla nas symbolem, tzn. "świniną" sa wszelkie uzywki, które powodują choroby, np. miażdżycę, raka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 18:05 Gość portalu: Paul napisał(a): Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak zwykle na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to ty byles wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Ale musze przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:19 Gość portalu: PULS napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak zwykle > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to ty byl > es > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Ale mus > ze > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz. I tak zostal pan Egonem, panie Paul:) Niech sie pan nie przejmuje, bo jesli chodzi o mnie, to mi juz ze szesc nickow przypisuja, z roznych czesci swiata zreszta. Jak Odessie sie wydaje, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku z tym nie ma przeszkod, zebym postowala rownoczesnie z obu miast, to Pulsowi sie moze wydawac, ze AOL powstalo specjalnie oraz wylacznie na potrzeby Egona, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 18:26 _helga napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak z > wykle > > > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na > > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to t > y byl > > es > > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Al > e mus > > ze > > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz. > > I tak zostal pan Egonem, panie Paul:) Niech sie pan nie przejmuje, bo jesli > chodzi o mnie, to mi juz ze szesc nickow przypisuja, z roznych czesci swiata > zreszta. Jak Odessie sie wydaje, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku z ty > m > nie ma przeszkod, zebym postowala rownoczesnie z obu miast, to Pulsowi sie moze > > wydawac, ze AOL powstalo specjalnie oraz wylacznie na potrzeby Egona, nie? > Helga a ty to goj?.Nie rozumiesz pytania job twoja blac?. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:29 Gość portalu: PULS napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > > > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske > jak z > > wykle > > > > > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na > > > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy > to t > > y byl > > > es > > > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondomini > a?.Al > > e mus > > > ze > > > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz. > > > > I tak zostal pan Egonem, panie Paul:) Niech sie pan nie przejmuje, bo jesl > i > > chodzi o mnie, to mi juz ze szesc nickow przypisuja, z roznych czesci swia > ta > > zreszta. Jak Odessie sie wydaje, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku > z ty > > m > > nie ma przeszkod, zebym postowala rownoczesnie z obu miast, to Pulsowi sie > moze > > > > wydawac, ze AOL powstalo specjalnie oraz wylacznie na potrzeby Egona, nie? > > > > Helga a ty to goj?.Nie rozumiesz pytania job twoja blac?. Polka jestem. Puls twoja mac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 18:42 Gość portalu: PULS napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak zwykle > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to ty byl > es > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Ale mus > ze > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz. Puls, ty krzywy ryju, to ja Paul. Jak zawsze, przeciez nie jestem na tym forum od wczoraj, taka twoja mac, no. Spocznij. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:46 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak z > wykle > > > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na > > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to t > y byl > > es > > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Al > e mus > > ze > > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz. > Puls, ty krzywy ryju, to ja Paul. Jak zawsze, przeciez nie jestem na tym forum > > od wczoraj, taka twoja mac, no. Spocznij. > Paul > hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:16 Gość portalu: Paul napisał(a): hehehe. Panie Paul, pan jak zwykle w swietnej formie:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 18:09 Gość portalu: PULS napisał(a): >" Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze." A czemu jestes takim debilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++++ IP: *.swipnet.se 26.02.02, 19:11 Puls!Nu,powiedz sam, Czy ja bym prosil jakiegos Zyda aby mnie odpowiedzial na pytania, Rodzaju np,takiego-dlaczego Chrzescianie: Cudzoloza Zazdroscia Kradna Klamia :::::::? Po pierwsze-nie lepiej isc odrazu do zrodla i poprostu ich samych o to zapytac? Po drugie: czy wszyscy chrzescianie Cudzoloza Zazdroscia Kradna Klamia :::::::? Juz sam sposob postawienia pytania swiadczy o poziomie inicjatora tego postu. To,ze kocham boczek swinski,przeczy twemu domyslowi w sprawie stosunku Zyda do swini chrzescianskiej. Przykro mnie,ale potwierdza sie,ze ilosc pulsow twojej mozgownicy wynosi 1P=1/3600Hz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.gis.net 26.02.02, 20:39 Gość portalu: PULS napisał(a): > Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze. Co za pytanie...Zydzi-kanibale?Wyobraz sobie Grossa szamajacego schaboszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 20:44 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze. > > > > > Co za pytanie...Zydzi-kanibale?Wyobraz sobie Grossa szamajacego schaboszczaka. Gross-to pewnie je bo slyszalem ze swinia wszystko je. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 21:06 Puls bo jestes Swinia a nie jestem Kanibalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 26.02.02, 22:08 Bardzo prosta odpowiedz - Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 26.02.02, 22:39 Gość portalu: Helmut napisał(a): > Bardzo prosta odpowiedz - > Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek71 Odpowiedz jest bardzo prosta IP: 212.244.182.* 26.02.02, 23:04 zydy nie jedza swini bo nie sa kanibalami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Odpowiedz jest bardzo prosta IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 23:07 Gość portalu: jacek71 napisał(a): > zydy nie jedza swini > bo nie sa kanibalami ! Zydzi nie jedza swini,bo kazda swinia,jackowi71 czyli swini,co jakis czs dupe slini ! Odpowiedz Link Zgłoś