Dodaj do ulubionych

CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.

IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 05:02
Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Manu Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.02, 17:22
      Gość portalu: PULS napisał(a):

> Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze.

A kto ci powiedzial, ze zydzi nie jedza swin? To wlasnie muzulmanie nie jadaja
      wieprzowiny.
      • free-minds.org Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 17:30
        Wszyscy monoteiści uznajacy Biblię i Koran nie jedzą wieprzowiny, niezaleznie
        od wyznawanej religii.
        Czemu? Bo Bóg uznał, że tak będzie lepiej dla naszego zdrowia.
        POzdrawiam
        • Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 17:42
          free-minds.org napisał(a):

> Wszyscy monoteiści uznajacy Biblię i Koran nie jedzą wieprzowiny, niezaleznie
          > od wyznawanej religii.
          > Czemu? Bo Bóg uznał, że tak będzie lepiej dla naszego zdrowia.
          > POzdrawiam

Ciekawe dlaczego uznano ze swinia jest niezdrowa a krowa zdrowa czy koza czy owca.
          • free-minds.org Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 17:49
            Nie wiem, czemu.
            Ale nie jest to uciążliwe, w sumie nie ma problemu z niejedzeniem wieprzowiny.
            Bóg przewidział lepsze mięso dla ludzi, nawet na polskiej wsi wieprzowina nigdy
            nie stała wysoko w hierarchii mies, zawsze bardziej ceniono wołowinę.
            Pozostają inne zwierzęta, Bóg nie chce utrudnień w religii.

• Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 17:58
              free-minds.org napisał(a):

> Nie wiem, czemu.
              > Ale nie jest to uciążliwe, w sumie nie ma problemu z niejedzeniem wieprzowiny.
              > Bóg przewidział lepsze mięso dla ludzi, nawet na polskiej wsi wieprzowina nigdy
              >
              > nie stała wysoko w hierarchii mies, zawsze bardziej ceniono wołowinę.
              > Pozostają inne zwierzęta, Bóg nie chce utrudnień w religii.
              >

Masz czesciowo racje z ta wsia polska.Sam wole baranine niz swinine.Ale jak
              wiadomo mnustwo ludzi konsunuje tego zwierzaka i czuje ze wiara nie mowi do mnie
              wiecej niz medrca szkielko i oko.Nie lubie tej mojej niewiedzy o prawdziwy powod
              ze czegos co jest niby gdzies zakazane a masowo sie gdze indziej konsumuje i nikt
              z tego powodu nie umiera masowo a wrecz na odwrot ,mielismy ostatnio wsciekle
              krowy.
              • free-minds.org Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 18:05
                Wiele ludzi je swinine, wiele osob robi duzo innych rzeczy, ktore nie sa zbyt
                zdrowe, choć wydaja sie przyjemne.
                Wierzacy powinien dbac o zdrowie, bo jest to wielki dar od Boga, a darów nie
                powinno sie niszczyc.
                Świnina jest dla nas symbolem, tzn. "świniną" sa wszelkie uzywki, które
                powodują choroby, np. miażdżycę, raka itp.
    • Gość: Paul Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 17:54
      • Gość: PULS Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 18:05
        Gość portalu: Paul napisał(a):

Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak zwykle
        na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na
        smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to ty byles
        wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Ale musze
        przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz.
        • _helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:19

> Gość portalu: Paul napisał(a):
          >
          > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak zwykle
          >
          > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na
          > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to ty byl
          > es
          > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Ale mus
          > ze
          > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz.

I tak zostal pan Egonem, panie Paul:) Niech sie pan nie przejmuje, bo jesli
          chodzi o mnie, to mi juz ze szesc nickow przypisuja, z roznych czesci swiata
          zreszta. Jak Odessie sie wydaje, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku z tym
          nie ma przeszkod, zebym postowala rownoczesnie z obu miast, to Pulsowi sie moze
          wydawac, ze AOL powstalo specjalnie oraz wylacznie na potrzeby Egona, nie?

• Gość: PULS Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 18:26
            _helga napisał(a):

> Gość portalu: PULS napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Paul napisał(a):
            > >
            > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak z
            > wykle
            > >
            > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na
            > > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to t
            > y byl
            > > es
            > > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Al
            > e mus
            > > ze
            > > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz.
            >
            > I tak zostal pan Egonem, panie Paul:) Niech sie pan nie przejmuje, bo jesli
            > chodzi o mnie, to mi juz ze szesc nickow przypisuja, z roznych czesci swiata
            > zreszta. Jak Odessie sie wydaje, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku z ty
            > m
            > nie ma przeszkod, zebym postowala rownoczesnie z obu miast, to Pulsowi sie moze
            >
            > wydawac, ze AOL powstalo specjalnie oraz wylacznie na potrzeby Egona, nie?
            >

Helga a ty to goj?.Nie rozumiesz pytania job twoja blac?.
            • _helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:29

> _helga napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: PULS napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
              > > >
              > > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske
              > jak z
              > > wykle
              > > >
              > > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na
              > > > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy
              > to t
              > > y byl
              > > > es
              > > > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondomini
              > a?.Al
              > > e mus
              > > > ze
              > > > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz.
              > >
              > > I tak zostal pan Egonem, panie Paul:) Niech sie pan nie przejmuje, bo jesl
              > i
              > > chodzi o mnie, to mi juz ze szesc nickow przypisuja, z roznych czesci swia
              > ta
              > > zreszta. Jak Odessie sie wydaje, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku
              > z ty
              > > m
              > > nie ma przeszkod, zebym postowala rownoczesnie z obu miast, to Pulsowi sie
              > moze
              > >
              > > wydawac, ze AOL powstalo specjalnie oraz wylacznie na potrzeby Egona, nie?
              > >
              >
              > Helga a ty to goj?.Nie rozumiesz pytania job twoja blac?.

Polka jestem. Puls twoja mac.

• Gość: Paul Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 18:42

> Gość portalu: Paul napisał(a):
          >
          > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak zwykle
          >
          > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na
          > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to ty byl
          > es
          > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Ale mus
          > ze
          > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz.
          Puls, ty krzywy ryju, to ja Paul. Jak zawsze, przeciez nie jestem na tym forum
          od wczoraj, taka twoja mac, no. Spocznij.
          Paul

• _helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:46

>
            > > Gość portalu: Paul napisał(a):
            > >
            > > Egon-prosilem tylko gojow a ty sie wpieprzasz miedzy wodke a zakaske jak z
            > wykle
            > >
            > > na krzywy ryj.Apropos czy juz dzisiaj znalazles swoje sniadanie na
            > > smietnisku?.Pochwal sie co jadles,pork czy beef no i czym popiles.Czy to t
            > y byl
            > > es
            > > wczoraj na Belmont i Clark w tym garbeciu gdzie buduja nowe kondominia?.Al
            > e mus
            > > ze
            > > przyznac ze z ciebie boom-szycha bo telefon celuloidowy masz.
            > Puls, ty krzywy ryju, to ja Paul. Jak zawsze, przeciez nie jestem na tym forum
            >
            > od wczoraj, taka twoja mac, no. Spocznij.
            > Paul
            >

hehehe.
      • _helga Re: Zeby przez pomylke nie zjesc pulsa. 26.02.02, 18:16

hehehe. Panie Paul, pan jak zwykle w swietnej formie:)

• slawek.r Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 18:09

>" Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze."

A czemu jestes takim debilem?

• Gość: . Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?.+++++ IP: *.swipnet.se 26.02.02, 19:11
      Puls!Nu,powiedz sam,
      Czy ja bym prosil jakiegos Zyda aby mnie odpowiedzial na pytania,
      Rodzaju np,takiego-dlaczego Chrzescianie:
      Cudzoloza
      Zazdroscia
      Kradna
      Klamia
      :::::::?
      Po pierwsze-nie lepiej isc odrazu do zrodla i
      poprostu ich samych o to zapytac?
      Po drugie: czy wszyscy chrzescianie
      Cudzoloza
      Zazdroscia
      Kradna
      Klamia
      :::::::?
      Juz sam sposob postawienia pytania swiadczy o poziomie inicjatora tego postu.
      To,ze kocham boczek swinski,przeczy twemu domyslowi w sprawie
      stosunku Zyda do swini chrzescianskiej.
      Przykro mnie,ale potwierdza sie,ze ilosc pulsow twojej mozgownicy
      wynosi 1P=1/3600Hz.
    • Gość: U Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.gis.net 26.02.02, 20:39

> Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze.

Co za pytanie...Zydzi-kanibale?Wyobraz sobie Grossa szamajacego schaboszczaka.
      • Gość: PULS Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 20:44
        Gość portalu: U napisał(a):

>
        > > Pytam Gojow bo zydzi mi na to napewno nie odpowiedza szczerze.
        >
        >
        >
        >
        > Co za pytanie...Zydzi-kanibale?Wyobraz sobie Grossa szamajacego schaboszczaka.

Gross-to pewnie je bo slyszalem ze swinia wszystko je.
    • fredzio54 Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. 26.02.02, 21:06
      Puls bo jestes Swinia a nie jestem Kanibalem !
      • Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 26.02.02, 22:08
        Bardzo prosta odpowiedz -
        Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!!
        • Gość: Helmut Re: CZEMU ZYDZI NIE JEDZA SWINI?. IP: 210.163.159.* 26.02.02, 22:39
          Gość portalu: Helmut napisał(a):

> Bardzo prosta odpowiedz -
          > Zydzi nie jedza swini aby nie byc posadzonymi a kanibalizm !!!!!!!!!!

• Gość: jacek71 Odpowiedz jest bardzo prosta IP: 212.244.182.* 26.02.02, 23:04
      zydy nie jedza swini
      bo nie sa kanibalami !
      • Gość: jojo Re: Odpowiedz jest bardzo prosta IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 23:07
        Gość portalu: jacek71 napisał(a):

> zydy nie jedza swini
        > bo nie sa kanibalami !

Zydzi nie jedza swini,bo kazda swinia,jackowi71 czyli swini,co jakis czs dupe
        slini !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka