Dodaj do ulubionych

Skandal na stronie RT.

25.04.11, 20:37
Po rozmowie z księgowym na temat niedoskonałości burżuazyjnych mediów zajrzałem na strone RT. I co widzę? Nic nie widzę. Ani słowa o nadchodzącym ślubie księcia z Londynu! RT chce pozbawić swoich czytelniów informacji o najważniejszy wydarzeniu sezonu.

Mam nadzieje, że sarkazm mojej wypowiedzi jest tym razem widoczny. :)
Obserwuj wątek
    • czlowiek_ksiazka Rosja Anno Domini 2012 25.04.11, 21:13
      Świetne i dowcipne, doskonały humor, azbeściarzu! :)

Ze swojej strony też cos naskrobałem przed chwilą, zobacz, relacja futurystyczna z Rosji 2012. Nie ma powodów do obrażania się, mimo że jestem złośliwy :).

Relacja z Moskwy po wyborach prezydenckich 2012 r. Łączymy się ze stałym korespondentem legendarnego wolumenu „Utra”, laureatem nagrody w dziedzinie Prognoz Krótko- i Długoterminowych herrem7:
      Rosja po wyborach - w których zgodnie z oczekiwaniami zwyciężył kandydat obozu rządzącego Miedwied Putinowicz - przedstawia sobą obraz nędzy i rozpaczy. Czyli nic się nie zmieniło.
      Ludzie umierają z głodu na ulicach miast, rannych dobijają oszalałe hordy wygłodniałych oligarchów. Buntują się bezzębne babcie z Miedwiedkowa, którym przewodzi autorytet moralny Ukrainy Zachodniej i jej ideologów borrka. Ścielący się gęsto trup nie jest sprzątany, no, tylko trochę na Placu Czerwonym, żeby wycieczki zagraniczne mogły oglądać nowy pałac Putina wybudowany na kremlowskim dziedzińcu.
      Dane makroekonomiczne za rok 2011 wyglądają przerażająco: minus 100% w każdej dziedzinie. Przynajmniej takimi danymi dysponuje wybitny autorytet gospodarczy prof. Kozłowski.
      Jest ze mną amerykański przedsiębiorca z branży IT, który przeprofilował się na azbest, niedawno przyjechał do Moskwy.
      - Panie malkontencie, przepraszam, że przerywam – widzę, że je Pan smacznego i tłustego czizburgera na lancz, co Pana sprow. do Moskwy?
      - Nareszcie jakieś wolne medium! Zamierzam zainwestować w ruski azbest. Pałace Putina muszą być przecież z czegoś zbudowane.
      - Jak Pan myśli, Panie malkontencie, co uratuje Rosję?
      - Po pierwsze na szczęście nic nie uratuje, po drugie - tylko i wyłącznie destalinizacja i lustracja tych grup narodowościowo-etnicznych, które osobiście odpowiedzialne są za sprow. do Moskwy Stalina.
      - Bardzo Panu dziękuję!

:)
      • malkontent6 Re: Rosja Anno Domini 2012 25.04.11, 21:36
        Eeee, mało śmieszne. Myslałem, że cię stać na coś lepszego.
        • czlowiek_ksiazka Re: Rosja Anno Domini 2012 25.04.11, 21:40
          Z twoim pierwszym wpisem konkurować nie mogę, wiem. :) Sarkazm najwyższej fenomenalnej próby. :)
          • malkontent6 Re: Rosja Anno Domini 2012 25.04.11, 21:51
            czlowiek_ksiazka napisała:

> Sarkazm najwyższej fenomenalnej próby. :)

No cóż, my azbeściarze...
            • czlowiek_ksiazka Re: Rosja Anno Domini 2012 25.04.11, 21:59
              Jest bardzo dobrze, a będzie jeszcze lepiej, skromniacho! :)
              Po'google'uj sobie i sprawdź co oznacza rosyjskie: yничижение хyже гoрдыни! :)
      • yurek11111 Re: Rosja Anno Domini 2012 25.04.11, 21:54
        knizka, najlepszy jest ten Miedwied Putinowicz , to taki wspolczesny ruski Frankenstein ,wlasciwie to kogos takiego Rosja potrzebuje za prezydenta...
    • free-d0m nie ogladam slubu mlodych pasozytow 27.04.11, 05:21
      pryncypialnie i nic mnie to nie obchchodzi. Zbiera sie na torsje od tej nachalnej, chamskiej propasozytniczej medialnej propagandy. Czekam az Bryci wysla swoich royalsow do ciezkiej roboty i skonfiskuja "ich" ukradziony narodowi i swiatu majatek.
      • mara571 wyluzuj, to tylko show 27.04.11, 21:07
        do ogladania nikt nie zmusza.
        Instytucja monachrii wbrew tego co lewacy o tym sadza przynosi panstwu mnostwo oszczednosci i zyskow: wybory glowy panstwa sa bardzo kosztowne i zawsze sie moze okazac, ze kandydat nie nadaje sie na to stanowisko.
        Brytyjczycy zawdzieczaja instucji monarchii wiele: rzadzeni byli nie najgorzej w ostatnich ~500 latach, swoich elit nie mordowali, jaki taki dobrobyt z krotkimi przerwami mieli.
        I docen wreszcie fakt, ze jest dosc prawdopodobne, ze zona przyszlego krola bedzie wnuczka gornika.
        PS. Ja tez nie zamierzam ogladac wszelkich relacji z Londynu.
        • free-d0m Re: wyluzuj, to tylko show 28.04.11, 03:57
          wiem, ze 80% Brytow nie znosi royalsow jako pasozytow. Oni ich musza utrzymywac. Wczesniej royalsi okradali caly swiat. Mam obrzydzenie do tego typu ludzi, nic na to nie poradze.
    • stanczyk-5 Re: Skandal na stronie RT. 27.04.11, 14:45
      w ten "wielki" dla ludzkosci dzien
      wlacze TV na AnimalPlanet i obejze
      program o zyciu seksualnym surokatek :)
      • free-d0m Re: Skandal na stronie RT. 27.04.11, 16:00
        dobry pomysl, jeszcze llepiej isc na zielona trawke i podgladac zycie seksualne konikow polnych. dobrze, zeby wszystkie telewizornie byly wowczas wylaczone. To bylby wlasciwy sygnal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka