Dodaj do ulubionych

J. Tymoszenko - nowa gwiazda niemieckiej tv

03.05.12, 22:08
Za chwilę na ZDF pojawią się gadające głowy pochylające się z troską nad Ukrainą. Dzisiejszy talk - szał (szał, nie show) M. Illner poświęcony będzie Julii T. - w roli głównej jej córka Jewgenia.
Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: J. Tymoszenko - nowa gwiazda niemieckiej tv 03.05.12, 23:06
      Ewciu, w twoich doniesieniach na temat rosnącej popularności Julci wyczuwam odrobinę zazdrości.
      • eva15 Re: J. Tymoszenko - nowa gwiazda niemieckiej tv 03.05.12, 23:43
        Fakt, najbardzie zazdroszczę jej medialnych siniaków na brzuszku. Mnie nikt nie serwuje zastrzyków w brzuch przeciw trombozie, co normalne w każdym szpitalu.
        • 53igor-uk Nu i najwazniejsze. 03.05.12, 23:51
          O rozstepach zapomnialas wspomniec,Ewa.
          • eva15 Igor, Igor... 03.05.12, 23:54
            Ano fakt, Ty złośliwcze! Masz dobre oko, co nie dziwi, przy tylu żonach i dzieciach :-))))))))
            • pimpus18 Re: Igor, Igor... 04.05.12, 00:09
              Pogadajcie se jeszcze o inkontynencji i hemoroidach.

Dla koneserów i znawców płci pięknej.
              • eva15 Re: Igor, Igor... 04.05.12, 00:11
                Czemu sądzisz, że to co napisałeś dotyczy tylko płci pięknej?
                • pimpus18 Re: Igor, Igor... 04.05.12, 00:26
                  Kobiety nie mają problemów ze wzwodem, co bardzo dręczy panów.

Widziałaś już Życie wewnętrzne?

Może powinnaś więcej uwagi poświęcić tej dziedzinie życia, zamiast tak namiętnie tracić tu czas.

www.youtube.com/watch?v=jQqzn8YvmR8
                  • eva15 Re: Igor, Igor... 04.05.12, 00:30
                    A co ma wzwód do wspomnianych przez Ciebie hemoroidów? Zupełnie nie rozumiem, co chcesz powiedzieć.
                    • eva15 Re: Igor, Igor... 04.05.12, 00:31
                      Co do tracenia czasu na dyskuje takie jak ta, to możesz mieć rację.
                      • igor_uk33 Re: Igor, Igor... 04.05.12, 16:33
                        Ewa,pimpus dostaje zajeba,jak tylko widzi moj nick.Nie zwracaj uwage.
    • eva15 Opowiem wam bajkę z tv na dobranoc 04.05.12, 00:09
      Obejrzałam wspomniany wyżej program i było całkiem jak w bajce, z którą się z wami dzielę na dobranoc.
      Niemcy w zależności od zawodu i wykonywanych funkcji podzieli się na dwa obozy. Politycy byli za bojkotem, przemysłowcy i działacze sportowi przeciw. Ci ostatni przytomnie wskazywali, że jeśli bojkot, to czemu tylko na plecach drużyn piłkarskich ale bez zerwania kontaktów politycznych i gospodarczych z Ukrainą? Jeden z dyskutantów zauważył całkiem nieprawidłowo politycznie, że niemieccy więźniowie nie mają prawa wyboru leczenia zagranicą , czemu więc żąda się takiego prawa od władz Ukrainy?

Do dyskusji włączyła się via voideo zatroskana córka Julii T. - Jewgienia. Na pytanie moderatorki, czemu na Ukrainie mało kto protestuje przeciw zapudłowaniu jej matki i czy to prawda , że mamusia nie do końca miała czyste ręce, Jewgienia odpowiedziała mniej więce tak:

mamusia siedzi za niewinność, dokładnie za walkę z korupcją i o demokrację . Ludność nie protestuje tylko dlatego, że krwawy reżim wsadza wszystkich do więzienia i zastrasza.

• labadine Re: Opowiem wam bajkę z tv na dobranoc 04.05.12, 08:10
        Zrobic referendum i jak ludzie(obywatele) wypowiedza sie za bojkotem to bojkotowac a jezeli wypowiedza sie przeciwko bojkotowi to wywalic dodatkowo politykow.
        • eva15 Przy Gleichschaltung referenda nie mają sensu 04.05.12, 11:40
          Nie licz na mądrość referendum. Ludzie ogłupieni maisreamowymi mediami biorą wciskaną im propagandową sieczkęza własne poglądy. Tak więc po obecnym praniu mózgów pewnie ponad połowa świeżo wypranych móżdżków opowiedziałaby się za bojkotem.

Referenda mają sens tylko wtedy, gdy media są wolne i różnorodne, informacje rzetelne, tj. gdy panuje wielość poglądów. Tylko wtedy obywatel ma szanse na wyrobienie sobie naprawdę własnego zdania. Przy Gleichschaltung (uarwniłowce) mediów referenda są wręcz szkodliwe, bo wzmacniają tych, którzy media zglajchszaltowali.
      • borrka Fajny kawalek, Efcia. 04.05.12, 11:12
        Zobacz, jak podkladaja sie nieudolni propagandysci.
        To chyba nawet na bratnia Giermanie zbyt bajkowe.
        • eva15 Ukraina grozi Niemcom 04.05.12, 11:29
          Skoro ciemny lud kupuje, że niewidomy Chen wpadł do US-ambasady, bo chciał tam sobie kilka dni pomieszkać i jak już pomieszkał to później wziął i wyszedł dobrowolnie, to i kupi pewnie i to, co plecie córcia Julii. Zwłaszcza, że córka też ładna i w dodatku posługująca się płynnym angielskim z najlepszych prywatnych internatów. Swiatowa dziewczyna, taka nasza, już zachodnia.

Ale jao czy innym, dziś nastąpił ciąg dalszy serialu:

Ukraina zagroziła Niemcom konsekwencjami gospodarczymi, jeśli dalej będą szczuć na ten kraj:

www.spiegel.de/politik/ausland/em-boykott-ukraine-warnt-deutschland-vor-wirtschaftlichen-konsequenzen-a-831254.html

Bezczelność Ukrainy nie zna granic...

• eva15 Kolejna niemiecka delegacja gna do Julii T. 04.05.12, 13:22
      Zrobił się ruch w interesie, kolejna niemiecka delgacja lekarzy i dyplomatów jedzie właśnie do Julki. Janukowicz ich wpuszcza więc Niemcy lczą na to, że ulegnie i wypuści ich razem z Julią.

www.spiegel.de/politik/ausland/charite-chef-einhaeupl-erneut-bei-julija-timoschenko-in-der-ukraine-a-831311.html
      • przyjacielameryki Re: Kolejna niemiecka delegacja gna do Julii T. 04.05.12, 13:28
        eva15 napisała:

> Zrobił się ruch w interesie, kolejna niemiecka delgacja lekarzy i dyplomatów je
        > dzie właśnie do Julki. Janukowicz ich wpuszcza więc Niemcy lczą na to, że ulegn
        > ie i wypuści ich razem z Julią.
        >
        > www.spiegel.de/politik/ausland/charite-chef-einhaeupl-erneut-bei-julija-timoschenko-in-der-ukraine-a-831311.html

No i wszystko wróci na swoje normalne tory. Tymoszenko otrzyma odpowiednią opiekę lekarską i stosowne traktowanie, Euro odbędzie się zgodnie z planem a Ukraina dalej będzie sie starać o integrację z UE ale wie, że musi popracować nad państwem prawa a wybory parlamentarne będą najlepszym miernikiem tej pracy.
    • ukos Straszna niesprawiedliwość wobec Janukowycza 04.05.12, 16:32
      eva15 napisała:

> Dzisiejszy talk - szał (szał, nie show) M. Illner poświęcony będzie Julii T.

Tymczasem Janukowycz na drugim planie. A przecież on, bardzo utalentowany damski bokser, wygrywa z tą Julką bezapelacyjnie! A tu takie kompletne niezrozumienie i lekceważenie jego sportowych osiągnięć.
    • walter622 Re: J. Tymoszenko - nowa gwiazda niemieckiej tv 04.05.12, 21:25
      eva15 napisała:
      > poświęcony będzie Julii T.

Bidulka.

ria.ru/world/20120428/637159523.html
      "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
      Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
    • dziadek_alex To wszystko sie malo kupy trzyma 04.05.12, 21:46
      Im wiecej wiadomosci na ten temat do mnie dociera, im wiecej programow slucham i ogladam,
      tym wieksze nachodza mnie watpliwosci o co naprawde w tym chodzi. Bo ze histeria wybuchla wokol Julki i Ukrainy to wszyscy widzimy. Ja mam niestety coraz wieksze watpliwosci o co naprawde chodzi. Ze strony Niemiec wszystko jest zalatwiane zupelnie nie po niemiecku. Ponadto "Cyrankiewicz" EU, czyli José Manuel Durão Barroso ostentacyjnie stawia sprawe na ostrzu noza, choc jest ostatnim czlowiekiem do takiego sposobu postepowania.
      Moge sobie wyobrazic, ze chodzi o cos innego, a wodzowie EU i krajow europejskich chca w ten sposob uniknac obecnosci duzej liczby ludzi ze swiata na Ukrainie w czasie mistrzostw. Wyglada jak by na biurkach wywiadow byly jakies niebezpieczne informacje. A politycy probuja przez histerie z Julka osiagnac unikniecie obecnosci w okreslonym czasie na Ukrainie.
      Ja nie wiem oczywiscie co to moze byc. Ale moge sobie wyobrazic, ze maja informacje, ze w czasie mistrzostw jest zaplanowany atak Izraela i USA na Iran i Syrie i nie wiadomo co zrobi Rosja, Chiny a nawet Ukraina. Trudna bylaby ewakuacja z Ukrainy w tej hipotetycznej sytuacji.
      Oczywiscie, ja dalem to tylko jako przyklad sprawy bardzo powaznej, na ktora trzebaby jakos tak wlasnie reagowac, aby duzym klopotom zapobiec. Ja nie wiem jeszcze jaki jest naprawde cel , ale Julka to dla mnie metoda a nie cel.
      • ich.bin.danziger Re: To wszystko sie malo kupy trzyma 04.05.12, 22:11
        @dziadek_alex napisał: ...Ale moge sobie wyobrazic, ze maja inform
        > acje, ze w czasie mistrzostw jest zaplanowany atak Izraela i USA na Iran i Syri
        > e i nie wiadomo co zrobi Rosja, Chiny a nawet Ukraina. ...
        -
        Dziadek dobrze kombinujesz. O to chyba chodzi, ale są i inne powody
        - -
        igor_uk 30.04.12, 23:51
        Naprzyklad taka Julia ,ktorej matka pochodzi z domu Abrama Kapitelmana,a ojciec Ormianinem (Grigjan),a ona sama,niewiadomo czemu,uwaza sie,za Ukrainke.
        -
        eva15 01.05.12, 01:44
        Dzięki, Igor. To wyjaśnia, czemu Zachód stanął murem za Julią T. przeciwko Ukrainie Janukowicza. Ukraina pomarańczowych, opartych na takich jak "Trizub" i Julia T. to jedna demokratyczna Ukraina warta zachodniego wsparcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka