Dodaj do ulubionych

Hillary mowimy - Goodbye!

16.12.12, 13:03
Prezydent USA ,i moj przyjaciel przy okazji,Barack Obama ma kandydata na Sekretarza Stanu.Nim bedzie John Kerry,czlowiek o bardzo milym usmiechu (jak i szef) ,ale o jednej czarnej plamie w zyciorysie -przegral starcie z George Bush (tym mlodszym,a do tego malo rozgarnietym).Byla jeszcze jedna kandydatura ,Susan Rice,ale ona sama zrezygnowala z pretensji do fotela Szefa Departamentu Stanu,twierdzac,ze senatorowie jej nie lubia.
Odwolanie Hillary planowalo sie od dawna i nie ma nic z jej obecna sraczka jelitowa ,a raczej ze sraczka slowna,ktora dla niej jest stanem permanentnym.

p.s. Szkoda ,ze nie Jim Carrey stal kandydatom Obamy na to stanowisko.Napewno wtedy by USA stali by najbardziej sympatycznym krajem na Swiecie.
Obserwuj wątek
    • tytus_staropolski Czarna plame, to ty masz w swoim zyciorysie. 16.12.12, 13:29
      Musisz o tym pamietac. Jedno masz pewne - w plityce zagranicznej USA nic sie nie zmieni.
      • romrus Re: Czarna plame, to ty masz w swoim zyciorysie. 16.12.12, 13:49
        tytus_staropolski napisał:
        > Musisz o tym pamietac. Jedno masz pewne - w polityce zagranicznej USA nic sie nie zmieni.

Dokladnie tak, i to nawet jesli by byl wybrany Romney.
        • igor_uk romrus. 16.12.12, 13:52
          Zmienila by sie retoryka,ale praktyczne dzialania pozostali sie by te same.
          • romrus Re: romrus. 16.12.12, 14:11
            igor_uk napisał:
            > Zmienila by sie retoryka,ale praktyczne dzialania pozostali sie by te same.

A mi szkoda Klintonowej, Rosjanie ja bardzo lubia:-)

dl.ziza.ru/other/032011/28/demotiv/003.jpg
            • igor_uk Re: romrus. 16.12.12, 14:15
              Wiem,ze lubia.Ja sam lubie Clintonowa,tyle razy wspominalem o jej poczynaniach.
              W sumie to byl najbardziej pozyteczny dla Rosji Sekretarz Stanu USA.
              • romrus Jak ja mozna nie lubic? :-) 16.12.12, 14:27
                igor_uk napisał:
                > Wiem,ze lubia.Ja sam lubie Clintonowa, tyle razy wspominalem o jej poczynaniach.
                > W sumie to byl najbardziej pozyteczny dla Rosji Sekretarz Stanu USA.

Razem z ambasoderem McFaulem byli nie do przeskoczenia:-)

Jak ja mozna nie lubic?

demotivation.me/images/20111222/p8fiybkauhje.jpg
                pics.livejournal.com/dmitry_den/pic/0001pbz8/s640x480
                n-europe.eu/sites/default/files/imagecache/Photo_view_for_node_2/politics_4.jpg
                demotivation.me/images/20111022/p7az2addjbeq.jpg
                :-)

• igor_uk tytus. 16.12.12, 13:50
        Przegrac z najglupszym Prezydentem w historii Stanow,jest czarna plama dla kazdego powaznego polityka.Ja nigdy nie uczestniczylem w starciu o fotel Prezydenta USA z Bushem,a co za tym idzie,zadnej czarnej plamy w zyciorysie nie mam.
        Co do zmiany polityki Stanow,to masz racje,w niej nic nie zmieni sie,oprocz twarzy.
        • tytus_staropolski Kazdy ma wieksze lub mniejsze plamki. 16.12.12, 14:01
          To nie Kerry przegral z Bushem. Przegrali Demokraci, bo bylo "spoleczne" zapotrzebowanie na Republikanow. Rozklad glosow elektorskich wskazuje na bardzo wyrownany wowczas wyscig do Bialego Domu.
          • igor_uk Re: Kazdy ma wieksze lub mniejsze plamki. 16.12.12, 14:10
            tytus , wiesz czym jest ironia?

p.s. Kerry jest bardzo szanowanym przez mnie politykiem i jestem pewien tego,ze byl by lepszym Prezydentem Stanow,niz "moj przyjaciel" Obama .Ale po przegranej z Bushem zostal skreslony z listy potencialnych kandydatow Demokratow,wlasnie to uprawnilo mnie pisac o "czarnej plamie" w jego zyciorysie.
            • tytus_staropolski Re: Kazdy ma wieksze lub mniejsze plamki. 16.12.12, 16:02
              Rozumiem. Oczywiscie wiem czym jest ironia.
        • borrka Zdradziles Matuszke, Igorku. 16.12.12, 14:03
          Zostales Pszekiem - to najczarniejsza z plam.
          • igor_uk boriska. 16.12.12, 14:05
            Smacznego.
    • mongolszuudan Re: Hillary mowimy - Goodbye! 16.12.12, 14:22
      A Obama jeszcze pomni, ze on twoj przyjaciel? Znal wogolte o tym fakcie? Dziwnych masz przyjacielow, jednak. Napewno, film "Cyrk" w dziecinstwie lubil. Czy zoologie?
      • igor_uk Oczywiscie,ze wie. 16.12.12, 14:36
        Przeciez to on do mnie caly czas pisze,a nie ja do niego.
        • mongolszuudan Re: Oczywiscie,ze wie. 16.12.12, 14:40
          Jemu co w USSA brakuje bialych chlopczykow?
          • igor_uk Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:19
            Jemu brakuje w USA inteligentnych wspolrozmowcow.
            • 5magna Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:25
              Widac to "odejscie" wstrzasnelo ja tak ze dostala wstrzasnienia....
              • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:33
                magna,przeciez wiemy,ze problemem jest sraczka,a nie wstrzasnienie. Ale my dobrze wychowane ludzi i nic o sraczce wspominac nie bedziemy.
                • 5magna Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:51
                  W takim razie mozna powiedziec ze dostala wstrzasnienie tylka.....Moze ktos kopnal ja w dupe?????
            • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:39
              Obama inteligent?
              • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:41
                probuje im byc.
                • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:45
                  Dla polityka to samobojstwo. Polityk musi byc krokodylem.
                  • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 15:51
                    Obama,rozmowiajac ze mna,szykuje sie do zycia po tym,jak przestanie byc politykiem.Do tego to robi w tajemnice przed innymi.
                    • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:22
                      Ach tak. No slusznie. Jak przestanie byc prezydentem, najlepsze dla niego bedzie wziec slub z piekna Polka, chociazby z Monika Lewinska i jechac zyc w spokojna Anglie, rozy tam roscic.
                      • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:28
                        Obamycz ma piekno zone,po cholere jemu potrzebna brzydka Zydowka,z geba pelnej spermy.
                        www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634342566934552006.jpg
                        • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:34
                          Czyzby Monika Zydowka? Po co wtedy nosi polskie nazwyzsko? Oszukuje ludzi? Przeciez, widzac to cudo, myslalem ze wszystkie Polki wlasnie takie.
                          • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:37
                            Niemcow rowniez ma nazwisko nie zydowskie,a czy to cos zmienia?
                            • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:40
                              Niemcow - on z Niemcow. Tu odrazu wszystko jasnie, Nie nasz to czlowiek. Wrog.
                          • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:38
                            Chociazby moglem by i domyslic sie - Lewi - to z pewnie od slowa Lewit. Ot ona inercja myslenia - widze skonczanie slowa, a poczatku nie ogladam.
                            • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:43
                              Nu to doszli my do porozumienia.
                              A Niemcow ma z Niemcami nie wiele.
                        • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:47
                          Po prostu, zal mi sie stalo Monike. Czytalem ja opowiadanie jak jej ciezko zyc teraz. Nikt zamaz nie bierze. I pracy zadnej nie ma. A Obamycz on dobry - moze zlituje sie - zratuje czesc dziewczyny, ktory zhanbil jego kolega. Przecierz Obama muzulmanin (czy nie?) - moze miec zon ile chcie. A ona jemu kartofel bedzie czyscic i smazyc.
                          • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:50
                            Aleksandr,obiecuje,ze porazmawiam o tym z Obamyczem.Bo widze,ze rzeczywiscie Monika potrzebuje pomocy.
                            Masz,jednak,golebie serce,odrazu widac,ze jestes Rosjaninem.
                            • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 16:58
                              O Monice jestem teraz spokojny - mam pewnosc, ze ja dlugi namawiac nie trzeba. Pozostala sie drebnostka - namowic Obame. Mam nadzieje, ze ty, jako jego przyjaciel, to potrafisz. Och, wesiole bedzie wesele!
                              • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 17:11
                                Czy chcialbys,zeby tobie bylo wyslano zaproszenie na to wesele?
                                • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 17:18
                                  Nie po co. Ja juz zrobilem dobra sprawe - soswatowalem biedna dziewczyne. Zadnego podziekowania nie potrzebuje. Szczescie nowobracznych i tak bedzie i moim szczesciem. Nie mam czasu na wesela. Trzeba robic inne dobre sprawy. Wielu jeszcze na Ziemi nieszczesnych ludzi.
                                  • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 17:20
                                    Jak chcesz.Ale nie bedziesz miec nic przeciwko temu,jak ich pierwsze dziecko bedzie miec imie -Aleksandr,lub Aleksandra?
                                    • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 17:24
                                      Lepiej Iskander czy Iskandarija - moj tworczy pseudonim, i ojcowi - muzulmanowi bedzie przyjemnie.
                                      • igor_uk Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 17:26
                                        Iskander moze zle na Zachodzie kojarzyc sie.
                                        • mongolszuudan Re: Nie ,Aleksandr. 16.12.12, 17:38
                                          No i pofig. Beda bac sie. A znaczy szanowac.
                  • misterpee Re: bedzie zmiana stylu 16.12.12, 16:16
                    a najwazniejsze zebyscie nie mylili Johna Kerry z dr. J-K. Czy Kerry ma doktorat? na pewno nie wyjezdzal na saksy do Niemiec. Nie sadze ze ma warunki na geniusza, jest za wysoki. Geniuszem mmoze byc tylko niski chlop, taki jak Napoleon, Kaczynski, albo Wowka. Teraz bedziemy czekac co z tym wszystkim zrobi Obama. Pozbyl sie Hilari, paru generalow, tetraz moze wyleci sekretarz skarbu. Co dalej ? Czy Obama bedzie grac razem z JK w koszykowke?
                    • 5magna Re: bedzie zmiana stylu 16.12.12, 16:43
                      Moze jeszcze nie za pozno ale Obama zrobil straszna gafe i ty Igor tez. Czy powiedziales Igor przyjacielowi (nie mylic z przyjacielem ameryki) o Dr. J-K ? Kandydat #1, pije tylko pejsachowke.....
                      • 5magna Re: bedzie zmiana stylu 16.12.12, 16:45
                        Jeszcze jedno jako prawdziwy polityk J-K belgocze caly czas do tego stpnia ze nie wiadomo o co mu chodzi...
                      • igor_uk Re: bedzie zmiana stylu 16.12.12, 16:46
                        Rozwazali my kandydature amatora koszera,ale postanowili,ze nie nadaje sie .A to ze wzgledu na to,ze 24/24 przez 7 dni w tygodniu siedzi na forum GW i pisze na wszystkich forach pod setkami nickow.Doktorek nie ma czasu na takie pierdoly,jak zarzadzac zewnetrzna polityka Mocarstwa.
                        • 5magna Re: bedzie zmiana stylu 16.12.12, 17:56
                          Chyba masz racje. J-K za mniej jak oferty prezydentury USA z pozycji na Forum nie zrezygnuje. Dostal nawet od GW bonus swiateczny milion dularow i skrzynke pejsachowki za wyjatkowy wklad i bardzo interesujacy belkot....
    • zeitgeist2010 twój "przyjaciel" jest 16.12.12, 16:10
      "safe and dry". Jednego kompetentnego kandydata/tkę zastąpi innym kompetentnym. no goody for Russia
      • romrus Re: twój "przyjaciel" jest 16.12.12, 16:46
        zeitgeist2010 napisał:

>no goody for Russia

No goody?

A jakie ma znaczenie kto jest sekretarzem departamentu stanu?
        Polityka USA byla, jest i pozostanie taka sama.

Historiczne Rosji zawsze bylo latwiej miec do czynenia z republikanami, ale tez nie wiele.
        • zeitgeist2010 wspólny polsko-rosyjski rytm 16.12.12, 20:19
          slowianska dusza

• zeitgeist2010 Re: wspólny polsko-rosyjski rytm 16.12.12, 20:25
            Prawde musisz znac i ty. Zawsze warto byc człowiekiem, choc tak łatwo zejsc na psy …
            • romrus Re: wspólny polsko-rosyjski rytm 17.12.12, 09:40
              zeitgeist2010 napisał:
              > Prawde musisz znac i ty. Zawsze warto byc człowiekiem, choc tak łatwo zejsc na psy …

He-he..

Czyzby Pan ta prawde zna?
              Wydawalo mi sie, ze juz kilka tysiace lat ludzie ta prawde szukaja i do dzis nie odnalazli:-)

P.S. Piosenka dobra, tyle ze troche pesemistyczna, jak na mnie:-)

Chociaż puste mam kieszenie,
              No i wódy czasem brak
              Ja już nigdy się nie zmienię,
              Zawsze będę żył już tak
              • romrus Re: wspólny polsko-rosyjski rytm 17.12.12, 09:51
                romrus napisał:
                > P.S. Piosenka dobra, tyle ze troche pesemistyczna, jak na mnie:-)

Mam bardzej optymistyczna dla Pana:-)
                www.youtube.com/watch?v=Bclw1geGSxk
                My friends all leave to go abroad, but I will probably stay.
                Laugh and have a drink, when everything is shit.
                And when I have nothing to eat I'll marry.
                My friends write to me and ask how are you.
                * Well, I'm fine super good! Super, super, super good.
                And I'll go nowhere. I'ts ok here in Russia.
                They pour me a drink everywhere, In every pub I go.
                Well, everyone will die anyway, no matter, here or there.
                ** Super, super, super good. Im fucking great super good!
                • darekvtb Re: wspólny polsko-rosyjski rytm 17.12.12, 12:52
                  Дрyзья вcе вaлят зa грaницy a я нaвернo ocтaюcь

Смеюcь нaпьюcь еcли х…вo жрaть бyдет нечегo - женюcь

Дрyзья мне пишyт: кaк ты тyт

А я нoрмaльнo- cyпергyд...
    • kylax1 A czy nad Tobą czuwa psychiatra? 16.12.12, 19:48

• igor_uk Ja by na twoim miejscu nie ryzykowalem . 16.12.12, 20:04
      Bo kylax jest z tych,troche innych.
    • kylax1 Zajrzyj tutaj. 16.12.12, 20:22
      www.tworki.eu
      • misterpee Re: Gdyby Obama mial troche zdrowego rozsadku 16.12.12, 22:34
        to mianowalby Michelle sekretarzem Stanu. Biedna Michelle bedzie musiala czekac na nastepnego przeydenta zeby pokazac swoje prawdziwe talenty , a potem uderzyc glowa o sciane. Michelle potrafi klepac lepiej po plecach niz Hilaria, na dodatek nigdy nie miala fotografi z Escobarem. Wpadlem na ten pomysl i mam nadzieje ze nie jest za pozno !
        • igor-z-uk moj drogi misterpee. 16.12.12, 22:46
          Gdziez Ty byles wczoraj?
          Ale to nic,sprobuje przekazac Twoj genialny pomysl swojemu przyjacielu.Moze nie jest jeszcze za pozno.
    • misterpee Re: Widzicie przyjaciele 17.12.12, 00:39
      ze moj pomisl chwicil i jest wprost genyalni. Michelle bedzie chodowac ogorki jako sekretarz stanu, Barack moze na calym swiecie pokazywac jak naciagac na ogorka condona taz zeby uratowac swiat od SIDA a takze od Tzipy seksownej. Bedziemy zbawieni, a wy podacie mnie do pokojowego Nobla. Igor sie pyta co robilem wczoraj wieczor, otoz bylem u przyjaciela z Penha. na festa do cachaca , potem skoczylismy do wodospadu i przez cachoeira zbudzudzilem sie w czasie Bloco da Lama w zatoce Jabaquara w Paraty. Na cale szczesice nie bylo tam wymiotujacej Hilari, choc wiekszosc ludzi wygladalali podonie do niej. Co Lama to Lama !
      www.paraty.com.br/blocodalama/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka