Gość: ' IP: 9.67.96.* 22.03.02, 23:37 Chyba ci jakis Polak dzisiaj w morde dal,bo strasznie skamlesz. Serce sie od tego kraja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globalista Re: Do Fredzia 22.03.02, 23:45 Gość portalu: ' napisał(a): > Chyba ci jakis Polak dzisiaj w morde dal,bo strasznie skamlesz. > Serce sie od tego kraja. Fredziowi tylko Twojej zony szkoda ze jej tak slabo dogadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Do Fredzia IP: 151.112.27.* 22.03.02, 23:53 fredzio - jest po prostu schizo - on na tym forum tylko o polasce i o polsce. Niech tam izraeala lepiej pilnuje bo wszyscy uciekna zostana tylko ortodoksyjni, a oni oprocz kiwania sie w przod i w tyl wiele nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
globalista Re: Do Fredzia 23.03.02, 00:05 Gość portalu: ethanol napisał(a): > fredzio - jest po prostu schizo - on na tym forum tylko o polasce i o polsce. > Niech tam izraeala lepiej pilnuje bo wszyscy uciekna zostana tylko > ortodoksyjni, a oni oprocz kiwania sie w przod i w tyl wiele nie robia Fredzio nieswiadomie teskni za dziecinstwem i dlatego ta Polska mu w glowie siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Fredzia 23.03.02, 09:05 globalista napisał(a): > Gość portalu: ethanol napisał(a): > > > fredzio - jest po prostu schizo - on na tym forum tylko o polasce i o pols > ce. > > Niech tam izraeala lepiej pilnuje bo wszyscy uciekna zostana tylko > > ortodoksyjni, a oni oprocz kiwania sie w przod i w tyl wiele nie robia > Fredzio nieswiadomie teskni za dziecinstwem i dlatego ta Polska mu w glowie > siedzi masz Racje mnialem ladne Diecinstwo w Polsce ! Ale Arabow w cale nie nanwydze Przydkie Brodne Baby z Kupa Dzieci smorod i Brod leniuchu i Terrorysci ja chcem ich trnasferowac ale Rzad Szarona nie zgadza sie ! Szabat szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Do Fredzia IP: *.gis.net 23.03.02, 17:32 Fredzio,jestem pewny,ze siedzi w Tobie kawal dobrego czlowieka.Chcialbym wiedziec,czy masz jakiegos palestynskiego przyjaciela.Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Do Fredzia IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 23.03.02, 18:49 Gość portalu: U napisał(a): > Fredzio,jestem pewny,ze siedzi w Tobie kawal dobrego czlowieka.Chcialbym wiedzi > ec,czy masz jakiegos > palestynskiego przyjaciela.Napisz. Ja juz kiedys mu pisalem ze z niego by jeszcze byli ludzie,ale widac ze charakter ma slaby i latwo nim manipulowac.Wmowili mu kiedys za dziecinstwa ze trzeba nienawidzies wszystko co niezydowskie i tak juz mu zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Fredzia 23.03.02, 21:57 To nie prawda Pulsie Antysemitow jak ty nie nawydze, ale Polek kocham bardzo i cenie pszykro mi ze maja durne chlopow jak ty i 2 smiec. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: Do Fredzia 23.03.02, 22:22 Gość portalu: PULS napisał(a): > "Gość portalu: U napisał(a): > > > Fredzio,jestem pewny,ze siedzi w Tobie kawal dobrego czlowieka.Chcialbym w > iedzi > > ec,czy masz jakiegos > > palestynskiego przyjaciela.Napisz. > > Ja juz kiedys mu pisalem ze z niego by jeszcze byli ludzie,ale widac ze charakt > er > ma slaby i latwo nim manipulowac.Wmowili mu kiedys za dziecinstwa ze trzeba > nienawidzies wszystko co niezydowskie i tak juz mu zostalo." A Tobie wmowili w dziecinstwie,ze trzeba nienawidziec wszystkiego,co zydowskie,i nienawidzisz Zydow do dzisiejszego dnia.Wiec jaka roznica miedzy Toba a Fredzio? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Fredzia 23.03.02, 21:54 Tak mam jednego nazywas sie Gasan Agbaria i mieszka w Um el Pachem jest adwokat i broni Terrorysty, zarobil na te sparawy majatek jest 120 razy bogaty od mnie i czuje sie w Izraelu dyskrementowany,lubi sie kochac z Zydowkami chcalem z Jego Krewno raz tanczyc to pokazal mi Noza(Szabarija) takie oni sa, mysle na drgo raz jak bede uniego, bedzie on chcal mnie zabyc bo dostal rozkaza od Arafata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Do Fredzia IP: *.gis.net 24.03.02, 13:25 Fredio-pozdrowienia.Happy Passover. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: Do Fredzia IP: 63.100.218.* 23.03.02, 20:16 Fredzio ! Na forum "kraj" na ciebie czekaja! Umyj sie i przyczesz zanim tam zajrzysz! hihihihihiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rick NIE DAJ SIE FREDZIO IP: *.152.169.215.Dial1.NewYork1.Level3.net 24.03.02, 00:39 Pluj w antysemickie slepia zaropiale! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: NIE DAJ SIE FREDZIO 24.03.02, 09:39 Bitwa to jest bitwa Antysemita czy Arab wszystkich czeba Czolgiem najechac jak w cudownych Czasach z generalem Szaronem bez Busha i cheeny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CADYK Re: NIE DAJ SIE FREDZIO IP: 193.49.167.* 24.03.02, 09:42 fredzio54 napisał(a): > Bitwa to jest bitwa Antysemita czy Arab wszystkich czeba Czolgiem najechac > jak w cudownych Czasach z generalem Szaronem bez Busha i cheeny ! W cudownych czasach to bys kominem wychodzil na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: NIE DAJ SIE FREDZIO 24.03.02, 10:33 Gość portalu: CADYK napisał(a): > fredzio54 napisał(a): > > > Bitwa to jest bitwa Antysemita czy Arab wszystkich czeba Czolgiem najechac > > jak w cudownych Czasach z generalem Szaronem bez Busha i cheeny ! > > W cudownych czasach to bys kominem wychodzil na spacer. Nie Polaczku ty bis mnie do Gestapo odal i 3kg Zuckie odzyskal, mieszaknie rabowal wszystko zchlal i potem pretensi do Tego Zyde z Nazertu i jego Matki Krolowa Polski mnial !Ale Polaczku mi sie nauczyli Pan Bog jest na Strone tych co Maja Wojska Izaleskiego Czalgi samoloty i nie Gojska laski Amen Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Do Fredzia IP: 63.100.218.* 24.03.02, 16:12 Na nic ci Fredziu czolgi i wojsko izraelskie,jak ci sie pizzy zachce,albo autobusikem na wycieczke ....,albo falefeel! Buuuuuuum i po Fredziu! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Fredzia 24.03.02, 23:02 To jest prawda ze zaprosiles mnie do ciebie aby mi Polska Kolture poznac, masz ladna Zone albo Znajome ? Gosciu ma sie czuc jak w Domu ! Jak Fredzio wybuchnie mam porozumienie z Bratem z ona Zlikwiduje cala Rodzine tego Arabczka albo odwrotnie ! compri Polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do Fredzia 24.03.02, 22:57 Ja sie bylem Pare razy z Polakami w Warszawie z jakims Faszysta co pretko ucieg jak zawsze. W Czestochowie z Jakims pijakiem co odemie pieniondze wymagal. To nie sa towar dla Izraelskiego Bojownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Do Fredzia IP: 151.112.27.* 25.03.02, 00:10 oj nie towar nie towar dla izraelskiego hujownika najlepszy towar to przerazony palestynski gowniaz dziesiecioletni Odpowiedz Link Zgłoś