Dodaj do ulubionych

Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-)

30.07.04, 22:22
A taki superciec , karpinski , na wlasny - Dokopalem zydom , zajelo mi 10
minut , a teraz mogiem sobie isc na ryby !

narazie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14553312&a=14564866
Obserwuj wątek
    • Gość: sp;lit Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) IP: *.ipt.aol.com 31.07.04, 00:13
      Alleluja Cousin , nareszcie na wlasciwym pulapie ,... Szkoda , ze ciucke ten
      super-ciec nie zanalizuje , ale zadna strata na otarcie lez moze dac jej
      oblizac paluszka :)

uklony , and keep it up my boy . Doing good , very good :)
      • Gość: . Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podziwiac IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.07.04, 00:21
        i chamstwa sie uczyc: ani dowcipne, ani glebokie, wylacznie - prymitywne i
        wulgarne. Moze mi ktos powie, czemu Polaka (bo i splita) zawsze ciagnie do
        gnoju? Wystarczy,jesli jakis gowniarz mu kawalek gnojowki wskarze, to z pozoru
        wartosciowy czlowiek zaraz leci sie w niej tarzac. Wstyd, panie split!!
        • Gość: UFOjudek Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz IP: *.nas29.tempe1.az.us.da.qwest.net 31.07.04, 00:45
          Spierdalaj nijaki a umoralniac to sobie mozesz koszernych mordercow.Nauczyles
          sie polskiego,pewnie w Polsce wyrosl a buc jestes.Zyd to zyd-zakala nie wazne
          gdzie sie wylegnie.
        • Gość: sp;lit Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz IP: *.ipt.aol.com 31.07.04, 15:32
          Od czasu kiedy zwrociles na siebie uwage cztajac ciebie odnotowuje w pamieci
          ile razy uzdrawiasz kulture polskich forumowiczow i porownuje rownolegle czy
          robisz to samo z przypadkami chamstwa Zydow and gues what ? Coraz bardziej
          jestem pewny , ze nie pomylilem sie w riposcie do ciebie na innym poscie ,...

Tobie moze sie nie podobac , a ja uwazam ze Rattler dowcipnie i skutecznie
          zgasil kretynski post , jego autora i jego przytupasow , czasem trzeba uciec do
          drastyczniejszych metod bo tylko tak mozna dotrzec do polakozercow .

Postaraj sie mniej moralizowac , oceniac i przypinac latki , a zwroc wiecej
          uwagi na balans ,... Troche poczucia humoru tez nie zaszkodzi :)

Ciekawe ze ty takich odzywek nie zauwazasz ,... Tfu , nie reagujesz :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14534472&a=14534693
          uklony
          =============================================================================
          Wystarczy,jesli jakis gowniarz mu kawalek gnojowki wskarze, to z pozoru
          wartosciowy czlowiek zaraz leci sie w niej tarzac.

• Gość: wszystkojednokto Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz IP: *.chello.pl 31.07.04, 18:56
            i proponuje jeszcze zanalizowac swiezutki post Fredzia,co to woli zaplacic 6000
            DM,a moze i euro i tez sobie rozwalic jakas niewinna niemiecka rodzinke
            To ja tez robie tfu
        • rattler Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz 31.07.04, 22:23
          Poswiecilem wyjatkowo twoim postom cale pol godziny , sabbat you know , toczka ?

Lubisz szturchac widze i moze wzial bym sobie to do serca - Dlaczego nie ?
          Zauwazylem jednak , ze zydkow to ty nie szturchasz za mocno , ba , zydkow to ty
          wcale nie szturchasz i dobrze siem bawisz , jak zydki analizujom Polakow ,
          przeszkadza ci tylko , jak ktos im utrze nosa , co ? Mozesz mi pokazac tuzin
          paszportow , toczka , i ten jeden chowac , mimo wszystkich zabiegow , zawsze
          sypie was ta wasza 'unconditional solidarity' w stosunku do Polakow i albo
          wskakujecie na fure z gnojem , albo , jak w ponizszym wypadky dostajecie
          slepoty - So fuck you angielski ogryzku , swoje opinie mozesz sobie wetknac !!!

Aha , ten gowniarz kupi cie i sprzeda , za gotowke , w zyciu i na forum !!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14553312&a=14558417
          • Gość: . Ile ci Michnik placi za ujadajace przyprawianie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 03:26
            Polakom antysemickiej geby? Gratuluje pomyslunku, moj ty cwany inaczej...
    • Gość: suraester Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:44
      ratlerek, pasuje do ciebie :))))))))))))))))))))
      • rattler Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) 31.07.04, 23:25
        Ja ci powiem co mi pasuje a co nie - Nastaw ucho ! Ready ? OK ! Czujesz cos
        cieplego ? Wlasnie siem odlalem , teraz nastaw drugie i ci powiem (a little
        piece of crap) what's your name ? suraester ? Thats it ! suraester , ze nie nie
        cierpie przemundrzalych , forumowych kosher ogryzkow - Spocznij !

narazie
        • polaczkowaty te duren ratler daj brudne uszko 31.07.04, 23:30
          a nie zblizaj sie za bardzo

raz ratler kupil koze
          trzy piatki za nia dal
          przywiazal ja do slupa
          i nos do dupy pchal...
    • Gość: suraester Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:34
      ratlerek się zdenerwował i naszczekał,
      do budy psie!!!!! ;-)))))))))
      szmuc:))))))))))
    • Gość: KOKOSZ Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 00:13
      Tak, mozna im wiele zarzucic, ale...

www.resist.com/cartoons/jew3.htm
      czyz nie? ;-)))
      • polaczkowaty Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 00:20
        jak cie widze kokoszka to mi wegiel w piwnicy kielkuje
        • Gość: KOKOSZ Re: Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 00:47
          zawsze wiedzialem, ze jako "narod wybrany", zdolni jestescie tworzyc cuda!!!
          • Gość: KOKOSZ tylko spojrz... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 00:50

www.ahajokes.com/crt035.html
            • rattler Re: tylko spojrz... 01.08.04, 02:41
              Uderz w stol - Syjamistyczna Hydra bendzie siem dwoic i troic - Dzienki Ci Boze
              ze spermy cwokom poskompiles i jeszcze raz dzienki , ze szarych komorek , Panie

narazie
              • polaczkowaty ratler, psie kaprawy 01.08.04, 02:45
                chod masz kulawy

nie ruchaj ojca gdy rzyga
          • polaczkowaty Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 00:53
            ty kokoszka

chcesz miec fajną kurke na niedziele???
            to sobie umyj !!!!!

moze nie pomoc
            masz morde jak wlaz od kanalizacji
            • Gość: KOKOSZ Re: Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 01:21
              Wlasciwie, to "rozmowa" z tOBA kompromituje mnie. Jak moglem sie tak znizyc...
              Bywaj
              PS Nie oczekuje odpowiedzi, nie chce, zeby z przemeczenia pekla ci szara
              komorka mozgowa, ostatnia juz...

• polaczkowaty do kokosza 01.08.04, 01:28
                kiedy lancuch masz na klacie
                kurka szybko sciaga gacie

kazda kurka peka z dumy
                gdy ja ruchasz w dresie pumy

i z ochota ssie kutasa
                gdy masz dresik adidasa

sperdalaj do swoich

• rattler Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 03:15
                C'mon Kokosz , pozwol zydziakowi kopac dziure , jak skonczy , kopniez moska w
                dupe a ja popracuje troche lopata - Takiego jak on zasypie bez skrupulow , bo
                glosna kurwa jest a ja nie cierpie halasu .

narazie
                • Gość: . Bez urazy, rattler,ale ty tez ujadasz jak ratlerek IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 03:21
                  Nie cierpie tych kurdupli!!!
                  • rattler Re: Bez urazy, rattler,ale ty tez ujadasz jak rat 01.08.04, 04:08
                    A ja toleruje podszewki do czasu , so fuck off subject , ty nawet nie masz jaj
                    zeby pod mycka latac , nie mowiac , zeby sie oszczeknac na moje zarzuty na
                    starszym poscie .

Kurdupel ? Zydziaku , przerosniete , chore , ego ,
                    spocznij cieciu . Moj kutas jest wiekszy od niego

narazie

• polaczkowaty piesek 01.08.04, 04:16
                      wyperdalaj
                      bo cie pod pierwiastek wciagne
                    • Gość: . Czy ty myslisz, ze jestes dowcipny? Albo ze kogos IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:18
                      swym ujadaniem dotkniesz? Hau hau hau, kurduplu...
                      • Gość: . PS. Moje pytanie wyzej tez pozostawiles bez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:20
                        odpowiedzi - nie chcesz sie przyznac, ze koszerni placa ci tak slabo?Coz,
                        Rapaczynski do chojnych nie nalezy...
                • polaczkowaty te piesek 01.08.04, 03:23
                  cos mowiles czy gowno paruje?

do budki
                  sperdalaj
                  migiem kundlu
                  bo kopne ponizej
                  ostatniej krzyzowej
      • rattler Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 03:25
        Dzieki , Kokosz a ja myslalem , ze moj somsiad (znasz go) zza rzeki cess jest
        brzydki :-)

narazie
        • polaczkowaty te ratlerek, 01.08.04, 03:28
          na budowie to
          kazdy drapie sie po rowie

drzyj stad zelowy
          bo smierdzi
        • Gość: KOKOSZ Re: Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 03:38
          teraz juz wiesz, ze nie... ;-)))))
          Pozdr.
          K
          • polaczkowaty no lysy brojlerze 01.08.04, 03:44
            nie ruszaj sie repeto
            bo ci baka puszcze
            i w ryj dmuchne gnojem
          • rattler Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 05:12
            No coz , sabbat siem konczy , czas na kajak i wioslamy pomachac . Koszerna
            sfora jak nie ma co robic (zanim Alfa wroci) niech siedzi na dupie i szczeka ,
            albo niech jeden drugiemu jaja lize :)

narazie
            • Gość: Himmler A pamietasz, jak Röhmowi jaja lizales, rattler? To IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 02:25
              byly piekne czasy...
              • Gość: KOKOSZ koles, uczciwie (po raz ostatni) sie pytam,... IP: 216.65.64.* 05.08.04, 02:46
                co chcesz osiagnac, ublizajac uczestnikom tego forum?
                • Gość: . Pieknym za nadobne... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 04:39
                  Re: Syjamisty portret wlasny...
                  Autor: rattler
                  Data: 01.08.2004 05:12 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------

narazie

• Gość: . KURZA SLEPOTA KOKOSZA IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 04:55
                  Re: Syjamisty portret wlasny...
                  Autor: rattler
                  Data: 01.08.2004 05:12 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------

narazie

------------

A pamietasz, jak Röhmowi jaja lizales, rattler? To
                  Autor: Gość: Himmler IP: *.range81-156.btcentralplus.com
                  Data: 05.08.2004 02:25 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

byly piekne czasy...

----------
                  koles, uczciwie (po raz ostatni) sie pytam,...
                  Autor: Gość: KOKOSZ IP: 216.65.64.*
                  Data: 05.08.2004 02:46 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

co chcesz osiagnac, ublizajac uczestnikom tego forum?

WIDAC DLA KOKOSZA ZYD CZY ZYD DOMNIEMANY TO NIE CZLOWIEK I "LIZANIEM JAJ"
                  UBLIZAC MU MOZNA. ALE - Boze uchowaj - NIE KOKOSZEMU RATTLEROWI!

Nb. Ciekawe, CO Kokosza tu bardziej zabolalo: "lizanie jaj" czy aluzja do
                  znanego homoseksualizmu jego bozyszcza Röhma?
                  A propos tego ostatniego - ciekawy link:
                  tygodnikforum.onet.pl/1178731,0,7265,924,artykul.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka