rattler 30.07.04, 22:22 A taki superciec , karpinski , na wlasny - Dokopalem zydom , zajelo mi 10 minut , a teraz mogiem sobie isc na ryby ! narazie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14553312&a=14564866 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sp;lit Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) IP: *.ipt.aol.com 31.07.04, 00:13 Alleluja Cousin , nareszcie na wlasciwym pulapie ,... Szkoda , ze ciucke ten super-ciec nie zanalizuje , ale zadna strata na otarcie lez moze dac jej oblizac paluszka :) uklony , and keep it up my boy . Doing good , very good :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podziwiac IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.07.04, 00:21 i chamstwa sie uczyc: ani dowcipne, ani glebokie, wylacznie - prymitywne i wulgarne. Moze mi ktos powie, czemu Polaka (bo i splita) zawsze ciagnie do gnoju? Wystarczy,jesli jakis gowniarz mu kawalek gnojowki wskarze, to z pozoru wartosciowy czlowiek zaraz leci sie w niej tarzac. Wstyd, panie split!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFOjudek Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz IP: *.nas29.tempe1.az.us.da.qwest.net 31.07.04, 00:45 Spierdalaj nijaki a umoralniac to sobie mozesz koszernych mordercow.Nauczyles sie polskiego,pewnie w Polsce wyrosl a buc jestes.Zyd to zyd-zakala nie wazne gdzie sie wylegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz IP: *.ipt.aol.com 31.07.04, 15:32 Od czasu kiedy zwrociles na siebie uwage cztajac ciebie odnotowuje w pamieci ile razy uzdrawiasz kulture polskich forumowiczow i porownuje rownolegle czy robisz to samo z przypadkami chamstwa Zydow and gues what ? Coraz bardziej jestem pewny , ze nie pomylilem sie w riposcie do ciebie na innym poscie ,... Tobie moze sie nie podobac , a ja uwazam ze Rattler dowcipnie i skutecznie zgasil kretynski post , jego autora i jego przytupasow , czasem trzeba uciec do drastyczniejszych metod bo tylko tak mozna dotrzec do polakozercow . Postaraj sie mniej moralizowac , oceniac i przypinac latki , a zwroc wiecej uwagi na balans ,... Troche poczucia humoru tez nie zaszkodzi :) Ciekawe ze ty takich odzywek nie zauwazasz ,... Tfu , nie reagujesz :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14534472&a=14534693 uklony ============================================================================= Wystarczy,jesli jakis gowniarz mu kawalek gnojowki wskarze, to z pozoru wartosciowy czlowiek zaraz leci sie w niej tarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz IP: *.chello.pl 31.07.04, 18:56 i proponuje jeszcze zanalizowac swiezutki post Fredzia,co to woli zaplacic 6000 DM,a moze i euro i tez sobie rozwalic jakas niewinna niemiecka rodzinke To ja tez robie tfu Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Prawdziwie polski poziom dyskusji .Tylko podz 31.07.04, 22:23 Poswiecilem wyjatkowo twoim postom cale pol godziny , sabbat you know , toczka ? Lubisz szturchac widze i moze wzial bym sobie to do serca - Dlaczego nie ? Zauwazylem jednak , ze zydkow to ty nie szturchasz za mocno , ba , zydkow to ty wcale nie szturchasz i dobrze siem bawisz , jak zydki analizujom Polakow , przeszkadza ci tylko , jak ktos im utrze nosa , co ? Mozesz mi pokazac tuzin paszportow , toczka , i ten jeden chowac , mimo wszystkich zabiegow , zawsze sypie was ta wasza 'unconditional solidarity' w stosunku do Polakow i albo wskakujecie na fure z gnojem , albo , jak w ponizszym wypadky dostajecie slepoty - So fuck you angielski ogryzku , swoje opinie mozesz sobie wetknac !!! Aha , ten gowniarz kupi cie i sprzeda , za gotowke , w zyciu i na forum !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14553312&a=14558417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ile ci Michnik placi za ujadajace przyprawianie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 03:26 Polakom antysemickiej geby? Gratuluje pomyslunku, moj ty cwany inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suraester Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:44 ratlerek, pasuje do ciebie :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) 31.07.04, 23:25 Ja ci powiem co mi pasuje a co nie - Nastaw ucho ! Ready ? OK ! Czujesz cos cieplego ? Wlasnie siem odlalem , teraz nastaw drugie i ci powiem (a little piece of crap) what's your name ? suraester ? Thats it ! suraester , ze nie nie cierpie przemundrzalych , forumowych kosher ogryzkow - Spocznij ! narazie Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty te duren ratler daj brudne uszko 31.07.04, 23:30 a nie zblizaj sie za bardzo raz ratler kupil koze trzy piatki za nia dal przywiazal ja do slupa i nos do dupy pchal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suraester Re: Syjamisty 'biora' dzisiaj na goly haczyk :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:34 ratlerek się zdenerwował i naszczekał, do budy psie!!!!! ;-))))))))) szmuc:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 00:13 Tak, mozna im wiele zarzucic, ale... www.resist.com/cartoons/jew3.htm czyz nie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 00:20 jak cie widze kokoszka to mi wegiel w piwnicy kielkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 00:47 zawsze wiedzialem, ze jako "narod wybrany", zdolni jestescie tworzyc cuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ tylko spojrz... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 00:50 www.ahajokes.com/crt035.html Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: tylko spojrz... 01.08.04, 02:41 Uderz w stol - Syjamistyczna Hydra bendzie siem dwoic i troic - Dzienki Ci Boze ze spermy cwokom poskompiles i jeszcze raz dzienki , ze szarych komorek , Panie narazie Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty ratler, psie kaprawy 01.08.04, 02:45 chod masz kulawy nie ruchaj ojca gdy rzyga Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 00:53 ty kokoszka chcesz miec fajną kurke na niedziele??? to sobie umyj !!!!! moze nie pomoc masz morde jak wlaz od kanalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 01:21 Wlasciwie, to "rozmowa" z tOBA kompromituje mnie. Jak moglem sie tak znizyc... Bywaj PS Nie oczekuje odpowiedzi, nie chce, zeby z przemeczenia pekla ci szara komorka mozgowa, ostatnia juz... Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty do kokosza 01.08.04, 01:28 kiedy lancuch masz na klacie kurka szybko sciaga gacie kazda kurka peka z dumy gdy ja ruchasz w dresie pumy i z ochota ssie kutasa gdy masz dresik adidasa sperdalaj do swoich Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 03:15 C'mon Kokosz , pozwol zydziakowi kopac dziure , jak skonczy , kopniez moska w dupe a ja popracuje troche lopata - Takiego jak on zasypie bez skrupulow , bo glosna kurwa jest a ja nie cierpie halasu . narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bez urazy, rattler,ale ty tez ujadasz jak ratlerek IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 03:21 Nie cierpie tych kurdupli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Bez urazy, rattler,ale ty tez ujadasz jak rat 01.08.04, 04:08 A ja toleruje podszewki do czasu , so fuck off subject , ty nawet nie masz jaj zeby pod mycka latac , nie mowiac , zeby sie oszczeknac na moje zarzuty na starszym poscie . Kurdupel ? Zydziaku , przerosniete , chore , ego , spocznij cieciu . Moj kutas jest wiekszy od niego narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czy ty myslisz, ze jestes dowcipny? Albo ze kogos IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:18 swym ujadaniem dotkniesz? Hau hau hau, kurduplu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS. Moje pytanie wyzej tez pozostawiles bez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 01.08.04, 04:20 odpowiedzi - nie chcesz sie przyznac, ze koszerni placa ci tak slabo?Coz, Rapaczynski do chojnych nie nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty te piesek 01.08.04, 03:23 cos mowiles czy gowno paruje? do budki sperdalaj migiem kundlu bo kopne ponizej ostatniej krzyzowej Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 03:25 Dzieki , Kokosz a ja myslalem , ze moj somsiad (znasz go) zza rzeki cess jest brzydki :-) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty te ratlerek, 01.08.04, 03:28 na budowie to kazdy drapie sie po rowie drzyj stad zelowy bo smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Syjamisty portret wlasny... IP: 216.65.64.* 01.08.04, 03:38 teraz juz wiesz, ze nie... ;-))))) Pozdr. K Odpowiedz Link Zgłoś
polaczkowaty no lysy brojlerze 01.08.04, 03:44 nie ruszaj sie repeto bo ci baka puszcze i w ryj dmuchne gnojem Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Syjamisty portret wlasny... 01.08.04, 05:12 No coz , sabbat siem konczy , czas na kajak i wioslamy pomachac . Koszerna sfora jak nie ma co robic (zanim Alfa wroci) niech siedzi na dupie i szczeka , albo niech jeden drugiemu jaja lize :) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himmler A pamietasz, jak Röhmowi jaja lizales, rattler? To IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 02:25 byly piekne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ koles, uczciwie (po raz ostatni) sie pytam,... IP: 216.65.64.* 05.08.04, 02:46 co chcesz osiagnac, ublizajac uczestnikom tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Pieknym za nadobne... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 04:39 Re: Syjamisty portret wlasny... Autor: rattler Data: 01.08.2004 05:12 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- No coz , sabbat siem konczy , czas na kajak i wioslamy pomachac . Koszerna sfora jak nie ma co robic (zanim Alfa wroci) niech siedzi na dupie i szczeka , albo niech jeden drugiemu jaja lize :) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . KURZA SLEPOTA KOKOSZA IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 04:55 Re: Syjamisty portret wlasny... Autor: rattler Data: 01.08.2004 05:12 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- No coz , sabbat siem konczy , czas na kajak i wioslamy pomachac . Koszerna sfora jak nie ma co robic (zanim Alfa wroci) niech siedzi na dupie i szczeka , albo niech jeden drugiemu jaja lize :) narazie ------------ A pamietasz, jak Röhmowi jaja lizales, rattler? To Autor: Gość: Himmler IP: *.range81-156.btcentralplus.com Data: 05.08.2004 02:25 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- byly piekne czasy... ---------- koles, uczciwie (po raz ostatni) sie pytam,... Autor: Gość: KOKOSZ IP: 216.65.64.* Data: 05.08.2004 02:46 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- co chcesz osiagnac, ublizajac uczestnikom tego forum? WIDAC DLA KOKOSZA ZYD CZY ZYD DOMNIEMANY TO NIE CZLOWIEK I "LIZANIEM JAJ" UBLIZAC MU MOZNA. ALE - Boze uchowaj - NIE KOKOSZEMU RATTLEROWI! Nb. Ciekawe, CO Kokosza tu bardziej zabolalo: "lizanie jaj" czy aluzja do znanego homoseksualizmu jego bozyszcza Röhma? A propos tego ostatniego - ciekawy link: tygodnikforum.onet.pl/1178731,0,7265,924,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś