marko125 29.08.14, 00:20 Widziałem, że Putinek nas nie zawiedzie :) kremlin.ru/news/46506 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romrus Was to znaczy kogo? 29.08.14, 00:46 marko125 napisał: > Widziałem, że Putinek nas nie zawiedzie :) Was to znaczy, ukrainskich rezerwistow i poborowych, ktorych opolczency wbrew twoim debilnym relacjom teraz wybijaja w 2 nowych kotlach? O co cie chodzi, imbecyle, z twoim debilnym "ha-ha-ha"? Ze poproszono udzielic humanitarny korytarz dla rzadowych wojsk na wlasnym terenie? Ze poproszono wstrzymac mordowanie mlodych ludzi, idioto? Co cie sqrwielu az tak smieszy? Moze to ze twoi banderowcy wieja z wybrzeza Morza Azowskiego? _____________ "Bullshit kompletny. Skonfliktujemy się z Niemcami, z Rosją, i będziemy uważali, że wszystko jest super, bo zrobiliśmy laskę Amerykanom. Frajerzy. Kompletni frajerzy". R.Sikorski Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Was to znaczy kogo? 29.08.14, 00:56 Ja oglądałem dziennik nocny w Niemczech. Dopiero musiałem posłuchać ruskiego, żeby się dowiedzieć, o co chodzi. Tam propagandyści tłumaczyli o humanitarnych korytarzach dla jeńców!? I tyle, więcej nic, tylko te kilka słów. Korytarze można negocjować: na jakich warunkach mają być otwarte. To jest pole do interpretacji i przesłanie Putina otwiera tę drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Was to znaczy kogo? 29.08.14, 01:14 Marko co jeszcze widzisz w fusach??? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16546481,Sikorski___Bezpieczenstwo_w_Europie_sie_rozsypuje_.html#BoxWiadTxt#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś