Gość: jarek-Zyd ne telus IP: *.fastres.net 13.09.04, 22:47 islamistow do walki z niewiernymi, a ja myslalem ,ze oni juz wygrywaja, a tu sie ich wzywa do ostatniej walki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zejman1 Re: Wielki Alatoja z Iranu wzywa wszystkich 13.09.04, 23:50 Najwidoczniej polubili te piesn, ktora m.in. mowi, ze "boj to jest nasz ostatni". O podobnych bojach mowili stale nazisci a Trzecia Rzesza miala nastapic po "ostatecznym zwyciestwie". Mrzonki te zakonczyly sie katastrofa dla Niemcow. To moze byc pewna wskazowka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Wierza jak faszysci i komunisci w magie slow. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.09.04, 02:02 Ja natomiast, produkt demokracji i postepu, lubie nauke, technike i lanie moich wrogow nowoczesna bronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidak Re: Wierza jak faszysci i komunisci w magie slow. IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 14.09.04, 02:06 ja lubie iebac ich kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin No i jak.? A tak na serio brakuje Ci innych czy co IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.09.04, 02:09 Odpowiedz Link Zgłoś
szlomo.oberluft Re: Wierza jak faszysci i komunisci w magie slow. 14.09.04, 02:22 Gość portalu: Amerykanin napisał(a): > Ja natomiast, produkt demokracji i postepu, lubie nauke, technike i lanie moich > > wrogow nowoczesna bronia. Ty jestes produkt peknietego condona goju co sie amerykaninem zwie a twoja glupote i naiwnosc potrzebujemy tylko do NASZYCH celow. TY amerykanin jestes ZERO ale napewno jeszcze o tym nie wiesz hihihihihihi bo jestes mlody i glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Twoj nick zdradza niedorozwoj umyslowy a poza tym IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.09.04, 04:02 ojca Zyda i matke z SS. jak to sie stalo, ze jestes zbisurmaniony? Czy moglbys podac droge do zostania islamcem. czy obrzezano Cie jak pozadnego muzulmanina? czy wypinasz dupe wyzej niz glowe 5 razy dziennie? czy liczysz na burdel w raju? I wreszcie, czy moglbys wytlumaczyc po co islamcom potrzebne sa ciagle nowe dziewice? Przeciez fiut by Cie bolal po kilku razach a wy musicie 75 hurys przeleciec codziennie. Znaczy to 3 na godzine (bez spania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo matka byla markietanka w islamskiej dywizji SS IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.09.04, 04:43 Dala sie zaplodnic przez Zyda, bo inny sie nie trafial, a potem - w imie czystosci rasowej - uciela mu leb tepym nozem i zostala "czarna wdowa"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kaz mu sie nabic na pal, a potem wypchac... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.09.04, 02:29 I powiesic u Sw. Brygidy... Odpowiedz Link Zgłoś