Dodaj do ulubionych

Kto ścina głowy w Iraku?

23.09.04, 20:18
Niedawno z Izraela nadeszła informacja, że oni już po paru miesiącach wiedzieli, że USA nie uda sie "ustabilizować" Iraku i oni zaczęli swoje działania.
To było w kontekscie wpływania na kurdyjski separatyzm.
Ale czy tylko?
Własnie w lecie zaczęły sie zamachy bombowe na cywilów (na szyitów i na sunnitów) w oczywistym celu wywołania wojny domowej.

Mossad działa w Iraku bez żadnych problemów.
Mossadowcy byli zabijani masowo przez powstanców w swoich gniazdach co najmniej dwa razy w Iraku.

Ciekawe też, że kiedy wybuchła afera amerykanskich tortur, od razu pojawił sie film z obciecia głowy Amerykanaina.
Jakby "boska ręka" podała USA pretekst do wymówek ( jak to własnie jakis Zyd napisał na forum:"Boże chroń USA, a USA ochroni nas" (zapewne chodzi mu o Izrael).

Teraz też dziwne, że był jakis czas spokój z obinaniem głów, ale jak tylko powstancy opanowali wiekszosc Iraku, i - co ważniejsze - powstanie stało sie tematem dnia w mediach na swiecie, od razu zaczęły sie obcinania głów.
Po to zapewne, żeby Bush mógł w ONZ powiedzieć, że walczy "z tymi złymi zabójcami" .

Jeżeli ktoś powołuje sie na Zrqawiego, który od dawna nie żyje, albo mówi w jego imieniu, to znaczy, że jest to tajna opercja Izraela i USA.
Jeżeli video obciecia przypomina video Berga, to swiadczy to o tym samym.
Obserwuj wątek
    • bimi Re: Kto ścina głowy w Iraku? 23.09.04, 20:24
      Jest to możliwe.
      Poza tym skoro zamordowali w tak spektakularny sposób 3 tysiące Amerykanów aby
      rozpocząć wojnę, to co im szkodzi zasiekać maczetami jeszcze paru, aby móc ja
      kontynuować? Po co mieliby zmieniać metody na mniej perfidne, skoro te jak
      narazie sprawdzają się doskonale?
      • watto Re: Kto ścina głowy w Iraku? 24.09.04, 18:47
        Oczywiscie nie wszystkie porwania to oni.
        Czasem trudno odróżnić kto kogo zabija w Iraku.

Np. irański dyplomata został zabity, inny porwany...
        No chyba nie przez partyzantów.
        • Gość: AK Re: Kto ścina głowy w Iraku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:03
          Watto ma rację. To Mossad z amerykanami ucinają głowy. Moze zauwazyliście na
          tym filnie co w internecie był ze cieli głowy od prawej do lewej a to nie jest
          zgodne z Koranem. Koran pisany jest od lewej do prawej i rytualne ciecie
          powinno byc robione sladem mysli i pisma Proroka.
          Głupio wpadli, brawo watto!!!!!!!!!
          • Gość: z daleka Re: Watto ma racje! IP: *.inter.net.il 24.09.04, 19:16
            Powiem wiecej. Dopiero teraz otworzyly mi sie oczy. Rowniez w Izraelu to mossad
            wysadza autobusy, strzela do swoich zolnierzy i potem burzy domy tych niby
            terrorystow, ktorzy tak na prawde to tez sa mossadnicy. Potem Araffat ten
            slugus Mossadu podjudza przeciwko Zydom. Ale my wiemy, ze to zwykla prowokacja,
            majaca ne celu skompromitowanie Bogu ducha winnych Palestynczykow, ktorzy jak
            wiemy, jak dobrze wiemy, sa spiochami Mossadu. Krotko mowiac wszyscy siedza w
            Mossadzie. Jeszcze krocej mowiac, wszyscy to Zydzi. Miech Bogu beda dzieki(temu
            Zydowi), ze dal nam watto.
            • Gość: AK Re: Watto ma racje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:25
              Gość portalu: z daleka napisał(a):
              > Powiem wiecej. Dopiero teraz otworzyly mi sie oczy. Rowniez w Izraelu to
              mossad
              >
              > wysadza autobusy, strzela do swoich zolnierzy i potem burzy domy tych niby
              > terrorystow, ktorzy tak na prawde to tez sa mossadnicy. Potem Araffat ten
              > slugus Mossadu podjudza przeciwko Zydom. Ale my wiemy, ze to zwykla
              prowokacja,
              >
              > majaca ne celu skompromitowanie Bogu ducha winnych Palestynczykow, ktorzy jak
              > wiemy, jak dobrze wiemy, sa spiochami Mossadu. Krotko mowiac wszyscy siedza w
              > Mossadzie. Jeszcze krocej mowiac, wszyscy to Zydzi. Miech Bogu beda dzieki
              (temu
              >
              > Zydowi), ze dal nam watto.

Nareszcie watto został zauwazony. Ja już od dłuższego czasu mu sie przyglądam i
              nie mogę wyjść z podziwu dla jego mądrości. Ten watto to ma głowę na karku.
              Rośnie nam nowy lider na forum i całe szczeście bo gini już nie lubie
            • Gość: kuk Re: Watto ma racje! IP: 207.7.202.* 02.12.04, 22:24
              z daleka, prawidlowo to widzisz. Tyle,ze mossadowcy nie wysadzaja tych
              autobusow osobiscie.Maja hamassy na swoich uslugach.Nawet wyposazyli je w
              nowe rakiety Qussam. Ile razy zarysowuje sie szansa na rozmowy...nagle ...kaboom
              i wrzaski o palestynskich terrorystach polaczone z atakami na palestynskie domy
              i ziemie.
    • superspec Ja 24.09.04, 19:27
    • Gość: igor Etyczny czyn - wyslanie info o watto do Zarkawi? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 24.09.04, 19:34
      Jaka jest opinia forumcow na ten temat. Czy nielogiczna postawa watto po
      stronie bandytow, mordercow, fanatykow itd. zasluguje na rekomendacje jego
      osoby do Al-Zarkawi Jordan Travel Bureau? Biuro to sciaga ostatnio 'turystow' z
      calego swiata do uwalniania Iraku od Irakijczykow. Nawet niezle im idzie. Dane
      z BBC swiadcza, ze na kazdego zabitego zolnierza USA ginie prawie 50
      Irakijskich dzieci, kobiet, policjanow itd. z rak "turystow'.
      • Gość: marcus crassus watto to kretyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:40
        on tego nie robi w zlej woli.on jest po prostu niewiarygodnie glupi...

ocenia wszystko po skutkach i wydaje mu sie ze ludzie nie popelniaja bledow...w
        takim sposobie rozumowania najwiekszym wygranym II wojny swiatowej byly USA
        wiec logiczne jest ze hitler byl ich agentem,logiczne jest ze napoleon byl
        agentem brytyjskim a hannibal rzymskim...etc...

po prostu facet nie moze przetrawic w swoich rzadkich synapsach ze ludzie sa
        tak samo glupi jak on...:)
        • Gość: igor marcus- Jaja by byly jak watto mialby racje. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 24.09.04, 20:04
          Demostenes agentem Filipa II, Mahomet agentem (kogo?), Jezus tez?
          • marcus_crassus a watto jest agentem dyrektora tworek n/t. 24.09.04, 20:47
      • bimi Re: Etyczny czyn - wyslanie info o watto do Zarka 24.09.04, 19:47
        Gość portalu: igor napisał(a):

> Jaka jest opinia forumcow na ten temat. Czy nielogiczna postawa watto po
        > stronie bandytow, mordercow, fanatykow itd. zasluguje na rekomendacje jego
        > osoby do Al-Zarkawi Jordan Travel Bureau? Biuro to sciaga ostatnio 'turystow'
        > z calego swiata do uwalniania Iraku od Irakijczykow. Nawet niezle im idzie.
        > Dane z BBC swiadcza, ze na kazdego zabitego zolnierza USA ginie prawie 50
        > Irakijskich dzieci, kobiet, policjanow itd. z rak "turystow'.

Ostatnio coś straszna nagonka na watto na forum. Niezłą ma chłopak reklamę.
        Ale czy watto opowiada sie "po stronie bandytow, mordercow, fanatykow itd."?
        Tego nie wiemy. Bo nie wiemy kogo tak naprawdę reprezentują ci mordercy od głów
        i porwań.
        Tzn. niby wiemy, że są to islamiści Ala Kaidy. Ewentualnie powinniśmy wiedzieć...
        Jednak nie nalezy zapominać, że mówią o tym akurat te same źródła, które do dziś
        twierdzą, że WTC wysadził Al Kaida plastikowymi nożami. On też zresztą rozyłał
        po całym świecie wąglika, który przypadkiem miał w sobie ten sam kod genetyczny
        co wąglik z laboriatorów amerykańskiej armii. Czy faktycznie tak było? Nie -
        informacje na temat winy Ala w tych przypadkach ostatecznie okazały się kłamstwem.
        Dlatego bezpiecznie byłoby zakładać, że winni ścinania głów również są kimś
        innym, niż podaje nasz telewizor. A nawet jeśli nie są, to dopóki nie zobaczymy
        dowodów winy, nie powinnismy o niej przesądzać.
        Wy zaś, wraz z reporterami różnych wiadomości, uznajecie to za jedyną możliwą opcję.
        • watto Hieny w oczach Junga 24.09.04, 20:26
          > Ostatnio coś straszna nagonka na watto na forum. Niezłą ma chłopak reklamę.

Nagonka? Jakos tego nie zauważyłem.
          Po prostu dałem po pysku paru hienom forumowym, które sie trochę popłakały... A ten efekt (postrzegany przez ciebie) rzekomej nagonki to wspólny płacz-śmiech hien forumowych (kilka wypisuje z wielu adresów pod różnymi imionami).
          Karl G. Jung opisywał jak to był swiadkiem w Afryce, kiedy hieny zostały przegonione od obozowiska i wycofywały sie własnie w takim zawodzącym ryku...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10095441&a=10095441
          • Gość: igor OK watto. porozmawiajmy o Jungu. Czy sadzisz, ze IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 24.09.04, 20:33
            zalozenie terapii Freuda aby uczynic nieswiadome swiadomym bylo prawidlowo
            rozumiane przez Junga czy nie? Byl najblizszym wspolpracownikiem Freuda.
            szczegolnie ciekawy koncept mial w "wewnetrznej przestrzeni". zauwaz, tez, ze
            Jung podsuwal wiele argumentow fredowi w jedo slynnej (cichej0 dyskusji z C.S.
            Lewis. Calkowicie przeciwstawne osoby: ateista i psychoanalityk a z drugiej
            strony wierzacy gleboko chrzescijanon i pisarz (matematyk). Co sadzisz na ten
            temat jak juz wspomniales Junga.
            • watto Jung 24.09.04, 20:49
              Widzę, że oglądnąłes program na PBS. :)
              Jednak moja reklama nie idzie na marne. Ceesio zaczął czytać cos z fizyki, zamiast plotkować na forum, a ty wreszcie zacząłes inteligentniejsze programy oglądać.

> zalozenie terapii Freuda aby uczynic nieswiadome swiadomym bylo prawidlowo
              > rozumiane przez Junga czy nie? Byl najblizszym wspolpracownikiem Freuda.
              > szczegolnie ciekawy koncept mial w "wewnetrznej przestrzeni".

"Prawidłowo rozumiane przez Junga"???
              Ty chyba nie masz pojęcia o sprawie.
              Jung nie był uczniem Freuda.
              Co wiecej, uważał Freuda za neurotyka, który sam wymaga psychoterapii. Freud postrzegał wszystko poprzez seksualizm i chciał z tego zrobić dogmat przeciwko idealizmowi (idealizm, religie Freud nazywał "okultyzmem")!!!
              Dodatkowo chciał zglobalizować swoje czysto żydowskie problemy i zrobić z żydowskiej psychoterapii sprawę dla wszystkich (niestety to opanowanie USA przez freudyzm i Zydów jest skorelowane).
              Jung go delikatnie wysmiał.

Freud taplał sie w rynsztoku (wilde'owskim), a Jung z tego rynsztoka zaczął wstawać w kierunku gwiazd.
              Nie stawiaj ich w tym samym rzędzie.
              Freud jest typowo żydowski, a Jung typowo chrzescijanski.
              Jung to archetyp Chrystusa, a Freud to archetyp szatana taplającego sie otchłani i nie chcącego nikogo z niej wypuscić.
              Patrz np.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10512906.
              • Gość: . Taak,zwlaszcza chrzescijanska jest u Junga MANDALA IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 02:36
                • watto rozumiesz znaczenie słów? 25.09.04, 17:30
                  Rozumiesz znaczenie słów "typowo" i "czysto"?

Jung był związany z kulturą chrzescijanską, związany był z alchemią i jej symbologią nieświadomosci.
                  Notabene jakis Zyd w USA napisał żenującą biografię o nim pt. "Aryjski Chrystus".

Typ uproszczonej mandali można znaleźć we wczesnochrzescijanskich obrazach.
              • Gość: kuk Re: Jung IP: 207.7.202.* 02.12.04, 22:49
                To "zalozenie terapii frojda by uczynic nieswiadomosc swiadomoscia.."(Tudziez
                inne takie pierdoly), mozna bylo obserwowac w czasie ataku czarownic
                syjonu-psychiatristek, zreszta- na instytucje amer. rodziny, i relacji
                dziecko-dorosly. Nagle okazalo sie,ze prawie kazdy ojciec,nauczyciel,wychowawca
                przedszkolu, to pedofil. Te syjon-ku..wy. w czasie "terapii" uczyly dzieci
                sexterminologii, sytuacji, a kiedy dziecko zaczelo spiewac wszystko, jak z nut,
                trafialo do sadu jako swiadek.
                Ten psychol frojd, szarlatan, wiedzial co robi. Jego celem bylo odebrac ludziom
                pewnosc siebie.
          • marcus_crassus bimi - wiesz ze watto jest glupszy od ciebie? :))) 24.09.04, 20:49
            on wypisuje takie kretynizmy ze nawet twoje bezsensy o laserach niszczacych WTC
            wydaja sie calkiem rozsadne :))))

musze przyznac ze watto cie zdeklasowal w wyscigu glupoty i obecnie prowadzi w
            peletonie debili scigajac sie z czubem ze szwecji niejakim "konradem" :))
            • bimi Re: bimi - wiesz ze watto jest glupszy od ciebie? 24.09.04, 21:20
              marcus_crassus napisał:

> on wypisuje takie kretynizmy ze nawet twoje bezsensy o laserach niszczacych
              > WTC wydaja sie calkiem rozsadne :))))

Markus, jesli kiedykolwiek twierdziłem, że jakiś laser coś zniszczył, to jestem
              pewien, że chodziło mi raczej o twój rozum, niż o WTC.

> musze przyznac ze watto cie zdeklasowal w wyscigu glupoty i obecnie prowadzi w
              > peletonie debili scigajac sie z czubem ze szwecji niejakim "konradem" :))

Serio? I co jeszcze musisz stwierdzić?
        • Gość: igor bimi. To to zagwozdka dla mnie. Przeciez sa video IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 24.09.04, 20:47
          i z wiarygodnych zrodel. Ja np. sadze, ze Al=Dzazira robi dosc dobra robote w
          informowaniu swiata o terrorze. Bez niej wiele bysmy nie wiedzieli. Mozna sie
          zaslonic, ze niewiedza pozwala na dobry sen, aleto nie dla mnie.
          Jak to bylo w pierszej polskiej encykloedii(XVIII wiek?). Kon jaki jest kazdy
          widzi. Ja widze zamaskowanych fanatykow, mowiacych po Arabsku, i zarzynajacych
          czlowieka jak swinie kiedys, na zywca. ostatnio podobno ustawiaja lusterko
          przed oczami zarzynanego, zeby widzial. My tu mowimy o takim stopniu
          zezwierzecenia, ze nawet nie chcemy uwierzyc. Wygladaja jak Arab, mowia jak
          Arab to znaczy, ze Arabami sa. I tyle.
          • bimi Re: bimi. To to zagwozdka dla mnie. Przeciez sa v 24.09.04, 21:27
            Gość portalu: igor napisał(a):

> i z wiarygodnych zrodel. Ja np. sadze, ze Al=Dzazira robi dosc dobra robote w
            > informowaniu swiata o terrorze.

No pewnie. Podobnie jak CNN, BBC i TVP.

> Bez niej wiele bysmy nie wiedzieli. Mozna sie
            > zaslonic, ze niewiedza pozwala na dobry sen, aleto nie dla mnie.

Nie przeczę, że są video, na których morduja ludzi.
            Jednak na video nie widać, czy ci którzy mordują faktycznie są islamistami, a
            nie np. przebranymi żydami. Szczególnie, ze pierwszy z tych filmów (z zabójstwem
            Berga) okazał się fałszywy, co też zostało udowodnione. Przynajmniej mi.
            Skoro pierwszy był nakręcony przez Amerykanów, to dlaczego ostatni z tej serii
            miałby być zrobiony przez kogoś innego? Dlaczego? Bo telewizja tak twierdzi?

> Jak to bylo w pierszej polskiej encykloedii(XVIII wiek?). Kon jaki jest kazdy
            > widzi. Ja widze zamaskowanych fanatykow, mowiacych po Arabsku, i zarzynajacych
            > czlowieka jak swinie kiedys, na zywca. ostatnio podobno ustawiaja lusterko
            > przed oczami zarzynanego, zeby widzial. My tu mowimy o takim stopniu
            > zezwierzecenia, ze nawet nie chcemy uwierzyc. Wygladaja jak Arab, mowia jak
            > Arab to znaczy, ze Arabami sa. I tyle.

Sam jesteś Arab. I do tego ograniczony. To co mówią jest mało ważne, kiedy
            równoczesnie wszystko co mówili wczesniej dziś okazuje się propagandowym kłamstwem.
            Jakie masz wiarygonde dowody, aby stwierdzić, że głowy faktycznie obcinają
            islamiści, a nie np. koledzy Busha, czy członkowie innej sekty?
            • marcus_crassus tobie bimi mozna udowodnic nawet historie 24.09.04, 21:33
              ze przyniosl cie bocian :)
              • bimi Re: tobie bimi mozna udowodnic nawet historie 24.09.04, 21:33
                marcus_crassus napisał:

> ze przyniosl cie bocian :)

no to śmiało. udowadniaj!
                • marcus_crassus a sadzisz ze skad masz taki maly ptasi mozdzek?? 24.09.04, 21:37
                  moglbym rowniez udowodnic ze znaleziono cie w kapuscie bo istne z ciebie
                  glabisko :)))
                  • bimi Re: a sadzisz ze skad masz taki maly ptasi mozdze 24.09.04, 21:39
                    nie sądzę żebym miał ptasi.

marcus_crassus napisał:

> moglbym rowniez udowodnic ze znaleziono cie w kapuscie bo istne z ciebie
                    > glabisko :)))

udowodnij najpierw bociana - nie zachowuj się jak CNN, bo ja nie jestem
                    społeczeństwem. mi jeszcze nie udowodniłes niczego. musisz się bardziej postarać.
                    tylko uważaj, zebyś się przy tym nie posrał.
                • Gość: Gieniek Ja tu rzadko jestem. przez trzy dni musze robic za IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 00:24
                  Gerarda bo jest w Washington DC. Czy ta bimi to zona watto? Tak pieprzy od
                  rzeczy, ze jakbym ja widzial na Grochowie to bym dal w morde za glupote. A wy z
                  taka chcecie jeszcze dyskutowac. Ludzie szacunek dla siebie miejcie.
                  • bimi Re: Ja tu rzadko jestem. przez trzy dni musze rob 25.09.04, 11:43
                    Gość portalu: Gieniek napisał(a):

> Gerarda bo jest w Washington DC. Czy ta bimi to zona watto? Tak pieprzy od
                    > rzeczy, ze jakbym ja widzial na Grochowie to bym dal w morde za glupote. A wy z
                    > taka chcecie jeszcze dyskutowac. Ludzie szacunek dla siebie miejcie.

Toś se postraszył. Ta wieś Grochowo, to na niezłym zadupiu musi leżeć, skoro
                    można tam spotkac aż takich debili jak ty.
            • Gość: jarek-Zyd ne telus masz racje, w obozach zaglady pracowali Polacy IP: *.fastres.net 24.09.04, 21:35
              przebrani za Niemcow, to dlatego i tylko dlatego, sa one nazywane na
              Zachodzie-Polskimi Obozami Zaglady, jak widzisz prawda zawsze wyjdzie na zewnatrz.
              • bimi Re: masz racje, w obozach zaglady pracowali Polac 24.09.04, 21:36
                Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> przebrani za Niemcow, to dlatego i tylko dlatego, sa one nazywane na
                > Zachodzie-Polskimi Obozami Zaglady, jak widzisz prawda zawsze wyjdzie na zewnat
                > rz.

ja o kupie, ty o sikach.
                czy naprawdę tak trudno zrozumieć to co napisałem?
                czy może po porstu nie wiesz co odpowiedzieć? albo wiesz. że nie masz racji.
                • Gość: jarek-Zyd ne telus Moze ty nie rozumiesz, ale to juz twoja sprawa. IP: *.fastres.net 24.09.04, 21:39
                  • bimi Re: Moze ty nie rozumiesz, ale to juz twoja spraw 24.09.04, 21:40
                    no tak. moja i wszystkich innych, którzy też nie rozumieją.
                    • Gość: jarek-Zyd ne telus Wlasnie,swiete slowa. IP: *.fastres.net 24.09.04, 22:21
                    • Gość: Alfred czas rozumienia skonczyl sie 9/11.Teraz jest czas IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 17:57
                      lania. Jak dlugo? Az wiecej sie wybije trrorystow niz chetnych na darmowy
                      burdel od Allaha. Wtedy sie skonczy czas lania. Inczej, jesli islam sam sie nie
                      oczysci od terrystow, to bedzie czas lania dopoki jest Islam. Juz nie bedzie
                      rozmowy ani zrozumienia. Za pozno.
    • watto Rola Izraela w Iraku 05.10.04, 20:01
      www.tehrantimes.com/Description.asp?Da=10/5/2004&Cat=2&Num=008

Israeli commandos and pilots conducting special operations in Iraq: sources

TEHRAN (MNA)
    • Gość: Tysprowda Re: Kto ścina głowy w Iraku? IP: 193.188.161.* 06.10.04, 16:01
      Czy ktos tu twierdzi, ze zydow nie ma w Irakoriko?

Czy ktos tu twierdzi, ze hieny nie zra padliny?

Ktoz to taki?

marsus_crappus we wlasnej osobie, 8==========> nie maly.

A jakiz to znak jego?

Trupia czaszka i dwie paly.

• watto Re: Kto ścina głowy w Iraku? 09.10.04, 21:04
      Na Liberty Forum ktoś zwrócił uwagę, że ścinanie głów nożem to zupełny absurd.
      W tej kulturze scinano głowy mieczem, a nie po rzeźnicku - nożem.

www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_members&Number=293008293
      • Gość: domix Re: Kto ścina głowy w Iraku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:53
        Przecież to jasne- Amerykanie sami sobie ścinają głowy ( dlatego ścinający są
        zamaskowani!!!)
    • watto jasna sugestia 02.12.04, 21:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14293433&a=18236937
      • Gość: J.K. Fajnie, ze sie pokazales na FS, Watto. IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 21:52
        1. Wiesz wybieramy pajaca roku, a ja optuje dla Ciebie o nagrode specjalna.

za konsekwencje w gloszeniu bzdur.

2. Jasne, ze izraelski MOSSAD dziala w Iraku. Dlaczego mialby nie dzialac.?
        Irak jest w orbicie Izraelskich interesow.
        ale sugestia, ze Zydzis teruja tam biegiem, wydarzen, to hiba lekka przesada,
        czy nie?

3. Jak Twoje starania o budowe prywatnej, walizkowej bomby ATOMOWEJ,
        dostepnej dla kazdego?

- posunely sie cos do przodu?

pozdraviam.

• Gość: kuk Re: Kto ścina głowy w Iraku? IP: 207.7.202.* 02.12.04, 22:15
      Watto. z przyjemnoscia czyta sie text, ktorego auto wie, co pisze, a to co pisze
      jest faktem.

Piszesz: "Mossadowcy byli masowo zabijani przez powstancow w swoich gniazdach...."

Czy masz jakies linki na ten temat"
      • watto Re: Kto ścina głowy w Iraku? 02.12.04, 22:28
        > Piszesz: "Mossadowcy byli masowo zabijani przez powstancow w swoich gniazdach..
        > .."
        >
        > Czy masz jakies linki na ten temat"

Poszukaj w archiwum z 2003. Pisałem parę razy na Aktualnosciach o dwóch przypadkach rozbicia takich gniazd. Mnie sie nie chce szukać.
        • Gość: kuk Re: Kto ścina głowy w Iraku? IP: 207.7.202.* 02.12.04, 22:51
          OK.Dzieki.
    • watto Kto porywa? 08.12.04, 21:26
      Porwana osoba oskarż iracką kolaboracyjną policję o porwanie.

english.aljazeera.net/NR/exeres/D17FFAA7-40BE-47D9-B336-B795832D6809.htm

A recent kidnap victim in Iraq said police were behind his abduction, fuelling suspicions that the country's security forces have had a hand in the recent wave of kidnappings.
      Bashar Jaburi said he was abucted, beaten and then held for ransom by men he is sure were Iraqi police.
    • watto Kto podkłada bomby na szyitów? 19.02.05, 16:48
      Tak jak rok temu, tak i teraz. Wygląda to identycznie.

USA i Izrael nie po to napadały na Irak, żeby pozwolić na utworzenie sie nastepnego panstwa antyamerykanskiego i antyizraelskiego. Dlatego próbują wywołać wojnę domową, żeby usprawiedliwiać swoją niekonczącą sie okupację.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19733705&a=19733705
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka