Gość: 100% IP: *.dsl.mindspring.com 23.04.02, 16:55 Dla balansu w naszej polityce powinnismy miec tego typu osobistosc w Polsce. Ciekawy jestem czy istnieje w naszym kraju tego typu osoba z jakims powaznym zapleczem politycznym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mik50 Re: >>>> Kto jest polskim Le Penem ??? <<< IP: *.turboline.skynet.be 23.04.02, 17:00 Gość portalu: 100% napisał(a): > Dla balansu w naszej polityce powinnismy miec tego typu osobistosc w Polsce. > Ciekawy jestem czy istnieje w naszym kraju tego typu osoba z jakims powaznym > zapleczem politycznym? m Ja licze na gen.Wileckiego z zaplczem samoobrony i innych mniejszych ugrupowan. Malo wiem o gen.ale po wystapieniu jego wTok szok mysle ze chce dobrze Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU Re: >>>> Kto jest polskim Le Penem ??? <<< IP: *.dialup.optusnet.com.au 23.04.02, 17:27 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Gość portalu: 100% napisał(a): > > > Dla balansu w naszej polityce powinnismy miec tego typu osobistosc w Polsc > e. > > Ciekawy jestem czy istnieje w naszym kraju tego typu osoba z jakims powazn > ym > > zapleczem politycznym? > > m Ja licze na gen.Wileckiego z zaplczem samoobrony i innych mniejszych ugrupowa > n. > Malo wiem o gen.ale po wystapieniu jego wTok szok mysle ze chce dobrze Polsce JAK TO KTO ? LE PPER... do szkol nie chodzicie czy udajecie idiotow, a generalnie to najpierw pojdz idioto do wojska a pozniej zachwycaj sie swoimi generalami... walnij kopulke zanim zaczniesz piszczac na falach "interpolu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: >>>> Kto jest polskim Le Penem ??? <<<Au IP: *.turboline.skynet.be 23.04.02, 17:35 Gość portalu: AU napisał(a): > Gość portalu: mik50 napisał(a): > > > Gość portalu: 100% napisał(a): > > > > > Dla balansu w naszej polityce powinnismy miec tego typu osobistosc w > Polsc > > e. > > > Ciekawy jestem czy istnieje w naszym kraju tego typu osoba z jakims p > owazn > > ym > > > zapleczem politycznym? > > > > m Ja licze na gen.Wileckiego z zaplczem samoobrony i innych mniejszych ugr > upowa > > n. > > Malo wiem o gen.ale po wystapieniu jego wTok szok mysle ze chce dobrze Po > lsce > JAK TO KTO ? LE PPER... do szkol nie chodzicie czy udajecie idiotow, a > generalnie to najpierw pojdz idioto do wojska a pozniej zachwycaj sie swoimi > generalami... walnij kopulke zanim zaczniesz piszczac na falach "interpolu"... > m Przegioles moj drogi.Zeby nazwac kogos idiota to trzba byc idiota.Test w watkach o kaganie,wyraznie wskazuje na wizerunek czlowieka o sklonnosciach ku twierdzeniu.A moze Ty masz aspiracje do rzadzenia Polska,w takim ukladzie,rozumiem Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: *.dsl.mindspring.com 23.04.02, 17:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 18:14 Powiem niekulturalnie, bo wezwanie o kulture dotyczy panow. Wszyscy ktorzy na tym forum sie podniecili wynikami wyborczymi Le Pena chcialam przypomniec, ze Francja ma swoja niepiekna tradycje kolaborowania z nazizmem. Polska ma tradycje wrecz odwrotna. Swoje marzenia o nazistowskich wodzach w Polsce i ich sukcesach wyborczych mozecie wsadzic sobie w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: *.dsl.mindspring.com 23.04.02, 18:29 NIEZGADZAM SIE Z TYM MOZE GDYBYSMY TROCHE WIECEJ MYSLELI GLOWA , A NIE SERCEM I PODPISALI TAK JAK FRANCUZI UMOWE Z HITLEREM TO DZISIAJ BYLIBYSMY NA POZIOMIE GOSPODARCZYM FRANCJI, WLOCH A MOZE NAWET NIEMIEC I WSZYSCY BYLIBY SZCZESLIWI PLUS NIKT BY NAS NIE OSKARZAL O ANTYSEMITYZM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 18:43 Gość portalu: 100% napisał(a): > NIEZGADZAM SIE Z TYM MOZE GDYBYSMY TROCHE WIECEJ MYSLELI GLOWA , A NIE SERCEM I > > PODPISALI TAK JAK FRANCUZI UMOWE Z HITLEREM TO DZISIAJ BYLIBYSMY NA POZIOMIE > GOSPODARCZYM FRANCJI, WLOCH A MOZE NAWET NIEMIEC I WSZYSCY BYLIBY SZCZESLIWI > PLUS NIKT BY NAS NIE OSKARZAL O ANTYSEMITYZM. Ale nie podpisalismy, i dlatego mamy pelne prawo odczuwac dume z naszego panstwa, ktore sie zachowalo jak nalezy. Dzisiaj mozemy walczyc o prawde historyczna, w odroznieniu od Francuzow, ktorzy ze wstydu klamia. W Polsce nie bylo, nie ma, i nie bedzie poparcia dla nazizmu. A tobie przypominam ze w Oswiecimiu jest nie jeden, a dwa obozy: jeden to oboz zaglady dla Zydow, a drugi oboz koncentracyjny dla Polakow. Zalecam wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: 128.241.245.* 24.04.02, 05:20 Gość portalu: Helga napisał(a): > Ale nie podpisalismy, i dlatego mamy pelne prawo odczuwac dume z naszego panstw > a, > ktore sie zachowalo jak nalezy. Dzisiaj mozemy walczyc o prawde historyczna, w > odroznieniu od Francuzow, ktorzy ze wstydu klamia. W Polsce nie bylo, nie ma, i > > nie bedzie poparcia dla nazizmu. A tobie przypominam ze w Oswiecimiu jest nie > jeden, a dwa obozy: jeden to oboz zaglady dla Zydow, a drugi oboz koncentracyjn > y > dla Polakow. Zalecam wizyte. No i wlasnie na koniec zawsze pozostaje nam tylko duma. Powiedz teraz zeby ta dume polskie matki wsadzily do garow i nakarmily swoje dzieci, a bezrobotni ojcowie siedzieli bezrobotni i patrzeli na to wszystko z DUMA !!! Francuzi, Niemcy, Wlosi, Japonczycy nie bardzo sie tym przejmuja i maja swoja dume i sa bardziej powazani w swiecie niz my, dlaczego ? bo ich panstwa sa silniejsze od nas. A ty wykonaj swoja co miesieczna pielgrzymke do oswiecimia i ciesz sie swoja DUMA! Zeby nie ta duma dziesiatki tysiecy Polakow w tym dzieci mogloby byc uratowane z tego drugiego twojego miejsca dumy polakow w oswiecimiu gdzie nazisci wyrzneli ich tysiace. Widze, ze niektorzy Polacy to juz nawet po szkodzie nie sa madrzy. Myslenie ma przyszlosc ! Duma jest piekna ale nie praktyczna. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 12:47 Gość portalu: 100% napisał(a): > No i wlasnie na koniec zawsze pozostaje nam tylko duma. Powiedz teraz zeby ta > dume polskie matki wsadzily do garow i nakarmily swoje dzieci, a bezrobotni > ojcowie siedzieli bezrobotni i patrzeli na to wszystko z DUMA !!! Francuzi, > Niemcy, Wlosi, Japonczycy nie bardzo sie tym przejmuja i maja swoja dume i sa > bardziej powazani w swiecie niz my, dlaczego ? bo ich panstwa sa silniejsze od > nas. A ty wykonaj swoja co miesieczna pielgrzymke do oswiecimia i ciesz sie swo > ja > DUMA! Zeby nie ta duma dziesiatki tysiecy Polakow w tym dzieci mogloby byc > uratowane z tego drugiego twojego miejsca dumy polakow w oswiecimiu gdzie nazis > ci > wyrzneli ich tysiace. Widze, ze niektorzy Polacy to juz nawet po szkodzie nie s > a > madrzy. Myslenie ma przyszlosc ! Duma jest piekna ale nie praktyczna. > > Pozdrowienia A moze ty jestes byly stalinowiec? Jesli nie, to przepraszam, ale tak mi sie wydaje, bo w praktyce juz sie spotkalam z tym, ze oni w ten sposob falszuja historie. Otoz bylym panstwom hitlerowskim jest dlatego dzisiaj lepiej niz nam, bo przyjely plan Marshalla, a Polska taka sama oferte odrzucila. Nie z wlasnej woli zreszta, a dlatego, ze znalezlismy sie w sowieckim systemie totalitarnym. Ci tutejsi stalinowcy wlasnie tak mowia, oskarzaja wojenne pokolenie Polakow o skrajna glupote i wymyslaja nawet rozne historyjki zeby ta glupote udowodnic - a wszystko po to, zeby moc powiedziec to samo co ty tu mowisz. Wlasnie z ich ust slyszalam ze bylym panstwom hitlerowskim jest dzis lepiej, to moze nalezalo sie sprzymierzyc z Hitlerem? Doprawdy szkoda ze nie pomysleli o tych biednych, umeczonych matkach i ich pustych garach kiedy odrzucali Plan Marshalla. I kiedy powiadali ze "rzad sie sam wyzywi" w twarz ludziom w tych kolejkach umeczonym. I kiedy pakowali do wiezien. Ech... szkoda gadac. A zreszta sie wcale nie dziwie, ze dzisiaj kombinuja jak to im byloby dobrze w sojuszu z Hitlerem. Juz raz taki sojusz zrobili - o pakcie Ribentrop- Molotow slyszales moze? Moja tradycja to wojenne pokolenie Polakow i Solidarnosc. Jak chcesz, to sobie badz milosnikiem paktu Ribentrop Molotow, jest wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: Helga .. Helga .. Helga :( IP: 128.241.245.* 25.04.02, 04:59 Gość portalu: Helga napisał(a): > A moze ty jestes byly stalinowiec? Jesli nie, to przepraszam, ale tak mi sie > wydaje, bo w praktyce juz sie spotkalam z tym, ze oni w ten sposob falszuja > historie. Otoz bylym panstwom hitlerowskim jest dlatego dzisiaj lepiej niz nam, > > bo przyjely plan Marshalla, a Polska taka sama oferte odrzucila. Nie z wlasnej > woli zreszta, a dlatego, ze znalezlismy sie w sowieckim systemie totalitarnym. > Ci > tutejsi stalinowcy wlasnie tak mowia, oskarzaja wojenne pokolenie Polakow o > skrajna glupote i wymyslaja nawet rozne historyjki zeby ta glupote udowodnic - > a > wszystko po to, zeby moc powiedziec to samo co ty tu mowisz. Wlasnie z ich ust > slyszalam ze bylym panstwom hitlerowskim jest dzis lepiej, to moze nalezalo sie > > sprzymierzyc z Hitlerem? Doprawdy szkoda ze nie pomysleli o tych biednych, > umeczonych matkach i ich pustych garach kiedy odrzucali Plan Marshalla. I kiedy > > powiadali ze "rzad sie sam wyzywi" w twarz ludziom w tych kolejkach umeczonym. > I > kiedy pakowali do wiezien. Ech... szkoda gadac. > > A zreszta sie wcale nie dziwie, ze dzisiaj kombinuja jak to im byloby dobrze w > sojuszu z Hitlerem. Juz raz taki sojusz zrobili - o pakcie Ribentrop- Molotow > slyszales moze? > > Moja tradycja to wojenne pokolenie Polakow i Solidarnosc. Jak chcesz, to sobie > badz milosnikiem paktu Ribentrop Molotow, jest wolnosc. > Hmmm ! Hehehe OK. To dlaczego znalezlismy sie pod wplywem sowieckim? Skad wiesz co by bylo gdyby Polska pozwolila przemaszerowac Niemcom do Moskwy. Wcale nie jest powidziane, ze Polska znalazlaby sie pod wplywem sowietow, wprost przeciwmie Niemcy majac polskie zaplecze pogonili by komunistow na Syberie. W jednym masz racje rzeczywiscie zydo-komuna, a nie Polacy przez odrzucenie planu Marshalla zrobili Polsce wielka krzywde. I jeszcze jedno, w moim poscie glownie mowilem o niewinnie straconych Polakach w Twoim jak to nazwalas miejscu dumy Oswiecimiu. Jestem pewny, ze pakt z Niemcami pozwolilby Polsce zaoszczedzic SETKI tysiecy Polskich obywateli nie tylko tych straconych w Oswiecimiu ale takze w Katyniu i innych miejcach gdzie zabito wielu naukowcow,nauczycieli,oficerow itd. co w powojennym czasie mialo ogromne znaczenie na spowolnienie rozwoju kraju. Wszystko ma swoja przyczyne i skutek ty opierasz sie na faktach i interpretacji historykow, a ja proponuje Ci znaj fakty, a interpretacje pozostaw dla siebie, po to dostalismy rozum zeby robic wlasne oceny. Oh jezeli chodzi o Stalina to gosciu padl dawno dawno przed moim urodzeniem takze mysle, ze to jest raczej historia i idee blizsze tobie niz mi. Z historii trzeba wyciagac wnioski mam nadzieje, ze Polska juz nigdy nie bedzie jak to mowiono... ? ach tak Chrystusem Narodow. Tak tak teraz wszystkich tradycja to Solidarnosc i co z tego pozostalo ... Kwasniewski hehehe. Lepiej patrzec w przyszlosc a z przeszlosci tylko wyciagac wnioski, a nie bez przerwy zyc nia jak wielu Polakow to robi. Peace & Love !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikul Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! IP: *.acn.waw.pl 23.04.02, 18:47 Gość portalu: Helga napisał(a): > Powiem niekulturalnie, bo wezwanie o kulture dotyczy panow. Wszyscy ktorzy na > tym forum sie podniecili wynikami wyborczymi Le Pena chcialam przypomniec, ze > Francja ma swoja niepiekna tradycje kolaborowania z nazizmem. Polska ma > tradycje wrecz odwrotna. Swoje marzenia o nazistowskich wodzach w Polsce i ich > sukcesach wyborczych mozecie wsadzic sobie w dupe. Brawo Helga ! Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: TROCHE KULTURY PANOWIE TROCHE KULTURY ! 24.04.02, 06:04 skad wiadomo ze Le Pen to nazista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: >>>> Kto jest polskim Le Penem ??? <<< IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 13:34 Lepper! Albo Roman Giertych Odpowiedz Link Zgłoś