Dodaj do ulubionych

Sałatka ze słów

18.05.22, 20:02
"Jest to szczególnie prawdziwe, jeśli chodzi o kryzys klimatyczny, dlatego będziemy wspólnie pracować i nadal wspólnie pracować, aby rozwiązać te problemy, stawić czoła tym wyzwaniom i wspólnie pracować i kontynuować wspolną pracę, działając zgodnie z nowymi normami , zasadami i umowami, które zbierzemy, aby wspólnie pracować nad pobudzaniem globalnych działań."

To jest sałatka ze slów zrobiona przez panią Harris. Ona ma różne smaki w zestawie.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Sałatka ze słów 18.05.22, 20:34
      Neeeeeeee,znowu lament trampkarza
    • tuttifrutti1234 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 01:27
      to Harris mówi po polsku? jesteś bardzo głupi, śmiejesz się z translatora?
      • felusiak1 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 01:32
        Przetłumaczyłem specjalnie dla ciebie bo ty po angielsku nie rozumiesz.
        A tu sobie sam obejrzyj:
        www.skynews.com.au/world-news/united-states/word-salad-harris-kamala-criticised-after-latest-highprofile-fumble/video/f7f801b36d4142a75b17bdc0eaa97a03
        • tuttifrutti1234 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 16:58
          Nieważne w jakim języku, praktycznie każda wypowiedź na żywo zapisana dosłownie wypada równie śmiesznie lub głupio, to jest zmora dla tłumaczy ustnych.
          Posłuchaj tłumaczy symultanicznych tłumaczących coś spontanicznie, pierwsze co się ciśnie na język, to pytanie czy tłumacz zna w ogóle język, który tłumaczy? Na co on się porywa, to ja lepiej znam ten język niż tłumacz.
          Przytaczasz tutaj sensację z jakiegoś brukowca specjalizującego się w zadowalaniu potrzeb czytelników i słuchaczy nie znających problemu.
          • felusiak1 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 18:18
            To nie jest sensacja z jakiegoś brukowca. Harris powiedziała to na konferencji ASEAN, na żywo.
            A tu masz to samo z US Department of State: Tekst linku
            Przetłumaczyłem to niezbyt dokładnie bo w oryginale jest moment w ktorym pani Harris łapie sie sama na nastepnej powtórce "pracować wspólnie" i po krotkim zastanowieniu po "pracować" mówi "zgodnie z nowymi normami , zasadami i umowami"
            • vermieter Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 21:36
              jesteś wychowany na wypowiedziach odczytywanych bez zająknięcia z kartki, mówienie na żywo to dla ciebie coś nowego, podobnie jak zasady interpunkcji
              • felusiak1 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 21:51
                Biden jąka się czytając albo gubi tekst i wtedy jest dopiero zabawnie.

PS. To co pani Harris powiedziała swiadczy o kompletnym braku przygotowania i ucieczkę do komunałow, które pachną bezsensem: będziemy wspólnie pracować i nadal wspólnie pracować, żeby wspolnie prazować wspólnie pracując nad wspólną pracą aby wspolnie pracować.
                • vermieter Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 22:29
                  Biden za pół roku skończy 80 lat, został wybrany na prezydenta, nie stać Ameryki na innych kandydatów, no to macie teraz problem, zresztą nie jest najgorzej, macie tam w USA sporo analfabetów, też by chcieli mieć kogoś swojego
                  • petronella.kozlowska on jest chory 20.05.22, 00:10
                    vermieter i tuttifrutti to ta sama osoba i tu dyskutuje pod dwoma pseudonimami.
                    • felusiak1 Re: on jest chory 20.05.22, 00:24
                      a szfambuc?
                      • petronella.kozlowska Re: on jest chory 20.05.22, 02:12
                        szwampuch to ktoś inny
                    • vermieter Re: on jest chory 20.05.22, 04:50
                      petronella.kozlowska napisała:

> vermieter i tuttifrutti to ta sama osoba i tu dyskutuje pod dwoma pseudonimami
                      > .

tu są sami idioci, gdybyś tego nie powiedziała, to by się nikt nie domyślił, fizdo
                      już 10 razy napisałem, że gdy cenzor idiota mnie zabanował, to założyłem drugie konto, więc nie wyważaj otwartych drzwi kretynko
                      • felusiak1 Re: on jest chory 20.05.22, 07:17
                        Ja nie wiedziałem ale to i tak bez znaczenia.
                        Zastanawia mnie dlaczego zadajesz się z idiotami? Może poszukaj jakiegoś forum bez idiotów i tam wygłaszaj swoje mądrości.
                        • petronella.kozlowska Re: on jest chory 20.05.22, 10:15
                          tu go zdemaskowałam

forum.gazeta.pl/forum/w,50,173545276,173545276,Delegacja_indyjska_w_Niemczech.html
                          • vermieter Re: on jest chory 20.05.22, 12:01
                            gratuluję sukcesu idiotko, zdemaskować można kogoś, kto się ukrywa
                            • petronella.kozlowska Re: on jest chory 20.05.22, 12:08
                              Do chwili zdemaskowania ukrywałeś twoje dwie tożsamości.
                              • vermieter Re: on jest chory 20.05.22, 12:36

> Do chwili zdemaskowania ukrywałeś twoje dwie tożsamości.

pokaż gdzie i jak się ukrywałem i czy kiedykolwiek zaprzeczyłem, że korzystam z dwóch loginów

P.S. tuttisrutti może zakładać wątki a vermieter nie, bo naraził się wykrywaczowi prawd
                        • vermieter Re: on jest chory 20.05.22, 12:31
                          niedobrze feluś, masz problemy z wyczuciem ironii w języku polskim, to kozłowska uważa, że tutaj są idioci i musi im objawić coś, co nie jest żadną tajemnicą
                          • felusiak1 Re: on jest chory 20.05.22, 18:59
                            Nie odwracaj kota ogonem. To nie była ironia. To ty uwazasz, że tu tylko ty jeden nie jesteś idiotą. Tylko ty tak naprawdę wiesz i masz rację. A miej sobie.

PS. Ja też mam zapasowy nick ale nie uzywam. Nie ma potrzeby. Ty piszesz pod dwoma. Po co?
                            • tuttifrutti1234 Re: on jest chory 20.05.22, 20:09
                              felusiak1 napisał:

> Nie odwracaj kota ogonem. To nie była ironia. To ty uwazasz, że tu tylko ty jed
                              > en nie jesteś idiotą. Tylko ty tak naprawdę wiesz i masz rację. A miej sobie.
                              >
                              > PS. Ja też mam zapasowy nick ale nie uzywam. Nie ma potrzeby. Ty piszesz pod dw
                              > oma. Po co?
                              >

sam robisz z siebie idiotę, skoro nie dostrzegłeś ironii skierowanej zresztą pod adresem kozłowskiej

P.S. widzisz jakąś różnicę między tym co piszę zalogowany jako vermieter czy srutututu? nie, więc to powinno wystarczyć
                            • petronella.kozlowska on jest psychicznie chory 20.05.22, 21:40
                              pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_dysocjacyjne_to%C5%BCsamo%C5%9Bci
                      • petronella.kozlowska Re: on jest chory 18.09.25, 18:18

> petronella.kozlowska napisała:
                        >
                        > > vermieter i tuttifrutti to ta sama osoba i tu dyskutuje pod dwoma pseudonimami
                    • vermieter Re: on jest chory 20.05.22, 12:38

> vermieter i tuttifrutti to ta sama osoba i tu dyskutuje pod dwoma pseudonimami
                      > .

ale nie rozmawiam sam ze sobą, jak to się niejednym tutaj zdarza
                      • felusiak1 Re: on jest chory 20.05.22, 21:47
                        ty z nikim nigdy nie rozmawiasz. Ty zamulasz.
    • caesar_pl Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 09:48
      Nie oddamy nawet kawałka terenu NATO. Kto to przed chwila powiedział?
      • caesar_pl Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 14:00
        Matol powiedzial. Nawiazal to sanacyjnego wzorca pisiorow.
    • caesar_pl Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 10:31
      Polsat temat dnia -wydziera sie jakiś polityczny debil - sankcjami zabijemy Putina.Przecież Rosja sprzedaje do Europy tylko 30% swego eksportu. Putin sie z Unii śmieje,a jak widzi kłótnie i niesnaski to chyba to ze śmiechu parska i sika.
      • petronella.kozlowska caesar_pl napisał: 19.05.22, 17:26
        Sankcje dotyczą nie tylko ropy i gazu.

Np. stanie sieę z szybką koleją w Rosji po wycofaniu się siemensa?

www.euractiv.pl/section/gospodarka/news/siemens-wycofuje-sie-z-rosji-niemiecka-firma-byla-tam-obecna-od-170-lat/
        • vermieter Re: caesar_pl napisał: 19.05.22, 18:03
          przestanie być szybką koleją, będzie tylko koleją
      • lubat Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 20:46
        Nawet nie chodzi o procentowy udział eksportu do Europy, ani nawet o kłótnie. Embargo na gaz spowodowało gwałtowny wzrost jego cen i nawet przy znacznie mniejszym eksporcie Rosja ma znacznie większe wpływy, niż przed embargiem. Francuska "Les Echos" szacuje, że w tym roku Rosja zarobi 100 mld $ więcej, niż przed rokiem. Właśnie w wyniku embarga. Niektórzy na Zachodzie zrozumieli ten błąd (inni mówią o pułapce Putina). Ale przyznanie się do tego błędu oznaczało by "kapitulację" i śmierć polityczną.
        • szwampuch58 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 21:06
          Czyli ruski ciulu,mordowania ludzi jest oplacane?
          • yabbaryt Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 21:59
            W końcu napisałeś coś mądrego szwampciu.
    • j-k koncyliacyjna jest - niczym Gierek 19.05.22, 14:37
      To sie jej chwali. w koncu lepiej wspolnie, niz samemu.
    • tuttifrutti1234 Re: koncyliacyjna jest - niczym Gierek 19.05.22, 17:02
      myślę, że nawet reżim w Caracas w pierwszej kolejności przeznaczy pieniądze za ropę na potrzeby kraju, a długi wobec Rosji mogą poczekać, jak zwykle wierzyciel niech się martwi
    • szwampuch58 Re: Sałatka ze słów 19.05.22, 19:38
      Bez slowa
      youtu.be/8a-HfNE3EIo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka