enedue2 22.03.05, 22:56 podarowałby gojom 1mln $. Arab dokonał tego, podarował na operację dwóch dziewczynek chrześcijanek z Polski jeden milion dolarów. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzydzio54 Frededzio by podarowal 22.03.05, 23:01 temu arabowi kulke, gdyby mogl. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Frededzio by podarowal 23.03.05, 01:01 rzydzio54 napisał: > temu arabowi kulke, gdyby mogl. > e tam kazalby sobie jeszcze zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Frededzio 54, czy ktoś w Israelu 23.03.05, 01:02 enedue2 napisał: > podarowałby gojom 1mln $. Arab dokonał tego, podarował na operację dwóch > dziewczynek chrześcijanek z Polski jeden milion dolarów. > Co Ty na to? > ale tak sobie mysle,ze chyba ta informacja to jest jakas proba manipulacji forum,aby pokazac ,ze Islam ma ludzka twarz bardziej ludzka niz... Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Frededzio 54, czy ktoś w Israelu 23.03.05, 07:44 CZY NIE OBIECNO JEMU ZA TO ZIEMIE POD MECZET??? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Frededzio 54, czy ktoś w Israelu 23.03.05, 09:06 he,he , typowa zydowska reakcja.Modelowa Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Poczekaj az w Izraelu ropa sama trysnie... I potem 23.03.05, 09:08 sie pytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc IsraAID 23.03.05, 10:18 enedue2 napisał: > podarowałby gojom 1mln $. Arab dokonał tego, podarował na operację dwóch > dziewczynek chrześcijanek z Polski jeden milion dolarów. > Co Ty na to? Daruja znacznie wiecej i Ty to wiesz. Szukasz zaczepki jedynie. www.israaid.org.il/ Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 23.03.05, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 [...] 23.03.05, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo12 Re: CZY KRYSTIAN DOSTAL TYTUL PAJACA FORUM???? 23.03.05, 19:28 pajac sie odezwal dac jemu korone blaznow krystianowi-arabu Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 [...] 23.03.05, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: CZY KRYSTIAN DOSTAL TYTUL PAJACA FORUM???? 23.03.05, 23:39 on juz w tym klubie stary bywalec, oskar.... purim sameach... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 [...] 24.03.05, 08:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka [...] 24.03.05, 08:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 08:30 alez gosciu , ty tez nie na temat?Mialo byc o WASZEJ selektywnej wrazliwosci , mimozy wy moje forumowe. Ale o tym juz pisal Kisiel , ze antysemitami nazywacie ludzi spostrzegawczych,wiec nie bede sie powtarzac. Hmmm, jak mowisz, Arabek moze byc, zydek to obraza, to cos w tym musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 08:40 krystian71 napisała: > alez gosciu , ty tez nie na temat?Mialo byc o WASZEJ selektywnej wrazliwosci , > mimozy wy moje forumowe. > Ale o tym juz pisal Kisiel , ze antysemitami nazywacie ludzi > spostrzegawczych,wiec nie bede sie powtarzac. > Hmmm, jak mowisz, Arabek moze byc, zydek to obraza, to cos w tym musi byc ------------------- Rzeczywiscie, w moja wypowiedz wkradla sie pewna niescislosc. Powinno byc: Nie rozumiem krystanku czego oni wszyscy sie ciebie czepiaja. Jestes spostrzegawczym antysemita , wcale tego nie ukrywacz , wcale sie tego nie wypierasz. Jestes OK... oczywiscie jako spostrzegawczy antysemiata. -teraz chyba wszystko gra? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 09:11 zagraloby , gdyby nie tak falszywie.Waszemu dyrygentowi slon na ucho nadepnal i tylko jedna tonacje slyszy. Jesli pisalem o spostrzegawczosci , to znaczylo to obok a nie zamiast. To mial wlasnie Kisiel na mysli i tepym swym przeciwnikom , wzorem Jezusa , ktory tez najczesciej do prostaczkow mowil, przyklady musial podawac. Np.jest antysemita osoba,ktora zauwaza uwiklanie Zydow w stworzenie systemu komunistycznego. Jest antysemita osoba,ktora broni sie przed prostackim szkalowaniem ze strony Zyda-arapka Prawda,ze jestym pojetnym uczniem? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 14:44 KRYSTIANKU, NASZE POSTY (TWOJ I MOJ) ZOSTALY SKASOWANE. NIE WIEM WIEC CO MI ODPOWIEDZIALES. Z INNYCH POSTOW WYCIAGAM JEDNAK PEWNE HIPOTEZY... JA MUSZE PRZYZNAC, ZE OSOBISCIE NIE BYLEM ZA ZWAWY (A MOZE NIE CHCIALEM WIDZIEC CO BYLO "NAPISANE NA MURZE") W SWOJEJ DIAGNOZIE. MOZE TO BYLO PRZEZ LUKE W MOJEJ SPOSTRZEGAWCZOSCI A MOZE PRZEZ TWOJA UMIEJETNOSC INTELIGENTNEJ ZONGLERKI. DZISIAJ, GDY KARTY SA NA STOLE, POWINNO CI BYC LZEJ (TEZ MNIE). W SWOIM CZASIE GAAL, TAK TEN KREWNY STRANGERA, CHCIAL MNIE PRZEKONAC, ZE WSZYSTKIE JEGO ANTYZYDOWSKIE PASZKWILE TO WSZYSTKIEGO UZASADNIONA KRYTYKA NIE MAJACA NIC WSPOLNEGO Z ANTYSEMITYZMEM. GDY JEDNAK ZLAPALEM GO ZA "OGON" I CYTOWALEM KILKA JEGO OSOBISTYCH WYRAZEN, MUSIAL SIE PRZYZNAC, ZE WLASCIWIE JEST COS W TYM CO MOWIE. OD TEGO CZASU NASZA POLEMIKA MIALA ZUPELNIE INNY CHARAKTER. OTWARTA DYSKUSJA I BEZ MASEK. ON SAM SIE PRZYZNAL, ZE TO JEST LEPIEJ DLA NIEGO I JA ZE SWEJ STRONY WIEDZIALEM Z KIM DOKLADNIE MAM DO CZYNIENIA. ZAWSZE WARTO SIE UCZYC OD INNYCH, NIE UWAZASZ?... Odpowiedz Link Zgłoś