Dodaj do ulubionych

Frededzio 54, czy ktoś w Israelu

22.03.05, 22:56
podarowałby gojom 1mln $. Arab dokonał tego, podarował na operację dwóch
dziewczynek chrześcijanek z Polski jeden milion dolarów.
Co Ty na to?

Obserwuj wątek
    • rzydzio54 Frededzio by podarowal 22.03.05, 23:01
      temu arabowi kulke, gdyby mogl.

• enedue2 Re: Fredzio 54 by podarowal 22.03.05, 23:28
        bo jest IDF :)
      • i-love-2-ski Re: Frededzio by podarowal 23.03.05, 01:01
        rzydzio54 napisał:

> temu arabowi kulke, gdyby mogl.
        >
        e tam kazalby sobie jeszcze zaplacic.
    • i-love-2-ski Re: Frededzio 54, czy ktoś w Israelu 23.03.05, 01:02
      enedue2 napisał:

> podarowałby gojom 1mln $. Arab dokonał tego, podarował na operację dwóch
      > dziewczynek chrześcijanek z Polski jeden milion dolarów.
      > Co Ty na to?
      >
      ale tak sobie mysle,ze chyba ta informacja to jest jakas proba manipulacji
      forum,aby pokazac ,ze Islam ma ludzka twarz bardziej ludzka niz... Radio Maryja.
    • arap1 Re: Frededzio 54, czy ktoś w Israelu 23.03.05, 07:44
      CZY NIE OBIECNO JEMU ZA TO ZIEMIE POD MECZET???
      • krystian71 Re: Frededzio 54, czy ktoś w Israelu 23.03.05, 09:06
        he,he , typowa zydowska reakcja.Modelowa
    • kropekuk Poczekaj az w Izraelu ropa sama trysnie... I potem 23.03.05, 09:08
      sie pytaj...
    • negevmc IsraAID 23.03.05, 10:18
      enedue2 napisał:

> podarowałby gojom 1mln $. Arab dokonał tego, podarował na operację dwóch
      > dziewczynek chrześcijanek z Polski jeden milion dolarów.
      > Co Ty na to?

Daruja znacznie wiecej i Ty to wiesz. Szukasz zaczepki jedynie.
      www.israaid.org.il/
      • arap1 [...] 23.03.05, 14:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • krystian71 [...] 23.03.05, 16:29
          • dodo12 Re: CZY KRYSTIAN DOSTAL TYTUL PAJACA FORUM???? 23.03.05, 19:28
            pajac sie odezwal dac jemu korone blaznow krystianowi-arabu
          • oscar62 [...] 23.03.05, 22:47
            • dana33 Re: CZY KRYSTIAN DOSTAL TYTUL PAJACA FORUM???? 23.03.05, 23:39
              on juz w tym klubie stary bywalec, oskar.... purim sameach... :))))
            • krystian71 [...] 24.03.05, 08:15
              • z_daleka [...] 24.03.05, 08:24
                • krystian71 Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 08:30
                  alez gosciu , ty tez nie na temat?Mialo byc o WASZEJ selektywnej wrazliwosci ,
                  mimozy wy moje forumowe.
                  Ale o tym juz pisal Kisiel , ze antysemitami nazywacie ludzi
                  spostrzegawczych,wiec nie bede sie powtarzac.
                  Hmmm, jak mowisz, Arabek moze byc, zydek to obraza, to cos w tym musi byc
                  • z_daleka Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 08:40
                    krystian71 napisała:

> alez gosciu , ty tez nie na temat?Mialo byc o WASZEJ selektywnej wrazliwosci ,
                    > mimozy wy moje forumowe.
                    > Ale o tym juz pisal Kisiel , ze antysemitami nazywacie ludzi
                    > spostrzegawczych,wiec nie bede sie powtarzac.
                    > Hmmm, jak mowisz, Arabek moze byc, zydek to obraza, to cos w tym musi byc
                    -------------------
                    Rzeczywiscie, w moja wypowiedz wkradla sie pewna niescislosc. Powinno byc:
                    Nie rozumiem krystanku czego oni wszyscy sie ciebie czepiaja.
                    Jestes spostrzegawczym antysemita , wcale tego nie ukrywacz , wcale sie tego nie wypierasz. Jestes
                    OK... oczywiscie jako spostrzegawczy antysemiata.
                    -teraz chyba wszystko gra?
                    • krystian71 Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 09:11
                      zagraloby , gdyby nie tak falszywie.Waszemu dyrygentowi slon na ucho nadepnal i
                      tylko jedna tonacje slyszy.
                      Jesli pisalem o spostrzegawczosci , to znaczylo to obok a nie zamiast.
                      To mial wlasnie Kisiel na mysli i tepym swym przeciwnikom , wzorem Jezusa ,
                      ktory tez najczesciej do prostaczkow mowil, przyklady musial podawac.
                      Np.jest antysemita osoba,ktora zauwaza uwiklanie Zydow w stworzenie systemu
                      komunistycznego.
                      Jest antysemita osoba,ktora broni sie przed prostackim szkalowaniem ze strony
                      Zyda-arapka
                      Prawda,ze jestym pojetnym uczniem?
                      • oscar62 Re: gratuluje braku spostrzegawczosci 24.03.05, 14:44
                        KRYSTIANKU, NASZE POSTY (TWOJ I MOJ) ZOSTALY SKASOWANE. NIE WIEM WIEC CO MI
                        ODPOWIEDZIALES. Z INNYCH POSTOW WYCIAGAM JEDNAK PEWNE HIPOTEZY... JA MUSZE
                        PRZYZNAC, ZE OSOBISCIE NIE BYLEM ZA ZWAWY (A MOZE NIE CHCIALEM WIDZIEC CO
                        BYLO "NAPISANE NA MURZE") W SWOJEJ DIAGNOZIE. MOZE TO BYLO PRZEZ LUKE W MOJEJ
                        SPOSTRZEGAWCZOSCI A MOZE PRZEZ TWOJA UMIEJETNOSC INTELIGENTNEJ ZONGLERKI.
                        DZISIAJ, GDY KARTY SA NA STOLE, POWINNO CI BYC LZEJ (TEZ MNIE). W SWOIM CZASIE
                        GAAL, TAK TEN KREWNY STRANGERA, CHCIAL MNIE PRZEKONAC, ZE WSZYSTKIE JEGO
                        ANTYZYDOWSKIE PASZKWILE TO WSZYSTKIEGO UZASADNIONA KRYTYKA NIE MAJACA NIC
                        WSPOLNEGO Z ANTYSEMITYZMEM. GDY JEDNAK ZLAPALEM GO ZA "OGON" I CYTOWALEM KILKA
                        JEGO OSOBISTYCH WYRAZEN, MUSIAL SIE PRZYZNAC, ZE WLASCIWIE JEST COS W TYM CO
                        MOWIE. OD TEGO CZASU NASZA POLEMIKA MIALA ZUPELNIE INNY CHARAKTER. OTWARTA
                        DYSKUSJA I BEZ MASEK. ON SAM SIE PRZYZNAL, ZE TO JEST LEPIEJ DLA NIEGO I JA ZE
                        SWEJ STRONY WIEDZIALEM Z KIM DOKLADNIE MAM DO CZYNIENIA. ZAWSZE WARTO SIE UCZYC
                        OD INNYCH, NIE UWAZASZ?...
        • aaki konkurs nie został rozstrzygnięty 24.03.05, 08:20
          umarł smiercią naturalną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka