edzia771 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:51 Dziękuję za to że BYŁEŚ!Dziękuję że mogłam Cię zobaczyć.Będę pamiętać do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorg1 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:08 edzia771 napisała: > Dziękuję za to że BYŁEŚ!Dziękuję że mogłam Cię zobaczyć.Będę pamiętać do końca > życia. Dziękuję i nigdy nie zapomnę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malpik Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:51 za to ze byl jest i bedzie z nami Odpowiedz Link Zgłoś
w3w Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:56 [*] Ale mi ciężko teraz Odpowiedz Link Zgłoś
grymat Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:51 To co dokonał ten wielki człowiek dla wielu zdawało się niemozliwym do zrealizowania. Ta osoba choć nie żyje na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamięci. Dziekuję Tobie Ojcze Świety za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
map31 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:51 Za wielkośc, za mądrośc, za wiarę, za słowa, za to że mieliśmy okazję żyć w czasach tak WIELKIEGO CZŁOWIEKA i doswiadczyć tego czym nas obdarzył. Odpowiedz Link Zgłoś
chaturanga Mieszkam w portugalii 02.04.05, 22:51 Papiez wyzwolil polske... Dzieki niemu nasz kraj jest jaki jest... A ja mam 16 lat... i mieszkam w portugalii... i w takich chwilach mysle nie tylko o papiezu ale o wszystkich polakach ktorzy walczyli za nasz kraj, ktorzy oddali za niego krew, zycie... Po zebysmy mogli mieszkac w wolnym kraju... A ja musze mieszkac w portigalii... W takich chwilach tak bardzo bym chcial wrocic... Na zawsze pozostanie w naszym sercu... na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
beataszat Re: Mieszkam w portugalii 02.04.05, 23:17 Jestes bardzo mlodym czlowiekiem i az serce sie raduje ze tacy mlodzi ludzie sa tacy madrzy. Ja jestem troche strsza , mieszkam w Szwecji i czuje to samo. Tak bardzo bym chciala byc teraz w Ojczyznie! Dziekuje Ci OJCZE ... za wszystko!!! Wierze, że wkrótce się spotkamy. Spoczywaj w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
ankaz27 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:52 prawde mowiac nie wiem, co napisac, slow mi brakuje ale, pomimo bolu jaki jego odejscie zadalo chce z calego serca podziekowac za wszystko co zrobil dla swiata, dla ludzi i zaszczytem jest dla mnie pochodzic z tego samego kraju, z ktorego ten Papiez, ukochany czlowiek, pochodzil. Brzmi to wszystko infantylnie i bezladnie ale trudno w slowa ubrac to, co bym chciala powiedziec. Brakowalo nam Go bedzie okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatka_we_dwoje Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:52 dziekuje, ze byles, ze jestes i ze bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
gadulka1 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:52 Dziękuje !!!!!!!!!!!!! Pamięć o tobie zawsze zostanie w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
satinka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:52 Dziękuję za całe Twoje życie które było Miłością do ludzi. Nie tylko w słowach ale i w czynach. dziękuję za tę Miłość. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
michaelhand Wszyscy Cię Kochamy !!!! 02.04.05, 23:29 Od czasów Chrystusa nikt nie przyniósł tyle radości i zrozymienia co ty Ojcze Święty. Kochamy Cię teraz i zawsze będziemy Cię kochać. Jedyne czego bym chciał w tej chwili to wiedzieć czy jesteś szczęśliwy. Modlę się za Ciebie całym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
henning dzieki Ci 02.04.05, 22:52 za to ze byles, za to ze chodziles tymi sciezkami co my! Pokój Twojej duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
ludik Jan Paweł II podążył ku jasności 02.04.05, 22:52 Przypominam sobie 13 czerwca 1987 roku, Ojciec Święty odwiedził Łódź. Miało wtedy miejsce niezwykłe zjawisko atmosferyczne. Dookoła słońca pokazała się tęcza. Słońce w środku tęczowego okręgu. Dla nas było ono jednoznacznie związane z Papieżem, z Jego boskością. Nigdy przedtem ani też później czegoś takiego nie widzieliśmy. Był to jakby znak,zapowiedź lepszej przyszłości, wiary w to, że Nasz Papież dokona cudów. I to się ziściło. Dzisiaj osieroceni, jesteśmy pogrążeni w głębokim smutku. Jednocześnie wdzięczni Bogu,że Jan Paweł II był, jest i zawsze będzie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkurek (*) 02.04.05, 22:52 Łatwiej to zaakceptować tym, którzy wierzą, że jest coś potem. Mnie trudniej. A przecież patrząc na Jego życie trudno twierdzić, że nie ma Boga. Jestem pewien, że wielu z tych, którzy oczekiwali dowodów na sens wiary, dzisiaj te dowody znalazło. Wielu też uwierzyło, że utylitaryzm to nie jedyna filozofia życia. Ecce homo. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa3 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:53 Ojcze Święty tyle dla nas zrobiłes!! Pomogłeś tylu narodom! Kochamy Cię!!!Co my teraz bez Ciebie zrobimy?? Wybaczyles nawet czlowiekowi który Cie postrzelil i nawet odwiedziłeś go w więzieniu:(....Byłeś cudownym człowiekiem!!Teraz nas opuściłeś...I odszedłeś do Boga......Tam będzie Ci lepiej ,Ojcze Święty kocham Cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
good_adas Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:53 Dziękuje. "nawet kichnięcie moze mieć sens ekumeniczny" Odpowiedz Link Zgłoś
pitkil Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:53 Dziękuję za to że BYŁ. Wspaniały, człowiek. Wierzę, że ON pozostanie. Pozostanie to o czym mówił. Pozostanie wszystko w co wierzył. Pozostanie wśród ludzi. Zaszczepił wiarę w tych, w których jej nie było. Rozwinął wiarę w tych, w których ona przywiędła. Wiarę w dobro, pokój, miłość. Wiarę w wartości, o których niezawsze ludzie pamiętają. Dziękuję. "Non omnis moriar" Odpowiedz Link Zgłoś
lgrzegorek Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:53 dziękujemy ****************** będziemy pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
tobiasz1976 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:53 Dzięki ci człowieku który próbowałeś zjednoczyć świat i co Ci sie udało dzięki swojej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
soleilrouge Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:53 Dziekuję Ci Ojcze święty za to, że byłeś tak niezwykłym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka72 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:54 za to, że był............ Odpowiedz Link Zgłoś
f_kasprowicz Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:54 Dziękujemy za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
achtung-baby Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 22:57 Dziękuję za to co zrobił dla Polski i dla Polaków. Nie zapominajmy o tym!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluette Dziekuje 02.04.05, 22:54 Dziekuje za przypomnienie, ze zawsze warto walczyc o dobro, o spraiwdliwosc, o wolnosc. Ze tak wazne jest zebysmy byli razem, i zebysmy sobie wszyscy pomagali. Ze aby kochac nie trzeba niczego oczekiwac. Dziekuje na nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś