Gość: Haver IP: 24.100.66.* 27.06.02, 04:01 www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victimInfo&memberID=121&start=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sliwa Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: 24.100.66.* 27.06.02, 04:21 Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Gdyby zydzi tylko chcieli nikt wiecej by nie umarl IP: *.nyc.rr.com 27.06.02, 04:50 zadaj sobie to samo pytanie co w twoim poscie tylko zamien arbow na zydow. www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © Gdyby arby tylko chcieli nikt wiecej by nie umarl IP: *.cm-upc.chello.se 27.06.02, 07:27 Gość portalu: prawda napisał(a): zadaj sobie to samo pytanie co w twoim poscie tylko zamien arbow na zydow. www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/index.htm ok www.aquanet.co.il/war2002/34.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: Gdyby arby tylko chcieli nikt wiecej by nie umarl IP: 217.97.234.* 28.06.02, 01:49 jedna kurwa warta drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek911 Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: 24.100.66.* 27.06.02, 15:14 NIE DO WIARY Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? 28.06.02, 02:32 co jest kurfa nie do wiary ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipi Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.clvhoh.adelphia.net 28.06.02, 02:55 Gość portalu: Haver napisał(a): > <a href="www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victimInfo&memberID=12 > 1&start=1"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victimInfo&m > emberID=121&start=1</a> Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam nie bedzie zabijal ani dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia Green ma troche racji ale Tipi ma jej wiecej IP: *.nyc.rr.com 28.06.02, 04:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: 195.64.16.* 28.06.02, 15:59 Jakim prawem taki TIPI pisze takie chamskie zadanie? Niech sie lepiej on wyniesie z etego swiata, bo przynosi tylko ludzio, nieszczescie!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzan Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? 28.06.02, 16:18 Gość portalu: Tipi napisał(a): > Gość portalu: Haver napisał(a): > > > <a href="<a href="www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victi > mInfo&memberID=12"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=vict > imInfo&memberID=12</a> > > 1&start=1"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=vict > imInfo&m > > emberID=121&start=1</a> > > "Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam nie bedzie zabijal ani > dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste." W twojej lepetynce,owszem,w rzeczywistosci sprawa jest skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: 24.100.66.* 28.06.02, 22:56 STRASZNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipi Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.clvhoh.adelphia.net 28.06.02, 23:13 tatrzan napisał(a): > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > Gość portalu: Haver napisał(a): > > > > > <a href="<a href="<a href="www.walk4israel.org/index.cfm > ?fuseaction=victi"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=vict > i</a> > > mInfo&memberID=12"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseact > ion=vict > > imInfo&memberID=12</a> > > > 1&start=1"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction > =vict > > imInfo&m > > > emberID=121&start=1</a> > > > > "Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam nie bedzie zabijal > ani > > dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste." > > W twojej lepetynce,owszem,w rzeczywistosci sprawa jest skomplikowana. Skomplikowane sprawy trzeba prostowac. W waszej zydowskiej glowie wydaje wam sie, ze hstoria Dawida sie powtarza. A to wcale nie prawda. Dawid juz nie zyje, trzy i pol tysiecy lat. Palestynczycy zyli na taj ziemi 2000 lat. To nie sa Arabi , to nie sa Zydzi, to nie sa Grecy, to sa czastki tych wszystkich narodowosci, nawet Zydow. Pokaz mi kraj teraz na swiecie gdziekolwiek ,ktory trwal jak jednolity nie podbity, przez 2 000 lat, tak jak terazniejsza Palestyna.................... Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzan Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? 29.06.02, 09:38 Gość portalu: Tipi napisał(a): > tatrzan napisał(a): > > > Gość portalu: Tipi napisał(a) > > > > > > "Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam nie bedzie zab > ijal > > ani > > > dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste." > > > > W twojej lepetynce,owszem,w rzeczywistosci sprawa jest skomplikowana. > > > "Skomplikowane sprawy trzeba prostowac. W waszej zydowskiej glowie wydaje wam si > e, > ze hstoria Dawida sie powtarza. A to wcale nie prawda. Dawid juz nie zyje, trzy > i > pol tysiecy lat. Palestynczycy zyli na taj ziemi 2000 lat. To nie sa Arabi , to > > nie sa Zydzi, to nie sa Grecy, to sa czastki tych wszystkich narodowosci, nawet > > Zydow. Pokaz mi kraj teraz na swiecie gdziekolwiek ,ktory trwal jak jednolity n > ie > podbity, przez 2 000 lat, tak jak terazniejsza Palestyna.................... " Nie mam zamiaru wejsc z toba w zawila dyskusje,bo juz po twojej powyzszej odpowiedzi wnioskuje ze twa ARABSKA lepetyna orientuje sie jedynie w nienawisci. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipi Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.clvhoh.adelphia.net 30.06.02, 04:04 tatrzan napisał(a): > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > tatrzan napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tipi napisał(a) > > > > > > > > "Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam nie bedzi > e zab > > ijal > > > ani > > > > dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste." > > > > > > W twojej lepetynce,owszem,w rzeczywistosci sprawa jest skomplikowa > na. > > > > > > "Skomplikowane sprawy trzeba prostowac. W waszej zydowskiej glowie wydaje > wam si > > e, > > ze hstoria Dawida sie powtarza. A to wcale nie prawda. Dawid juz nie zyje, > trzy > > i > > pol tysiecy lat. Palestynczycy zyli na taj ziemi 2000 lat. To nie sa Arabi > , to > > > > nie sa Zydzi, to nie sa Grecy, to sa czastki tych wszystkich narodowosci, > nawet > > > > Zydow. Pokaz mi kraj teraz na swiecie gdziekolwiek ,ktory trwal jak jednol > ity n > > ie > > podbity, przez 2 000 lat, tak jak terazniejsza Palestyna.................. > .. " > > Nie mam zamiaru wejsc z toba w zawila dyskusje,bo juz po twojej powyzszej > odpowiedzi wnioskuje ze twa ARABSKA lepetyna orientuje sie jedynie w nienawisci > . Dajcie Palestynczykom rownouprawnienie. Dajcie im te same prawa ktore nadaliscie Palestynczykom w terazniejszym Izraelu. Bedzie spokoj i pokoj. Ale wy tego nie zrobicie. Boicie sie ze bedzie wiecej Palestynczykow w Izraelu niz Zydow. Przeglosuja was. A tak nie moze byc (jedyna demokracja...). Wiec gonicie ich z ich ziemi, do Jordanu, do Libanu, do Libii, bo wy chcecie czysto-zydowski kraj. Jedeland , Judeland Uber Ales!!!!!!!!!!!!!!!! Swiat widzi co sie dzieje. Arabi juz sie od was odwrocili. Eurpa odwraca sie od was. Jeszcze Stany Zjednoczone pozostaly. Ale nie na dlugo, bo wy ich tez zaczynacie pomalu wkurwiac. A bez Ameryki bez ich dolarow, nic nie wskoracie; od nowa diaspora. Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzan Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? 30.06.02, 14:24 Gość portalu: Tipi napisał(a): > tatrzan napisał(a): > > > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > > > tatrzan napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Tipi napisał(a) > > > > > > > > > > "Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam nie > bedzi > > e zab > > > ijal > > > > ani > > > > > dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste." > > > > > > > > W twojej lepetynce,owszem,w rzeczywistosci sprawa jest skompl > ikowa > > na. > > > > > > > > > "Skomplikowane sprawy trzeba prostowac. W waszej zydowskiej glowie wy > daje > > wam si > > > e, > > > ze hstoria Dawida sie powtarza. A to wcale nie prawda. Dawid juz nie > zyje, > > trzy > > > i > > > pol tysiecy lat. Palestynczycy zyli na taj ziemi 2000 lat. To nie sa > Arabi > > , to > > > > > > nie sa Zydzi, to nie sa Grecy, to sa czastki tych wszystkich narodowo > sci, > > nawet > > > > > > Zydow. Pokaz mi kraj teraz na swiecie gdziekolwiek ,ktory trwal jak j > ednol > > ity n > > > ie > > > podbity, przez 2 000 lat, tak jak terazniejsza Palestyna............. > ..... > > .. " > > > > Nie mam zamiaru wejsc z toba w zawila dyskusje,bo juz po twojej powyzsze > j > > odpowiedzi wnioskuje ze twa ARABSKA lepetyna orientuje sie jedynie w niena > wisci > > . > >" Dajcie Palestynczykom rownouprawnienie. Dajcie im te same prawa ktore nadalisci > e > Palestynczykom w terazniejszym Izraelu. Bedzie spokoj i pokoj. Ale wy tego nie > zrobicie. Boicie sie ze bedzie wiecej Palestynczykow w Izraelu niz Zydow. > Przeglosuja was. A tak nie moze byc (jedyna demokracja...). Wiec gonicie ich z > ich ziemi, do Jordanu, do Libanu, do Libii, bo wy chcecie czysto-zydowski kraj. > > Jedeland , Judeland Uber Ales!!!!!!!!!!!!!!!! Swiat widzi co sie dzieje. Arabi > juz sie od was odwrocili. Eurpa odwraca sie od was. Jeszcze Stany Zjednoczone > pozostaly. Ale nie na dlugo, bo wy ich tez zaczynacie pomalu wkurwiac. A bez > Ameryki bez ich dolarow, nic nie wskoracie; od nowa diaspora." Sluchaj,moj drogi ARABKU,w swiecie kulturalnym,kiedy oponent pisze,ze nie ma zamiaru wchodzic w dyskusje,to szanuje sie zyczenie oponenta.Ale twoja kultura jest widocznie na poziomie rownajacy sie zeru,inaczej bowiem oszczedzilbys powyzsze tyrady,ktore mnie osobiscie nie dotycza,bo jestem Zydem tak samo jak ty Eskimosem.A wiec jestes Eskimosem? Bieda w tym ze twoja slomiana mozgownica uwaza za Zyda kazdego,ktory nie zgadza sie z twemi pogladami.Wedlug twej zasady populacja Zydowska na swiecie liczy sobie kilka miliardow.bo wlasnie taka liczba osob z toba sie nie zgadza. A wiec powstrzymaj sie z odpowiedzia,chyba ze przestaniesz obrazac uczuc narodowych oponenta i bedziesz mowil do rzeczy. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipi Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.clvhoh.adelphia.net 30.06.02, 15:06 tatrzan napisał(a): > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > tatrzan napisał(a): > > > > > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > > > > > tatrzan napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Tipi napisał(a) > > > > > > > > > > > > "Wyniescie sie z kraju Palestynczykow. Wtedy nikt wam > nie > > bedzi > > > e zab > > > > ijal > > > > > ani > > > > > > dzieci ani doroslych. Rozwiazanie proste." > > > > > > > > > > W twojej lepetynce,owszem,w rzeczywistosci sprawa jest s > kompl > > ikowa > > > na. > > > > > > > > > > > > "Skomplikowane sprawy trzeba prostowac. W waszej zydowskiej glow > ie wy > > daje > > > wam si > > > > e, > > > > ze hstoria Dawida sie powtarza. A to wcale nie prawda. Dawid juz > nie > > zyje, > > > trzy > > > > i > > > > pol tysiecy lat. Palestynczycy zyli na taj ziemi 2000 lat. To ni > e sa > > Arabi > > > , to > > > > > > > > nie sa Zydzi, to nie sa Grecy, to sa czastki tych wszystkich nar > odowo > > sci, > > > nawet > > > > > > > > Zydow. Pokaz mi kraj teraz na swiecie gdziekolwiek ,ktory trwal > jak j > > ednol > > > ity n > > > > ie > > > > podbity, przez 2 000 lat, tak jak terazniejsza Palestyna........ > ..... > > ..... > > > .. " > > > > > > Nie mam zamiaru wejsc z toba w zawila dyskusje,bo juz po twojej pow > yzsze > > j > > > odpowiedzi wnioskuje ze twa ARABSKA lepetyna orientuje sie jedynie w > niena > > wisci > > > . > > > >" Dajcie Palestynczykom rownouprawnienie. Dajcie im te same prawa ktore nad > alisci > > e > > Palestynczykom w terazniejszym Izraelu. Bedzie spokoj i pokoj. Ale wy tego > nie > > zrobicie. Boicie sie ze bedzie wiecej Palestynczykow w Izraelu niz Zydow. > > Przeglosuja was. A tak nie moze byc (jedyna demokracja...). Wiec gonicie i > ch z > > ich ziemi, do Jordanu, do Libanu, do Libii, bo wy chcecie czysto-zydowski > kraj. > > > > Jedeland , Judeland Uber Ales!!!!!!!!!!!!!!!! Swiat widzi co sie dzieje. A > rabi > > juz sie od was odwrocili. Eurpa odwraca sie od was. Jeszcze Stany Zjednocz > one > > pozostaly. Ale nie na dlugo, bo wy ich tez zaczynacie pomalu wkurwiac. A b > ez > > Ameryki bez ich dolarow, nic nie wskoracie; od nowa diaspora." > > > Sluchaj,moj drogi ARABKU,w swiecie kulturalnym,kiedy oponent pisze,ze nie ma > zamiaru wchodzic w dyskusje,to szanuje sie zyczenie oponenta.Ale twoja kultura > jest widocznie na poziomie rownajacy sie zeru,inaczej bowiem oszczedzilbys > powyzsze tyrady,ktore mnie osobiscie nie dotycza,bo jestem Zydem tak samo jak t > y > Eskimosem.A wiec jestes Eskimosem? Bieda w tym ze twoja slomiana mozgownica uwa > za > za Zyda kazdego,ktory nie zgadza sie z twemi pogladami.Wedlug twej zasady > populacja Zydowska na swiecie liczy sobie kilka miliardow.bo wlasnie taka liczb > a > osob z toba sie nie zgadza. > A wiec powstrzymaj sie z odpowiedzia,chyba ze przestaniesz obrazac uczuc > narodowych oponenta i bedziesz mowil do rzeczy. > > > Zabolalo. Uderzylem w bolesny punkt Izraela. Aj Waj. Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzan Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? 30.06.02, 16:28 Gość portalu: Tipi napisał(a): > tatrzan napisal(a): > Sluchaj,moj drogi ARABKU,w swiecie kulturalnym,kiedy oponent pisze,ze n > ie ma > > zamiaru wchodzic w dyskusje,to szanuje sie zyczenie oponenta.Ale twoja kul > tura > > jest widocznie na poziomie rownajacy sie zeru,inaczej bowiem oszczedzilbys > > > powyzsze tyrady,ktore mnie osobiscie nie dotycza,bo jestem Zydem tak samo > jak t > > y > > Eskimosem.A wiec jestes Eskimosem? Bieda w tym ze twoja slomiana mozgownic > a uwa > > za > > za Zyda kazdego,ktory nie zgadza sie z twemi pogladami.Wedlug twej zasady > > populacja Zydowska na swiecie liczy sobie kilka miliardow.bo wlasnie taka > liczb > > a > > osob z toba sie nie zgadza. > > A wiec powstrzymaj sie z odpowiedzia,chyba ze przestaniesz obrazac uczuc > > > narodowych oponenta i bedziesz mowil do rzeczy. > > > > > >" Zabolalo. > Uderzylem w bolesny punkt Izraela. Aj Waj." Ze masz slomiana mozgownice i nie znasz historii konfliktu,tego zrozumialem od razu,a ze jestes ponadto debilem ,tego pokazujesz teraz.Radze ci zaprzestac odpisywac ,bo nastepnym razem nie bede zbyt przyjemny.Czy zrozumiales to,chamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipi Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.clvhoh.adelphia.net 30.06.02, 16:51 tatrzan napisał(a): > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > tatrzan napisal(a): > > > Sluchaj,moj drogi ARABKU,w swiecie kulturalnym,kiedy oponent pisze,ze n > > ie ma > > > zamiaru wchodzic w dyskusje,to szanuje sie zyczenie oponenta.Ale twoj > a kul > > tura > > > jest widocznie na poziomie rownajacy sie zeru,inaczej bowiem oszczedz > ilbys > > > > > powyzsze tyrady,ktore mnie osobiscie nie dotycza,bo jestem Zydem tak > samo > > jak t > > > y > > > Eskimosem.A wiec jestes Eskimosem? Bieda w tym ze twoja slomiana mozg > ownic > > a uwa > > > za > > > za Zyda kazdego,ktory nie zgadza sie z twemi pogladami.Wedlug twej za > sady > > > populacja Zydowska na swiecie liczy sobie kilka miliardow.bo wlasnie > taka > > liczb > > > a > > > osob z toba sie nie zgadza. > > > A wiec powstrzymaj sie z odpowiedzia,chyba ze przestaniesz obrazac > uczuc > > > > > narodowych oponenta i bedziesz mowil do rzeczy. > > > > > > > > >" Zabolalo. > > Uderzylem w bolesny punkt Izraela. Aj Waj." > > Ze masz slomiana mozgownice i nie znasz historii konfliktu,tego zrozumialem > od > razu,a ze jestes ponadto debilem ,tego pokazujesz teraz.Radze ci zaprzestac > odpisywac ,bo nastepnym razem nie bede zbyt przyjemny.Czy zrozumiales to,chamie Nastepnie wysli mnie do psychiatry tak jak twoi dzidkowie robili w Lubiance, w Moskwie, podczas "rzadow" Berii. Nie jestem chamem. Zydzi pochodza od Chama. A ja nier jestem Zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzan Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? 30.06.02, 20:32 Gość portalu: Tipi napisał(a): > tatrzan napisał(a): > > > Gość portalu: Tipi napisał(a): > > > > > tatrzan napisal(a): > > > > > Sluchaj,moj drogi ARABKU,w swiecie kulturalnym,kiedy oponent pisze,ze > n > > > ie ma > > > > zamiaru wchodzic w dyskusje,to szanuje sie zyczenie oponenta.Ale > twoj > > a kul > > > tura > > > > jest widocznie na poziomie rownajacy sie zeru,inaczej bowiem osz > czedz > > ilbys > > > > > > > powyzsze tyrady,ktore mnie osobiscie nie dotycza,bo jestem Zydem > tak > > samo > > > jak t > > > > y > > > > Eskimosem.A wiec jestes Eskimosem? Bieda w tym ze twoja slomiana > mozg > > ownic > > > a uwa > > > > za > > > > za Zyda kazdego,ktory nie zgadza sie z twemi pogladami.Wedlug tw > ej za > > sady > > > > populacja Zydowska na swiecie liczy sobie kilka miliardow.bo wla > snie > > taka > > > liczb > > > > a > > > > osob z toba sie nie zgadza. > > > > A wiec powstrzymaj sie z odpowiedzia,chyba ze przestaniesz obr > azac > > uczuc > > > > > > > narodowych oponenta i bedziesz mowil do rzeczy. > > > > > > > > > > > >" Zabolalo. > > > Uderzylem w bolesny punkt Izraela. Aj Waj." > > > > Ze masz slomiana mozgownice i nie znasz historii konfliktu,tego zrozumi > alem > > od > > razu,a ze jestes ponadto debilem ,tego pokazujesz teraz.Radze ci zaprzesta > c > > odpisywac ,bo nastepnym razem nie bede zbyt przyjemny.Czy zrozumiales to,c > hamie > >" Nastepnie wysli mnie do psychiatry tak jak twoi dzidkowie robili w Lubiance, w > Moskwie, podczas "rzadow" Berii. > > Nie jestem chamem. Zydzi pochodza od Chama. A ja nier jestem Zydem." Nie ma potrzeby poslac cie,zasrany osle,do psychiatry;kazdy,kto czyta twe posty rozumie,ze masz psychiatryczne zaburzenia i slomiana mozgownice.Nawet w tym poscie udowodniles ze ty i wiedza nie chodzicie w parze.Zydzi,analfabeto,nie pochodza z Chama,na rowni z Arabami pochodza wedlug Biblii od Sema,a wiec tworza jedna,wspol- -na rase:SEMICKA! Okreslajac cie chamem mialem na mysl ceche ludzka a nie jakiegos biblijnego przodka. Co do moich dziadkow,zostaw ich w spokoju,pracujac ciezko na swych chlopskich urogach nie mieli czas spedzac w moskiewskich koszmarach NKWD.Zreszta z opowiadan mych rodzicow wiem ze moji dziadkowie nie za bardzo kochali Rosjan,zas dla takich szmatlawcow jak ty mieli sympatyczniejszy srodek-z przyjemnoscia kopneliby cie w tylek i wywalili w bloto. I na zakonczenie:chetnie bym sie usmial z twej glupoty,lecz wiedzac na ile jestes uposledzony na mozgu raczej ci wspolczuje. Mam nadzieje ze tym razem zrozumiesz i odczepisz sie odemnie.Idz do knajpy,do twych kolezkow,moze tam uslyszysz balwochwalcze pienie pod twym adresem.Bo na forum wiekszosc cie wyszydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 28.06.02, 19:09 Gość portalu: Haver napisał(a): > <a href="www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victimInfo&memberID=12 > 1&start=1"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victimInfo&m > emberID=121&start=1</a> W Israelu wiecej dzieci ginie w wypadkach samochodowych przez w wiekszosci glupote kierowcow.Niewiem skad ta twoja nieszczesliwa mina.Dostal kamieniem przez przypadek,tak jak przez przypadek w ostatnim tygodniu israelski czolg odpalil pocisk w matke i dwoje dzieci palestynczykow.Jak widzisz o przypadki nie trudno zwlaszcza tam gdzie sa Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 04:15 Gość portalu: Jude napisał(a): > Gość portalu: Haver napisał(a): > > > <a href="<a href="www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=victi > mInfo&memberID=12"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=vict > imInfo&memberID=12</a> > > 1&start=1"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=vict > imInfo&m > > emberID=121&start=1</a> > > W Israelu wiecej dzieci ginie w wypadkach samochodowych przez > w wiekszosci glupote kierowcow.Niewiem skad ta twoja nieszczesliwa > mina.Dostal kamieniem przez przypadek,tak jak przez przypadek > w ostatnim tygodniu israelski czolg odpalil pocisk w matke i dwoje > dzieci palestynczykow.Jak widzisz o przypadki nie trudno zwlaszcza > tam gdzie sa Zydzi. Ty zboczencu pierdolony,zglodnialy,oszczany i sponiewierany ! Zamknij ryja swojego brudnego i robota konkrektna sie zajmij ! Najlepiej concrete,osle niedouczony na studiach, na ktore podobno "chodziles" ! Tfuj chamie za politruka podajacy sie,tfuj parszywa owco na lakach rodzicow swoich niedopasiona ! Tfuj gnoju niedorozwiniety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 29.06.02, 07:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Jude napisał(a): > > > Gość portalu: Haver napisał(a): > > > > > <a href="<a href="<a href="www.walk4israel.org/index.cfm > ?fuseaction=victi"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction=vict > i</a> > > mInfo&memberID=12"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseact > ion=vict > > imInfo&memberID=12</a> > > > 1&start=1"target="_blank">www.walk4israel.org/index.cfm?fuseaction > =vict > > imInfo&m > > > emberID=121&start=1</a> > > > > W Israelu wiecej dzieci ginie w wypadkach samochodowych przez > > w wiekszosci glupote kierowcow.Niewiem skad ta twoja nieszczesliwa > > mina.Dostal kamieniem przez przypadek,tak jak przez przypadek > > w ostatnim tygodniu israelski czolg odpalil pocisk w matke i dwoje > > dzieci palestynczykow.Jak widzisz o przypadki nie trudno zwlaszcza > > tam gdzie sa Zydzi. > > Ty zboczencu pierdolony,zglodnialy,oszczany i sponiewierany ! Zamknij ryja > swojego brudnego i robota konkrektna sie zajmij ! Najlepiej concrete,osle > niedouczony na studiach, na ktore podobno "chodziles" ! Tfuj chamie za politruk > a > podajacy sie,tfuj parszywa owco na lakach rodzicow swoich niedopasiona ! Tfuj > gnoju niedorozwiniety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesc jojo-jest mi bardzo milo jak cie czytam w twojej wysmienitej formie. To jest to co ja lubie u zydow. Prawda zyda w oczy kole zyd sie wkurwil-ja pierdole takie zycie-w izraelskim dobrobycie mozesz dostac wszystko darmo dlatego tam zydy garna. jednak jojo woli tutaj bo to cykor zyd i hultaj. Jedz do kraju swego zydzie ale gdzie ten kraj?-petaku Israel?-wyjdzie lub nie wyjdzie Israel?-na zydowskim marnym szlaku bo ja wiem lecz niech jojo zgadnie Israel?- jak powstal-tak przepadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodek PROSTA ODPOWIEDŹ IP: *.chello.pl 29.06.02, 00:31 Zobacz link, będziesz wiedział, co im zrobił: www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/jenin.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyttong Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: 213.77.40.* 29.06.02, 02:23 Nie wiem, ale ten świat robi się coraz bardziej pojebany...Smutne, że 50 lat po Hitlerze i Stalinie ktokolwiek jeszcze myśli o zabijaniu. Kiedy dość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 11:42 Palestyńczycy są chorzy. Terroryzm jest i zawsze będzie bandytyzmem bez względu na przyczyny. Trzeba z nim bezwzględnie walczyć. Wszędzie.I zawsze. Palestyńczycy na dobrą sprawę nie chcą swojego Państwa - mieli już nie jedną szansę.Wolą się rajcować śmiercią dla boga. Ich sprawa. Ciemnota ludzka a szczególnie arbska nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Czikago tutaj jako Jude ,a kibelki czyste ?heh 29.06.02, 12:59 Arabski pokurcz , "czikago" w nowej postaci "jude" zawsze te same swinstwa i belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 29.06.02, 17:58 on zawinel tyle samo ile zawinil kazdy palestynski dziecko co zostal zabite przez zydow ,nasze dziecie sa nam drogi tak samo jak ich mi ich kochami tak samo jak one kochaja swoje dziecie, nich przestana zabijac nasze dziecie , nie mi zaczyliszme tej wojne nich izrael wycowa swoj wojsk z naszej ojczyznie i zaoszczedzi nasze dziecie i ich dziecie , nich przestaja nam zabijac i bedzie spokuj dla nas i dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: CO ON ZAWINIL PALESTYNCZYKOM ZE ZAMORDOWALI GO? IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 30.06.02, 00:19 Gość portalu: sara napisał(a): > on zawinel tyle samo ile zawinil kazdy palestynski dziecko co zostal zabite > przez zydow ,nasze dziecie sa nam drogi tak samo jak ich mi ich kochami tak > samo jak one kochaja swoje dziecie, nich przestana zabijac nasze dziecie , nie > mi zaczyliszme tej wojne nich izrael wycowa swoj wojsk z naszej ojczyznie i > zaoszczedzi nasze dziecie i ich dziecie , nich przestaja nam zabijac i bedzie > spokuj dla nas i dla nich. Sara-ty chcesz logika zyda p[rzekonac?.Ty jestes wczoraj urodzona czy co?.Na zyda trzeba takim samym chamstwem jak on tylko do potegi n-tej.Tylko wtedy zyd bedzie chcial litosciwej rozmowy.Zyd wybral filozofie :albo my albo oni a ty chcesz po dobroci z zydem gadac. Gdyby mozna bylo z zydem gadac to Hitler bylby tez gadal. Zyd woli umrzec niz pojsc na ugode-taka jest jego filozofia o nacji nadrzednej.Dlatego ja nie jestem zwolennikiem mordowania ale w mysl ich talmudu jakby zyd sie topil to bym mu ani nie pomogl ani nie przeszkodzil. To jest ich filozofia i ja ja tez zaadoptowalem. i Chuj zudom w dupe-to i tak wtedy im dobrze zyczysz Ta ze chuj zydom w dupe i kawalek szkla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ IP: *.komvux.partille.se 30.06.02, 05:03 Zadajmy sobie takie pytanie . CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/jenin.htm Palestynskie dzieci sa gorsze , mozna je mordowac bezkarnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 CO ONI ZAWINILI arabom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 30.06.02, 14:32 Arabki swoich morduja i zwalaja na innych , codziennie sie zabijaja z zemsty ,z zawisci , z wendetty i przez pomylke tak jak tego malego Dure co araby zably i zwalily na innych. Tak jak Sadam Husejn male trupki wykorzystywal dla propagandy tak pracuje arabski chory mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: CO ONI ZAWINILI arabom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.06.02, 15:03 Gość portalu: 88 napisał(a): > Arabki swoich morduja i zwalaja na innych , codziennie sie zabijaja z > zemsty ,z zawisci , z wendetty i przez pomylke tak jak tego > malego Dure co araby zably i zwalily na innych. > Tak jak Sadam Husejn male trupki wykorzystywal dla propagandy tak > pracuje arabski chory mozg. A ty chuju jebany nie wiesz ze kurwa Albreicht powiedziala ze embargo na leki dla Iraku to cena jaka sie Irakowi nalezy za to ze Husein jet przy wladzy?. To ty kutasie pierdolony nie wiesz ze to embargo udezylo glownie w dzieci ktore umieraly z braku lekarstw? i dalej umieraja? To ty chuju zlamany nie wiesz ze jak sie jakiegos przywodcy w osi zla USA-Israel-USA nie lubi to sie za to karze dzieci tpanstwa tego przywodcy?,to ty ciulu pierdolony nie wiesz?,albo wiesz i uznajesz to za metode cywilizacjna walki z wyimaginowanym wrogiem?. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: CO ONI ZAWINILI arabom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ 30.06.02, 16:52 Jude twoja logika kiblowego managera powala - wszyscy są winni sytuacji arabstwa tylko nie arabstwo.Mędrzec kiblowy, Jude z Czikago Jak masz kibel brudny to to jest twoja wina a nie doormana, rozumiesz? Jeszcze raz na niego zwalisz won z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jude Re: CO ONI ZAWINILI arabom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.06.02, 16:57 werw napisał(a): > Jude twoja logika kiblowego managera powala - wszyscy są winni sytuacji > arabstwa tylko nie arabstwo.Mędrzec kiblowy, Jude z Czikago Jak masz kibel > brudny to to jest twoja wina a nie doormana, rozumiesz? Jeszcze raz na niego > zwalisz won z roboty. > Widzisz-doorman jest wrednym zydem i sra gdzie popadnie,zwlaszcza na gojowskie koble.Czyszcze je i czyszcze a zyd ciagle sra.doszedlem do wniosku ze zlikwidowanie doormana to znaczy czysty kibel na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! Re: CO ONI ZAWINILI arabom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ 30.06.02, 19:31 Czikago smierdzielu co sie denerwujesz , dostaniesz apopleksji ty arabski pomiocie . Gość portalu: Jude napisał(a): > Gość portalu: 88 napisał(a): > > > Arabki swoich morduja i zwalaja na innych , codziennie sie zabijaja > z > > zemsty ,z zawisci , z wendetty i przez pomylke tak jak tego > > > malego Dure co araby zably i zwalily na innych. > > Tak jak Sadam Husejn male trupki wykorzystywal dla propagandy tak > > > pracuje arabski chory mozg. > > A ty chuju jebany nie wiesz > ze kurwa Albreicht powiedziala > ze embargo na leki dla Iraku > to cena jaka sie Irakowi nalezy > za to ze Husein jet przy wladzy?. > To ty kutasie pierdolony nie wiesz ze > to embargo udezylo glownie > w dzieci ktore umieraly > z braku lekarstw? i dalej umieraja? > To ty chuju zlamany nie wiesz ze > jak sie jakiegos przywodcy w osi zla > USA-Israel-USA nie lubi to sie za to karze > dzieci tpanstwa tego przywodcy?,to ty > ciulu pierdolony nie wiesz?,albo wiesz > i uznajesz to za metode cywilizacjna walki > z wyimaginowanym wrogiem?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.06.02, 19:24 Gość portalu: . napisał(a): > Zadajmy sobie takie pytanie . > > CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? > <a href="www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/jenin.htm"target= > "_blank">www.ummah.com/inewsletter/massacres/palestine/jenin.htm</a> > Palestynskie dzieci sa gorsze , mozna je mordowac bezkarnie ? Problem w tym ze palestynskich dzieci ich ojcowie nie moga bronic najnowoczesniejszymi narzedziami wojny. Jak przyjdzie taki czas-a przyjdzie to bedziemy tutaj czytac:Israel kaput. Teraz przejsciowo zydy sa wlascicielami ladu (przynajmniej im sie tak wydaje)zw.Palestyna wiec ten wsciekly koczowniczo-barbarzynski ludek morduje. Zalatwil sobie dostawe narzedzi wojny w USA. Sytuacja sie odwroci-bo musi(zawsze tak nie bedzie) i zydki beda znowu w diasporze kamuflowac swe pochodzenie a Israel to bedzie przyklad historyczny jak nie nalezy budowac panstwowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ 30.06.02, 19:30 Jude z Czikago, za zwalanie winy na doormana jesteś zwolniony, za kible ty byłeś odpowiedzialny, nikt inny; widać że skala zadań cię przerosła, przykro mi. Pociesz się tym, że od momentu powstania Izraela rośnie on w siłę z każdą dekadą, a częstotliwość wszczynanych przez arabstwo wojen maleje, Czikago, maleje wyraźnie! Co jakiś czas mszą po prostu porządnie dostać w dupę to siedzą cicho - psa też od razu nie wychowasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? ++++ IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.06.02, 19:45 werw napisał(a): > Jude z Czikago, za zwalanie winy na doormana jesteś zwolniony, za kible ty > byłeś odpowiedzialny, nikt inny; widać że skala zadań cię przerosła, przykro mi > . > Pociesz się tym, że od momentu powstania Izraela rośnie on w siłę z każdą > dekadą, a częstotliwość wszczynanych przez arabstwo wojen maleje, Czikago, > maleje wyraźnie! Co jakiś czas mszą po prostu porządnie dostać w dupę to siedzą > > cicho - psa też od razu nie wychowasz. Ty jestes przypadkiem klinicznym-jak zreszta caly ten twoj Israel.Czy ty czytales ze ja kiedykolwiek prokurowalem opinie do nie istnienia Israela?. Ja tylko takiego Israela jak ten nie chce widziec na mapie=poniewaz Israel ten jest okupantem i sprawuje kontrole nad narodem podbitym sila i zbrodnia wojny nowoczesnej. jest taki kraj jak USA-slyszales?-ktory daje prawa dosc rowne wszystkim obywatelom a Israel -skoro juz sie dorwal do wladania terenem i ludzmi daje takie prawa?. Wiec dlatego ja nie wroze nic dobrego Israelowi bo sila i niewola nikt dlugo wladzy nie utrzymal i nie utrzymie. 50 lat Israela-to duzo w moim zyciu,ale tylko odrobinka jezeli porownaz do Cesarstwa Rzymskiego-ktore bylo ponoc kiedys nie do pokonania. Ja na taki Israel ktory zydom daje wszystko a narodowi podbitemu bierze wszystko-glosowal nigdy nie bede. Sprawa kibli-zydy to brudasy,nawet w swoich kiblach nie potrafa dupa w dziure trafic,sa wyjatki utalentowanych zydow ktorzy potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: CO ONI ZAWINILI zydom ZE ZAMORDOWALI ICH ? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 30.06.02, 20:15 Gos´c´ portalu: Jude napisa?(a): > werw napisa?(a): > > > Jude z Czikago, za zwalanie winy na doormana jestes´ zwolniony, za kible ty > > > by?es´ odpowiedzialny, nikt inny; widac´ z˙e skala zadan´ cie˛ przeros?a, przyk > ro mi > > . > > Pociesz sie˛ tym, z˙e od momentu powstania Izraela ros´nie on w si?e˛ z kaz˙da˛ > > dekada˛, a cze˛stotliwos´c´ wszczynanych przez arabstwo wojen maleje, Czikago, > > > maleje wyraz´nie! Co jakis´ czas msza˛ po prostu porza˛dnie dostac´ w dupe˛ to s > iedza˛ > > > > cicho - psa tez˙ od razu nie wychowasz. > > Ty jestes przypadkiem klinicznym-jak zreszta caly ten twoj Israel.Czy ty czytal > es > ze ja kiedykolwiek prokurowalem opinie do nie istnienia Israela?. > Ja tylko takiego Israela jak ten nie chce widziec na mapie=poniewaz Israel ten > jest okupantem i sprawuje kontrole nad narodem podbitym sila i zbrodnia > wojny nowoczesnej. > jest taki kraj jak USA-slyszales?-ktory daje prawa dosc rowne wszystkim > obywatelom a Israel -skoro juz sie dorwal do wladania terenem > i ludzmi daje takie prawa?. > Wiec dlatego ja nie wroze nic dobrego Israelowi > bo sila i niewola nikt dlugo wladzy nie utrzymal i nie utrzymie. > 50 lat Israela-to duzo w moim zyciu,ale tylko odrobinka jezeli porownaz do > Cesarstwa Rzymskiego-ktore bylo ponoc kiedys nie do pokonania. > Ja na taki Israel ktory zydom daje wszystko a narodowi podbitemu > bierze wszystko-glosowal nigdy nie bede. > Sprawa kibli-zydy to brudasy,nawet w swoich kiblach nie potrafa > dupa w dziure trafic,sa wyjatki utalentowanych zydow ktorzy potrafia. No i dlatego ty musisz te kible sprzatac i ciesz sie bo to jedyny zawod, ktory chociaz z trudnoscia, ale jakos jeszcze robisz. Wiem, ze te wachanie gowna zniszczylo calkowicie ta juz od urodzenia atroficzna kore mozgowa - pijanstwo ojca i syfilis w polaczeniu z tryprem matki- a propos , czy ona wie.ktory z nich byl ojcem? - w jej zawodzie to trudno ustalic. Ja ci radze ty sie wylacz z tego forum , bo sie Zydzi w Czikago wezma na swoj namiar, pobija i wyrzuca z pracy na zbity pysk. Potem deportacja, gdzie , chyba tylko do Jenin. Dostanisz nowy paseczek i kamizeleczke i z ciebie tez gowno zostanie, ale to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś