Dodaj do ulubionych

do wlodka35 i dany33

23.05.05, 13:52
poniewaz koledzy i koleazanki bawicie sie jak dzieci musze was zmartwic. panie
wlodku35 sugeruje pan,ze ja wyslalam jakis list na prywatna poczte do ciebie
wczoraj,ktory to list dana jakoby otrzymala od ciebie. niniejszym
oswiadczam,ze ZADNEGO listu nie pisalam ani do ciebie,ani do dany i GW zostala
poinformowana o tym,ze ktos prubuje mnie wrobic w jakies brudne machinacje.
jak wiesz podszywanie sie pod kogos i klamliwe przesylanie wiadomosci
prywatnie uzywajac moj nick jest przestepstwem,wiec radze uwazac jesli ktos
sie tym para. nie znosze falszu ani klamstw. ja nie pisze do nikogo kto moich
info dostawac nie chce,a jesli pisze to nie pisze nic obrazliwego,wiec nie ma
powodu do wstydu z ujawnieniem czekokolwiek. tez zlodziej,ktory tu podszywa
sie pod moj nick niech sie wstydzi i mam nadzieje,ze kropka i GW sie tym zajma.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24166784&wv.x=2&a=24257371
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24166784&wv.x=2&a=24259334
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 13:59
      juz wiemy o tym rachelciu od paru godzin, jestes w delay... wlodzek wszystko
      wyjasnil... tak ze mozesz spac spokojnie...
      • i-love-2-bike Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 14:04
        dana33 napisała:

> juz wiemy o tym rachelciu od paru godzin, jestes w delay... wlodzek wszystko
        > wyjasnil... tak ze mozesz spac spokojnie...

ja nie musze spac spokojnie tylko zabawy maja swoje granice,a zwlaszcza jesli
        lamia prawo.
    • i-love-2-bike Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 15:46
      chorych mentalnie ludzi chyba nie brakuje na tym forum. uwaga pan wlodzio znowu
      bedzie pisal listy w moim imieniu do swojej osoby,dancia juz idzie kopia do
      ciebie. ha,ha czarny pas,ale kino:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24253515&a=24278200
      • krystian71 Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 16:03
        Ten czarny pas juz widzialas?????
        buhahahahahaha*

*cyt Markuss-Crassus Dziela Wybrane ,t.1,str.1
        • i-love-2-bike Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 16:09
          krystian71 napisała:

> Ten czarny pas juz widzialas?????
          > buhahahahahaha*
          >
          > *cyt Markuss-Crassus Dziela Wybrane ,t.1,str.1

tia,ja tam wole moj stary zolty:)) a ta statuja to sowsiem bez ...
          • krystian71 Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 16:23
            ja tez bez, co nie znaczy ze musze portki jedna reka podtrzymywac:)))
            Ale i tak zawsze mozesz liczyc na te druga...
            I juz sie tak nie denerwuj, wczoraj poszarpalem troche smiecia za nogawki ,
            sadzilem,ze widzisz i celowo prawidlowo sie nie wlaczasz...
        • grzegorz1948 Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 16:43
          Tak ja widzialem ten czarny pas ale na oczach.te 150 kg niedowagi tez, ale coz
          ma Wlodziu robic jak mu Danusia sprzata jedzenie z talerza!
          • i-love-2-bike Re: do wlodka35 i dany33 23.05.05, 17:37
            grzegorz1948 napisał:

> Tak ja widzialem ten czarny pas ale na oczach.te 150 kg niedowagi tez, ale coz
            > ma Wlodziu robic jak mu Danusia sprzata jedzenie z talerza!

wlasnie ten wypasiony buc to ma czarnego ale kundla chyba,nu nic nie poradzisz
            jak ktos wirtualnie pala zadza chora:))
          • wlodek35 Re: do wlodka35 i dany33 25.05.05, 08:19

> Tak ja widzialem ten czarny pas ale na oczach.te 150 kg niedowagi tez, ale
            coz
            > ma Wlodziu robic jak mu Danusia sprzata jedzenie z talerza!

Dziekuje Panie Grzegorzu!
            Lubie zarty.

Ciekawy jestem, jak moglem podrobic nik Rachelci, z chwila kiedy nawet swojego
            nika nie potrafie podrobic. Zreszta zadnego jej niku tam nie ma; jest
            tylko "Rachelcia".
            Poza tym, nie wiem dlaczego ona sie tak burzy. Przeciez przedstawilem ja w
            pozytywnym swietle, ze jest uczona, pisze swietnie po polsku i jest piekna.
            Jedno moze nieslusznie napisalem, ze ma stuczne zeby, wiec cofam to, bo nie
            widzialem tego.
            To siebie postawilem w negatywnym swietle, ze nie umiem pisac po polsku
            (Rachelcia kaze mi zagladac do slowniczka), ze pisze glupio (Rachelcia - moje
            listy sa glupie), oraz ze jestem brzydszy nawet od malpy (to ja sam tak
            opisalem siebie (kiedy zagladam do lustra, widze to; co moge robic?). Ostatnio
            nazwala mnie psem i wcale sie nie gniewam, bo ja sam uwazam sie za jeszcze
            cosgorszego.

Moze Rachelcia bylaby taka laskawa i zajrzala sobie do komentarzy jakie
            stosowala w stosunku do mojej osoby, to zrozumie dlaczego napisalem to, co
            napisalem.
            • i-love-2-bike Re: do wlodka35 i dany33 25.05.05, 22:37
              wlodek35 napisał:

>
              >
              > > Tak ja widzialem ten czarny pas ale na oczach.te 150 kg niedowagi tez, al
              > e
              > coz
              > > ma Wlodziu robic jak mu Danusia sprzata jedzenie z talerza!
              >
              > Dziekuje Panie Grzegorzu!
              > Lubie zarty.
              >
              > Ciekawy jestem, jak moglem podrobic nik Rachelci, z chwila kiedy nawet swojego
              > nika nie potrafie podrobic. Zreszta zadnego jej niku tam nie ma; jest
              > tylko "Rachelcia".
              > Poza tym, nie wiem dlaczego ona sie tak burzy. Przeciez przedstawilem ja w
              > pozytywnym swietle, ze jest uczona, pisze swietnie po polsku i jest piekna.
              > Jedno moze nieslusznie napisalem, ze ma stuczne zeby, wiec cofam to, bo nie
              > widzialem tego.
              > To siebie postawilem w negatywnym swietle, ze nie umiem pisac po polsku
              > (Rachelcia kaze mi zagladac do slowniczka), ze pisze glupio (Rachelcia - moje
              > listy sa glupie), oraz ze jestem brzydszy nawet od malpy (to ja sam tak
              > opisalem siebie (kiedy zagladam do lustra, widze to; co moge robic?). Ostatnio
              > nazwala mnie psem i wcale sie nie gniewam, bo ja sam uwazam sie za jeszcze
              > cosgorszego.
              >
              > Moze Rachelcia bylaby taka laskawa i zajrzala sobie do komentarzy jakie
              > stosowala w stosunku do mojej osoby, to zrozumie dlaczego napisalem to, co
              > napisalem.
              >

koles jesli masz psychiczny problem to nie dziel sie nim z nami na forum,to nie
              miejsce dla tych,ktorzy do lekarza powinni chodzic,aby swoje schorowane ego
              leczyc. jeszcze raz ci mowie,to forum szczurow nie toleruje i tego typy chwyty
              ponizej pasa ze zrzucaniem winy na druga strone delikaciku nie przejda. a ile
              wazysz i mierzysz to poza twoimi bliskimi niewielu z nas interesuje kolego,ani
              jaki pas ci zwisa czy nie z twoich spodni panie od serca.
              • dana33 Re: do wlodka35 i dany33 25.05.05, 22:46
                sluchaj, rachelciu-szmatelciu, hucpanka jestes pierwszej klasy. wtracasz sie
                wszedzie, piszesz twoje komentarze, gdzie ci sie podoba i jak ci sie podoba,
                obrazasz kazdego forumowicza, ktory nie idzie wg twojej linii, a potem jeszcze
                uwazasz, ze akurat TY masz prawo mowic innym kogo to forum toleruje a kogo nie?
                a co do szczurow, to jestes ich najlepsza przedstawicielka.... nu,
                bezczelniejesz z dnia na dzien.
                • grzegorz1948 Re:Danusiu! 25.05.05, 22:54
                  sluchaj, Danusiu, hucpanka jestes pierwszej klasy. wtracasz sie
                  wszedzie, piszesz twoje komentarze, gdzie ci sie podoba i jak ci sie podoba,
                  obrazasz kazdego forumowicza, ktory nie idzie wg twojej linii, a potem jeszcze
                  uwazasz, ze akurat TY masz prawo mowic innym kogo to forum toleruje a kogo nie?
                  a co do szczurow, to jestes ich najlepsza przedstawicielka.... nu,
                  bezczelniejesz z dnia na dzien.

Brawo Danusiu w koncu dojrzala samokrytyka.
                  Bylbym bez sumienia zeby po takiej samokrytyce nie rozgrzeszyc cie ze
                  wszystkich grzechow.Tego sie po Tobie nie spodziewalem nawet w najskrytszych
                  myslach.
                  • i-love-2-bike Re:Danusiu! 25.05.05, 23:05
                    grzegorz1948 napisał:

> sluchaj, Danusiu, hucpanka jestes pierwszej klasy. wtracasz sie
                    > wszedzie, piszesz twoje komentarze, gdzie ci sie podoba i jak ci sie podoba,
                    > obrazasz kazdego forumowicza, ktory nie idzie wg twojej linii, a potem jeszcze
                    > uwazasz, ze akurat TY masz prawo mowic innym kogo to forum toleruje a kogo nie?
                    > a co do szczurow, to jestes ich najlepsza przedstawicielka.... nu,
                    > bezczelniejesz z dnia na dzien.
                    >
                    > Brawo Danusiu w koncu dojrzala samokrytyka.
                    > Bylbym bez sumienia zeby po takiej samokrytyce nie rozgrzeszyc cie ze
                    > wszystkich grzechow.Tego sie po Tobie nie spodziewalem nawet w najskrytszych
                    > myslach.
                    oj wej a o czym my tu mowimy, o hucpie danci czy kolesia poety,tego co to tak cierpliwie znosi me
                    komentarze,he,he samemu oczywiscie nie piszac nic zlego na mnie,alez skad i nagle jak sie go do
                    muru przycisnie to dancia wlasna obszerna piersia tego zucha 2 metrowca broni. aj wej czy ktos tu na
                    umysle nie szwankuje czasami?
                    • grzegorz1948 Re:Rachelciu 25.05.05, 23:09
                      Nie przesadzasz? Widzialas juz 2metrowa pchle? No tak u was w Ameryce jest to
                      mozliwe.
                      • i-love-2-bike Re:Rachelciu 25.05.05, 23:14
                        grzegorz1948 napisał:

> Nie przesadzasz? Widzialas juz 2metrowa pchle? No tak u was w Ameryce jest to
                        > mozliwe.

u nasz wszystko mozliwe nawet takie 150kg wlodzie co som wrazliwe i fraszki pisujom.
                        • grzegorz1948 Re:Rachelciu 25.05.05, 23:43
                          Jak bedziesz dalej tak podskakiwala to Danusia znowu da sie sklonowac a wtedy
                          nie masz nic do smiechu!
                          • i-love-2-bike Re:Rachelciu 25.05.05, 23:54
                            grzegorz1948 napisał:

> Jak bedziesz dalej tak podskakiwala to Danusia znowu da sie sklonowac a wtedy
                            > nie masz nic do smiechu!

a niech sie klonuja, w koncu to jej maz bedzie zadowolony,ze coraz to nowe danusie kolo niego skacza.
                            ja tam zycze im jak najlepiej:))
    • marouder I love, w koncu tylko jakis niepociumany 23.05.05, 17:11
      buc mogl dac sie zlapac na te koszerna prowokacje(czytaj debilizm rownie czystej
      wody, jak w kinie pana Spelinga)...:)) nie lam sie:)
      • i-love-2-bike Re: I love, w koncu tylko jakis niepociumany 23.05.05, 17:39
        marouder napisał:

> buc mogl dac sie zlapac na te koszerna prowokacje(czytaj debilizm rownie czyste
        > j
        > wody, jak w kinie pana Spelinga)...:)) nie lam sie:)

e tam marouder w koncu jak widzisz mnie od moskwy do izraela kazdy tu cholubi
        ,dobrze,ze biegac umiem,nawet w zimie szorty mi wystarczaja,bo jak wiesz ktos
        kto lubi jazz daje sobie rade na FS.tylko nie lubie goryli mowiacych ludzkim
        glosem,ci mnie wnerwiaja,bo zamiast wlasna tlusta piers wypiac chowaja sie za
        spodniczkami robiac afery. tfu na psa urok:))
        • marouder Zebym ja tego wlodka widzial 23.05.05, 17:42
          o jednej nodze, a on mnie jednym okiem:))))(przeklenstwo zydowskie)

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
          >
          > > buc mogl dac sie zlapac na te koszerna prowokacje(czytaj debilizm rownie
          > czyste
          > > j
          > > wody, jak w kinie pana Spelinga)...:)) nie lam sie:)
          >
          > e tam marouder w koncu jak widzisz mnie od moskwy do izraela kazdy tu cholubi
          > ,dobrze,ze biegac umiem,nawet w zimie szorty mi wystarczaja,bo jak wiesz ktos
          > kto lubi jazz daje sobie rade na FS.tylko nie lubie goryli mowiacych ludzkim
          > glosem,ci mnie wnerwiaja,bo zamiast wlasna tlusta piers wypiac chowaja sie za
          > spodniczkami robiac afery. tfu na psa urok:))
          • i-love-2-bike Re: Zebym ja tego wlodka widzial 23.05.05, 17:50
            marouder napisał:

> o jednej nodze, a on mnie jednym okiem:))))(przeklenstwo zydowskie)
            >
            > i-love-2-bike napisała:
            >
            > > marouder napisał:
            > >
            > > > buc mogl dac sie zlapac na te koszerna prowokacje(czytaj debilizm r
            > ownie
            > > czyste
            > > > j
            > > > wody, jak w kinie pana Spelinga)...:)) nie lam sie:)
            > >
            > > e tam marouder w koncu jak widzisz mnie od moskwy do izraela kazdy tu cho
            > lubi
            > > ,dobrze,ze biegac umiem,nawet w zimie szorty mi wystarczaja,bo jak wiesz
            > ktos
            > > kto lubi jazz daje sobie rade na FS.tylko nie lubie goryli mowiacych ludz
            > kim
            > > glosem,ci mnie wnerwiaja,bo zamiast wlasna tlusta piers wypiac chowaja si
            > e za
            > > spodniczkami robiac afery. tfu na psa urok:))

he,he nie zobaczysz chlopa przeciez on cwiczy,zeby ten czarny (sic) pas mu nie
            zjechal z brzucha:)) a to ci zuch 150 kg zywego cialka pod kloszem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka