Dodaj do ulubionych

New bin Laden tape

14.06.05, 02:23
bedzie opublikowana w niedlugim czasie. Dlaczego ano trzeba podniesc ducha w
narodzie.

news.yahoo.com/s/ap/20050613/ap_on_re_us/iraq_opinion
Dla przypomnienia ostatnie wiesci od Bina,
www.cnn.com/2004/WORLD/meast/12/16/bin.laden.tape/
Juz pewnie cos nowego kreca na ranczo w texasie:

Obserwuj wątek
    • jennifer5 Re: New bin Laden tape 16.06.05, 16:12
      coraz blizszy jest dzienkiedy tworcy filmow w texasie zaprosza nas na premiere
      nastepnego odcinka

"Mullah Omar is not in Afghanistan. I do not believe that Osama is in
      Afghanistan,"

news.yahoo.com/s/ap/20050616/ap_on_re_as/afghan_bin_laden_2
      • uninhibited Jeniffer gada sama ze soba 16.06.05, 20:10
        Je...ta kwoka !!!!!!!
        • gocanowo to dlaczego sie wtracasz? i to wulgarnie 16.06.05, 20:35
          • meerkat1 Kiedy nowy film M. Moore'a o ibn Ladenie? 16.06.05, 20:39
            Tytul roboczy "Shooting for al-Kaida".
            • jennifer5 Re: Kiedy nowy film M. Moore'a o ibn Ladenie? 18.06.05, 16:34
              a kiedy byl ten stary film o ibn Ladenie? Czy to moze ksywka busha dla
              wtajemniczonych 'ibn Laden'?
        • ghotir Re: Jeniffer gada sama ze soba 16.06.05, 20:40
          obawiam sie ze nie. jeniffer 'gada' przynajmniej do mnie. nie odzywam sie bo co
          mam jej powiedziec? ze mysle ze ona ma racje? ona i tak to wie a ja nie mam tu
          nic do dodania.
          • sly2015 Re: Jeniffer gada sama ze soba 16.06.05, 20:49
            Nieodzywasz sie bo to sa brednie chorej z nienawisci - kwoki
            • i-love-2-bike Re: Jeniffer gada sama ze soba 16.06.05, 21:06
              sly2015 napisał:

> Nieodzywasz sie bo to sa brednie chorej z nienawisci - kwoki

wiesz co sly naucz ty sie pisac po polsku kogucie jeden,bo co dzien tak samo
              glupio piejesz z tej florydy.
              • krtk1 Co z inwalidą umysłowym gadasz-po karetkę dwoń! 16.06.05, 21:16
              • sly2015 Re: Jeniffer gada sama ze soba 17.06.05, 08:47
                A ty wiesz co, masz bardzo wybiorcze podejscie do ortografi uczycielko pos....a
                Nie widzisz swoich bledow , a tym bardziej tej drugiej towarzyszki z komsomolu
                ktora robi szkolne bledy niemal w kazdym poscie !!!!
                Tamten post nie byl do ciebie i przestan sie czepiac ze ktos w pospiechu nie
                zrobil przerwy miedzy wyrazami.
                Ale co ty masz innego do roboty , siedzac calymi godzinami przed klawiatora
                wymadrzasz sie i myslisz ze masz jakis talent .
                Nie boj sie nikt ci nie zaproponuje "glownej roli " w "glebokim gardle", bo
                glupio gdaczesz i masz plasko...- domysl sie gdzie !?

A od Florydy tez sie odwal , bo ja mieszkam na Keys pare tygodni w roku ,
                ewentualnie jestem aby oddawac glos w wyborach , a na stale to jestesmy niestety
                prawie sasiadami ( sasiadow sie nie wybiera )
                • i-love-2-bike Re: Jeniffer gada sama ze soba 18.06.05, 03:00
                  sly2015 napisał:

> A ty wiesz co, masz bardzo wybiorcze podejscie do ortografi uczycielko pos....a
                  > Nie widzisz swoich bledow , a tym bardziej tej drugiej towarzyszki z komsomolu
                  > ktora robi szkolne bledy niemal w kazdym poscie !!!!
                  > Tamten post nie byl do ciebie i przestan sie czepiac ze ktos w pospiechu nie
                  > zrobil przerwy miedzy wyrazami.
                  > Ale co ty masz innego do roboty , siedzac calymi godzinami przed klawiatora

ja nie siedzem kolego godzinami przed KLAWIATURA (tak to piszemy),gdyz mialabym
                  tlusty tylek,jak ty a tego chce uniknac za wszelka cene.

> wymadrzasz sie i myslisz ze masz jakis talent .
                  > Nie boj sie nikt ci nie zaproponuje "glownej roli " w "glebokim gardle", bo
                  > glupio gdaczesz i masz plasko...- domysl sie gdzie !?

he,he ale nie tak plasko jak ty (domysl sie gdzie)

>
                  > A od Florydy tez sie odwal , bo ja mieszkam na Keys pare tygodni w roku ,
                  > ewentualnie jestem aby oddawac glos w wyborach , a na stale to jestesmy niestet
                  > y
                  > prawie sasiadami ( sasiadow sie nie wybiera )

jeszcze raz he,he widac prostacka floryda pasuje tobie wiecej niz mnie Maine,tam
                  przynajmniej takich cwokow jak ty nie ma a to cieszy bobasku.
                  • sly2015 Jesli juz poprawiasz kogos to sie naucz !!! 20.06.05, 07:37
                    > ja nie siedzem kolego godzinami przed
                    JA NIE siedze !!!!!!!!!( tak to piszemy) !!!!!
                    siedzeM, robieM tak mowia , tak mowia na prowincji zeby nie obrazic ludzi ze wsi.
                    I nie nazywaj mnie swoim kolega , ja sie do ciebie nieprzyznaje ,z bolszewizmem
                    nie chce miec nic wspolnego - jasne ?!

jeszcze raz he,he widac prostacka floryda pasuje tobie wiecej niz mnie Maine

Owszem Floryda mi o wiele bardziej pasuje , bo jest tam "turkusowa" ciepla woda
                    w ktorej mozna nurkowac , i podziwiac swiat podwodny , ktory ty mozesz jedynie
                    zobaczyc w telewizorku .
                    Poza tym w Maine lezy snieg do Maja i kto by chcial mieszkac w klimacie gdzie
                    jest 8-9 miesiecy zimy ?!
                    Z Maine przejechalem kiedys az do Prince Edward Island (sprawdz gdzie to bo
                    napewno nie wiesz ) i nie wiem czym sie roznia ci "NIE-prostatcy" z Maine co
                    wala jak w dym do tych z cieplej "prostackiej" Florydy.
                    Lyso ci teraz ?!
                    I jeszcze jedno : ja do Maine sie juz nie wybieram , ale bywa tam czesciej , a
                    wlasciwie jest rezydentem pewna wybitna i wyksztalcona (Yale, Harvard)postac (w
                    przeciwienstwie do ciebie) , a zamieszkala w Kennebunkport.
                    Macie te same upodobania co pan prezydent ?! HAHA
                    Tylko ty jestes skazana na Maine przez 12 miesiecy, a on nie HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• sly2015 przetlumacz nam to na j.polski !!! 20.06.05, 07:46
                    jeszcze raz he,he widac prostacka floryda pasuje tobie wiecej niz mnie Maine,tam
                    przynajmniej takich cwokow jak ty nie ma a to cieszy bobasku

Czy ty nie jestes z Mazowsza ?! troche zalatuje Minskiem Mazowieckim, ale cwicz
                    , cwicz moze beda z ciebie ludzie .
            • jennifer5 Re: Jeniffer gada sama ze soba 18.06.05, 16:37
              sly2015 napisał:

> Nieodzywasz sie bo to sa brednie chorej z nienawisci - kwoki

posluchaj mnie zdrowy z kretynizmu koguciku, chcesz porozmawiac, masz cos do
              dodania, czy moze tak mialczesz z braku powietrza? Radze ci spojrzec na wlasne
              odbicie i powycierac resztki tego co tam zobaczysz papierem toaletowym.
          • i-love-2-bike Re: Jeniffer gada sama ze soba 16.06.05, 21:05
            ghotir napisał:

> obawiam sie ze nie. jeniffer 'gada' przynajmniej do mnie. nie odzywam sie bo co
            > mam jej powiedziec? ze mysle ze ona ma racje? ona i tak to wie a ja nie mam tu
            > nic do dodania.

dlatego,ze ma racje jest atakowana przez te forumowe bosonogie pastuszki,co to
            gaski pasa i nudzac sie spiewaja smetne piosneczki "jennifer gada ze soba a ja
            se me gaski pase".
            • krtk1 Pas de questions! Britannia, Britannia, Britannia 16.06.05, 21:19
              rules the waves - "L'Europe, l'Europe, "l'Europe...."
            • sly2015 Re: Jeniffer gada sama ze soba 17.06.05, 08:55
              > dlatego,ze ma racje jest atakowana przez te forumowe bosonogie pastuszki,co to
              > gaski pasa i nudzac sie spiewaja smetne piosneczki "jennifer gada ze soba a ja
              > se me gaski pase"

Sama to wymodzilas , czy ci ktos podyktowal ?!
              A moze mialas takie wlasnie dziecinstwo ?!
              Utkwilo w pamieci chodzenie za krowami ?!
              Ckli ci sie prawda ?! zapach lajna ? zapachnialo ci domem ?????!!!!
              • ghotir Re: Jeniffer gada sama ze soba / sly2015 17.06.05, 09:07
                wiemy ze potrafisz byc nieprzyjemny wobec forumowiczow. juz to udowodniles. moze
                jakis nowy 'take'?
              • i-love-2-bike Re: Jeniffer gada sama ze soba 18.06.05, 03:01
                sly2015 napisał:

> > dlatego,ze ma racje jest atakowana przez te forumowe bosonogie pastuszki,
                > co to
                > > gaski pasa i nudzac sie spiewaja smetne piosneczki "jennifer gada ze soba
                > a ja
                > > se me gaski pase"
                >
                > Sama to wymodzilas , czy ci ktos podyktowal ?!
                > A moze mialas takie wlasnie dziecinstwo ?!
                > Utkwilo w pamieci chodzenie za krowami ?!
                > Ckli ci sie prawda ?! zapach lajna ? zapachnialo ci domem ?????!!!!

pewnie,ze ckni mi sie za domem,jak wiadomo krowy dobrze pasac pod palacem
                kultury,ktory obrosniety trawka nawet niezle by wygladal.
                • sly2015 Re: Jeniffer gada sama ze soba 20.06.05, 08:22
                  Nawet sie nie przyznawaj ze jestes z Walsiawy , bo tylko utrwalasz zla opinie o
                  miszkancach tego umeczonego , ale coraz ladniejszego miasta.
                  Aby byla jasnosc , ja nie mam fobi i nie opowiadam ze "wszyscy nienawidza
                  warszawiakow" , jest wrecz przeciwnie , zawsze walcze z takimi prymitywnymi
                  opiniami.
                  Ty jestes jakims wyjatkiem i pasujesz do tego mitu "zle wychowanego
                  warszawiaka" lagodnie mowiac .
                  Zawsze mialem dobra opinie o Warszawie i jego mieszkancach , wiec nie psuj tego
                  wizerunku , chyba ze masz do w ...
                  Masz szczescie ze trafilas na Wroclawiaka , bo Krakus, Poznaniak, czy ktos z
                  Trojmiasta zrobilby z ciebie "punchingbag" !!!!!!!
                  Nie zapomnij dzisiaj szaliczka i kalesonki , w Maine zaledwie 50 F hehe
    • ghotir Re: New bin Laden tape 18.06.05, 02:51
      wyglada na to ze jennifer5 miala racje. wlasnie mamy nowa tasme od kolegi bin laden.
      • i-love-2-bike Re: New bin Laden tape 18.06.05, 03:03
        ghotir napisał:

> wyglada na to ze jennifer5 miala racje. wlasnie mamy nowa tasme od kolegi bin l
        > aden.
        no wlasnie jak argumentow brakuje to floryda wyjezdza z krowami,proste to i
        nieskomplikowane jak nasz jeb buszowy bohater z florydy.
        • sly2015 Argumentow powiadasz !? 20.06.05, 08:45
          > no wlasnie jak argumentow brakuje to floryda wyjezdza z krowami,proste to i
          > nieskomplikowane jak nasz jeb buszowy bohater z florydy

Jak ktos widzi wszedzie Busha , i ma obsesje ...

Mamuty tez wyginely przez Busha , my to juz dawno wiemy !!
      • sly2015 Acha !? 20.06.05, 08:29
        wyglada na to ze jennifer5 miala racje. wlasnie mamy nowa tasme od kolegi bin l
        > aden.

jasne , kolega bin ladena tasme ci wyslal!!!!????
        - oczywiscie zapomniales pastylek co doc. przepsal , popraw sie !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka