dziad_borowy Nie rozumiem oburzonych 14.10.05, 16:07 O co Wam chodzi??? To nie Wasza sprawa, ze ktos nie chce miec dzieci w swoim hotelu. Beda Wam pasowaly takie warunki to tam pojedziecie, jak nie to nie i mozecie sie nawet obrazic. I co z tego? Jego hotel, jego sprawa. Wy tez nie musicie wpuszczac wszystkich do swoich domow, sklepow, firm. Wielki mi tam powod do oburzania. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Nie rozumiem oburzonych 14.10.05, 16:29 zgadzam sie z Tobą dziadu borowy, mój dom , mój kraj ,mój świat i niech mi tu nie gadają tylko p[rzestrzegają prostych norm zachowawczych ( od tego jest papier toaletowy i słowo przepraszam , a może właśnie tak na odwrót ).Jakie to wszsytko zrobiło się bardzo trudne.Wchodzę do twojego mieszkania ( nieważne czy to sklep,dom ,kościół,fabryka ) dostosowuję się do otoczenia , tzn.jak w przysiędzie : po pierwsze nie szkodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 i kto to powiedział? właściciel hotelu 14.10.05, 16:16 "głupota też jest darem Bozym , ale nie należy jej nadużywać!" - bezstresowe wychowanie = wola amerykanka (nie mylić z meblem).Dzieci zniszczą wszystko i wszystkich ( twoją kasę , miłość, ) zdobędą wszystko co będą chciały a potem oleją cię i to dobry pomysł psa zawsze można ułożyć, dzieci wychowuje środowisko i nie masz na to zwykle wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: i kto to powiedział? właściciel hotelu 14.10.05, 22:55 > Dzieci zniszczą wszystko i wszystkich ( twoją kasę , miłość, ) zdobędą > wszystko co będą chciały a potem oleją cię i to dobry pomysł psa zawsze > można ułożyć, dzieci wychowuje środowisko i nie masz na to zwykle wpływu. Poza tym psa zmieniasz srednio co 10 lat. Bachor to niestety dlugoterminowa inwestycja. Znaczy sie, zadna inwestycja, bo sie nie zwraca. Odpowiedz Link Zgłoś
fifillllk2 Najgorsze są mamuści ze swoimi rozwrzeszczanymi 14.10.05, 16:25 bachorami-niemowlakami, szczgólnie na wakacjach. Ryczy takie przez całą drogę do miejsca docelowego, a następnie w hotelu. Po co one jadą z tymi niemowlakami zamiast zająć się nimi w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: Najgorsze są mamuści ze swoimi rozwrzeszczany 14.10.05, 22:31 > bachorami-niemowlakami, szczgólnie na wakacjach. Ryczy takie przez całą drogę > do miejsca docelowego, a następnie w hotelu. Po co one jadą z tymi niemowlakam > zamiast zająć się nimi w domu? Wlasnie, wlasnie. Sam zadaje to pytanie sobie i innym. Kilka miesiecy temu w samolocie na Majorke. Co drugi rzad siedzen - srednio dwa bachory. Obok mnie jeden, na kolanach mamuski. Tluste, lepkie lapy bachorze circa co minute smarowaly mi po ksiazce, kurtce, raz nawet po twarzy. Myslalem, ze sie wyrzygam. Na nic explicite zwracanie uwagi, chrzkania, piorunujace spojrzenia. Mamuska z rocznym kredytem estrogenu w komorkach swojego niezbyt atrakcyjnego ciala najwyrazniej nie dostrzegala problemu. Myslalem, ze juz nie wyrobie i porwe to stalowe ptaszysko, by z diabelskim rechotem wbic sie w jakis klif i poslac cale to wrzeszczace stadlo do ostatniego kregu piekiel. Ale wytrzymalem. Odnalazlem sile w Buddzie i wewnetrznym wyciszeniu. Bardzo prosze o aplauz! To naprawde nie bylo latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius954 A jakby... 14.10.05, 16:35 Facet , właściciel hotelu robi wielkie hallo bo widocznie spada mu ,,obłożenie łużek, tapczanów i.t.p.,,. Troszkę jakby pomyślał to wszystkich może przyjąć wszystkich za jednym zamachem.W hotelach są skrzydla, piętra a i sala restauracyjna przeważnie nie jest jedna .Podobno w biznesie, na krótki moment ,można sterować pod prąd ale trzeba uważać i w porę się wycofać.No to jest prawo własności.Co mi mali ludzie,więksi mają przynajmniej szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
lolislawa Popieram 14.10.05, 16:48 Popieram i radze nie wpuszczac jeszcze rodzicow takich dzieci, ktorzy zamiast dobrego wychowania maja w glowach kapuste. I nie jestem stara zrzedliwa pirdola. Mam i dziecko i psa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Zapraszam na forum BFZ [Bachor Free Zone.] 14.10.05, 22:59 --> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34384 Odpowiedz Link Zgłoś