Dodaj do ulubionych

A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie!

IP: *.orlando-05rh15rt.fl.dial-access.att.net 12.04.01, 03:05
Za ukrywanie Zydów, Niemcy zamordowali
okolo 40 tysiecy Polaków.

Nigdy dotad zaden naród w historii
nie zlozyl wobec innego narodu
takiej daniny krwi, aka zlozyli
Polacy dla ratowania Zydow. Nie
zrobil dla nich nawet dziesiatej,
nawet setnej czesci tego, co
zrobili Polacy.

A wiec na kolana, zydowskie
bydlaki, kanalie i parszywe
swinie!

Na kolana przed waszymi
dobroczyncami!!!

Poki nie obudzi sie w nich
prawdziwy gniew, kiedy to
nareszcie zrozumiecie, co
to jest prawdziwy antysemityzm,
uciekajac przed nim ze smiercia
w oczach, tratujac sie nawzajem,
jak bydlo.

mjw

Obserwuj wątek
    • Gość: brunnoka Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.legnica.dialog.net.pl 13.05.01, 01:52
      Ciekawa wypowiedź z argumentami! Szkoda,że z niepotrzebnymi obelgami.
      Nie wszyscy Żydzi są napastliwi wobec Polaków.W latach 60-tych pracowałem z
      Żydami i o tej grupie ludzi uczciwych i rzetelnych mam dobre zdanie.
      W każdym narodzie są oszołomy, w naszym też. Sądzę, że użytecznym podejściem
      jest zjednywanie sobie ludzi a nie obrażanie ich. Uważam też, że zbyt
      przesadnie i głośno szafują różnymi przeprosinami przedstawiciele naszej władzy
      tworząc w dobrej wierze klimat do jątrzenia przeciw Polsce i Polakom.
      Warto więc prztaczać liczne przecież przykłady pozytywnych zachowań zarówno
      Żydów wobec Polaków jak i Polaków wobec Żydów. To spowoduje dialog i
      współpracę. Kontynuacja negacji to droga do wpajania nienawiści - taka postawa
      nie przystoi ludziom 21 wieku.
      • Gość: Ronald Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.proxy.aol.com 13.05.01, 02:35
        Gość portalu: brunnoka napisał(a):

> Ciekawa wypowiedź z argumentami! Szkoda,że z
        niepotrzebnymi obelgami.
        > Nie wszyscy Żydzi są napastliwi wobec Polaków.W latach
        60-tych pracowałem z
        > Żydami i o tej grupie ludzi uczciwych i rzetelnych mam
        dobre zdanie.
        > W każdym narodzie są oszołomy, w naszym też. Sądzę, że
        użytecznym podejściem
        > jest zjednywanie sobie ludzi a nie obrażanie ich.
        Uważam też, że zbyt
        > przesadnie i głośno szafują różnymi przeprosinami
        przedstawiciele naszej władzy
        >
        > tworząc w dobrej wierze klimat do jątrzenia przeciw
        Polsce i Polakom.
        > Warto więc prztaczać liczne przecież przykłady
        pozytywnych zachowań zarówno
        > Żydów wobec Polaków jak i Polaków wobec Żydów. To
        spowoduje dialog i
        > współpracę. Kontynuacja negacji to droga do wpajania
        nienawiści - taka postawa
        > nie przystoi ludziom 21 wieku.

Zgadzam sie z Toba w 100 %.ten Hans z Orlando to
        antysyjonistyczne bydle.Ciekawe jakiego koloru krew w
        jego zylach krazy?Podobno u Zydow,Polakow i ludzi innych
        narodowosci czerwona barwe ma.U niego? Z pewnoscia
        brunatna.Co ty na to prowokatorze z Orlando?Przyznaj mi
        racje i wiecej LUDZI nie tykaj.Zajmij sie swoja marna
        egzystencja w U.S.A. Szkoda mi ciebie,chciales byc
        czlowiekiem na starosc,Social Security odpowiedniej nie
        wypracowales,a dzisiaj puszki po napojach zbierasz,aby
        internet oplacic i morde otwierac.Szkoda cie chlopie,a
        tak dobrze myslales kiedys.Po prostu jestes
        nieudacznikiem zyciowym,za to sam do siebie pretensje
        miec powinienes.
        • Gość: xyz Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.245.168.169.Dial1.Seattle1.Level3.net 14.05.01, 09:12
          Palancie, Internet w USA jesli masz takie zyczenie jest ZA DARMO !!!!!!
          • Gość: Peace Re: do XYZ IP: *.dialup.mindspring.com 14.05.01, 19:02
            W USA nic nie ma za darmo! Net Zero czy inne firmy nie sa za darmo musisz
            ogladac reklamy czym placisz za serwis. Tak na marginesie to w Stanach nikt nie
            uzywa juz dial-up tylko kabel albo DSL no chyba ze gdzies na wsi.
            • Gość: xyz Re: do peace IP: *.ui.com 15.05.01, 17:41
              Co to znaczy nikt nie uzywa dial-up? Rozumiem, ze zaprzestali produkcji modemow
              bo i po co. Skad ty to wszystko wiesz, propagande czytasz czy tam u was w
              zachodnio-pomorskim maja takie info. Nawet Microsoft tutaj w Redmond ma
              swoj "modem pool" dla swoich pracownikow, ktorzy komunikuja sie z biurem czy
              wchodza na internet uzywajac dial-up networking: analog lub digital(ISDN) nie
              wspominajac o setkach innych firm, ktore to praktykuja ten rodzaj polaczenia i
              beda praktykowac. Ciekawe, ze Windows 2000 rozbudowal jeszcze bardziej swoj DUN
              w porownaniu z NT4 implementujac TAPI3(Telephony Application Programming
              Interface)zamiast pozostawic TAPI2. Zeby cos powiedziec to trzeba cos wiedziec
              najpierw bo niestety to nie slowa, ktorych sie mozna wyprzec ale forum listowne.
              Przepraszam za zmiane tematu. Poza tym w kwesti zydowskiej to masz swieta
              racje, ze zydzi maja do splacenia wielki dlug, problem jest tylko taki,ze oni
              tego nie widza.
              xyz
          • Gość: maurycy Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 11:00
            Za darmo to w więieniu.
          • Gość: maurycy Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 11:02
            Za darmo to w wariatkowie. Gdzie powinni niektórzy zostać zamknięci na dobre.
      • Gość: Ramzes DO ALKA IP: 217.5.89.* 14.05.01, 09:28
        ..myslales kiedys moze o tym zeby pojsc do psychiatry?

• Gość: Ramzes my Polacy.. IP: 217.5.89.* 14.05.01, 09:37
          nienawidzimy Zydow, Niemcow,m Rosjan, Ukraincow..smiejemy sie Z Czechow, Wlochow,
          Wegrow, Anglikow.. a moze...my wcale nie jestesmy lepsi? Moze Polacy po prostu
          maja kompleksy.`? WYRZUCIC ZYDOW Z POLSKI..czemu? A moze tek wykopac wszystkich
          Polakow z zagranicy i zmusic ich do powrotu na to ojczyzny lono...coz zaledwie 15
          milonow ludzi wiecej... A nie wiecie jaka my mamy opinie? zlodzieje,
          nierobyflejtuchy...fajnie nie? I z czym my do EU? I wiara i dobrymi checiami..jak
          nam brakuje dobrego wychowania i wiedzy? Ech..Czasem az mi wstyd ze jesem
          Polakiem i przykro kiedy slsze dowcipy o Polakach za granicam.. ostania kilka
          slow z kretynskiej poiseneczki:
          Ich bin aus Polen, ich habe Auto gestolen..
          wiecie co to znaczy?
          Jesem z Polski, ukradlem Auto..

Jakei to prawdziwe..! I co teraz?
          Moze warto dbac o wlasny wizerunek, a nie pluc na innych.

Ramzes

PS.

Dieci, ktore dostaly od rodzicow komputer i nie wiedza, co z nim zrobic a takze
          Hans (ktory nie wiedomo co robi w Orlando, i czy wogole tam kiedys byl) prosze
          nie odpisywac..osmieszacie sie.

• Gość: grogreg Re: my Polacy.. IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 10:34
            Niech mi ktos wyjasni, dlaczego wiekszosc tzw. polskich antysemitow mieszka za
            wielka woda?
            • Gość: Ramzes Re: my Polacy.. IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.01, 13:01
              otoz dlatego, ze wydaje im sie ze sa NADLUDZMI dla Polakow, bo mieszkaja
              w "uesa" i wszyscy im tego niesamowicie zazdrosza... Niestty wiekszosc z nich
              jest po prostu nikim...i wydaje im sie, ze to przez zydow, bo nie moga znalezc
              innego wytlumaczenia.´Nieudacznicy..zwalajacy wine na wszystkich tylko nie na
              siebie... ot jak to polacy...
              • Gość: Janusz Re: my Polacy.. Do Ramzes IP: 63.164.131.* 14.05.01, 15:30
                Wydaje mi sie ze przemawia przez ciebie nie tylko glupota ale i zazdrosc. To ze Polacy mieszkajacy za
                granica nie maja pochlebnej opinii o zydach wynika moze z tego ze widac to wlasnie w US
                najbardziej jak jestesmy atakowani w gazetach, TV etc. jako Polacy. I to jest to ze gesto czesto Polacy
                za granica sa tymi ktorzy staraja sie bronic dobrego imienia Polski i Polakow (obojetnie gdzie
                mieszkaja). Jak bys sie czul drogi panie gdybys widzial ze np. Rosjanin czy Ukrainiec czy
                inny obcy narodowosciow obrzucal ciebie (Polaka mam na mysli) blotem? Widzac z twojej
                wypowiedzi bylbys zadowolony i bys nie akctepowal ten stan rzeczy. Aby krytykowac trzeba znac troche
                wiecej niz jeden czy dwa artykuly w jakies gazecie; trzeba zyc w tym kraju. Ja akurat zylem dosyc dlugo
                w Polsce i dosyc dlugo mieszkam ty za oceanem. I mimo to zawsze robie tak aby nikt mi nie
                powiedzial ze jestem gorszy niz inni. Zawsze staram sie podkreslac ze wlasnie jestem Polakiem i jak
                dotad z powodzeniem. Nie musze sie wstydzic nigdzie in nigdy ze jestm Polakiem i zawsze bede
                bronil mojego stanowiska.
                A ty drogi Ramzesie nie mow pochoponie, ze tu sa sami nieudacznicy. Sa tacy ktorzy owszem stoczyli
                (rozpili) sie z uwagi na nieprzystosowanie do twardej rzeczywistosci. ALe jest tez przeogromna
                wiekszosc, ktora codzienna praca (ta niskoplatna i ta na stanowiskach) pracuje nie przynoszac ujmy
                Polsce.
                Wydaje mi sie ze w duzym stopniu zla opinia o Polakach oparta jest na takich jak ty, ktorzy wyjezdzaja
                na krotkie wypady do Niemiec, Czech, Austrii itp. i tu czuja zie przejsciow. Tu wlasnie zdarza sie im
                krasc, pic i rozrabiac, Bo sa tymczasowo i co im tam.
                Tutaj bedac z Ameryce malo kto sobie na to pozwala bo realia zycia sa twarde. Nikt nie poda reki.
                Wiec, nie mow glupot. Moze wlasnie zazdroscisz ten zaradnosci ktorea wielu z nas musi miec aby ty
                wlasnie zyc.
                Z powazaniem

Janusz
                • Gość: Ramzes Do janusza IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 14:12
                  Wierz mi nie przemawia przeze mnie zazdrosc, bo USA jest chyba ostatnim krajem,
                  w ktorm chcialbym meiszakac i zyc..pomijam juz plastikowa kulture, filmy
                  ze "swietego gaju" i wysoki poziom intelektualny mieszkancow.
                  Mozliwe , ze tylko nieliczni przynosza nam zla slawe, a liu przynosi nam
                  dobra... zdaje sie ze znasz przyszlowie "pijany jak polak, lub glupi jak
                  polak".. Obowiazuje ono rowniez w usa.
                  Moze napisz najpierw dlaczego Polacy nie lubie Zydow w usa...nie rozwinales
                  dostatecznie tego watku... moze po prostu sa zazdrosni i zle zorganizowani...
                  Moze po prostu zydzi jako narod pomagaja soebie wzajemnie i wspieraja sie
                  wzajemnie..jak krzycza to wszysy i na raz..a nie jecza jak Polacy...ze nikt ich
                  nie lubi i ze wszyscy obrzucaja ich blotem..moze sa ku temu przyczyny..
                  A poza tym....starasz sie podkreslac ze jestes Polakie...a czemu?? czyzbyc nie
                  byl wystarczajaco dumny, ze jestes Amerykaninem??
                  Chlopie zastanow sie, to wlasnei przerz ciebie przemawia glupota..jakbys byl
                  taki cholernie dumny, ze jestes polakiem, to bys mieszkal w Polse..pewnie praca
                  by sie dla ciebie znalazla..ale z jakiegos powodu ci to nie odpowiadalo...

Ramzes
                  • Gość: xyz Re: Do ramzesa IP: *.ui.com 15.05.01, 17:19
                    USA jest ostatnim krajem w ktorym chcialbys mieszkac, napisz jakie miales
                    inne "propozycje" Bangladesz i Kube moze, mozesz jedynie sobie pomarzyc o USA
                    :-). Takie bajki i glupoty to mozesz opowiadac cioci na imieninach jak cie stac
                    na prezent dla niej i cie zaprosi bo wydaje mi sie, ze to z goryczy i braku
                    perspektyw tak pieprzysz bez sensu.
                    xyz
                    • Gość: Ramzes taaaaaaa...jasen IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 08:31
                      A co jak ktos nie chce meiszkac w USA, to od razu jest nienormalny.. A moze to
                      ogolnie przyjety swiatowy obowiazek "Chciac mieszkac w USA"? dziecinko...

Mieszkam w Niemczech jeski to niektorych interesuje...A zastanawiam sie
                      dlaczego ncvo niektorzy mysla ze USA to marzenie kazdego czlowieka? co?
                      A co takiego cudownego jest w tym Jackowie?

Ramzes
                      • Gość: . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 22:36
                        .
          • Gość: Peace Re: my Polacy.. do WSZYSTKICH < IP: *.dialup.mindspring.com 14.05.01, 21:07
            Piszesz my Polacy a tytulujesz sie jako wladca Egiptu. To juz chyba jestes
            Ramzes XII?! Powaznie mowiac nie masz racji jestem Polakiem i tak naprawde to
            do nikogo nic nie mam, szczegolnie do narodowosci ktorych wymieniles i nikt z
            moich znajomych tez nie. Nie wiem skad jestes ale u nas w zachodniopomorskim
            ludzie raczej tak nie mysla (jakies jednostki zawsze znajdziesz co tylko
            potwierdza regule). Jezeli chodzi o zydow to mysle ze osoba, ktora poruszyla
            ten temat na forum, moze nieco przesadzila z forma wypowiedzi ale napewno
            posiada wiele racji. Nikt z Polakow nie domaga sie zadoscuczynienia czy medali
            za ratowanie zydow, my ratowalismy po prostu ludzi. To samo uczynila moja
            Babcia za co omalo nie utracila zycia. Zolnierz wermachtu polamal jej rece
            poniewaz inna rodzina zydowska doniosla o tym Niemcom. Na szczescie ta historia
            konczy sie szczesliwie. I teraz kiedy slysze lub czytam wypowiedzi zydow na tym
            forum lub gdziekolwiek nie moge uwierzyc w niewdziecznosc tych ludzi. Wieki
            Polska byla dla nich schronieniem i to co zrobilo paru zydow polskiego
            pochodzenia dla tego kraju to nic w porownaniu z tym co Polska zrobila dla
            zydow. Warto sie nad tym zastanowic jaki jest balans krzywd i zaslug pomiedzy
            Polakami i Zydami w moim przekonaniu Zydzi maja ogromny rachunek do splacenia
            (nie ma sie co bac nie mowie tu o dolarach).
            • Gość: Ramzes Re: my Polacy.. do WSZYSTKICH < IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 14:03
              zeczywiscie nikt z Polakow si enie domaga..bo i tak dostajemy
              medalie "sprawiedliwy wsrod narodow". Nie to jednak chcialem powiedziec,...nei
              wiem czy neiktorzy nie zrozumieli sensu, czy nie chcieli zrozumiec.
              UWAGA TLUMACZE.
              Otoz chodzi mi o to, ze Polacy (wiekszosc ma wkolko jakies "ale" do wszystkich
              wokolo). Nie mowie o wszystkich Polakach, i zdaje sie to tez ujalem w swoim
              liscie, a jesli nie to czas nauczyc sie tez czytac miedzy linijkami. Otoz
              czytajac to forum, mam wrazenie, ze tu nie ma nic innego, jak nienawisc i plucie
              jeden drugiemu w twarz. I moze masz racje, niektorzy nic nie maja
              przeciwko "innym" ale gdzies tam w glepi ducha ta nienawisc jest zakorzeniona w
              narodzie polskim zakorzeniona i to, ze wiekszosc mowi ja nie mam nic
              przeciwko..... , nie znaczy ze tak jest. Kiedys ogladalem ankiete uliczna,
              pytanie brzemialo:
              jaki powinien byc polski prezydent:
              w 99% odpowiedzi bylo: madry, polak (to zrozumiale), katolik, reszat niby bez
              znaczenie.
              na pytanie dodatkowe: czy moglby byc czarny lub pochodzenia zydowskeigo 100%
              odpowiedzialo NIE. Wiec? Mysle, ze wiekszosc z nasz po prostu stara sie sobie
              samemu wmowic, ze do nikogo nic nie ma. Ja tez, ale jak sie tak glebiej
              zastanowie to mam. Mysle wiec, ze 99% z tych co tu pisze: ja tam nic
              przeciwko...nie mam, zawsze maja jakies "ale ", ktorego nie napisali.
              Obawiam sie ze nienawisc do innych jest poprostu naturalnym czynnikime
              wynikajacym z proby walki o swoja.
              Moje pytanie: a co takiego Polska zrobila dla Zydow? Udzielila schronienia? w
              zamian za co? Za fabryki, ktore budowali, za szkoly i szpitale. A nam to niby
              inne kraje nie udzialaja schronienia?
              Tak na prawde to katdy jest kazdemu cos wienien. Tak samo zydzie donosili na
              polakow jak i polacy na zydow. Tak samo zydzi wykorzystywali polakow, jak i
              polacy zydow. A podczas wojny kazdy chcial przezyc... Poczytajeci sobie
              nowelke "Mendel Gdanski"..moze wam sie troche rozjasni... Patrioci i politycy z
              bozej laski...

Ramzes.
              • Gość: Peace Re: my Polacy.. do WSZYSTKICH < IP: *.dsl.mindspring.com 15.05.01, 18:19
                Ramzes wybacz ale twoja wypowiedz trudno jest czytac nawet w linijkach co
                dopiero pomiedzy. W pierwszej wypowiedzi pisales my Polacy teraz wypowiadasz
                sie jako osoba pochodzenia zydowskiego. To w koncu kim ty jestes biedaku? Zydzi
                budowali fabryki,szpitale itd. hahahahaha W calym swoim zyciu nie widzialem
                zydowskiego murarza! "Budowali" hmmmm a moze pomnazali swoje majatki
                wykorzystujac Polakow. Niechce znizac sie do poziomu twojej wypowiedzi ale tak
                naprawde powinnes troche wiecej wiedziec zanim cos napiszesz. Sprawiedliwy
                wsrod narodow swiata hmmmm taaak medal plus drzewko. Cikawy jestem ilu
                sprawiedliwych Palstynczykow dostalo ten medal?!
                • Gość: Leszek S Re: my Polacy.. do WSZYSTKICH < IP: *.jajones.com 15.05.01, 21:44
                  1. Wedlug Alka 40 tysiecy Polakow zostalo
                  zamordowanych przez Niemcow za ukrywanie Zydow, zaden
                  narod nie zlozyl takiej daniny krwi, a AK zostalo
                  zalozone dla ratowania Zydow.

Nie wiem ilu Polakow stracilo zycie ratujac Zydow i
                  watpie czy istnieja jakies wiarygodne obliczenia na
                  ten temat, moze zreszta bylo ich dwa razy wiecej.
                  Wobec jednak lacznej liczby Polakow, ktorzy stracili
                  zycie w II Wojnie Swiatowej, jak rowniez w porownaniu
                  do liczby zamordowanych Zydow, ta liczba nie wydaje mi
                  sie taka znowuz wielka. Co wazniejsze, jesli uznac, ze
                  najwiekszym dobrem (wartoscia moralna) jest ludzkie
                  zycie, wtedy najwieksza powinnoscia moralna staje sie
                  powstrzymanie od dokonywania czynow bedacych zamachem
                  na ludzkie zycie a takze - aktywne przeciwstawianie
                  sie takiemu zlu. Granica takiej powinnosci jest
                  jedynie ryzyko (w sensie nieuchronnosci) utraty
                  wlasnego zycia (i swoich bliskich) w obronie cudzego.

Byc moze zaden inny narod nie stracil tylu wlasnych
                  obywateli w obronie innej nacji, tego nie wiem, ale
                  tez nie sadze, zeby tego rodzaju przypadek
                  (eksterminacja 10% calego spoleczenstwa polskiego)
                  mial wczesniej miejsce w historii.

Co do AK zas, to choc obrona Zydow przed zaglada byla
                  jednym z zadan organizacji, nie byl to ani cel
                  pierwszy ani zasadniczy. AK w ogole powstalo zanim
                  ktokolwiek uswiadomil sobie istnienie samego planu
                  zaglady. To juz czysty absurd.

2. Chociaz wiekszosc dyskutantow na niniejszym forum
                  nie zgadza sie z owymi wywodami (tytul zas jest
                  zwyczajnie wulgarny), to dziwi mnie lagodnosc
                  wiekszosci reakcji, np. "ciekawa wypowiedz z
                  argumentami". Co tam ciekawego, jakie argumenty?

Niemcy wymordowali znacznie wiecej Polakow zupelnie
                  niezaleznie od udzielania Zydom pomocy, znacznie
                  wiecej zginelo "dzieki" sowieckim zsylkom na Syberie,
                  rowniez wiecej zapewne zginelo z rak nacjonalistow
                  ukrainskich. Mimo to, zreszta na szczescie, nie
                  okazujemy nienawisci, a nawet dalej posunietej
                  niecheci, do zadnej z tych nacji. Tylko ci nieszczesni
                  Zydzi. Iluz to w koncu Polakow zginelo z rak Zydow?
                  Ktos slyszal o jakichs pogromach Polakow
                  organizowanych przez Zydow?

Zgoda, byli Zydzi komunisci, ktorzy wspolpracowali z
                  NKWD, zakladali "sprawiedliwy ustroj" w Polsce. Ale ci
                  z rownym animuszem, a moze i wiekszym, tepili wlasnych
                  pobratymcow, tradycyjnych Zydow. Przeciez dla
                  komunisty najwiekszym wrogiem nie byl wrog etniczny,
                  byl nim - wrog klasowy - kapitalista! A wiec, bankier
                  (najczesciej Zyd wlasnie), przemyslowiec (czesto Zyd),
                  nawet drobny rzemieslnik, bo to przeciez
                  drobnomieszczanin, a iluz to bylo w Polsce Zydow
                  piekarzy, krawcow, szewcow.

Ale skoro juz o komunistch mowa to niezapominajmy, ze
                  choc wielu z nich to byli Zydzi z pochodzenia to
                  przeciez nie wszyscy komunisci byli komunistami. Inne
                  nacje, choc mniej liczebnie reprezentowane, tez maja
                  swoje niebagatelne osiagniecia: szef rewolucji
                  bolszewickiej, Lenin, byl Rosjaninem, o ile pamietam
                  wrecz o arystokratycznych koneksjach, jego nastepca,
                  Stalin zas Gruzinem (a ksztalcil sie w seminarium
                  duchownym, no prosze). A i my Polacy mamy czym sie
                  poszczycic, toz to nie kto inny tylko sasiad
                  Naczelnika Pilsudzkiego, szlachcic Dzierzynski
                  zakladal bolszewicka bezpieke.

Nikt, zadna nacja, nie ma tu czystych rak. Kazdy
                  kazdemu zalazl za skore. A mozeby tak zamiast wciaz
                  wzajemnie obrzucac sie wyzwiskami powinnismy sie
                  wszyscy nawzajem przeprosic za wyrzadzone w
                  przeszlosci zlo, wybaczyc wzajemnie krzywdy, i zaczac
                  dzialac na "nieco bardziej pozytywna" nutke, przyjzec
                  sie czy przypadkiem cos dobrego nie spotkalo nas ze
                  strony innych?

Z tym "ekumenicznym" pozdrowieniem, Leszek S.,
                  Waszyngton.
                  • Gość: cam Re: my Polacy.. do WSZYSTKICH < IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 13:14
                    gratuluję wypowiedzi.

niestety bardzo rzadko ktos pisze tutaj z sensem, umiarem i rozsądnie.

pozdrawiam
                • Gość: RAMZES PAECE..czy ty skonczyles zawodowke??? IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 08:33
                  tak wynika z poziomy twoich odpowiedzi i z tego co
                  piszesz.
                  pokaz mi gdzei w swojej odpowiedzi napisalem, ze
                  jestem pochodzenia zydowskiego (a nawet gdybym byl, to
                  nie specjalnie by mi to przeszkadzalo).

czekam na odpowiedz.
                • Gość: Ramzes Budowali szpitali i tak dalej.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 08:35
                  biedaczysko..a moze w sensie slowa "budowac" kryje sie tez finansowanie?? ale
                  ty nie masz tak szerokich horyzontow..i jak ci ktos kawe na lawe nie wylozy to
                  ni jak nie jestes w stanie ppojac sensu zdania..coz...nie przejmuj sie.. takich
                  jat ty jest wielu..

Ramzes
    • Gość: Vist 40 tys. Polaków zginęło za ukrywanie Żydów . IP: 217.96.155.* 16.05.01, 00:03
      Gość portalu: alek napisał(a):

> Za ukrywanie Zydów, Niemcy zamordowali
      > okolo 40 tysiecy Polaków.

........................................

Cześć ich pamięci.

.........................................
      • Gość: D Re: 40 tys. Polaków zginęło za ukrywanie Żydów . IP: *.150.202.77.cm-upc.chello.se 16.05.01, 00:32
        Czesc ich pamieci
      • Gość: PATRIOTA Re: 40 tys. Polaków zginęło za ukrywanie Żydów . IP: *.emirates.net.ae 16.05.01, 01:41
        DLACZEGO W MEDIACH POLSKICH NIE ODSWIEZAJA PAMIECI LUDZI ,ZEBY ZYDZI NIE
        ODBIERALI MAJATKOW POLAKOW JESZCZE RAZ? DLACZEGO POKAZUJA W TYCH MEDIACH ,ZE
        SYJONISCI SA BARANKAMI A PALESTYNCZYCY WILKAMI, A PRZECIEZ WSZYSCY HISTORYCY
        WIEDZA ,ZE PALESTYNCZYCY SA OFIARA TEGO RUCH SYJONISTYCZNEGO?
        • Gość: Ramzes eeeeeeech.....profesorowie.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 08:45
          Rzeczywiscie, Paletsyna ucierpiala. Tysiace ludzi musialo opuscic domy i wyniesc
          sie po zalozeniu panstwa izraelskiego, ale taki konflit jaki wywolali
          Paletynczycy do niczego nie prowadzi..tym bardziej ze jak wiedomo, wiekszosc
          ginacych w nim to wlasnie Palestynczycy. Nia sa ospowiednio uzbrojeni i
          podskakuja z kamieniami przeciwko karabinom. Potem matki placza, ze ich synowei
          gina ..potem maja powod zeby znow zaczynac i tak sie kolo zamyka..
          Pytanie: A moze oni po prostu nie maja pojecia jak zorganizowac wlasne panstwo?
          Zero fabryk, zero przymysu... wiec moze wypadaloby skopac tylek Jasyrowi, bo to
          on doprowadzil do takiego stanu rzeczy i jesli dojdzie do konfliktu, to przegra
          go w 100% Palestyna.

A wogole.to... czytam sobie to forum i mam wrazenie, ze Polacy nie potrafia o
          niczym innym dyskutowac jak o Zydach i gejach... Dlaczego? BO musimy na kogos
          nasze "kalectwo" zrzucic?

Ramzes

PS do Leszka... gratuluje odpowiedzi..1 klasa.

• Gość: ramzes dlaczego nikt nie ma nic.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 09:34
            przeciwko anglikom, amarykanom, niemcom??
            prezciez wiele polskich firm zatrudnia chi masowo, obejmuja stanowiska
            (glownie) kierownicza (np. duze sieciowe agencje reklamowe)..ale nie tylko.
            Tu wszyscy tylko chrzania o zydach, ktorzy sie ukrywaja i spiskuja i wogole...
            Czy przepadkiem ostatnio poziom szkolnictwa w RP sie nie obnizyl?

ramzes
            • Gość: RamzesXI Re: dlaczego nikt nie ma nic.. IP: 165.247.52.* 16.05.01, 20:42
              Gość portalu: ramzes napisał(a):

> przeciwko anglikom, amarykanom, niemcom??
              > prezciez wiele polskich firm zatrudnia chi masowo, obejmuja stanowiska
              > (glownie) kierownicza (np. duze sieciowe agencje reklamowe)..ale nie tylko.
              > Tu wszyscy tylko chrzania o zydach, ktorzy sie ukrywaja i spiskuja i wogole...
              > Czy przepadkiem ostatnio poziom szkolnictwa w RP sie nie obnizyl?
              >
              >
              > ramzes

Ramzes prosze przestan kaleczyc jezyk polski. Tak naprawde to nie mam na co tu
              odpowiadac. Na to ze skonczylem zawodowke. Wcale nie skonczylem mam wyksztalcenie
              niepelne podstawowe ale i tak przy tobie to jestem Mickiewiczem. Przyznaj sie
              tylko do swojej narodowosci i przestan podszywac sie pod Polaka bo nas obrazasz.
              Przed napisaniem do forum policz do 10 i wypij kawe, pojdz na spacer moze sie
              troche uspokoisz biedaczysko.
              • Gość: Ramzes;) Re: dlaczego nikt nie ma nic.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 21:49
                Moja narodowosc: niestety polska..wstyd przyznac..do tej pory bylem dumny, ale
                jak czytam wypowiedzi takich ziemniakow jak ty to, musze sie przyznay, od reki
                chcialbym zmienic obywatelstwo..nawet moze na Izreal...Ale wiem, ze w Polsce
                jest jeszcze gromadka ludzi o wysokiej kulturze (nie zalapales sie) i
                wyksztalceniu, ktorym moge podac reke, bez obrzydzenia (tez sie nie
                zalapales)...
                Skoro piszesz, ze masz wyksztalcenie podstawowe...a co do zawodoki nie zales
                egzaminow i mama kupila "KOMPUTELEK" zeby sie bubus dokszalcil..a bubus nis
                tylko wypisuje to co koledzy spod budki z piwem nagadali..

Ramzes;)
                • Gość: Beer Re: dlaczego nikt nie ma nic.. IP: *.dsl.mindspring.com 16.05.01, 23:23
                  Gość portalu: Ramzes;) napisał(a):

> Moja narodowosc: niestety polska..wstyd przyznac..do tej pory bylem dumny, ale
                  > jak czytam wypowiedzi takich ziemniakow jak ty to, musze sie przyznay, od reki
                  > chcialbym zmienic obywatelstwo..nawet moze na Izreal...Ale wiem, ze w Polsce
                  > jest jeszcze gromadka ludzi o wysokiej kulturze (nie zalapales sie) i
                  > wyksztalceniu, ktorym moge podac reke, bez obrzydzenia (tez sie nie
                  > zalapales)...
                  > Skoro piszesz, ze masz wyksztalcenie podstawowe...a co do zawodoki nie zales
                  > egzaminow i mama kupila "KOMPUTELEK" zeby sie bubus dokszalcil..a bubus nis
                  > tylko wypisuje to co koledzy spod budki z piwem nagadali..
                  >
                  > Ramzes;)

Teraz juz jestem pewien, ze nie jestes narodowosci polskiej. Nikt z prawdziwych
                  Polakow nie wyrzeka sie jej po paru wypowiedziach na forum GW. Utozsamianie sie z
                  narodem to cos glebszego niz slowa i ludzie to historia i duma. Ja jestem dumny
                  ze jestem Polakiem, ty nawet nie jestes dumny ze jestes pochodzenia zydowskiego,
                  zydem, marsjaninem czy czyms tam jeszcze. Ciesze sie, ze wreszcie uzyles slownika
                  jezyka polskiego. Ty naprawde musisz byc niskiego wyksztalcenia twoj poziom mozna
                  poznac po tym w jaki sposob oceniasz ludzi. Mysle, ze paru gosci pijacych ten
                  znakomity trunek piwo mogloby nauczyc ciebie niejednego. Dla twojej wiadomosci
                  biedaku jestem inzynierem budownictwa z Polski i ten sam tytul uzyskalem w USA,
                  ale tak naprawde nie jest to wazne. Osoba twojego pokroju nie bedzie potrafila
                  zrozumiec, ze wyksztalcenie nie jest tak wazne jak moralnosc czy wartosci
                  wyznawane przez czlowieka. Moze rzeczywiscie powinines zglosci sie do pana Leszka
                  po nauki. Zapewne pan Leszek jest jednym z tych wyksztalconych Zydow pochodzenia
                  polskiego, ktorzy jak to pisales zainwestowali pieniadze w Polsce i na grzbietach
                  Polakow dorobili sie pienidzy, a teraz spokojnie przy poparciu przyjaciul w USA w
                  Waszyngtonie moga spokojnie wypowiadac sie na lamach tego forum. Naprawde zycze
                  ci wszystkiego najlepszego, pomysl o dodatkowej edukacji dla siebie i sprobuj nie
                  siac nienawisci wokol siebie bo ta moze odwrocic sie przeciwko tobie.

Peace, Love & Beer for everybody!
                  • Gość: Ramzesz do beer.. IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 09:38
                    obawiam sie biadaku, ze twoj dyplom inzyniera nie starcza...mam 2 oczka
                    wyzej...przynajmniej jesli chodzi o wyksztalcenie to mi do piet nie
                    siegasz..Zreszta wyksztalcenie zdobyte w USA tez nie robi juz na ludziach takiego
                    wrazenia jak kiedys..moze dlatego, ze tam kazdy placi za studia i prawie kazdy
                    moze studiowac... W Polsce tez jest wielu inzynierow budownictwa, wie cnie masz
                    sie czym przechwalac..mozy gdybys mial dyplom z astronomii lub medycyny... a
                    tak..szkoda mowic.
                    A co do obywatelstwa...byc dumnym, ze sie jest Polakiem.. tez cos.. mozna byc
                    dumnym ze sie ma wyksztalcenie, mozna byc dumnym, ze zna sie kilka jezykow
                    obcych, mozna byc dumnym z historii Polski, ale nie z tego ze sie jest
                    Polakiem..bo co to takiego Polak...czlowiek z paszportem i dowodem osobistym...
                    Na takiej zasadzie Polakim jest kazdy ktos spelnia te warunki (prznyjmniej
                    formalnie). A ty? Uciekles do tego USA...bo ci w Polsce zle bylo..zwiales jak
                    szczur, kiedy moze cie kraj potrzebowal, bo wolales zdobywac tytul inzyniera na
                    jakejs podrzednej stanowej uczelni. Wstyd... a zreszta kto ci zaplacil za te
                    studia w Jackowie? Mata, tata, ktorzy troszke z komuchami konspirowali, zeby
                    synek ogl lepsze (he he) wykszalcenie zdobyc. Czlowieku! Nie te czasy! Zreszta,
                    gdybys mial o swoje nedzne wyksztalcenie i poziom jemu odpowiadajacy, to bys sie
                    nim tak nie puszyl (ot kultura). Niestety internet ma to do siebie, ze nie jestem
                    tego w stanie sprwdzic, wiec mozesz napisac co chesz, a po poziomie twoich
                    wypowiedzi widac z kim mamy do czynienia...Ot jakis medrek z Pcimia.

ramzes;) pelen ubolewania

PS...a ty czemu posiadasz obywatelstwo USA?? Tylko nie pisz, ze ucieklas bo cie
                    zydokomuna scigala i byles agentem na rzecz wyzwolenia kraju spod okupacji..bo
                    przesadzisi. Wie powiedz synus, z jakich powodow zrezygnowales z obywatelstwa..
                    czy tez moze jestes farbowany Joahimek? Taki pol na pol Jankesik<>Polak (z bozej
                    laski) co to jest tylko Polakiem na wychodne, a jak zjawia sie w Polse, to macha
                    paszportem z Jackowa.. no pochwal sie bubus...
                  • Gość: ramzes;) do beer (suplement) :) IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 13:24

> Teraz juz jestem pewien, ze nie jestes narodowosci polskiej.

Jesli probujesz tu wcisnac jakis potekst, ktory to niby ma mnie zdrenerwowac to
                    si mylisz.

A kto pomogl ci uzyskac dyplom w USA? Mama czy tata, ktorzy to wspolpracowali z
                    komuszkami? Czy tez sam sie sprzedawales jakiejs bogatej Amerykance. Nie wiem ile
                    masz lat, ale domyslam sie ze (prznyjmniej fizycznie) jestes juz dojrzaly..Ale
                    domyslym sie, ze do USA (w czasach twej fizycznej mlodosci) nie mozna bylo sobie
                    ot tak wyjechac... wiec pewnie gdzies w szufladzie poniewiera sie czerwony
                    buklecik ze stempelkiem PZPR ( i nei mam na mysli Polskiego Zwiazku Pilki
                    Recznej).

Nikt z prawdziwych> Polakow nie wyrzeka sie jej po paru wypowiedziach na forum
                    GW.

Niektorzy wyrzekaja sie jej dla kasy zza oceanu..no nie.. To lepszy powod, bo
                    zawsze mozna powiedziec, ze chcemy wrocic do Polski i pomagac biednym dzieciom..

>Ja jestem dumny ze jestem Polakiem, ty nawet nie jestes dumny ze jestes
                    pochodzenia zydowskiego

Z pochodzenia zydowskiego bylbym dumny, tak jak z kazdego innego (nawet z
                    Bangladeszu) he he... A ty co? Dumny jestes ze swojego paszportu made in USA ex-
                    komuszku??

> > ale tak naprawde nie jest to wazne. Osoba twojego pokroju nie bedzie
                    potrafila zrozumiec, ze wyksztalcenie nie jest tak wazne jak moralnosc czy
                    wartosci wyznawane przez czlowieka.

A masz moze jakies wartosci?? Oprocz oczywiscie nienawisci.. Bo reszta to pewnie
                    wartosci godne mieszkanca kanalizacji: zazdrosc...pseudopatriotyzm...nienawisc do
                    ludzi (i marsjan)...

> po nauki. Zapewne pan Leszek jest jednym z tych wyksztalconych Zydow pochodzeni
                    a polskiego, ktorzy jak to pisales zainwestowali pieniadze w Polsce i na grzbieta
                    > ch Polakow dorobili sie pienidzy, a teraz spokojnie przy poparciu przyjaciul w
                    USA w Waszyngtonie moga spokojnie wypowiadac sie na lamach tego forum.

Zdaje sie ze ty tez jestes w USA...ale do Waszyngtonu z GreenPointu dlaeka
                    droga..i zal ci tylson sciska, ze nie masz nic do powiedzienia w tym swoim
                    Jackowie. A jak sam napisales, Zydzi sobie pomagaja.... A moze i ty bys pomogl
                    komus zamiast sie tu wymadrzac.. przyslij znajomym troche zielonych na budowe
                    firm... Ale tego nie zrobisz, bo ty jestes takim farbowanym "parto-lakiem".
                    trzymasz te swoje zieloniuchne i za kazdym razem, jak przyjedziesz do Polski to
                    idzeisz do najdrozszej knajpy bo tu cie na to stac.. i pewnie mowisz.."bir pliz".
                    A wyobraz sobie, ze gdzies kolo ciebie siedzi facet i kobitka i szepcze jej na
                    ucho ...."Popatrz kochanie..to pewnie Zyd." ;)

Trzymaj sie synku komuszkow, ty rzodkieweczko :)

ramzes;)

• Gość: jfriend Do Ramzes IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 13:54
                      Wita Ramzes!

Mimo twojego nicka, który nie przypadł mi do gustu, twoje oceny uważam za
                      trafne i moi skromnym zdaniem wyjątkowo obiektywne; jednym słowem - czytasz w
                      moich myślach.

Osobiście mam w domu "rodaka" co jeździ na czarno pracować do Niemiec. Dla
                      złamanego grosza zakopałby matkę żywcem (na własnym podwórku) ... trochę
                      przesadziłem, ale niedużo ... Z Niemiec oprócz wynagrodzenia za pracę przywozi
                      ukradzione na budowie kable i wiertarki. Raz przemycił nawet ... samochód (!)
                      Ale jak żona (ze zmęczenia) nie pójdzie w niedzielę do kościoła, to nie
                      dostanie na życie pieniędzy i musi wyciągać jedzenie z lodówki teściowej ...
                      to zresztą robi częściej, żeby mu się przypodobać ...

Drugi "rodak" - mój kolega z pracy - więcej niż 50 % czasu pracy poświęca na
                      kopiowanie pomysłów i kręcenie własnego interesu, a to z kolei dlatego że szef
                      rodak, chciałby żywić go chlebem i wodą.

O zgrozo !

Polak polakowi katem!

I jak tu się dziwić, że tak łatwo im przychodzi krytykowanie Żydów, skoro nie
                      potrafią uszanować sami siebie ?

Natomiast tak jak Ty uważam, że prawdziwa Polska kultura i patriotyzm są bardzo
                      piękne, jednakże zanikają.
                      Niestety więcej jest takich Polaków, jakich opisał Żeromski w "Weselu".

Z poważaniem

JFriend

P/s. dla innych czytających ten list:

1). jestem inżynierem

2). Zanim moi obsypiecie mnie epitetami, chcę ich zapewnić że osoby o których
                      pisałem, nie są pochodzenia żydowskiego.

3).Chłopaków "po zawodówce" odsyłam do wiersza, którego napisałem w odpowiedzi
                      na obelgi jednego z nich (tzw. "Srula" - dobry nick !!!) w wątku pt.: "KIEDY
                      POLACY ...".
                      Bardziej myślących zachęcam do rozważenia słów piosenki Tomasza Żółtko "nie
                      kalecz nas więcej ojczyzno".
                    • Gość: Beer Re: IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.01, 19:44
                      Ty jestes po prostu chory.
                      • Gość: ramzes;) Re: IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 20:03
                        argumentow zabraklo..?
                  • Gość: Leszek S Re: Sprostowanie IP: *.jajones.com 17.05.01, 23:33
                    Gość portalu: Beer napisał(a):

Moze rzeczywiscie powinines zglosci sie do pana Leszka po nauki. Zapewne pan
                    Leszek jest jednym z tych wyksztalconych Zydow pochodzenia polskiego, ktorzy jak
                    to pisales zainwestowali pieniadze w Polsce i na grzbietach Polakow dorobili sie
                    pieniedzy, a teraz spokojnie przy poparciu przyjaciol w USA w Waszyngtonie moga
                    wypowiadac sie na lamach tego forum. Naprawde zycze ci wszystkiego najlepszego,
                    pomysl o dodatkowej edukacji dla siebie i sprobuj nie siac nienawisci wokol
                    siebie bo ta moze odwrocic sie przeciwko tobie.

======
                    Popieram milosnika piwa w dwu punktach: 1) nie siejmy nienawisci wokol siebie i
                    2) myslmy o dodatkowej edukacji (dodam - czynnie i dla wszystkich).

To rzeklwszy, pozostajac wiernym postulatowi ksztalcenia ustawicznego, zapytuje
                    co to za kategoria "Zyd polskiego pochodzenia"? Zyd z Polski? Polak wyznania
                    mojzeszowego? Czy tez moze nie dostrzeglem z lekka ironicznej sugestii -
                    filosemita?

Co do inwestowania pieniedzy w Polsce spiesze wyjasnic, ze jak dotad zadnych tam
                    zielonych nie zainwestowalem (ale to powaznie rozwaze), przeto i grzbiety Polakow
                    udalo mi sie, jak dotad, zostawic w calkowitym spokoju (unikalbym zreszta
                    grzbietow, nie dostrzegam rowniez zwiazku, wolalbym na gieldzie; ale moze tu
                    chodzi o taka obrazowa aluzje do marksistowskiej teorii wyzysku klasowego?).

Prostuje rowniez jakobym wypowiadal sie na lamach tego forum "przy poparciu
                    przyjaciol w USA". Ten i ow, wprawdzie, i owszem udziela mi poparcia "moralnego",
                    ale jest mi ono zbedne, zas innego, np. finansowego, tym bardziej nie potrzebuje.
                    Korzystam natomiast szeroko z poparcia nowoczesnych technologii, szczegolnie
                    komputerow oraz sieci internetu.

A teraz na powazniejsza nutke. Apeluje do obydwu polemistow, "Beer" i "Ramzes",
                    przestancie sie klocic, a tym bardziej obrzucac wyzwiskami! Jako postronny
                    obserwator, choc niezupelnie bezstronny bo Ramzes dal mi piatke z mojego
                    poprzedniego wypracowania, zas Beer, zdaje sie, dal mi lekkiego prztyczka,
                    dostrzegam u obu przejawy rozsadku i obaj zdajecie sie byc wolnymi od
                    antysemickich sentymentow. Ot jeden moze zbytnio krytyczny wobec braci rodakow,
                    drugi nadmiernie, moim zdaniem, pochloniety obrona dobrego imienia prawdziwych
                    Polakow.

Wracajac zas do tematu, a jest nim dzieki "wyobrazni" alka - "czy zydzi to
                    bydlaki, kanalie i parszywe swinie", proponuje wszystkim przeczytac esej
                    Aleksandra Smolara "Tabu i niewinność", ktorego pierwsza czesc opublikowala GW w
                    dodatku "Swiateczna". Autor jest prezesem Fundacji im. Stefana Batorego,
                    politologiem we francuskim Krajowym Centrum Badań Naukowych (CNRS). Esej "Tabu i
                    niewinność" ukazał się w kwartalniku politycznym "Aneks" nr 41-42 /1986.

Pozdrowienia, Leszek S
                    • Gość: ramzes;) Re: Sprostowanie IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.01, 13:03
                      ..prznajmniej jedna osoba rozsadna..chyle czola.
    • Gość: Wojo!! "alek" to te bydle Hans-franca olac go!!!!!!!!!!! IP: 213.8.128.* 20.05.01, 11:42
    • Gość: besciak Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.ip-pluggen.com 21.05.01, 20:11
      Hansie, kobiety Ci trzeba! Jak Cie nie stac na kobitke to kup sobie gumowa
      laleczke.
    • Gość: besciak Re: A wiec na kolana, zydowskie bydlaki, kanalie i parszywe swinie! IP: *.ip-pluggen.com 22.05.01, 00:38
      Na kolana i to juz a jak nie to kulka w lep? Tralalala...

A ja sobie kupie trabanta i pojade w gory.
    • Gość: Jan ***ALEK >>> z ORLANDO ? , rasizm, łamanie regulaminu forum*** IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 14:23
      Gość portalu: alek napisał(a):
      >
      > A wiec na kolana, zydowskie
      > bydlaki, kanalie i parszywe
      > swinie!
      >
      > Na kolana przed waszymi
      > dobroczyncami!!!
      >
      > Poki nie obudzi sie w nich
      > prawdziwy gniew, kiedy to
      > nareszcie zrozumiecie, co
      > to jest prawdziwy antysemityzm,
      > uciekajac przed nim ze smiercia
      > w oczach, tratujac sie nawzajem,
      > jak bydlo.
      >
      > mjw

_______________________PKT. 4 i 5 Regulaminu Forum _________________________
      4.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
      etnicznej, czy też propagujących przemoc.

5.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
      naruszających zasady Netykiety.

________________________________________________________________________________
      • Gość: 2FACES wojo !!!!!!! UNIKASZ MNIE !!!!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 03:26
        wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania.
        Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales
        mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic
        spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora.
        A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!!

AFP.31-05-01.
        Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem
        artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor.
        Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial
        w
        kierunku Tel Avivu.

szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes
        http://www.ripe.net/cgi-bin/whois

i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!!
        http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html
        http://www.creator.org/facts!/fact01.html
        a to prawdziwa perelka !!!!!
        http://motlc.wiesenthal.com/pages/t053/t05323.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka