felusiak1 09.12.05, 23:58 Specjalnie dla ciebie jennifer zalaczam link do oswiaty: www.commentarymagazine.com/article.asp?aid=12005029_1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jennifer5 daj sobie na wstrzymanie 10.12.05, 02:44 felusiak i nie osmieszaj sie. Kim ty sie podpierasz i co chcesz udowodnic? Chyba tylko jedno, ze jestes jednym z nich i ze mam racje twierdzac ze wykonujesz tutaj 'zadanie' starajac sie mieszac i wypaczac fakty. Czy doprawdy sadzisz ze masz tutaj doczynienia z dziecmi? Wez sobie na wstrzymanie, czasami nawet zwykla aspiryna pomaga. --- Norman Podhoretz (born January 16, 1930) is considered to be a prominent neo- conservative writer. From 1981-87, Podhoretz served with the U.S. Information Agency. He is a senior fellow at the Hudson Institute. He is believed to be a member of the Council on Foreign Relations and is connected with the Project for the New American Century. He served as Editor-in-Chief of the American Jewish Committee's monthly magazine Commentary from 1960 until his retirement in 1995. He is the father of John Podhoretz. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: daj sobie na wstrzymanie 10.12.05, 03:44 Nie przeczytalas artykulu, Szkoda. Nikim sie nie podpieram. Uwazam, ze artykul dotyka kilku tematow, ktore mnie zywo interesuja i nie ma znaczenia kto to napisal. W twoim swiecie ekskrament z etykieta Michael Moore jest warty wiecej niz platyna z etykieta Podhoretz. Ja patrze na towar a nie brand name. Dziwnym trafem Council of Foreign Relations nie znajduje u ciebie uznania. A tam przeciez i Rubin i Albright i Brokaw i Holbrooke i Tyson i Zakaria. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: daj sobie na wstrzymanie 10.12.05, 03:52 felusiak1 napisała: > Nie przeczytalas artykulu, Szkoda. > Nikim sie nie podpieram. Uwazam, ze artykul dotyka kilku tematow, ktore mnie > zywo interesuja i nie ma znaczenia kto to napisal. --- felusiak przestan sie osmieszac. Czy ty chociaz czytasz co sam piszesz? "...nie ma znaczenia kto to napisal.."??? Ty zawsze jestes pierwszy ktory uzywa wlasnie takiego argumentu krytykujac czyjas wypowiedz. ps. bardzo dobre, lyknij nawet dwie www.aspirin.ca/Francais/ASPIRIN/RegularASPIRIN.asp Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo musicie robic to na forum, przeniescie sie na 10.12.05, 15:07 jakis chat Odpowiedz Link Zgłoś