Dodaj do ulubionych

popularnosc Busia rosnie :)

20.12.05, 14:39
wiadomosci.onet.pl/1215433,12,1,0,120,686,item.html
ale co poniektore forumowe glabiska nie rozumieja matematyki :)
Obserwuj wątek
    • meerkat1 Re: popularnosc Busia rosnie :) 20.12.05, 15:00
      Dlaczego??! Tego zaden lewak NIGDY nie pojmie!

Bo przecie: NI MO PRAWA! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • aaki tzn jak? czyli przedtem spadała? 20.12.05, 15:39
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Zawsze było 100%. 20.12.05, 15:41
        Teraz będzie więcej. Tego tzw. lewacy by nie wymyślili.
      • meerkat1 Re: tzn jak? czyli przedtem spadała? 20.12.05, 15:41
        aaki napisala: a teraz rosnie?

Owszem!

Byla tylko 30 x wyzsza od popularnosci Chiraca, a teraz jest juz 45 razy! :-)))
        --------------------------------------------------------------------------------
        " Sie nie utrzyma ten kraj!" :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • aaki alez ja sie nie pytam o chiraca 20.12.05, 15:52
          czytac nie umiesz?
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Chyba u durnowatych polaczków z hameryki. 20.12.05, 15:52
          Tych z goralenvolk.
          • meerkat1 Re: Chyba u hivovatego kacapa? 20.12.05, 15:59
            Prosze zwiekszyc <kosciolowi> dawke Thorazine do 600 mg 3 x dziennie i jak
            najszybciej wznowic ECT (elektrowstrzasy) do LEWEJ polkuli!
            • gloubiboulgomm Popularnosc gnoja moze tylko wzrosnasc... 20.12.05, 16:02
              Skoro upadla do 0=zero=ziro=procent.
              • meerkat1 Re: Popularnosc gnoja moze tylko wzrosnasc... 20.12.05, 16:09
                gloubiboulgomm napisał:

> Skoro upadla do 0=zero=ziro=procent.

Hej, glouglou...

Nie podejrzewalem, ze cie stac na tak odwazna i pryncypialna samokrytyke! :-)))

• gloubiboulgomm Re: Popularnosc gnoja moze tylko wzrosnasc... 20.12.05, 16:16
                  Bonjour, merkat. Mnie stac na "glou glou glou" panie !
                  A nas , na co nas stac???

Dziekuje GW, ze jestesmy "en direct". Jako lewacy -probushowsy,....

Nie rozumiem pana. Jak mozna byc...tym...o czym pan pisze???
              • gloubiboulgomm Przepraszam.Meerkat i kaptajn byli zapytywani czy 20.12.05, 16:10
                Chirac sie zgadza z ich (nich) opinia?

Przeczytajmy meeerkato-kaptajna.Oni wiedza lepiej, kto jest lewakiem.
                • meerkat1 Re: Przepraszam.Meerkat i kaptajn byli zapytywan 20.12.05, 16:45
                  Ja nie tylko wiem kto tu jest lewakiem!

Ja wiem, kto tu jest ETATOWYM propagandzista!

I KTO mu placi za jego "rabotu"! :-)
                  • gloubiboulgomm Re: Przepraszam.Meerkat i kaptajn byli zapytywan 20.12.05, 18:59
                    Ja nie jestem lewakiem. Nigdy nie glosowalem na komunisto-socjalistôw, ani na
                    Arlette z LCR.

Chyba ze pan zadecydowal, ze nim jestem. a to juz inna sprawa.
            • kosciol.mlodziezy.psychicznej Sondaże robione w chicagowskich 20.12.05, 16:04
              sklepach z kiełbasą krakowską są niereprezentatywne.
              • meerkat1 Sondaże robione w kacapskich psychuszkach- toze! 20.12.05, 16:07
                • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sondaże robione w kacapskich psychuszkach- to 20.12.05, 16:12
                  A co? Pytali się ciebie o coś? To zgłoś protest że nie uznajesz.
    • w_ojciech a sprzedawalność bumerangów też rośnie? . /nt 20.12.05, 16:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka