marcus_crassus 20.12.05, 14:39 wiadomosci.onet.pl/1215433,12,1,0,120,686,item.html ale co poniektore forumowe glabiska nie rozumieja matematyki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerkat1 Re: popularnosc Busia rosnie :) 20.12.05, 15:00 Dlaczego??! Tego zaden lewak NIGDY nie pojmie! Bo przecie: NI MO PRAWA! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Zawsze było 100%. 20.12.05, 15:41 Teraz będzie więcej. Tego tzw. lewacy by nie wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: tzn jak? czyli przedtem spadała? 20.12.05, 15:41 aaki napisala: a teraz rosnie? Owszem! Byla tylko 30 x wyzsza od popularnosci Chiraca, a teraz jest juz 45 razy! :-))) -------------------------------------------------------------------------------- " Sie nie utrzyma ten kraj!" :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Chyba u durnowatych polaczków z hameryki. 20.12.05, 15:52 Tych z goralenvolk. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Chyba u hivovatego kacapa? 20.12.05, 15:59 Prosze zwiekszyc <kosciolowi> dawke Thorazine do 600 mg 3 x dziennie i jak najszybciej wznowic ECT (elektrowstrzasy) do LEWEJ polkuli! Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Popularnosc gnoja moze tylko wzrosnasc... 20.12.05, 16:02 Skoro upadla do 0=zero=ziro=procent. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Popularnosc gnoja moze tylko wzrosnasc... 20.12.05, 16:09 gloubiboulgomm napisał: > Skoro upadla do 0=zero=ziro=procent. Hej, glouglou... Nie podejrzewalem, ze cie stac na tak odwazna i pryncypialna samokrytyke! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Re: Popularnosc gnoja moze tylko wzrosnasc... 20.12.05, 16:16 Bonjour, merkat. Mnie stac na "glou glou glou" panie ! A nas , na co nas stac??? Dziekuje GW, ze jestesmy "en direct". Jako lewacy -probushowsy,.... Nie rozumiem pana. Jak mozna byc...tym...o czym pan pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Przepraszam.Meerkat i kaptajn byli zapytywani czy 20.12.05, 16:10 Chirac sie zgadza z ich (nich) opinia? Przeczytajmy meeerkato-kaptajna.Oni wiedza lepiej, kto jest lewakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Przepraszam.Meerkat i kaptajn byli zapytywan 20.12.05, 16:45 Ja nie tylko wiem kto tu jest lewakiem! Ja wiem, kto tu jest ETATOWYM propagandzista! I KTO mu placi za jego "rabotu"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Re: Przepraszam.Meerkat i kaptajn byli zapytywan 20.12.05, 18:59 Ja nie jestem lewakiem. Nigdy nie glosowalem na komunisto-socjalistôw, ani na Arlette z LCR. Chyba ze pan zadecydowal, ze nim jestem. a to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Sondaże robione w chicagowskich 20.12.05, 16:04 sklepach z kiełbasą krakowską są niereprezentatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sondaże robione w kacapskich psychuszkach- to 20.12.05, 16:12 A co? Pytali się ciebie o coś? To zgłoś protest że nie uznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś