Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 02:09 _helga napisała: > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze!... Pzdr.Helgo. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 02:18 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze!... Pzdr.Helgo. Witaj:) Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozerajac rekina zezarl takze jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby mu zaszkodzily. Teraz pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 02:32 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze!... Pzdr.Helgo. > > Witaj:) > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozerajac rekina zezarl takze > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby mu zaszkodzily. Teraz > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! > > :) Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko mi zawsze mowi,ze w ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga zabic ,jezeli to prawda to ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i ogon jego na proszek przemiele...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 02:46 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze!... Pzdr.Helgo > . > > > > Witaj:) > > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozerajac rekina zezarl tak > ze > > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby mu zaszkodzily. Ter > az > > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! > > > > :) > Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko mi zawsze mowi,ze w > ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga zabic ,jezeli to prawda to > > ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i ogon jego na proszek > przemiele...he he he To go dobrze przemiel, bo widziosz co sie dzieje. Kingfisz przepadl calkiem. Pewnie trac sobie zeby wstawia co je na tym rekinie powylamywal, heheeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 02:56 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze!... Pzdr. > Helgo > > . > > > > > > Witaj:) > > > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozerajac rekina zezar > l tak > > ze > > > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby mu zaszkodzily > . Ter > > az > > > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! > > > > > > :) > > Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko mi zawsze mowi,ze w > > ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga zabic ,jezeli to praw > da > to > > > > ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i ogon jego na proszek > > przemiele...he he he > > To go dobrze przemiel, bo widziosz co sie dzieje. Kingfisz przepadl calkiem. > Pewnie trac sobie zeby wstawia co je na tym rekinie powylamywal, heheeee!!!!! King to moim przyjacielem do smierci mojego dziadka pozostanie,a jak ty go nie lubisz,to wyslij e-maila do niego,addres znasz no nie ? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 02:59 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze!... > Pzdr. > > Helgo > > > . > > > > > > > > Witaj:) > > > > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozerajac rekina > zezar > > l tak > > > ze > > > > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby mu zaszko > dzily > > . Ter > > > az > > > > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! > > > > > > > > :) > > > Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko mi zawsze mowi, > ze w > > > ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga zabic ,jezeli to > praw > > da > > to > > > > > > ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i ogon jego na pro > szek > > > przemiele...he he he > > > > To go dobrze przemiel, bo widziosz co sie dzieje. Kingfisz przepadl calkie > m. > > Pewnie trac sobie zeby wstawia co je na tym rekinie powylamywal, heheeee!! > !!! > King to moim przyjacielem do smierci mojego dziadka pozostanie,a jak ty go nie > lubisz,to wyslij e-maila do niego,addres znasz no nie ? he he he To on taki stary jak twoj dziadek? Eeeeeee...... To sie chyba zainteresuje kims innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. Heheeeeeee!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 03:04 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie dobrze > !... > > Pzdr. > > > Helgo > > > > . > > > > > > > > > > Witaj:) > > > > > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozerajac re > kina > > zezar > > > l tak > > > > ze > > > > > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby mu z > aszko > > dzily > > > . Ter > > > > az > > > > > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! > > > > > > > > > > :) > > > > Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko mi zawsze > mowi, > > ze w > > > > ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga zabic ,jeze > li to > > praw > > > da > > > to > > > > > > > > ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i ogon jego n > a pro > > szek > > > > przemiele...he he he > > > > > > To go dobrze przemiel, bo widziosz co sie dzieje. Kingfisz przepadl c > alkie > > m. > > > Pewnie trac sobie zeby wstawia co je na tym rekinie powylamywal, hehe > eee!! > > !!! > > King to moim przyjacielem do smierci mojego dziadka pozostanie,a jak ty go > > nie > > lubisz,to wyslij e-maila do niego,addres znasz no nie ? he he he > > > To on taki stary jak twoj dziadek? Eeeeeee...... To sie chyba zainteresuje kims > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > Heheeeeeee!!!!!! > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziadek ma teraz dokladnie 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 03:12 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma sie d > obrze > > !... > > > Pzdr. > > > > Helgo > > > > > . > > > > > > > > > > > > Witaj:) > > > > > > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze pozeraj > ac re > > kina > > > zezar > > > > l tak > > > > > ze > > > > > > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te zeby > mu z > > aszko > > > dzily > > > > . Ter > > > > > az > > > > > > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i rekina! > > > > > > > > > > > > :) > > > > > Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko mi za > wsze > > mowi, > > > ze w > > > > > ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga zabic > ,jeze > > li to > > > praw > > > > da > > > > to > > > > > > > > > > ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i ogon j > ego n > > a pro > > > szek > > > > > przemiele...he he he > > > > > > > > To go dobrze przemiel, bo widziosz co sie dzieje. Kingfisz przep > adl c > > alkie > > > m. > > > > Pewnie trac sobie zeby wstawia co je na tym rekinie powylamywal, > hehe > > eee!! > > > !!! > > > King to moim przyjacielem do smierci mojego dziadka pozostanie,a jak > ty go > > > > nie > > > lubisz,to wyslij e-maila do niego,addres znasz no nie ? he he he > > > > > > To on taki stary jak twoj dziadek? Eeeeeee...... To sie chyba zainteresuje > > kims > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziadek ma teraz dokladnie > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te polowy wysyla a sam sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy ryb i mielenie ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich, w celach zdrowotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 03:18 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Niestety to nieprawda,On rekina pozarl i ma > sie d > > obrze > > > !... > > > > Pzdr. > > > > > Helgo > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > Witaj:) > > > > > > > Ja mam uzasadnione watpliwosci. Obawiam sie ze po > zeraj > > ac re > > > kina > > > > zezar > > > > > l tak > > > > > > ze > > > > > > > jego ogon, pletwe grzbietowa i zeby, i wlasnie te > zeby > > mu z > > > aszko > > > > dzily > > > > > . Ter > > > > > > az > > > > > > > pewnie siedzi na molo i pluje zebami, swoimi i re > kina! > > > > > > > > > > > > > > :) > > > > > > Jak on pozarl ogon rekina,to dlugo zyc bedzie ! Tatko > mi za > > wsze > > > mowi, > > > > ze w > > > > > > ogonie rekina sa jakies chrzastki,co nawet raka moga z > abic > > ,jeze > > > li to > > > > praw > > > > > da > > > > > to > > > > > > > > > > > > ja od dzisiaj tez kazdego rekina w dupe gryzc bede i o > gon j > > ego n > > > a pro > > > > szek > > > > > > przemiele...he he he > > > > > > > > > > To go dobrze przemiel, bo widziosz co sie dzieje. Kingfisz > przep > > adl c > > > alkie > > > > m. > > > > > Pewnie trac sobie zeby wstawia co je na tym rekinie powylam > ywal, > > hehe > > > eee!! > > > > !!! > > > > King to moim przyjacielem do smierci mojego dziadka pozostanie,a > jak > > ty go > > > > > > nie > > > > lubisz,to wyslij e-maila do niego,addres znasz no nie ? he he he > > > > > > > > > To on taki stary jak twoj dziadek? Eeeeeee...... To sie chyba zainter > esuje > > > > kims > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziadek ma teraz > dokladnie > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te polowy wysyla a sam > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy ryb i mielenie > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich, w celach > zdrowotnych. Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 03:21 Gość portalu: jojo napisał(a): > > esuje > > > > > > kims > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziadek ma teraz > > > dokladnie > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te polowy wysyla a > > sam > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy ryb i mielenie > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich, w celach > > zdrowotnych. > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lapie ostatki sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac az ocean zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie przymarzal. To sie pokaze na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 03:29 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > esuje > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziadek ma > teraz > > > > > dokladnie > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te polowy wys > yla a > > > > sam > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy ryb i miel > enie > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich, w celach > > > > zdrowotnych. > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lapie ostatki > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac az ocean > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie przymarzal. To sie > > pokaze na forum:) Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zebym tych durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo chodzi( E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia biegow nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty Helga ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 03:31 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziade > k ma > > teraz > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te polow > y wys > > yla a > > > > > > sam > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy ryb i > miel > > enie > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich, w c > elach > > > > > > zdrowotnych. > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lapie ostatki > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac az ocean > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie przymarzal. T > o > sie > > > > pokaze na forum:) > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zebym tych > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo chodzi( > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia biegow > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty Helga ? Jakby to powiedziec. Ja ich nienawidze glownie wtedy jak ich nie ma! :) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 03:33 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj d > ziade > > k ma > > > teraz > > > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie > ? > > > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te > polow > > y wys > > > yla a > > > > > > > > sam > > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy > ryb i > > miel > > > enie > > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich > , w c > > elach > > > > > > > > zdrowotnych. > > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lapie os > tatki > > > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac az oce > an > > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie przymarz > al. T > > o > > sie > > > > > > pokaze na forum:) > > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zebym tyc > h > > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo chodzi > ( > > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia biego > w > > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty Helga > ? > > > Jakby to powiedziec. Ja ich nienawidze glownie wtedy jak ich nie ma! > :) > Zapomnialam dodac. Wlasnie za to ze ich nie ma, jak mam gadane. Dobrze ze ty jestes, bo by mozna bylo zwariowac wieczorem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 03:37 _helga napisała: > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, bieda > czek. > > > > > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas, > moj d > > ziade > > > k ma > > > > teraz > > > > > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,n > o nie > > ? > > > > > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie n > a te > > polow > > > y wys > > > > yla a > > > > > > > > > > sam > > > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie po > lowy > > ryb i > > > miel > > > > enie > > > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rek > inich > > , w c > > > elach > > > > > > > > > > zdrowotnych. > > > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lap > ie os > > tatki > > > > > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac a > z oce > > an > > > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie prz > ymarz > > al. T > > > o > > > sie > > > > > > > > pokaze na forum:) > > > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zeby > m tyc > > h > > > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo c > hodzi > > ( > > > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia > biego > > w > > > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty > Helga > > ? > > > > > > Jakby to powiedziec. Ja ich nienawidze glownie wtedy jak ich nie ma! > > :) > > > Zapomnialam dodac. Wlasnie za to ze ich nie ma, jak mam gadane. Dobrze ze ty > jestes, bo by mozna bylo zwariowac wieczorem, nie? > A ty myslisz ze,ja bym ta prawde o tych pajacach pisal,gdyby te gamonie obok mojegocompa siedzieli ? He ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 26.10.02, 03:42 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, > bieda > > czek. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie > znas, > > moj d > > > ziade > > > > k ma > > > > > teraz > > > > > > > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz zn > asz,n > > o nie > > > ? > > > > > > > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish cie > bie n > > a te > > > polow > > > > y wys > > > > > yla a > > > > > > > > > > > > sam > > > > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywisc > ie po > > lowy > > > ryb i > > > > miel > > > > > enie > > > > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogono > w rek > > inich > > > , w c > > > > elach > > > > > > > > > > > > zdrowotnych. > > > > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > > > > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewni > e lap > > ie os > > > tatki > > > > > > > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba pocze > kac a > > z oce > > > an > > > > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzi > e prz > > ymarz > > > al. T > > > > o > > > > sie > > > > > > > > > > pokaze na forum:) > > > > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia > ,zeby > > m tyc > > > h > > > > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o k > ogo c > > hodzi > > > ( > > > > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrz > ynia > > biego > > > w > > > > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich, > a ty > > Helga > > > ? > > > > > > > > > Jakby to powiedziec. Ja ich nienawidze glownie wtedy jak ich nie ma! > > > :) > > > > > Zapomnialam dodac. Wlasnie za to ze ich nie ma, jak mam gadane. Dobrze ze > ty > > jestes, bo by mozna bylo zwariowac wieczorem, nie? > > > A ty myslisz ze,ja bym ta prawde o tych pajacach pisal,gdyby te gamonie obok > mojegocompa siedzieli ? He ? Ja bym na twoim miejscu nie probowala, bo w dwojke to beda herosi i do rekoczynow moga przejsc! Rodzenstwo to prawdziwa udreka, wiem cos o tym, bo mam siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 03:52 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zaz > ywa, > > bieda > > > czek. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii > nie > > znas, > > > moj d > > > > ziade > > > > > k ma > > > > > > teraz > > > > > > > > > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to j > uz zn > > asz,n > > > o nie > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfis > h cie > > bie n > > > a te > > > > polow > > > > > y wys > > > > > > yla a > > > > > > > > > > > > > > sam > > > > > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli ocz > ywisc > > ie po > > > lowy > > > > ryb i > > > > > miel > > > > > > enie > > > > > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie > ogono > > w rek > > > inich > > > > , w c > > > > > elach > > > > > > > > > > > > > > zdrowotnych. > > > > > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > > > > > > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. > Pewni > > e lap > > > ie os > > > > tatki > > > > > > > > > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba > pocze > > kac a > > > z oce > > > > an > > > > > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi > bedzi > > e prz > > > ymarz > > > > al. T > > > > > o > > > > > sie > > > > > > > > > > > > pokaze na forum:) > > > > > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedz > wonia > > ,zeby > > > m tyc > > > > h > > > > > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wies > z o k > > ogo c > > > hodzi > > > > ( > > > > > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi > skrz > > ynia > > > biego > > > > w > > > > > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze > ich, > > a ty > > > Helga > > > > ? > > > > > > > > > > > > Jakby to powiedziec. Ja ich nienawidze glownie wtedy jak ich nie > ma! > > > > :) > > > > > > > Zapomnialam dodac. Wlasnie za to ze ich nie ma, jak mam gadane. Dobrz > e ze > > ty > > > jestes, bo by mozna bylo zwariowac wieczorem, nie? > > > > > A ty myslisz ze,ja bym ta prawde o tych pajacach pisal,gdyby te gamonie ob > ok > > mojegocompa siedzieli ? He ? > > Ja bym na twoim miejscu nie probowala, bo w dwojke to beda herosi i do > rekoczynow moga przejsc! Rodzenstwo to prawdziwa udreka, wiem cos o tym, bo mam > > siostry. Ja tez mam siostre ,Judytke,ale ta kaczalowata morda tylko o sexie marzy,a o compie pojecia nie ma.Co innego my bracia,mezczyzni prawdziwi,no nie Helga ? Znasz nas nie od wczoraj,no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.dyn.optonline.net 27.10.02, 22:58 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj dziade > k ma > > teraz > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie ? > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te polow > y wys > > yla a > > > > > > sam > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy ryb i > miel > > enie > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich, w c > elach > > > > > > zdrowotnych. > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lapie ostatki > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac az ocean > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie przymarzal. T > o > sie > > > > pokaze na forum:) > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zebym tych > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo chodzi( > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia biegow > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty Helga ? A ja ciebie JOJO nawet lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.proxy.aol.com 27.10.02, 23:15 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, biedaczek. > > > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas,moj d > ziade > > k ma > > > teraz > > > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,no nie > ? > > > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie na te > polow > > y wys > > > yla a > > > > > > > > sam > > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie polowy > ryb i > > miel > > > enie > > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rekinich > , w c > > elach > > > > > > > > zdrowotnych. > > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lapie os > tatki > > > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac az oce > an > > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie przymarz > al. T > > o > > sie > > > > > > pokaze na forum:) > > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zebym tyc > h > > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo chodzi > ( > > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia biego > w > > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty Helga > ? > > > > A ja ciebie JOJO nawet lubie:-) Bo i tak powinno byc,w rodzinie rozne komplikacje moga zaistniec ale jak sie ktos obcy wpieprza ,to nalezy jemu przywalic,no nie King..? United we stand,my brother !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.dyn.optonline.net 28.10.02, 00:17 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > esuje > > > > > > > > > > > > > > kims > > > > > > > > > > > > > > > > innym. Niech sobie tego rekina zazywa, bieda > czek. > > > > > > > > > > > > > > > > Heheeeeeee!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > Ty Helga sie na nowoczesnej seksuologii nie znas, > moj d > > ziade > > > k ma > > > > teraz > > > > > > > > > > > dokladnie > > > > > > > > > > > > > > 49 lat,moja mama31 lat,a moje lata to juz znasz,n > o nie > > ? > > > > > > > > > > > > A to przepraszam. Bo juz myslalam ze Kingfish ciebie n > a te > > polow > > > y wys > > > > yla a > > > > > > > > > > sam > > > > > > sie opowiadaniami zadowala. Mam na mysli oczywiscie po > lowy > > ryb i > > > miel > > > > enie > > > > > > ogonami, uops. Chcialam powiedziec mielenie ogonow rek > inich > > , w c > > > elach > > > > > > > > > > zdrowotnych. > > > > > Ja i King,to jak Pawel i Gawel... Pzdr,Helgo > > > > > > > > Toz wiem! I dlatego sie dziwie ze piatek i go nie ma. Pewnie lap > ie os > > tatki > > > > > > > sezonu i znowu na rybach wyladowal. Nie ma co, trzeba poczekac a > z oce > > an > > > > zamarznie albo bedzie tak zimno, ze mu tylek do lodzi bedzie prz > ymarz > > al. T > > > o > > > sie > > > > > > > > pokaze na forum:) > > > Hi hi hi ,to prawda ,pozniej te wariaty z NY do mnie przedzwonia,zeby > m tyc > > h > > > durniow z Ontario bez ryb zlowionych do domu przywiozl,wiesz o kogo c > hodzi > > ( > > > E... i K...). Tym razem powiem tym oszustom rodzinnym,ze mi skrzynia > biego > > w > > > nawalila i niech sobie Amtrack wracaja wariaty.! Nienawidze ich,a ty > Helga > > ? > > > > > > > > A ja ciebie JOJO nawet lubie:-) > Bo i tak powinno byc,w rodzinie rozne komplikacje moga zaistniec ale jak sie > ktos obcy wpieprza ,to nalezy jemu przywalic,no nie King..? United we stand,my > brother !!! HEHE Niech ci bedzie Jojo! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.client.attbi.com 01.11.02, 04:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.dyn.optonline.net 28.10.02, 00:40 _helga napisała: Bylem na rybach ale nie na rekinach:-) ijk.netfirms.com/Kingfish.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 00:45 Widze, ze w miedzyczasie znalazles czas by zadbac o zeby. Teraz mozesz sie naprawde podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt IP: *.dyn.optonline.net 28.10.02, 00:59 _hermenegilda napisała: > Widze, ze w miedzyczasie znalazles czas by zadbac o zeby. > Teraz mozesz sie naprawde podobac. Zmienilem ostatni dentyste. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa pozdrowienia od drf dla skrzypkow na dachu n/t 28.10.02, 01:09 braindance.com/bdiread2.htm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 01:20 _hermenegilda napisała: > Widze, ze w miedzyczasie znalazles czas by zadbac o zeby. > Teraz mozesz sie naprawde podobac. Hermenegildo, ja tez uwazam ze Kingfisz jest najpiekniejszy na forum. Po prostu oczarowana jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 09:15 _helga napisała: > Hermenegildo, ja tez uwazam ze Kingfisz jest najpiekniejszy na forum. Po > prostu oczarowana jestem! Uroda amanta filmowego, ktora kingfisha z cala pewnoscia cechuje nie stoi mu na przeszkodzie by podbijac damskie serca ale w mej opinii ma rowniez cechy charakteru, ktore pozwalaja damie czuc sie dobrze w jego towarzystwie. Dla mnie kingfisch to zdecydowanie bardziej King niz fish Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 14:54 _hermenegilda napisała: > Uroda amanta filmowego, ktora kingfisha z cala pewnoscia cechuje nie stoi mu na > > przeszkodzie by podbijac damskie serca ale w mej opinii ma rowniez cechy > charakteru, ktore pozwalaja damie czuc sie dobrze w jego towarzystwie. > Dla mnie kingfisch to zdecydowanie bardziej King niz fish Mmmmm.... Hermenegildo, nie wiem czy wiesz, on mi kiedys obiecywal, ze bedzie za mna ganial po plazy z GLIZDAMI w garsci!!! Towarzystwo Kingfisza moze i byloby urocze, tylko lepiej mu sie przyjrzyj, co on po kieszeniach nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 17:18 _helga napisała: > Mmmmm.... Hermenegildo, nie wiem czy wiesz, on mi kiedys obiecywal, ze bedzie > za mna ganial po plazy z GLIZDAMI w garsci!!! Towarzystwo Kingfisza moze i > byloby urocze, tylko lepiej mu sie przyjrzyj, co on po kieszeniach nosi! Ty znasz go napewno lepiej albo przynajmniej dluzej. Wierze zatem w to co piszesz aczkolwiek ta liczba mnoga dozyczaca tego co bedzie dzierzyl w garsci troche mnie zastanawia. To, ze nosi w kieszeni to rowniez nie tak zuplnie codzienne zjawisko. No coz, amanci filmowi maja prawo do swoich malych ekstrawagancji. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 21:21 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > > Mmmmm.... Hermenegildo, nie wiem czy wiesz, on mi kiedys obiecywal, ze bed > zie > > za mna ganial po plazy z GLIZDAMI w garsci!!! Towarzystwo Kingfisza moze i > > > byloby urocze, tylko lepiej mu sie przyjrzyj, co on po kieszeniach nosi! > > Ty znasz go napewno lepiej albo przynajmniej dluzej. > Wierze zatem w to co piszesz aczkolwiek ta liczba mnoga dozyczaca tego co > bedzie dzierzyl w garsci troche mnie zastanawia. > To, ze nosi w kieszeni to rowniez nie tak zuplnie codzienne zjawisko. > No coz, amanci filmowi maja prawo do swoich malych ekstrawagancji. Po namysle musze sprostowac, ze jednej glizdy chyba nie nosi w kieszeni. Ale dalas mi do myslenia, bo sama sie teraz zastanawiam, co mi on wlasciwie obiecywal, a szczegolnie skad mial zamiar wyciagac to co bedzie w garsci dzierzyl. A jesli chodzi o liczbe mnoga, to chodzi o to, ze on lapie na te glizdy rybki i wymyslil, ze dla kazdej rybki potrzebuje osobnej glizdy. Moze dlatego ma takie powodzenie u dam? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 28.10.02, 23:39 _helga napisała: > A jesli chodzi o liczbe mnoga, to chodzi o to, ze on lapie na te glizdy rybki i > > wymyslil, ze dla kazdej rybki potrzebuje osobnej glizdy. Moze dlatego ma takie > powodzenie u dam? Miej sie zatem na bacznosci gdy zwroci sie do Ciebie " Rybenko". No, no ten Kingfish to filut jakich malo. Ale jak to mowia cicha woda brzegi rwie a kto zna to lepiej od ludzi, ktorzy ucza glisty plywac ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 29.10.02, 00:17 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > A jesli chodzi o liczbe mnoga, to chodzi o to, ze on lapie na te glizdy ry > bki > i > > > > wymyslil, ze dla kazdej rybki potrzebuje osobnej glizdy. Moze dlatego ma > takie > > powodzenie u dam? > > Miej sie zatem na bacznosci gdy zwroci sie do Ciebie " Rybenko". > No, no ten Kingfish to filut jakich malo. > Ale jak to mowia cicha woda brzegi rwie a kto zna to lepiej od ludzi, ktorzy > ucza glisty plywac ? A mam propozycje, Hermenegildo! Ty jestes bardzo swiatowa dama i cie drobne ekstrawagancje amantow filmowych zupelnie nie zaskakuja. To moze sprawdz dokladniej te ekstrawagancje, a potem mi powiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 29.10.02, 00:38 _helga napisała: > A mam propozycje, Hermenegildo! Ty jestes bardzo swiatowa dama i cie drobne > ekstrawagancje amantow filmowych zupelnie nie zaskakuja. To moze sprawdz > dokladniej te ekstrawagancje, a potem mi powiedz? Nie sadze by okazja po temu mogla sie nadarzyc. Ja ze swojej strony jestem zawsze otwarta na wszelkie eksperymenty ale jak sadzisz dlaczego nasz Idol szuka wsrod fal oceanu samotnosci we dwoje to z tym to z owym "kumplem" ? Oczywiscie nie probuje tu niczego insynuowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Kingfisha chyba rekin pozarl?...nt 29.10.02, 00:56 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > A mam propozycje, Hermenegildo! Ty jestes bardzo swiatowa dama i cie drobn > e > > ekstrawagancje amantow filmowych zupelnie nie zaskakuja. To moze sprawdz > > dokladniej te ekstrawagancje, a potem mi powiedz? > > > Nie sadze by okazja po temu mogla sie nadarzyc. > Ja ze swojej strony jestem zawsze otwarta na wszelkie eksperymenty ale jak > sadzisz dlaczego nasz Idol szuka wsrod fal oceanu samotnosci we dwoje to z tym > to z owym "kumplem" ? > Oczywiscie nie probuje tu niczego insynuowac. Hmmmmmmm.... Wszystkie rybki dobre? No nie! Nie moge sie pogodzic z taka wizja! Coz to by byla strata dla dam!!!! Masz na mysli ze on mnie nie gonil tylko przeganial!!? O rany!!!!!! Jaka ty jestesd madra, Hermenegildo!!!! Ale mysle ze czas najwyzszy nawiac z tego watku, bo dostaniemy po ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Moje glizdy sa moje!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 29.10.02, 01:49 Widzicie, piękno wędkarstwa polega na tym że żadna kobieta do naszych glizd tam nie zagląda. Na ryby się też nie jedzie po to żeby coś złapać ale raczej żeby od czegoś uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfisha =========>PORTRET<================ IP: *.dyn.optonline.net 29.10.02, 03:51 Ale wcale się wam nie dziwię bo przecież przystojniejszego faceta ode mnie na tym forum jeszcze nie było. Mój niedawno wykonany portret przez fotografa który między innymi fotografował naszego prezydenta, Regana, Busha i Clintona: ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: =========>PORTRET<================ IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 04:17 Gość portalu: Kingfisha napisał(a): > Ale wcale się wam nie dziwię bo przecież przystojniejszego faceta ode mnie na > tym forum jeszcze nie było. > Mój niedawno wykonany portret przez fotografa który między innymi fotografował > naszego prezydenta, Regana, Busha i Clintona: > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish2.jpg</a> Jak im King... jeszcze moj portret pokazesz,to calkiem sie w naszej rodzinie zakochaja ! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: =========>PORTRET<================ IP: *.dyn.optonline.net 29.10.02, 04:35 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Kingfisha napisał(a): > > > Ale wcale się wam nie dziwię bo przecież przystojniejszego faceta ode mnie > na > > tym forum jeszcze nie było. > > Mój niedawno wykonany portret przez fotografa który między innymi > fotografował > > naszego prezydenta, Regana, Busha i Clintona: > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /kingfish2.jpg</a> > Jak im King... jeszcze moj portret pokazesz,to calkiem sie w naszej rodzinie > zakochaja ! Pzdr. Zastanowie sie Jojo bo troche sie na moj temat z Helga nagadales. Poszukam w albumie i jutro moze i twoje zdjecie sie na forum znajdzie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: =========>PORTRET<================ 29.10.02, 09:34 Gość portalu: Kingfisha napisał(a): > Ale wcale się wam nie dziwię bo przecież przystojniejszego faceta ode mnie na > tym forum jeszcze nie było. > Mój niedawno wykonany portret przez fotografa który między innymi fotografował > naszego prezydenta, Regana, Busha i Clintona: > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish2.jpg</a> Rzeczywistosc przescignela me najsmielsze oczekiwania. Czy masz jakies wolne terminy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: =========>PORTRET<================ 29.10.02, 17:54 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfisha napisał(a): > > > Ale wcale się wam nie dziwię bo przecież przystojniejszego faceta ode mnie > na > > tym forum jeszcze nie było. > > Mój niedawno wykonany portret przez fotografa który między innymi > fotografował > > naszego prezydenta, Regana, Busha i Clintona: > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /kingfish2.jpg</a> > > > > Rzeczywistosc przescignela me najsmielsze oczekiwania. Hehe. Normalna reakcja ale nie wszystko co sie swieci jest zlotem. Nie wiem czy moj charakter dorownuje mojej niewatpliwej urodzie :-) > Czy masz jakies wolne terminy ? Dla ciebie zawsze Hermenehelgo. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>HERMENEGILDO!<================ 29.10.02, 22:34 kingfish napisała: > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: Kingfisha napisał(a): > > > > > Ale wcale się wam nie dziwię bo przecież przystojniejszego faceta ode > mnie > > na > > > tym forum jeszcze nie było. > > > Mój niedawno wykonany portret przez fotografa który między innymi > > fotografował > > > naszego prezydenta, Regana, Busha i Clintona: > > > > > > <a > > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirm > s.com > > > /kingfish2.jpg</a> > > > > > > > > Rzeczywistosc przescignela me najsmielsze oczekiwania. > > Hehe. Normalna reakcja ale nie wszystko co sie swieci jest zlotem. Nie wiem czy > > moj charakter dorownuje mojej niewatpliwej urodzie :-) > > > Czy masz jakies wolne terminy ? > > Dla ciebie zawsze Hermenehelgo. > Ty musisz cos zrobic, bo na razie to zarywasz Kingfisha na moje konto. Nie zebym miala cos przeciw. Rozumiesz, ta fotka naprawde mnie oczarowala! Kingfish mysli ze ty to ja i pieczone golabki same wpadaja do gabki, ale moze ty wolisz Kingfisha dla siebie? A nawiasem mowiac, moze ty jestes Kingfisznegilda ktora mnie w balona robi? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: =========>HELGO!<=============== 30.10.02, 00:08 _helga napisała: > Ty musisz cos zrobic, bo na razie to zarywasz Kingfisha na moje konto. Nie > zebym miala cos przeciw. Rozumiesz, ta fotka naprawde mnie oczarowala! Kingfish > > mysli ze ty to ja i pieczone golabki same wpadaja do gabki, ale moze ty wolisz > Kingfisha dla siebie? > > A nawiasem mowiac, moze ty jestes Kingfisznegilda ktora mnie w balona robi? Do niedawna roznila nas jedynie dlugosc ogonka. Kosztowalo mnie to sporo wewnetrznych rozterek by stac sie Hermenegilda. Wszystko daremnie. Widac jestesmy zbytnio do siebie podobne. Teraz tutaj uroczyscie oswiadczam, ze ......... Nie wiem co mam oswiadczyc ale Kingfisha nie rwe a probuje sie z nim jedynie nieco zaprzyjaznic. Przyjemnie jest czasem w towarzystwie napomknac, ze zna sie i lubi kogos kto powszechnie jest znany z oszalamiajacej urody ciala i ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>HERMENEGILDO!<=============== 30.10.02, 00:24 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Ty musisz cos zrobic, bo na razie to zarywasz Kingfisha na moje konto. Nie > > > zebym miala cos przeciw. Rozumiesz, ta fotka naprawde mnie oczarowala! > Kingfish > > > > mysli ze ty to ja i pieczone golabki same wpadaja do gabki, ale moze ty > wolisz > > Kingfisha dla siebie? > > > > A nawiasem mowiac, moze ty jestes Kingfisznegilda ktora mnie w balona robi > ? > > > Do niedawna roznila nas jedynie dlugosc ogonka. > Kosztowalo mnie to sporo wewnetrznych rozterek by stac sie Hermenegilda. > Wszystko daremnie. Widac jestesmy zbytnio do siebie podobne. > Teraz tutaj uroczyscie oswiadczam, ze ......... > Nie wiem co mam oswiadczyc ale Kingfisha nie rwe a probuje sie z nim jedynie > nieco zaprzyjaznic. Przyjemnie jest czasem w towarzystwie napomknac, ze zna sie > > i lubi kogos kto powszechnie jest znany z oszalamiajacej urody ciala i ducha. Hmm... To ze nie jestes mna, to ja wiem, ale Kingfish nie wie. Ja z kolei nie wiem, czy przypadkiem nie jestes Kingfishem, ale lista podejrzanych jest dluzsza. Na przyklad w balona w ten sposob moga mnie jeszcze robic jojo, kochanka, pollak, a moze jeszcze ktos? Bo na przyklad skad wiesz ze Kingfish z kumplami na te ryby plywa? Moze jednak jestes Kingfishem? To by tez wyjasnialo dlaczego mimo tej oszalamiajacej urody nie padasz mu w ramiona w trybie natychmiastowym, hihi!! Tak czy inaczej, obie mamy przerypane. Po tym poscie Kingfisha juz nikt nie uwierzy, ze ja to nie ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: =========>HERMENEOHELGO<=============== IP: *.dyn.optonline.net 30.10.02, 01:53 Niby zamieszanie, a jednak nie hihi:-) ijk.netfirms.com/HELGA.swf Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<=============== 30.10.02, 02:13 PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<========= IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 02:37 _helga napisała: > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwazylem.ze mojego big brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie,to ja sie za nim wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<========= 30.10.02, 02:46 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwazylem.ze mojego big > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie,to ja sie za nim > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem????? Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, ktore zawsze sie ze soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<========= IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 02:58 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwazylem.ze mojego > big > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie,to ja sie za n > im > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem????? > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, ktore zawsze sie ze > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!!!! My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba na hodowli zwierzat domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy ,a my czarne...przewaznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<========= 30.10.02, 03:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwazylem.ze mo > jego > > big > > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie,to ja sie > za n > > im > > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem????? > > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, ktore zawsze sie > ze > > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!!!! > My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba na hodowli zwierzat > domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy ,a my > czarne...przewaznie !!! Czarne i krecone to wy macie wlochy w uszach i nosie! I nie szowieckie, ale ze domowe to prawda. Zwierzeta domowe, utuczone piwskiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga A w ogole to Kingfisz wylaz z tych krzakow 30.10.02, 03:12 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwazylem. > ze mo > > jego > > > big > > > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie,to j > a sie > > za n > > > im > > > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > > > > > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem????? > > > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, ktore zawsz > e sie > > ze > > > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!!!! > > My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba na hodowli > zwierzat > > domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy ,a my > > czarne...przewaznie !!! > > > Czarne i krecone to wy macie wlochy w uszach i nosie! I nie szowieckie, ale ze > domowe to prawda. Zwierzeta domowe, utuczone piwskiem!!! Na pewno siedzisz teraz i cos knujesz, myslisz ze nie wiem? Zaraz sie jako Hermenegilda pojawisz i bedziesz sie upieral ze nie jestes Kingfishem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<========= IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 03:16 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwazylem. > ze mo > > jego > > > big > > > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie,to j > a sie > > za n > > > im > > > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > > > > > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem????? > > > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, ktore zawsz > e sie > > ze > > > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!!!! > > My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba na hodowli > zwierzat > > domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy ,a my > > czarne...przewaznie !!! > > > Czarne i krecone to wy macie wlochy w uszach i nosie! I nie szowieckie, ale ze > domowe to prawda. Zwierzeta domowe, utuczone piwskiem!!! My piwa nie pijemy,jak juz to Grape Wine i to zalezy kiedy jeszcze,a ty Helga nas zwierzetami nie nazywaj,bo niektore tez ludzkim glosem czasami przemowic potrafia,OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>JOJO RATUNKU!!!!!!!<========= 30.10.02, 17:13 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale zauwaz > ylem. > > ze mo > > > jego > > > > big > > > > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej bedzie > ,to j > > a sie > > > za n > > > > im > > > > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > > > > > > > > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem????? > > > > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, ktore > zawsz > > e sie > > > ze > > > > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!!!! > > > My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba na hodowli > > > zwierzat > > > domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy ,a my > > > czarne...przewaznie !!! > > > > > > Czarne i krecone to wy macie wlochy w uszach i nosie! I nie szowieckie, al > e > ze > > domowe to prawda. Zwierzeta domowe, utuczone piwskiem!!! > My piwa nie pijemy,jak juz to Grape Wine i to zalezy kiedy jeszcze,a ty Helga > nas zwierzetami nie nazywaj,bo niektore tez ludzkim glosem czasami przemowic > potrafia,OK ? Ty jojo to rzeczywiscie grapes, ale Kingfish piwem nie gardzi. On biedak mysli ze Hermenegilda to ja i dlatego sie tak puszy, hihi. No dobra, niech ci bedzie. Wy jestescie obaj z tych zwierzat meskich niedorozwinietych, ktore sie przyjemnie w domu trzyma, bo ludzkim glosem sie odzywaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish DO Hernenohelgogildy 30.10.02, 22:07 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!!!!!!! > ! > > > > > > > > > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje,ale z > auwaz > > ylem. > > > ze mo > > > > jego > > > > > big > > > > > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak dalej b > edzie > > ,to j > > > a sie > > > > za n > > > > > im > > > > > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > > > > > > > > > > > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jestem??? > ?? > > > > > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swinie, k > tore > > zawsz > > > e sie > > > > ze > > > > > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki!!!!!! > !! > > > > My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba na ho > dowli > > > > > zwierzat > > > > domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy ,a my > > > > > czarne...przewaznie !!! > > > > > > > > > Czarne i krecone to wy macie wlochy w uszach i nosie! I nie szowiecki > e, al > > e > > ze > > > domowe to prawda. Zwierzeta domowe, utuczone piwskiem!!! > > My piwa nie pijemy,jak juz to Grape Wine i to zalezy kiedy jeszcze,a ty He > lga > > nas zwierzetami nie nazywaj,bo niektore tez ludzkim glosem czasami przemow > ic > > potrafia,OK ? > > > Ty jojo to rzeczywiscie grapes, ale Kingfish piwem nie gardzi. On biedak mysli > ze Hermenegilda to ja i dlatego sie tak puszy, hihi. No dobra, niech ci bedzie. > > Wy jestescie obaj z tych zwierzat meskich niedorozwinietych, ktore sie > przyjemnie w domu trzyma, bo ludzkim glosem sie odzywaja:) Wcale sie nie chowam i na pewno sie nie pusze, wrecz odwrotnie zeby susze. Chwilowo nie mam czasu ale moze wieczorem. Pzdr HeremenoHelgo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: DO Kingfishoneandertala 31.10.02, 02:06 kingfish napisała: > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > PRZYSIENGAM ZE NIE JESTEM HERMENEGILDA!!!!!! > !!!!! > > ! > > > > > > > > > > > > > > > > NA KOLANACH PRZYSIENGAM!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > JOJO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > R-A-T-U-N-K-U !!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > Sorry,ja juz sie nie odzywam tylko Was obserwuje, > ale z > > auwaz > > > ylem. > > > > ze mo > > > > > jego > > > > > > big > > > > > > > brother Kinga,szpiedzy okrazyc probuja,jak tak da > lej b > > edzie > > > ,to j > > > > a sie > > > > > za n > > > > > > im > > > > > > > wstawie jak Jurand ze Spychowa .!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Taki jestes!!!! To ja niby do tego jeszcze SZPIEG jest > em??? > > ?? > > > > > > Wy obaj jestecie wstretne, meskie, szowinistyczne swin > ie, k > > tore > > > zawsz > > > > e sie > > > > > ze > > > > > > soba trzymaja! Pomylka ewolucji!!!!!! Neandertalczyki! > !!!!! > > !! > > > > > My swinie? i szowieckie do tego ? He he he ,ty Helga chyba > na ho > > dowli > > > > > > > zwierzat > > > > > domowych made in USSR sie nie znasz,one maja czerwone oczy > ,a my > > > > > > > czarne...przewaznie !!! > > > > > > > > > > > > Czarne i krecone to wy macie wlochy w uszach i nosie! I nie szow > iecki > > e, al > > > e > > > ze > > > > domowe to prawda. Zwierzeta domowe, utuczone piwskiem!!! > > > My piwa nie pijemy,jak juz to Grape Wine i to zalezy kiedy jeszcze,a > ty He > > lga > > > nas zwierzetami nie nazywaj,bo niektore tez ludzkim glosem czasami pr > zemow > > ic > > > potrafia,OK ? > > > > > > Ty jojo to rzeczywiscie grapes, ale Kingfish piwem nie gardzi. On biedak > mysli > > ze Hermenegilda to ja i dlatego sie tak puszy, hihi. No dobra, niech ci > bedzie. > > > > Wy jestescie obaj z tych zwierzat meskich niedorozwinietych, ktore sie > > przyjemnie w domu trzyma, bo ludzkim glosem sie odzywaja:) > > Wcale sie nie chowam i na pewno sie nie pusze, wrecz odwrotnie zeby susze. > Chwilowo nie mam czasu ale moze wieczorem. > Pzdr > HeremenoHelgo:-) Kingfishoneandertalu, ja ci juz wiecej przysiegac nie bede, ze nie jestem Hermenegilda, bo zaraz jojo przyleci i bedzie cie przede mna bronil jak Jurand ze Spychowa, bo jest taki sam falszywiec jak ty i meska szowinistyczna swinia. Chociaz to mnie powinien bronic przed twoimi oszczerstwami. Ja jestem prosta kobieta o prostym umysle i nie mam obyczaju sama do siebie nadawac przez internet! Jak tak, to bardzo dobrze. Teraz bede na zmiane z Hermenegilda pisac i calkiem sie wam we lbach pokreci, ktora jest ktora. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: =========>HELGO!<=============== 30.10.02, 09:42 _helga napisała: > Hmm... To ze nie jestes mna, to ja wiem, ale Kingfish nie wie. Ja z kolei nie > wiem, czy przypadkiem nie jestes Kingfishem, ale lista podejrzanych jest > dluzsza. Na przyklad w balona w ten sposob moga mnie jeszcze robic jojo, > kochanka, pollak, a moze jeszcze ktos? Bo na przyklad skad wiesz ze Kingfish z > kumplami na te ryby plywa? Moze jednak jestes Kingfishem? To by tez wyjasnialo > dlaczego mimo tej oszalamiajacej urody nie padasz mu w ramiona w trybie > natychmiastowym, hihi!! > > Tak czy inaczej, obie mamy przerypane. Po tym poscie Kingfisha juz nikt nie > uwierzy, ze ja to nie ty! Widze, ze przed Toba nic sie nie ukryje. Wymienionych przez Ciebie forumowiczow znam raczej pobieznie ale faktycznie mamy jednego wspolnego znajomego, ktorego ja znam jeszcze sprzed czasow gdy uwazal, ze przynajmniej raz w roku nalezy pojechac do Lahsa. Od niego dowiedzialam sie o sympatycznym towarzystwie z ktorym warto nawiazac kontakt i o zamilowaniu naszego amanta do polowan na ryby. Kingfish probowal mnie juz kiedys po grubiansku przepedzic ale ja jestem twardsza niz sie to czasem niektorym wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: =========>HELGO!<=============== 30.10.02, 16:45 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Hmm... To ze nie jestes mna, to ja wiem, ale Kingfish nie wie. Ja z kolei > nie > > wiem, czy przypadkiem nie jestes Kingfishem, ale lista podejrzanych jest > > dluzsza. Na przyklad w balona w ten sposob moga mnie jeszcze robic jojo, > > kochanka, pollak, a moze jeszcze ktos? Bo na przyklad skad wiesz ze Kingfi > sh > z > > kumplami na te ryby plywa? Moze jednak jestes Kingfishem? To by tez > wyjasnialo > > dlaczego mimo tej oszalamiajacej urody nie padasz mu w ramiona w trybie > > natychmiastowym, hihi!! > > > > Tak czy inaczej, obie mamy przerypane. Po tym poscie Kingfisha juz nikt ni > e > > uwierzy, ze ja to nie ty! > > Widze, ze przed Toba nic sie nie ukryje. > Wymienionych przez Ciebie forumowiczow znam raczej pobieznie ale faktycznie > mamy jednego wspolnego znajomego, ktorego ja znam jeszcze sprzed czasow gdy > uwazal, ze przynajmniej raz w roku nalezy pojechac do Lahsa. > Od niego dowiedzialam sie o sympatycznym towarzystwie z ktorym warto nawiazac > kontakt i o zamilowaniu naszego amanta do polowan na ryby. Kingfish probowal > mnie juz kiedys po grubiansku przepedzic ale ja jestem twardsza niz sie to > czasem niektorym wydaje. Raz w roku do Lahsa? Heheeeeee!!!!!!!! No wiec ja cie uprzedzalam, ze to grubianin. Jak widac, jojo tez. Ma nich nie ma innego sposobu, jak chlod, zdecydowanie, a takze przyneta. Jesli chodzi o przynete, to wlasnie zarzucilas. Chlod i zdecydowanie beda ci potrzebne, bo oni sa nienormalni. Ja tez, heheee!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Ciezka sprawa, Hermenegildo! 30.10.02, 17:19 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Hmm... To ze nie jestes mna, to ja wiem, ale Kingfish nie wie. Ja z kolei > nie > > wiem, czy przypadkiem nie jestes Kingfishem, ale lista podejrzanych jest > > dluzsza. Na przyklad w balona w ten sposob moga mnie jeszcze robic jojo, > > kochanka, pollak, a moze jeszcze ktos? Bo na przyklad skad wiesz ze Kingfi > sh > z > > kumplami na te ryby plywa? Moze jednak jestes Kingfishem? To by tez > wyjasnialo > > dlaczego mimo tej oszalamiajacej urody nie padasz mu w ramiona w trybie > > natychmiastowym, hihi!! > > > > Tak czy inaczej, obie mamy przerypane. Po tym poscie Kingfisha juz nikt ni > e > > uwierzy, ze ja to nie ty! > > Widze, ze przed Toba nic sie nie ukryje. > Wymienionych przez Ciebie forumowiczow znam raczej pobieznie ale faktycznie > mamy jednego wspolnego znajomego, ktorego ja znam jeszcze sprzed czasow gdy > uwazal, ze przynajmniej raz w roku nalezy pojechac do Lahsa. > Od niego dowiedzialam sie o sympatycznym towarzystwie z ktorym warto nawiazac > kontakt i o zamilowaniu naszego amanta do polowan na ryby. Kingfish probowal > mnie juz kiedys po grubiansku przepedzic ale ja jestem twardsza niz sie to > czasem niektorym wydaje. Zwrocilas uwage na ten film Kingfisza? ijk.netfirms.com/HELGA.swf Ciezka sprawa, Hermenegildo. On sie bedzie od ciebie oganial, bo mysli, ze to sie ode mnie bedzie oganial, heheeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Ciezka sprawa, Hermenegildo! 30.10.02, 18:37 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > _helga napisała: > > > > > Hmm... To ze nie jestes mna, to ja wiem, ale Kingfish nie wie. Ja z k > olei > > nie > > > wiem, czy przypadkiem nie jestes Kingfishem, ale lista podejrzanych j > est > > > dluzsza. Na przyklad w balona w ten sposob moga mnie jeszcze robic jo > jo, > > > kochanka, pollak, a moze jeszcze ktos? Bo na przyklad skad wiesz ze K > ingfi > > sh > > z > > > kumplami na te ryby plywa? Moze jednak jestes Kingfishem? To by tez > > wyjasnialo > > > dlaczego mimo tej oszalamiajacej urody nie padasz mu w ramiona w tryb > ie > > > natychmiastowym, hihi!! > > > > > > Tak czy inaczej, obie mamy przerypane. Po tym poscie Kingfisha juz ni > kt ni > > e > > > uwierzy, ze ja to nie ty! > > > > Widze, ze przed Toba nic sie nie ukryje. > > Wymienionych przez Ciebie forumowiczow znam raczej pobieznie ale faktyczni > e > > mamy jednego wspolnego znajomego, ktorego ja znam jeszcze sprzed czasow gd > y > > uwazal, ze przynajmniej raz w roku nalezy pojechac do Lahsa. > > Od niego dowiedzialam sie o sympatycznym towarzystwie z ktorym warto nawia > zac > > kontakt i o zamilowaniu naszego amanta do polowan na ryby. Kingfish probow > al > > mnie juz kiedys po grubiansku przepedzic ale ja jestem twardsza niz sie to > > > czasem niektorym wydaje. > > > Zwrocilas uwage na ten film Kingfisza? > <a href="http://ijk.netfirms.com/HELGA.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/HEL > GA.swf</a> > > Ciezka sprawa, Hermenegildo. On sie bedzie od ciebie oganial, bo mysli, ze to > sie ode mnie bedzie oganial, heheeee!!!!! > Film ten podobnie jak jego poprzednie produkcje w Flash sa ciekawe i dowcipne. Mimo, ze Kingfish jest prawdopodobnie mezczyzna, wydaje sie byc inteligentny ( podobno, chociaz rzadko zdarzaja sie takie egzemplarze) Pisal kiedys, ze zna Ciebie dobrze i nie ma ryzyka by mogl Ciebe z kimkolwiek innym pomylic.Skoro tak twierdzi to nalezy mu wierzyc. Gierka z Hermeneohelga utwierdza mnie w przeswiadczeniu, ze Kingfish jest prawdziwym mezczyzna. W ten sposob zwraca sie jednoczesnie do nas obydwu i w zaoszczedzonym czasie moze upolowac kolejne glisty.A czy moze byc dla mezczyzny cos bardziej satysfakcjonujacego niz spora ilosc glist na podoredziu ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Ciezka sprawa, Hermenegildo! 31.10.02, 01:54 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > _hermenegilda napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Hmm... To ze nie jestes mna, to ja wiem, ale Kingfish nie wie. J > a z k > > olei > > > nie > > > > wiem, czy przypadkiem nie jestes Kingfishem, ale lista podejrzan > ych j > > est > > > > dluzsza. Na przyklad w balona w ten sposob moga mnie jeszcze rob > ic jo > > jo, > > > > kochanka, pollak, a moze jeszcze ktos? Bo na przyklad skad wiesz > ze K > > ingfi > > > sh > > > z > > > > kumplami na te ryby plywa? Moze jednak jestes Kingfishem? To by > tez > > > wyjasnialo > > > > dlaczego mimo tej oszalamiajacej urody nie padasz mu w ramiona w > tryb > > ie > > > > natychmiastowym, hihi!! > > > > > > > > Tak czy inaczej, obie mamy przerypane. Po tym poscie Kingfisha j > uz ni > > kt ni > > > e > > > > uwierzy, ze ja to nie ty! > > > > > > Widze, ze przed Toba nic sie nie ukryje. > > > Wymienionych przez Ciebie forumowiczow znam raczej pobieznie ale fakt > yczni > > e > > > mamy jednego wspolnego znajomego, ktorego ja znam jeszcze sprzed czas > ow gd > > y > > > uwazal, ze przynajmniej raz w roku nalezy pojechac do Lahsa. > > > Od niego dowiedzialam sie o sympatycznym towarzystwie z ktorym warto > nawia > > zac > > > kontakt i o zamilowaniu naszego amanta do polowan na ryby. Kingfish p > robow > > al > > > mnie juz kiedys po grubiansku przepedzic ale ja jestem twardsza niz s > ie to > > > > > czasem niektorym wydaje. > > > > > > Zwrocilas uwage na ten film Kingfisza? > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/HELGA.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/HEL > > GA.swf</a> > > > > Ciezka sprawa, Hermenegildo. On sie bedzie od ciebie oganial, bo mysli, ze > to > > sie ode mnie bedzie oganial, heheeee!!!!! > > > > Film ten podobnie jak jego poprzednie produkcje w Flash sa ciekawe i dowcipne. > Mimo, ze Kingfish jest prawdopodobnie mezczyzna, wydaje sie byc inteligentny ( > podobno, chociaz rzadko zdarzaja sie takie egzemplarze) > Pisal kiedys, ze zna Ciebie dobrze i nie ma ryzyka by mogl Ciebe z kimkolwiek > innym pomylic.Skoro tak twierdzi to nalezy mu wierzyc. > Gierka z Hermeneohelga utwierdza mnie w przeswiadczeniu, ze Kingfish jest > prawdziwym mezczyzna. W ten sposob zwraca sie jednoczesnie do nas obydwu i w > zaoszczedzonym czasie moze upolowac kolejne glisty.A czy moze byc dla mezczyzny > > cos bardziej satysfakcjonujacego niz spora ilosc glist na podoredziu ? AAAAA!!!!!!! No rzeczywiscie!!!!!!! Rzeczywiscie juz w paru sytuacjach zauwazylam, ze tam gdzie ja kombinuje i sie zastanawiam, tam Kingfish ani na moment nie traci celu z oczu. Harem to niewatpliwie wazny cel w zyciu kazdego mezczyzny i wcale sie nie dziwie, ze Kingfish poluje na wiele rybek na raz. Po co robic dwa filmy dla dwoch rybek, jak moze jednym filmem dwie rybki zlowic, no nie? Ale ja tu widze bardzo powazny konflikt interesow, bo ja tez chce miec harem, tylko ze meski. W zwiazku z tym moge cie do mojego haremu przyjac, pod warunkiem, ze jestes mezczyzna. Jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 31.10.02, 11:24 _helga napisała: Ale ja tu widze bardzo powazny konflikt interesow, bo ja tez chce miec > harem, tylko ze meski. W zwiazku z tym moge cie do mojego haremu przyjac, pod > warunkiem, ze jestes mezczyzna. Jestes? Skad nagle to pytanie. Czy przeszkadza Ci moj niski tembr glosu czy moze nadmierny zarost ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 31.10.02, 19:38 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > Ale ja tu widze bardzo powazny konflikt interesow, bo ja tez chce miec > > harem, tylko ze meski. W zwiazku z tym moge cie do mojego haremu przyjac, > pod > > warunkiem, ze jestes mezczyzna. Jestes? > > Skad nagle to pytanie. > Czy przeszkadza Ci moj niski tembr glosu czy moze nadmierny zarost ? > > Wrecz przeciwnie, Hermenegeldo! Niski tembr glosu oraz zarost to zdecydowanie zalety! Lubie zarosnietych oraz wlochatych! Ale przezyje, jesli nie jestes wlochata, pod warunkiem, ze jestes mezczyzna. Ja ci proponuje zaszczytne stanowisko hurysa. Pelniac to stanowisko trafisz po smierci do mojego raju jako moj hurys i bedziesz chodzic namaszczona olejkiem oraz nie ubrana, wsrod malego tlumku podobnie przyodzianych hurysow. Jak Allach przykazal. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 31.10.02, 20:49 _helga napisała: > Wrecz przeciwnie, Hermenegeldo! Niski tembr glosu oraz zarost to zdecydowanie > zalety! Lubie zarosnietych oraz wlochatych! Ale przezyje, jesli nie jestes > wlochata, pod warunkiem, ze jestes mezczyzna. Ja ci proponuje zaszczytne > stanowisko hurysa. Pelniac to stanowisko trafisz po smierci do mojego raju jako > > moj hurys i bedziesz chodzic namaszczona olejkiem oraz nie ubrana, wsrod malego > > tlumku podobnie przyodzianych hurysow. Jak Allach przykazal. Oj kusisz Helgobubie, kusisz. Robisz zamieszanie w mej czystej duszy i doprowadzisz jeszcze do tego, ze zostane Hermenotanem. Kingfish pewnie sie juz uodpornil ale ja, slaba kobieta nie bardzo wiem co mam z tym wszystkim poczac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 31.10.02, 22:52 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > > Wrecz przeciwnie, Hermenegeldo! Niski tembr glosu oraz zarost to zdecydowa > nie > > zalety! Lubie zarosnietych oraz wlochatych! Ale przezyje, jesli nie jestes > > > wlochata, pod warunkiem, ze jestes mezczyzna. Ja ci proponuje zaszczytne > > stanowisko hurysa. Pelniac to stanowisko trafisz po smierci do mojego raju > > jako > > > > moj hurys i bedziesz chodzic namaszczona olejkiem oraz nie ubrana, wsrod > malego > > > > tlumku podobnie przyodzianych hurysow. Jak Allach przykazal. > > > Oj kusisz Helgobubie, kusisz. > Robisz zamieszanie w mej czystej duszy i doprowadzisz jeszcze do tego, ze > zostane Hermenotanem. > Kingfish pewnie sie juz uodpornil ale ja, slaba kobieta nie bardzo wiem co mam > z tym wszystkim poczac. > Co prawda nie dociekalam, czy Kingfish sie uodpornil czy nie, ale watpie, bo to niemozliwe. Jako hurysowi byloby ci bardzo dobrze, na przyklad moglabys podziwiac niebywala urode Kingfisha, ktory po smierci tez do mojego raju trafi i bedzie chodzil namaszczony olejkiem oraz nagi. Poza tym moj raj jest nowoczesny i nie domagam sie dziewictwa hurysow, a nawet bede im dawac urlopy od obowiazkow. To moge dac urlop tobie i Kingfishowi razem, zebyscie podwyzszali swoje kwalifikacje. Uwazam, ze lepszej oferty w sprawie raju nie dostaniesz, a czlowiek przezorny powinien zawczasu zatroszczyc sie o swoje zycie pozagrobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 31.10.02, 23:39 _helga napisała: > Co prawda nie dociekalam, czy Kingfish sie uodpornil czy nie, ale watpie, bo to > > niemozliwe. Jako hurysowi byloby ci bardzo dobrze, na przyklad moglabys > podziwiac niebywala urode Kingfisha, ktory po smierci tez do mojego raju trafi > i bedzie chodzil namaszczony olejkiem oraz nagi. Poza tym moj raj jest > nowoczesny i nie domagam sie dziewictwa hurysow, a nawet bede im dawac urlopy > od obowiazkow. To moge dac urlop tobie i Kingfishowi razem, zebyscie > podwyzszali swoje kwalifikacje. Uwazam, ze lepszej oferty w sprawie raju nie > dostaniesz, a czlowiek przezorny powinien zawczasu zatroszczyc sie o swoje > zycie pozagrobowe. Od podwyzszania kwalifikacji nigdy nie stronilam i nadal nie stronie ale co do zycia pozagrobowego to tlumaczyl mi nasz wspolny znajomy, ze juz teraz zbieramy punkty na nasze nastepne zycie i nalezy sie starac by nie urodzic sie kiedys jako np evil blowfish. Bo rozumiesz zlapia Cie,pobawia sie Toba, pofotografuja a nastepnie w najlepszym wypadku wyrzuca za burte. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 31.10.02, 23:51 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Co prawda nie dociekalam, czy Kingfish sie uodpornil czy nie, ale watpie, > bo > to > > > > niemozliwe. Jako hurysowi byloby ci bardzo dobrze, na przyklad moglabys > > podziwiac niebywala urode Kingfisha, ktory po smierci tez do mojego raju > trafi > > i bedzie chodzil namaszczony olejkiem oraz nagi. Poza tym moj raj jest > > nowoczesny i nie domagam sie dziewictwa hurysow, a nawet bede im dawac url > opy > > od obowiazkow. To moge dac urlop tobie i Kingfishowi razem, zebyscie > > podwyzszali swoje kwalifikacje. Uwazam, ze lepszej oferty w sprawie raju n > ie > > dostaniesz, a czlowiek przezorny powinien zawczasu zatroszczyc sie o swoje > > > zycie pozagrobowe. > > Od podwyzszania kwalifikacji nigdy nie stronilam i nadal nie stronie ale co do > zycia pozagrobowego to tlumaczyl mi nasz wspolny znajomy, ze juz teraz zbieramy > > punkty na nasze nastepne zycie i nalezy sie starac by nie urodzic sie kiedys > jako np evil blowfish. > Bo rozumiesz zlapia Cie,pobawia sie Toba, pofotografuja a nastepnie w > najlepszym wypadku wyrzuca za burte. > > To ja juz wiem CALKIEM NA PEWNO ze jestes wlochata kretaczka!!!!!! O rany, z kim ja sie zadaje! Heheeeeee!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish +++++++++++++HAPPY----HALLOWEEN==========> IP: *.dyn.optonline.net 01.11.02, 00:11 Ale naprawdę po co tyle gimnastyki. Helge bardzo lubię o czym Helga wie. Nie będę więc protestował skoro nagle są dwie Helgi. Nawet mi nie przeszkadza jeśli gościnnie występuje po innym nikiem. No nie? Happy Halloween ijk.netfirms.com/Halloween.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: +++++++++++++HAPPY----HALLOWEEN==========> 01.11.02, 00:17 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Ale naprawdę po co tyle gimnastyki. Helge bardzo lubię o czym Helga wie. Nie > będę więc protestował skoro nagle są dwie Helgi. Nawet mi nie przeszkadza jeśli > > gościnnie występuje po innym nikiem. No nie? > > Happy Halloween > > <a href="http://ijk.netfirms.com/Halloween.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /Halloween.jpg</a> Przerazajace !!! Nie mysle rzecz jasna o Heldze tylko o Halloween. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Jak obiecalem portret mojego "krewnego" JOJO!!! IP: *.dyn.optonline.net 01.11.02, 00:30 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Ale naprawdę po co tyle gimnastyki. Helge bardzo lubię o czym Helga wie. N > ie > > będę więc protestował skoro nagle są dwie Helgi. Nawet mi nie przeszkadza > jeśli > > > > gościnnie występuje po innym nikiem. No nie? > > > > Happy Halloween > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/Halloween.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /Halloween.jpg</a> > > > > Przerazajace !!! > Nie mysle rzecz jasna o Heldze tylko o Halloween. Skoro mowimy o przerazeniu hihi: ijk.netfirms.com/jojo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jak obiecalem portret mojego 'krewnego' JOJO! 01.11.02, 00:40 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Skoro mowimy o przerazeniu hihi: > > <a href="http://ijk.netfirms.com/jojo.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com/jojo > .jpg</a> Ten blysk w oku. Trzeba z nim troche popracowac bo w tej twarzy widac material na przyszlego prezydenta lub nobliste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 01.11.02, 00:46 W calej krasie! ijk.netfirms.com/kingfish3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! 01.11.02, 01:03 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > W calej krasie! > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish3.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish3.jpg</a> No, no do pelnej krasy to jeszcze odrobina brakuje ale rzuca sie na tym zdjeciu w oczy sportowa sylwetka i wytrenowane w pocie czola cialo. Palce lizac. Czy kiedy idziesz ulica probuja kobiety zrywac z Ciebie czesci garderoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 01.11.02, 01:10 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > W calej krasie! > > > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish3.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /kingfish3.jpg</a> > > No, no do pelnej krasy to jeszcze odrobina brakuje ale rzuca sie na tym zdjeciu > > w oczy sportowa sylwetka i wytrenowane w pocie czola cialo. Palce lizac. > Czy kiedy idziesz ulica probuja kobiety zrywac z Ciebie czesci garderoby ? Oczywiscie ze probuja! Ja nawet z tego powodu za zwyczaj w samych spodenkach chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! 01.11.02, 01:17 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > Oczywiscie ze probuja! Ja nawet z tego powodu za zwyczaj w samych spodenkach > chodze. > Czy bylbys sklonny zarezerwowac dla mnie strzep z tych gustownych spodenek ? Zrob to dla mnie po"starej" znajomosci. Odbiore sobie przy najblizszej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! 01.11.02, 01:21 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > W calej krasie! > > > > > > > > > <a > > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish3.jpg"target="_blank">ijk.netfirm > s.com > > > /kingfish3.jpg</a> > > > > No, no do pelnej krasy to jeszcze odrobina brakuje ale rzuca sie na tym > zdjeciu > > > > w oczy sportowa sylwetka i wytrenowane w pocie czola cialo. Palce lizac. > > Czy kiedy idziesz ulica probuja kobiety zrywac z Ciebie czesci garderoby ? > > > Oczywiscie ze probuja! Ja nawet z tego powodu za zwyczaj w samych spodenkach > chodze. > Tych tygrysich? Hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! 01.11.02, 01:05 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > W calej krasie! > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish3.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish3.jpg</a> Kingfish ty rowniez jestes niesamowitej urody. Musisz wygladac wspaniale na plazy! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: _____A TU ZNOWU JA. KINGFISH!!!!!!!!! 01.11.02, 01:05 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > W calej krasie! > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish3.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish3.jpg</a> Hehehehe!!!!!! Jaki TIGER!!!!!!! Tygrysie gacie na prawdziwym Tygrysie!!!!! Heheheheheheeeeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga JOJO!!!!! TY TEZ JESTES PIEKNY!!!!!!!!! 01.11.02, 01:01 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > Ale naprawdę po co tyle gimnastyki. Helge bardzo lubię o czym Helga w > ie. N > > ie > > > będę więc protestował skoro nagle są dwie Helgi. Nawet mi nie przeszk > adza > > jeśli > > > > > > gościnnie występuje po innym nikiem. No nie? > > > > > > Happy Halloween > > > > > > <a > > href="http://ijk.netfirms.com/Halloween.jpg"target="_blank">ijk.netfirm > s.com > > > /Halloween.jpg</a> > > > > > > > > Przerazajace !!! > > Nie mysle rzecz jasna o Heldze tylko o Halloween. > > > Skoro mowimy o przerazeniu hihi: > > <a href="http://ijk.netfirms.com/jojo.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com/jojo > .jpg</a> Jaki tam przerazajacy!!!! On tobie uroda dorownuje!!!!! A poprzedni podpis mial byc Hermenegilda Wroclawska, ale sie nie zmiescilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: Jak obiecalem portret mojego 'krewnego' JOJO! 01.11.02, 01:02 JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 01:19 kochanka napisała: > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie podejrzanych o Hermenegildowanie. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 01:28 _helga napisała: > kochanka napisała: > > > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! > > > Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie podejrzanych o > Hermenegildowanie. Co ty na to? Co ja na to? Właśnie przeczytałam parę powyższych postów i uważam że jesteś bardzo inteligentną kobietą. Najlepszą obroną zawsze była przemyślana ofensywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 01:40 kochanka napisała: > _helga napisała: > > > kochanka napisała: > > > > > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! > > > > > > Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie podejrzanych o > > Hermenegildowanie. Co ty na to? > > > Co ja na to? > Właśnie przeczytałam parę powyższych postów i uważam że jesteś bardzo > inteligentną kobietą. > Najlepszą obroną zawsze była przemyślana ofensywa.. > Ja sie z toba zawsze bardzo chetnie zgadzam, zwlaszcza, jak mowisz, ze jestem bardzo inteligentna, hihiiiiiii!!! Ale skad sie ta Hermenegilda wziela? No i dlaczego Kongfish uwaza ze to ja? No i wlasnie przyszlo mi do glowy, ze ty wystarczajacoo duzo wiesz i o mnie, i o Kingfishu, zeby wystapic jako Hermenegilda. Nio ewentualnie jeszcze jojo moglby. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 01:50 _helga napisała: > kochanka napisała: > > > _helga napisała: > > > > > kochanka napisała: > > > > > > > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! > > > > > > > > > Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie podejrzanych o > > > Hermenegildowanie. Co ty na to? > > > > > > Co ja na to? > > Właśnie przeczytałam parę powyższych postów i uważam że jesteś bardzo > > inteligentną kobietą. > > Najlepszą obroną zawsze była przemyślana ofensywa.. > > > > Ja sie z toba zawsze bardzo chetnie zgadzam, zwlaszcza, jak mowisz, ze jestem > bardzo inteligentna, hihiiiiiii!!! Ale skad sie ta Hermenegilda wziela? No i > dlaczego Kongfish uwaza ze to ja? No i wlasnie przyszlo mi do glowy, ze ty > wystarczajacoo duzo wiesz i o mnie, i o Kingfishu, zeby wystapic jako > Hermenegilda. Nio ewentualnie jeszcze jojo moglby Niewiem, Niewiem, Nie i Niewiem! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 01:53 kochanka napisała: > _helga napisała: > > > kochanka napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > kochanka napisała: > > > > > > > > > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! > > > > > > > > > > > > Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie podejrzany > ch o > > > > Hermenegildowanie. Co ty na to? > > > > > > > > > Co ja na to? > > > Właśnie przeczytałam parę powyższych postów i uważam że jesteś bardzo > > > > inteligentną kobietą. > > > Najlepszą obroną zawsze była przemyślana ofensywa.. > > > > > > > Ja sie z toba zawsze bardzo chetnie zgadzam, zwlaszcza, jak mowisz, ze jes > tem > > bardzo inteligentna, hihiiiiiii!!! Ale skad sie ta Hermenegilda wziela? No > i > > dlaczego Kongfish uwaza ze to ja? No i wlasnie przyszlo mi do glowy, ze ty > > > wystarczajacoo duzo wiesz i o mnie, i o Kingfishu, zeby wystapic jako > > Hermenegilda. Nio ewentualnie jeszcze jojo moglby > > > Niewiem, Niewiem, Nie i Niewiem! Czy moge w czyms pomoc ? Sprawiloby mi to duza przyjemnosc. > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 01:59 _hermenegilda napisała: > kochanka napisała: > > > _helga napisała: > > > > > kochanka napisała: > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > kochanka napisała: > > > > > > > > > > > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! > > > > > > > > > > > > > > > Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie podej > rzany > > ch o > > > > > Hermenegildowanie. Co ty na to? > > > > > > > > > > > > Co ja na to? > > > > Właśnie przeczytałam parę powyższych postów i uważam że jesteś b > ardzo > > > > > > inteligentną kobietą. > > > > Najlepszą obroną zawsze była przemyślana ofensywa.. > > > > > > > > > > Ja sie z toba zawsze bardzo chetnie zgadzam, zwlaszcza, jak mowisz, z > e jes > > tem > > > bardzo inteligentna, hihiiiiiii!!! Ale skad sie ta Hermenegilda wziel > a? No > > i > > > dlaczego Kongfish uwaza ze to ja? No i wlasnie przyszlo mi do glowy, > ze ty > > > > > wystarczajacoo duzo wiesz i o mnie, i o Kingfishu, zeby wystapic jako > > > > Hermenegilda. Nio ewentualnie jeszcze jojo moglby > > > > > > Niewiem, Niewiem, Nie i Niewiem! > > > Czy moge w czyms pomoc ? > Sprawiloby mi to duza przyjemnosc. > > > > Pomoz!!!! Poprosze o podpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 02:02 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > kochanka napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > kochanka napisała: > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > kochanka napisała: > > > > > > > > > > > > > JOJO! CHYBA SIE ZAKOCHALAM! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mniejsza o zakochanie, ale figurujesz na mojej liscie > podej > > rzany > > > ch o > > > > > > Hermenegildowanie. Co ty na to? > > > > > > > > > > > > > > > Co ja na to? > > > > > Właśnie przeczytałam parę powyższych postów i uważam że jes > teś b > > ardzo > > > > > > > > inteligentną kobietą. > > > > > Najlepszą obroną zawsze była przemyślana ofensywa.. > > > > > > > > > > > > > Ja sie z toba zawsze bardzo chetnie zgadzam, zwlaszcza, jak mowi > sz, z > > e jes > > > tem > > > > bardzo inteligentna, hihiiiiiii!!! Ale skad sie ta Hermenegilda > wziel > > a? No > > > i > > > > dlaczego Kongfish uwaza ze to ja? No i wlasnie przyszlo mi do gl > owy, > > ze ty > > > > > > > wystarczajacoo duzo wiesz i o mnie, i o Kingfishu, zeby wystapic > jako > > > > > > Hermenegilda. Nio ewentualnie jeszcze jojo moglby > > > > > > > > > Niewiem, Niewiem, Nie i Niewiem! > > > > > > Czy moge w czyms pomoc ? > > Sprawiloby mi to duza przyjemnosc. > > > > > > > > Pomoz!!!! Poprosze o podpowiedz!! Z najwieksza przyjemnoscia ale nie wiem do tej pory na jakie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 02:16 No, juz minela 20:15. Pora na spacer z psem. Do nastepnego razu Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 01.11.02, 04:33 _hermenegilda napisała: > No, juz minela 20:15. Pora na spacer z psem. > Do nastepnego razu Acha, 20.15. Czyli z grona podejrzanych odpadl pollak. Ty naprawde istniejesz? Mieszkasz moze na Key West czy gdzie indziej? hihihih:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: KOCHANKA JESTES NA LISCIE PODEJRZANYCH! 02.11.02, 01:59 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > No, juz minela 20:15. Pora na spacer z psem. > > Do nastepnego razu > > > Acha, 20.15. Czyli z grona podejrzanych odpadl pollak. Ty naprawde istniejesz? > Mieszkasz moze na Key West czy gdzie indziej? > > hihihih:)))) Cos chyba z moim zegarkiem nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermenegilda wrocl Re: +++++++++++++HAPPY----HALLOWEEN==========> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.02, 00:56 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Ale naprawdę po co tyle gimnastyki. Helge bardzo lubię o czym Helga wie. N > ie > > będę więc protestował skoro nagle są dwie Helgi. Nawet mi nie przeszkadza > jeśli > > > > gościnnie występuje po innym nikiem. No nie? > > > > Happy Halloween > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/Halloween.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /Halloween.jpg</a> > > > > Przerazajace !!! > Nie mysle rzecz jasna o Heldze tylko o Halloween. No mam nadzieje, ze to nie o mnie! Roznie juz mnie nazywali, ale na okreslenie przerazajaca nie zasluguje, hihiii!!! Piekne dynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: +++++++++++++HAPPY----HALLOWEEN==========> 01.11.02, 01:11 Gość portalu: Hermenegilda wrocl napisał(a): > No mam nadzieje, ze to nie o mnie! Roznie juz mnie nazywali, ale na okreslenie > przerazajaca nie zasluguje, hihiii!!! > > Piekne dynie:) Czy o tych pieknych dyniach to rodzaj autoreklamy ? Doszlo juz do mnie, ze niektorzy lubia podszywac sie pod innych ale, ze akurat Ty wiedziesz pod tym wzgledem prym, tego nie wiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: +++++++++++++HAPPY----HALLOWEEN==========> IP: *.dyn.optonline.net 01.11.02, 01:13 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Hermenegilda wrocl napisał(a): > > > No mam nadzieje, ze to nie o mnie! Roznie juz mnie nazywali, ale na > okreslenie > > przerazajaca nie zasluguje, hihiii!!! > > > > Piekne dynie:) > > Czy o tych pieknych dyniach to rodzaj autoreklamy ? > Doszlo juz do mnie, ze niektorzy lubia podszywac sie pod innych ale, ze akurat > Ty wiedziesz pod tym wzgledem prym, tego nie wiedzialam. Ja tez nie wiedzialem HEHE! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: +++++++++++++HAPPY----HALLOWEEN==========> 01.11.02, 01:18 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Hermenegilda wrocl napisał(a): > > > No mam nadzieje, ze to nie o mnie! Roznie juz mnie nazywali, ale na > okreslenie > > przerazajaca nie zasluguje, hihiii!!! > > > > Piekne dynie:) > > Czy o tych pieknych dyniach to rodzaj autoreklamy ? > Doszlo juz do mnie, ze niektorzy lubia podszywac sie pod innych ale, ze akurat > Ty wiedziesz pod tym wzgledem prym, tego nie wiedzialam. ja napisalam ze jestem Hermenegilda Wroclawska, z tej bezsilnosci i przez Kingfisha, ktory sie wlasnie podszywa za ciebie, czyli Hermenegilde. Heheeeeee!!!!! A dynie to nie autoreklama, bo te na fotce leza na ziemi. A moje nie leza na ziemi i w ogole nie sa luzem tylko dobrze przymocowane do calej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 00:11 _helga napisała: > To ja juz wiem CALKIEM NA PEWNO ze jestes wlochata kretaczka!!!!!! O rany, z > kim ja sie zadaje! Heheeeeee!!!!!!! O dobry Bothisatvo! Wlochata ? Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:13 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > > To ja juz wiem CALKIEM NA PEWNO ze jestes wlochata kretaczka!!!!!! O rany, > z > > kim ja sie zadaje! Heheeeeee!!!!!!! > > O dobry Bothisatvo! Wlochata ? Dlaczego ? Bo na pewno sama lazisz z glizdami po kieszeniach. Skad inaczej bys znala jak sie te obrzydlistwa nazywaja, no nie? Nie mowiaz juz o tym, ze to Kingfish jest specjalista od fotografowania i wyrzucania do wody. Na pewno ty jestes tym kretaczem! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:22 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > _helga napisała: > > > > > > > To ja juz wiem CALKIEM NA PEWNO ze jestes wlochata kretaczka!!!!!! O > rany, > > z > > > kim ja sie zadaje! Heheeeeee!!!!!!! > > > > O dobry Bothisatvo! Wlochata ? Dlaczego ? > > > Bo na pewno sama lazisz z glizdami po kieszeniach. Skad inaczej bys znala jak > sie te obrzydlistwa nazywaja, no nie? Nie mowiaz juz o tym, ze to Kingfish jest > > specjalista od fotografowania i wyrzucania do wody. Na pewno ty jestes tym > kretaczem! Pewne prawdy sa ogolnie znane i nie stanowia tajemnicy. Zapewne chcialabym byc Kingfishem ( jest po temu sporo dobrych powodow ) ale niestety nim nie jestem.Wyznaje to z zalem. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:25 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > _hermenegilda napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > To ja juz wiem CALKIEM NA PEWNO ze jestes wlochata kretaczka!!!! > !! O > > rany, > > > z > > > > kim ja sie zadaje! Heheeeeee!!!!!!! > > > > > > O dobry Bothisatvo! Wlochata ? Dlaczego ? > > > > > > Bo na pewno sama lazisz z glizdami po kieszeniach. Skad inaczej bys znala > jak > > sie te obrzydlistwa nazywaja, no nie? Nie mowiaz juz o tym, ze to Kingfish > > jest > > > > specjalista od fotografowania i wyrzucania do wody. Na pewno ty jestes tym > > > kretaczem! > > Pewne prawdy sa ogolnie znane i nie stanowia tajemnicy. > Zapewne chcialabym byc Kingfishem ( jest po temu sporo dobrych powodow ) ale > niestety nim nie jestem.Wyznaje to z zalem. Nie masz co zalowac! jak sama widzisz, utrzymanie Kingfisha duzo kosztuje, bo damy na ulicy dra na nim garderobe na strzepy i trzeba bez przerwy mu nowe gacie tygrysie kupowac. Ale moze jestes kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:31 _helga napisała: > Nie masz co zalowac! jak sama widzisz, utrzymanie Kingfisha duzo kosztuje, bo > damy na ulicy dra na nim garderobe na strzepy i trzeba bez przerwy mu nowe > gacie tygrysie kupowac. Ale moze jestes kochanka? Bywam chetnie i z duzym zaangazowaniem ale Ty chyba masz cos innego na mysli. Z kochanka laczy mnie jedynie zamilowanie do tych samych gatunkow piwa. Dla przykladu pijam chetnie:Bass Ale, Samuel Adams Boston Lager, Samuel Adams Winter Lager, Samual Adams ,Summer Ale, Sierra Nevada Celebration Ale i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:42 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Nie masz co zalowac! jak sama widzisz, utrzymanie Kingfisha duzo kosztuje, > bo > > damy na ulicy dra na nim garderobe na strzepy i trzeba bez przerwy mu nowe > > > gacie tygrysie kupowac. Ale moze jestes kochanka? > > Bywam chetnie i z duzym zaangazowaniem ale Ty chyba masz cos innego na mysli. > Z kochanka laczy mnie jedynie zamilowanie do tych samych gatunkow piwa. > Dla przykladu pijam chetnie:Bass Ale, Samuel Adams Boston Lager, Samuel Adams > Winter Lager, Samual Adams ,Summer Ale, Sierra Nevada Celebration Ale i inne. OOOOOOOOOO!!!!!!!! To jojo odpaadl. Jest niewinny. Krag podejrzanych zawezil sie do Kingfisha i kochanki! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:47 _helga napisała: > > OOOOOOOOOO!!!!!!!! To jojo odpaadl. Jest niewinny. Krag podejrzanych zawezil > sie do Kingfisha i kochanki! Dlaczego wietrzysz spisek. Ja jestem naprawde Hermenegilda a nie kimkolwiek innym z Twoich adwersazy. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jest sprawa, Helgo ! 01.11.02, 01:56 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > > > OOOOOOOOOO!!!!!!!! To jojo odpaadl. Jest niewinny. Krag podejrzanych zawez > il > > sie do Kingfisha i kochanki! > > Dlaczego wietrzysz spisek. > Ja jestem naprawde Hermenegilda a nie kimkolwiek innym z Twoich adwersazy. To nie moi adwersarze tylko kumple. Tylko ze oni juz tak maja, ze bez przerwy spiskuja przeciwko mnie! Dlatego moze jestes efektem takiego spisku? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga A moze jestes Paulem, Hermenegildo?...nt 01.11.02, 01:54 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > _helga napisała: > > > > > Nie masz co zalowac! jak sama widzisz, utrzymanie Kingfisha duzo kosz > tuje, > > bo > > > damy na ulicy dra na nim garderobe na strzepy i trzeba bez przerwy mu > nowe > > > > > gacie tygrysie kupowac. Ale moze jestes kochanka? > > > > Bywam chetnie i z duzym zaangazowaniem ale Ty chyba masz cos innego na mys > li. > > Z kochanka laczy mnie jedynie zamilowanie do tych samych gatunkow piwa. > > Dla przykladu pijam chetnie:Bass Ale, Samuel Adams Boston Lager, Samuel Ad > ams > > Winter Lager, Samual Adams ,Summer Ale, Sierra Nevada Celebration Ale i in > ne. > > OOOOOOOOOO!!!!!!!! To jojo odpaadl. Jest niewinny. Krag podejrzanych zawezil > sie do Kingfisha i kochanki! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: A moze jestes Paulem, Hermenegildo?...nt 01.11.02, 01:57 _helga napisała: Przykro mi ale Paula nie mialam przyjemnosci poznac. Czy nalezy to zmienic ? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Moje glizdy sa moje!!!!!!!! 29.10.02, 04:10 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Widzicie, piękno wędkarstwa polega na tym że żadna kobieta do naszych glizd tam > > nie zagląda. > Na ryby się też nie jedzie po to żeby coś złapać ale raczej żeby od czegoś > uciec. > Zywie gleboka nadzieje, ze nie uciekasz przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingfish Re: Moje glizdy sa moje!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 29.10.02, 04:30 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Widzicie, piękno wędkarstwa polega na tym że żadna kobieta do naszych gliz > d > tam > > > > nie zagląda. > > Na ryby się też nie jedzie po to żeby coś złapać ale raczej żeby od czegoś > > > uciec. > > > > Zywie gleboka nadzieje, ze nie uciekasz przed nami. Oczywiscie ze Nie! Zreszta z forum sie nie ucieka. Forum jest tylko dla ochotnikow:-) Odpowiedz Link Zgłoś