Dodaj do ulubionych

UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO

01.12.02, 23:38
Zawiadamiamy ,ze z naszego szpitala uciekl grozny pedofil-psychopata imieniem
jojo. Rysopis: wzrost 150cm (w kapeluszu)
waga ok 90 kg(jak nie wyzera ze smietnikow)
glowa duza- nadwymiarowa(przypomina swinski ryj)
twarz owalna -(wzery po nie wyleczonym syfilisie)
nos duzy-(koloru fioletowego od picia denaturatu)

Nalezy zdecydowanie wystrzegac sie tej kreatury ! ! ! ! ! !
Obserwuj wątek
    • Gość: Lekarz Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO IP: *.proxy.aol.com 01.12.02, 23:52
      szpital_psychiatryczny napisała:

> Zawiadamiamy ,ze z naszego szpitala uciekl grozny pedofil-psychopata imieniem
      > jojo. Rysopis: wzrost 150cm (w kapeluszu)
      > waga ok 90 kg(jak nie wyzera ze smietnikow)
      > glowa duza- nadwymiarowa(przypomina swinski ryj)
      > twarz owalna -(wzery po nie wyleczonym syfilisie)
      > nos duzy-(koloru fioletowego od picia denaturatu)
      >
      > Nalezy zdecydowanie wystrzegac sie tej kreatury ! ! ! ! ! !
      Gowno prawda,niedawno zglosil sie do mnie jojo na badania,wzrost 198 cm,waga 98
      kg,glowa madra z wlosami,twarz czysta bez tradzika,nos przepiekny,kutas 32 cm.
      Wymarzony mezczyzna !!!
      • szpital_psychiatryczny Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO 02.12.02, 00:27
        Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> szpital_psychiatryczny napisała:
        >
        > > Zawiadamiamy ,ze z naszego szpitala uciekl grozny pedofil-psychopata imien
        > iem
        > > jojo. Rysopis: wzrost 150cm (w kapeluszu)
        > > waga ok 90 kg(jak nie wyzera ze smietnikow)
        > > glowa duza- nadwymiarowa(przypomina swinski ryj)
        > > twarz owalna -(wzery po nie wyleczonym syfilisie)
        > > nos duzy-(koloru fioletowego od picia denaturatu)
        > >
        > > Nalezy zdecydowanie wystrzegac sie tej kreatury ! ! ! ! ! !
        > Gowno prawda,niedawno zglosil sie do mnie jojo na badania,wzrost 198 cm,waga
        98
        >
        > kg,glowa madra z wlosami,twarz czysta bez tradzika,nos przepiekny,kutas 32
        cm.
        > Wymarzony mezczyzna !!!
        hey pseudo lekarz ty rowniez wymagasz natychmiastowego leczenia!!!!!!!!!!!!
        szczegolnie jezeli zajmujesz sie wylacznie mierzeniem kutasow!!
        • szpital_psychiatryczny uciekl pacjent nazywa sie JOJO dodatkowe inf. 02.12.02, 00:42
          Ma charakterystyczny chod (jak na kaczych nogach)!!!!!!!!!!!! -te koslawe nogi
          to pozostalosci w/g jego zeznan z czasow jak jak mieszkajac w chlewie w
          podlomzynskiej wsi(rowniez jego ostatnie miejsce zamieszkania przed
          zamknieciem) ujezdzal swinie- twierdzi ze byl w tym dobry.
          Co on z tymi swiniami wyprawial lubieznik zostanie tajemnica szpitala.
          • Gość: Lekarz Re: uciekl pacjent nazywa sie JOJO dodatkowe inf IP: *.proxy.aol.com 02.12.02, 01:12

> Ma charakterystyczny chod (jak na kaczych nogach)!!!!!!!!!!!! -te koslawe
            nogi
            > to pozostalosci w/g jego zeznan z czasow jak jak mieszkajac w chlewie w
            > podlomzynskiej wsi(rowniez jego ostatnie miejsce zamieszkania przed
            > zamknieciem) ujezdzal swinie- twierdzi ze byl w tym dobry.
            > Co on z tymi swiniami wyprawial lubieznik zostanie tajemnica szpitala.
            Witam psycho ludzi z Lomzy przez Polakow za glizdy uwazanych,mam pewna
            substancje w strzykawce,ktora was lomzynskie warcholy w weze chinskie
            przekrztalci,jedno klucie wystarczy,smrody lomzynskie....
            • mr.beavis Re: uciekl pacjent nazywa sie JOJO dodatkowe inf 02.12.02, 01:18
              Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> Witam psycho ludzi z Lomzy przez Polakow za glizdy uwazanych,mam pewna
              > substancje w strzykawce,ktora was lomzynskie warcholy w weze chinskie
              > przekrztalci,jedno klucie wystarczy,smrody lomzynskie....
              ------------
              bez koszuli sie nie obejdzie....
              ale na wszelki wypadek klawiature mu trzeba bedzie zabrac, gdyz zacznie pisac
              nosem i jeszcze sobie moze krzywde zrobic...
      • Gość: pacient Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO IP: *.chello.pl 04.12.02, 00:02
        EEE two ja byłam a nie niałam, eee sruu twtwtwtwt
    • mr.beavis EMERGENCY~~~!!!!!!! 02.12.02, 01:09
      Niebezpieczny, ze sklonnosciami terorystycznymi, chory psychicznie arabek
      Tytus_Flawiusz!!
      • ethanol Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! 02.12.02, 01:13
        w dupe se wsadz miejsce na reklame

kto by sie reklamowal i sprezynkowca ??
        • mr.beavis Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! 02.12.02, 01:15
          ethanol napisał:

> w dupe se wsadz miejsce na reklame
          > kto by sie reklamowal i sprezynkowca ??
          --------
          reklama to dobry interes, przeklenstwa - zly
          • ethanol Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! 02.12.02, 01:17
            dupa
            • Gość: jd Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.12.02, 01:18
              ethanol napisał:

> dupa
              dziurawa
              • mr.beavis Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! 02.12.02, 01:20
                ...logiczne
          • Gość: jd Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.12.02, 01:17
            mr.beavis napisał:

> ethanol napisał:
            >
            > > w dupe se wsadz miejsce na reklame
            > > kto by sie reklamowal i sprezynkowca ??
            > --------
            > reklama to dobry interes, przeklenstwa - zly
            >
            he he ,moja dupa tez sprezynkowa jest...
            • Gość: Baba Re: EMERGENCY~~~!!!!!!! IP: 213.195.142.* 02.12.02, 01:31
              Lo boga rety co tu sie wyprawia.
    • szpital_psychiatryczny UWAGA !!!! pojawil sie jd brat jojo 02.12.02, 01:47
      Z tego samego swinskiego miotu co jojo.Temu jd to rodzinna choroba syfilis
      zupelnie porazil mozg - wymaga natychmiastowego leczenia podaje sie rowniez
      na tym forum za lekarza
    • pepita Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO 02.12.02, 03:06
      Czy juz go zlapali?? wybieral sie ostatnio na wojne z Bushem mial zostac
      bohaterem
    • Gość: jojo chca mnie zlapac hi hi hi IP: *.proxy.aol.com 02.12.02, 14:31
    • bam_buko Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO 03.12.02, 23:56
      Zlapali to jojo czy nie?????
      • Gość: Policjant z NYPD Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 00:04
        bam_buko napisał(a):

> Zlapali to jojo czy nie?????
        Nie ! W konie durniow zrobil wszystkich co go scigali i na mecz NY Rangers
        sobie poszedl spokojnie...
        • bam_buko Re: UWAGA !!!! uciekl pacjent nazywa sie JOJO 04.12.02, 00:09
          Gość portalu: Policjant z NYPD napisał(a):

> bam_buko napisał(a):
          >
          > > Zlapali to jojo czy nie?????
          > Nie ! W konie durniow zrobil wszystkich co go scigali i na mecz NY Rangers
          > sobie poszedl spokojnie...

jojo pytanko czy NY Rangers gra rowniez jak ty w bambuko
          • sanatorium_psychiatryczne Do Pana Profesora Jojo 04.12.02, 00:22

Jest Pan zaproszony na spotkanie Konsyljum

PS; prosze sie nie obawiac tych psow lancuchowych ;)

pzdrF
            • Gość: jojo Re: Do Pana Profesora Jojo IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 00:38
              sanatorium_psychiatryczne napisał:

>
              > Jest Pan zaproszony na spotkanie Konsyljum
              >
              > PS; prosze sie nie obawiac tych psow lancuchowych ;)
              >
              > pzdrF
              Ja sie nigdy psow lancuchowych nie balem,one nie maja juz rady na mnie i co
              jakis czas kly swoje dziurawe na mnie szczerzyc probuja,ale nic z tego nie
              wychodzi,co sprobuja to sie zapluja ! Pzdr.p.F. !!!
              • sanatorium_psychiatryczne Re: Do Pana Profesora Jojo 04.12.02, 00:49
                to jasne ...pomyslalem sobie ze cie to moze zainteresowac

www.monksofadoration.org/mom/mom49.html
                modlitwa o lepszy humor

moze to jest lekarstwo dla wierzacych ?

oczywiscie jezeli bog istnieje

i ma poczucie homoru
                • pepita Re: Do Pana Profesora Jojo 04.12.02, 00:55
                  zyjesz !! nie zlapali cie !! ciesze sie bardzo
                  • Gość: jojo Re: Do Pana Profesora Jojo IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 01:04
                    pepita napisała:

> zyjesz !! nie zlapali cie !! ciesze sie bardzo
                    ciebie najpierw zlapia i na haku dupe twoja smierdzaca powiesza ponad glowka
                    bezmyslna he he he,ciekawe jak wtedy interesy swoje najpotrzebniejsze zalatwiac
                    bedziesz ?
                    • szpital_psychiatryczny Re: Do Pana Profesora Jojo 04.12.02, 01:33
                      Nie bylo mnie jakis czas i widze ze znow sie pokazles skurwielu ja juz cie
                      dopadne.Wracaj dobrowolnie do SZPITALA twoj stan psychiczny jest coraz gorszy.
                      ps,dzisiaj nie mam czasu cie scigac
                      • Gość: jojo Re: Do Pana Profesora Jojo IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 01:42

> Nie bylo mnie jakis czas i widze ze znow sie pokazles skurwielu ja juz cie
                        > dopadne.Wracaj dobrowolnie do SZPITALA twoj stan psychiczny jest coraz gorszy.
                        > ps,dzisiaj nie mam czasu cie scigac
                        To po jaka cholere na smietnik wychodzisz z rodzinka swoja niedokarmiona,kiedy
                        o tej porze ludzie z soba na interze dyskutuja ? Najlepiej wychodz glodomorze
                        po lunchu,to jeszcze kilka ochlapow niedogryzionych znajdziesz,tylko uwazaj na
                        szczury aby ci wargi sromotnej nie odgryzly kiedy o gnata z nimi walczyc
                        zaczniesz,he he
                        • szpital_psychiatryczny Re: Do Pana Profesora Jojo 04.12.02, 02:06
                          Gość portalu: jojo napisał(a):

> szpital_psychiatryczny napisała:
                          >
                          > > Nie bylo mnie jakis czas i widze ze znow sie pokazles skurwielu ja juz cie
                          >
                          > > dopadne.Wracaj dobrowolnie do SZPITALA twoj stan psychiczny jest coraz gor
                          > szy.
                          > > ps,dzisiaj nie mam czasu cie scigac
                          > To po jaka cholere na smietnik wychodzisz z rodzinka swoja
                          niedokarmiona,kiedy
                          > o tej porze ludzie z soba na interze dyskutuja ? Najlepiej wychodz
                          glodomorze
                          > po lunchu,to jeszcze kilka ochlapow niedogryzionych znajdziesz,tylko uwazaj
                          na
                          > szczury aby ci wargi sromotnej nie odgryzly kiedy o gnata z nimi walczyc
                          > zaczniesz,he he

jojo prosze cie wracaj stan twoj jest coraz gorszy to co wyzej napisales
                          zamiesciles w SWOIM ZYCIORYSIE ( urodzony w chlewie,zyje i wyzera ze
                          smietnikow itd) znow wszystko ci sie popierdolilo.
                          P.s nie mam czasu poniewaz mam wielu innych pacjentow jojo - to nie smietnik
                          na ktorym ty zyjesz tylko SZPITAL PSYCHIATRYCZNY
                          • Gość: jojo Re: Do Pana Profesora Jojo IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 02:25

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                            >
                            > > szpital_psychiatryczny napisała:
                            > >
                            > > > Nie bylo mnie jakis czas i widze ze znow sie pokazles skurwielu ja ju
                            > z cie
                            > >
                            > > > dopadne.Wracaj dobrowolnie do SZPITALA twoj stan psychiczny jest cora
                            > z gor
                            > > szy.
                            > > > ps,dzisiaj nie mam czasu cie scigac
                            > > To po jaka cholere na smietnik wychodzisz z rodzinka swoja
                            > niedokarmiona,kiedy
                            > > o tej porze ludzie z soba na interze dyskutuja ? Najlepiej wychodz
                            > glodomorze
                            > > po lunchu,to jeszcze kilka ochlapow niedogryzionych znajdziesz,tylko uwaza
                            > j
                            > na
                            > > szczury aby ci wargi sromotnej nie odgryzly kiedy o gnata z nimi walczyc
                            > > zaczniesz,he he
                            >
                            > jojo prosze cie wracaj stan twoj jest coraz gorszy to co wyzej napisales
                            > zamiesciles w SWOIM ZYCIORYSIE ( urodzony w chlewie,zyje i wyzera ze
                            > smietnikow itd) znow wszystko ci sie popierdolilo.
                            > P.s nie mam czasu poniewaz mam wielu innych pacjentow jojo - to nie smietnik
                            > na ktorym ty zyjesz tylko SZPITAL PSYCHIATRYCZNY
                            Wiem,wiem ,kazdy debil przez ciote lomzynska splodzony na Greenpoint
                            mieszka,ktora to dzielnice My wszyscy Polskim Szpitalem Psychiatrycznym zwiemy
                            i polglowkow tego przytulka do szorowania kibli naszych,chetnie
                            zatrudniamy,pokazesz takiej kurwie polskiej toilet to juz tam glowe zanurza i
                            wlosami szoruje,aby jej inna menda polska dularow z pod nosa czerwonego nie
                            zgarnela,a bydlo to w gnoju urodzone,w kolejkach od 6-stej rano juz sie na
                            Williamsburg ustawia,,,,,a jakie wymalowane do tego,od stop do glow,TFUJ CHAMY
                            KRESOWSKI DO PRACY NORMALNEJ NIEPRZYUCZONE,TFUJ !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka