Dodaj do ulubionych

Fun game for the Afghan people...

IP: 63.87.244.* 22.10.01, 23:17
It's called : " See if you have any fucking arms
left to eat the food we dropped after you step
on a landmine trying to retrieve it! "
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Nazistowski Islam ? IP: *.cm-upc.chello.se 22.10.01, 23:20
      www.abbc2.com/historia/hitler/mkampf/ger/index.htm
      • Gość: Vist Re: Nazistowski Talmud ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 01:21
        Gość portalu: ! napisał(a):

www.abbc2.com/islam/english/toread/jewras.htm
        • Gość: +Matrix2 Twój ideał Vist... Adolf Hitler ... IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 01:58
          www.humanists.net/alisina/
          • Gość: Zaba Re: Twój ideał Vist... Adolf Hitler ...ty hieno IP: 66.40.17.* 23.10.01, 21:21
            vist to hiena ,pisano juz o tym . Zeruje na nieszczesciu zydow i arabow .
            Z tym ze to arabska hiena.(dobrze go okreslono )
    • Gość: Yidele Nienawiść jest chorobą IP: *.budimex.com.pl 23.10.01, 00:24
      Lecz się
      • Gość: +Matrix2 Nienawiść jest chorobą IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 00:38
        www.abbc2.com/historia/hitler/mkampf/ger/index.htm
        Yidele czy ty to obejrzales ?
        • Gość: Yidele Nienawiść wciąż jest chorobą IP: *.budimex.com.pl 23.10.01, 01:04
          • Gość: Matrix2 Taka miłość ...... IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 01:27
            1.Panie Yidele nie sadzę iz nienawiść jest chorobą...
            2.Nie masz pan monopolu na wydawanie diagnoz...
            3.A pańska miłość i zrozumienie dla wrogów wolności wydaje mi się dosyć
            jednostronna..
            4.Z wyrazami szacunku
            Matrix2
            • Gość: Yidele miłość ? IP: *.budimex.com.pl 23.10.01, 03:01
              Realpolitik, Homeboy. Gwałt się gwałtem odciska, nienawiść budzi nienawiść - a
              ja lubię mieszkac tam gdzie tych rzeczy właśnie brak.
              Apropos, dobry ( efektywny ) żołnierz i businessman nie daje się ponieść
              nienawiści.
              • Gość: +Matrix2 Re: miłość ? IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 09:54
                Gość portalu: Yidele napisał(a):

> Realpolitik, Homeboy. Gwałt się gwałtem odciska, nienawiść budzi nienawiść - a
                > ja lubię mieszkac tam gdzie tych rzeczy właśnie brak.
                > Apropos, dobry ( efektywny ) żołnierz i businessman nie daje się ponieść
                > nienawiści.

.........

It is my firm belief that the restraint which Israel has shown in tolerating
                terrorism against its people and state may well come to an end if the US
                decides to make peace at our cost. To date the government & the people of the
                united states had no truer ally, no firmer support in the middle east than
                Israel - it would be sheer folly to jeopardise this relationship for anything
                as fleeting as support of those who do not know the concept of peace, have no
                obligation to respect an oath given to an "infidel" and cannot accept the basic
                premise of live and let live. ( unless of course, things are so bad that
                failing this last push, the world's formost economy must come a'beggin )

...................

Masz bardzo interesujące rozdwojenie świadomości Yidele...Jeżeli sądzisz że tam
                gdzie mieszkasz tego nie ma to jesteś naiwny... Nie bierzesz na serio wrogów bo
                nie znasz historii twojego narodu ... Nie wszystko da się sprowadzić do tzw
                racjonalności w sytuacji wojny propagandowej...
                Pozdrawiam
                • Gość: Yidele Re: miłość ? IP: *.*.*.* 23.10.01, 16:09
                  Ciekawe. Ja mieszkam w Polsce, nie w *.se czy *.il. Nienawiść jest
                  nieproduktywna, niewiem gdzie w moim cytacie doszukałeś się nienawisci - jest w
                  nim pewność racji i determinacja. Wroga biorę jak najbardziej na serio -
                  opanowany żołnierz to efektywny żołnierz. Myślę że historię mojego narodu znam
                  całkiem nieźle, ale zawsze jestem gotów się nauczyc czegoś nowego. Wojna
                  propagandowa działa dlatego że ludzie nie są skłonni do samdzielnej i
                  racjonalnej analizy sytuacji - znacznie łatwiej jest po prostu słuchac
                  demagogów.. I prefer to listen to the dictates of my own reason

Yidele
                  • Gość: Paul Re: miłość ? IP: 208.130.53.* 23.10.01, 22:15
                    Gość portalu: Yidele napisał(a):

> Ciekawe. Ja mieszkam w Polsce, nie w *.se czy *.il. Nienawiść jest
                    > nieproduktywna, niewiem gdzie w moim cytacie doszukałeś się nienawisci - jest w
                    >
                    > nim pewność racji i determinacja. Wroga biorę jak najbardziej na serio -
                    > opanowany żołnierz to efektywny żołnierz. Myślę że historię mojego narodu znam
                    > całkiem nieźle, ale zawsze jestem gotów się nauczyc czegoś nowego. Wojna
                    > propagandowa działa dlatego że ludzie nie są skłonni do samdzielnej i
                    > racjonalnej analizy sytuacji - znacznie łatwiej jest po prostu słuchac
                    > demagogów.. I prefer to listen to the dictates of my own reason
                    >
                    > Yidele
                    Z ta bezprodukcyjnoscia nienawisci to troche tak jak bym czytal The New York
                    Times, albo Trybune Ludu ;-). Nienawisc jest przeciwienstwem milosci. Jest
                    to "stan", tak jak stan skupienia jakis czasteczek. Czy mozna mowic, ze stan
                    skupienia wodoru, jest mniej produktywny (nie jest wcale produktywny), a stan
                    skupienia tlenu jest? Zalezy co i jak chcesz wyprodukowac. Nienawisci sie moze
                    wstydzimy (przynajmniej niektorzy), ale nie mamy prawa do niej sie nie
                    przyznawac, lub calkowicie ja potepiac. Ona jest i nie jest to proba
                    relatywistycznego przedstawienia nienawisci. Chyba ze chodzi tu o balaki
                    typu "zgoda buduje, niezgoda rujnuje".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka