Gość: : ) IP: 63.87.244.* 22.10.01, 23:17 It's called : " See if you have any fucking arms left to eat the food we dropped after you step on a landmine trying to retrieve it! " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Nazistowski Islam ? IP: *.cm-upc.chello.se 22.10.01, 23:20 www.abbc2.com/historia/hitler/mkampf/ger/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re: Nazistowski Talmud ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 01:21 Gość portalu: ! napisał(a): www.abbc2.com/islam/english/toread/jewras.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +Matrix2 Twój ideał Vist... Adolf Hitler ... IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 01:58 www.humanists.net/alisina/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: Twój ideał Vist... Adolf Hitler ...ty hieno IP: 66.40.17.* 23.10.01, 21:21 vist to hiena ,pisano juz o tym . Zeruje na nieszczesciu zydow i arabow . Z tym ze to arabska hiena.(dobrze go okreslono ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yidele Nienawiść jest chorobą IP: *.budimex.com.pl 23.10.01, 00:24 Lecz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +Matrix2 Nienawiść jest chorobą IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 00:38 www.abbc2.com/historia/hitler/mkampf/ger/index.htm Yidele czy ty to obejrzales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix2 Taka miłość ...... IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 01:27 1.Panie Yidele nie sadzę iz nienawiść jest chorobą... 2.Nie masz pan monopolu na wydawanie diagnoz... 3.A pańska miłość i zrozumienie dla wrogów wolności wydaje mi się dosyć jednostronna.. 4.Z wyrazami szacunku Matrix2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yidele miłość ? IP: *.budimex.com.pl 23.10.01, 03:01 Realpolitik, Homeboy. Gwałt się gwałtem odciska, nienawiść budzi nienawiść - a ja lubię mieszkac tam gdzie tych rzeczy właśnie brak. Apropos, dobry ( efektywny ) żołnierz i businessman nie daje się ponieść nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +Matrix2 Re: miłość ? IP: *.cm-upc.chello.se 23.10.01, 09:54 Gość portalu: Yidele napisał(a): > Realpolitik, Homeboy. Gwałt się gwałtem odciska, nienawiść budzi nienawiść - a > ja lubię mieszkac tam gdzie tych rzeczy właśnie brak. > Apropos, dobry ( efektywny ) żołnierz i businessman nie daje się ponieść > nienawiści. ......... It is my firm belief that the restraint which Israel has shown in tolerating terrorism against its people and state may well come to an end if the US decides to make peace at our cost. To date the government & the people of the united states had no truer ally, no firmer support in the middle east than Israel - it would be sheer folly to jeopardise this relationship for anything as fleeting as support of those who do not know the concept of peace, have no obligation to respect an oath given to an "infidel" and cannot accept the basic premise of live and let live. ( unless of course, things are so bad that failing this last push, the world's formost economy must come a'beggin ) ................... Masz bardzo interesujące rozdwojenie świadomości Yidele...Jeżeli sądzisz że tam gdzie mieszkasz tego nie ma to jesteś naiwny... Nie bierzesz na serio wrogów bo nie znasz historii twojego narodu ... Nie wszystko da się sprowadzić do tzw racjonalności w sytuacji wojny propagandowej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yidele Re: miłość ? IP: *.*.*.* 23.10.01, 16:09 Ciekawe. Ja mieszkam w Polsce, nie w *.se czy *.il. Nienawiść jest nieproduktywna, niewiem gdzie w moim cytacie doszukałeś się nienawisci - jest w nim pewność racji i determinacja. Wroga biorę jak najbardziej na serio - opanowany żołnierz to efektywny żołnierz. Myślę że historię mojego narodu znam całkiem nieźle, ale zawsze jestem gotów się nauczyc czegoś nowego. Wojna propagandowa działa dlatego że ludzie nie są skłonni do samdzielnej i racjonalnej analizy sytuacji - znacznie łatwiej jest po prostu słuchac demagogów.. I prefer to listen to the dictates of my own reason Yidele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: miłość ? IP: 208.130.53.* 23.10.01, 22:15 Gość portalu: Yidele napisał(a): > Ciekawe. Ja mieszkam w Polsce, nie w *.se czy *.il. Nienawiść jest > nieproduktywna, niewiem gdzie w moim cytacie doszukałeś się nienawisci - jest w > > nim pewność racji i determinacja. Wroga biorę jak najbardziej na serio - > opanowany żołnierz to efektywny żołnierz. Myślę że historię mojego narodu znam > całkiem nieźle, ale zawsze jestem gotów się nauczyc czegoś nowego. Wojna > propagandowa działa dlatego że ludzie nie są skłonni do samdzielnej i > racjonalnej analizy sytuacji - znacznie łatwiej jest po prostu słuchac > demagogów.. I prefer to listen to the dictates of my own reason > > Yidele Z ta bezprodukcyjnoscia nienawisci to troche tak jak bym czytal The New York Times, albo Trybune Ludu ;-). Nienawisc jest przeciwienstwem milosci. Jest to "stan", tak jak stan skupienia jakis czasteczek. Czy mozna mowic, ze stan skupienia wodoru, jest mniej produktywny (nie jest wcale produktywny), a stan skupienia tlenu jest? Zalezy co i jak chcesz wyprodukowac. Nienawisci sie moze wstydzimy (przynajmniej niektorzy), ale nie mamy prawa do niej sie nie przyznawac, lub calkowicie ja potepiac. Ona jest i nie jest to proba relatywistycznego przedstawienia nienawisci. Chyba ze chodzi tu o balaki typu "zgoda buduje, niezgoda rujnuje". Odpowiedz Link Zgłoś