dana33 27.07.06, 22:14 a tu zobaczcie.... sa tacy, co sie ochotniczo porownuja do niego.... i kto to jest? pupilki forumowych antysemitow, ktorzy bronia terrorystow.... i od kogo zaczynaja? od dzieci oczywiscie.... tinyurl.com/s6mg5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrek Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 27.07.06, 22:26 www.cagle.com/working/060717/booth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Was już porównywać nie trzeba. Was nie da się już 27.07.06, 22:29 odróżnić! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 27.07.06, 22:36 Wiesz takie uogolnienie mogloby byc troche antysecostam. My nie porownujemy wszystkich Zydow do nazistow. My twierdzimy, ze rzad Izraela jest nazistowski. Lapiesz roznice? Uogolnienia typu "wszyscy Niemcy to nazisci", "wszyscy Murzyni to lenie" to skrajny idiotyzm - o co podejrzewamy kogos na tym forum od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Także nie wszyscy Polacy 27.07.06, 23:09 są antysemitami... Gdyby jednak przyjąć procentowe proporcje antysemitów wylewających na forach "GW" żółć nienawiści do Żydów, a pozostałymi forumowiczami, że są one typowe dla całego polskiego społeczeństwa, to obraz naszego społeczeństwa byłby przerażający. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum niezupelnie 27.07.06, 23:24 Spore zamieszanie w Polsce wprowadzaja wszelkiej masci pogrobowcy KPP. Wszystkich ktorzy krytykuja ich politycznie oskarzaja narodowosciowo o antysemityzm. Sprawa nawet zabawna, gdy przezarci na wskros internacjonalizmem partyjni aktywisci chowaja sie pod parasol zydowskiego pochodzenia. W wiekszej czesci problem jest polityczny, a nie narodowosciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Także nie wszyscy Polacy 28.07.06, 00:28 TAKIE WRAZENIE MIALEM GDY OSTATNIO WROCILEM Z POLSKI. TU, NA FS, JEST NIEPROPORCJONALNIE DUZO ANTYSEMITOW. CZESC Z NICH, DLA CELOW TAKTYCZNYCH, POKRYWA SIE PLASZCZYKIEM ANTYIZRAELSKIM. MOWIA, ZE SWIAT TO LUDZKI CYRK. SWIETA PRAWDA. W POLSCE PAN MINISTER GERTRYCH KLADZIE WIENIEC NA POMNIKU SPALONYCH ZYWCEM ZYDOW W JEDWABNEM I DEKLARUJE, ZE W GRUNCIE ON WLASCIWIE LUBI ZYDOW I MA WIELKA SYMPATIE DLA IZRAELA... NA FS TA CALA WSPOMNIANA NIEPROPORCJONALNA KONCENTRACJA TEZ LUBI ZYDOW, ALE SELEKCYJNIE, NA PRZ. ZYDOW-ANTYZYDOW, A IZRAEL TO JUZ U NICH TOTALNA ODRAZA. CZEKAJCIE NA ODPOWIEDZ: "NIE MAMY NIC PRZECIW ZYDOM, ALE NIE MOZEMY SIE POGODZIC Z NAZISTOWSKA POLITYKA IZRAELSKICH WLADZ". LUDZKI CYRK JUZ POWIEDZIALEM? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Także nie wszyscy Polacy 29.07.06, 18:25 oscar62 napisał: "TU, NA FS, JEST NIEPROPORCJONALNIE DUZO ANTYSEMITOW. CZESC Z NICH, DLA CELOW TAKTYCZNYCH, POKRYWA SIE PLASZCZYKIEM ANTYIZRAELSKIM." WIDZE, ZE Z CHOINKI SIE URWALES. OSKARZASZ MNIE OSOBISCIE O ANTYSEMITYZM BO NIE PODOBAJA MI SIE POLITYKI IZRAELA. OSKARZ MNIE TAKZE O ANTYPOLONIZM I ANTYAMERYKANIZM BO NIE PODOBAJA MI SIE POLITYKI POLSKI I US. OSKAR, ZACZYNAM CIE POSTRZEGAC JAKO JEDNEGO Z TYCH MURZYNOW, KTORZY PROTESTUJA PRZECIWKO NAZYWANIU MURZYNOW LENIWYMI KIEDY ONI SAMI SA LENIWI. NAPRAWDE UWAZASZ ZE IZRAEL MA RACJE ZABIJAJAC NIEMOWLETA W GAZIE I W LIBANIE? NAPRAWDE UWAZASZ, ZE PROTESTY PRZECIWKO IZRAELSKIEMU ZABIJANIU SASIADUJACYCH NIEMOWLAT TO ANTYSEMITYZM? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Także nie wszyscy Polacy 29.07.06, 22:55 GHOTIR,TO WLASNIE HESBOLLAH PROWADZI WOJNE Z LUDNOSCIA CYWILNA TRZECI TYDZIEN. DOTAD WYSTRZELIL NA IZRAEL 2000 RAKIET, MIEDZY INNYMI IRANSKIE RAKIETY DALEKONOSNE. TE RAKIETY TO NIE FAJERWERKI. ICH CELEM JEST TYLKO I WYLACZNIE ZABIJAC NA OSLEP CYWILNA LUDNOSC, BEZ WZGLEDU NA TO CZY SA TO KOBIETY, STARCY CZY NIEMOWLETA. TY - A JESTES POD TYM WZGLEDEM W DOBRYM TOWARZYSTWIE - NIE POTRAFISZ ZROZUMIEC, ZE JEST KARDYNALNA ROZNICA MIEDZY JEDNA STRONA, KTORA ZABIJA WSPOMNIANYCH CYWILOW Z PREMEDYTACJA A DRUGA STRONA, KTORA W CZASIE DZIALAN WOJENNYCH PRZECIW HESBOLLOWSKIM OBIEKTOM TRAFIA BLEDNIE W CYWILOW. TO JEST BODAJZE JEDYNA ARMIA NA SWIECIE, KTORA OSTRZEGA CYWILNA LUDNOSC PRZED BOMBARDOWANIEM OBIEKTU NALOTU - A WARTO PRZYPOMNIEC, ZE LWIA CZESC TEJ SZYITSKIEJ LUDNOSCI WSPOLPRACUJE Z HESBOLLOWSKIM TERROREM - ZEBY SIE ODDALILA Z ZASIEGU ZRYWU BOMBY. DOPIERO DZIS, PATRZ NIZEJ, OSWIADCZYL NASRALLAH, ZE PO DZISIEJSZYCH RAKIETACH NA AFULE BEDA JESZCZE WIECEJ DALEKONOSNE RAKIETY W GLAB IZRAELA. A ON POWIEDZIAL JESZCZE - A TYM POTWIERDZA RAZEM Z SWYM SPONSEREM Z TEHERANU PO CO GROMADZIL 12000 RAKIET - ZE IZRAEL JEST TYMCZASOWYM ZJAWISKIEM NA BW. WY, MA SIE ROZUMIEC, BEDZIECIE NADAL PO STRONIE TYCH KTORZY ZAGRAZAJA ISTNIENIU ZYDOWSKIEGO PANSTWA. A JA PRZECIEZ SIE "Z CHOINKI URWALEM" www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3083,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Także nie wszyscy Polacy 29.07.06, 23:01 TEZ TO WARTO CI PRZECZYTAC: www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3283138,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Także nie wszyscy Polacy 29.07.06, 01:20 hehehe...gdyby babcia miala pejsy...? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Także nie wszyscy Polacy 29.07.06, 10:56 TAIA, TRAFILES, MOZE NIECHCACO, W PEJSATE KOBIETY: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45967143&a=45969296 CIEMNY ANTSEMITYZM BYL ZAWSZE ABSURDALNY I DO SZCZETU IDIOTYCZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Re:Sily anty-israelskie sa rozpoznane. 29.07.06, 12:11 Jasne, ze sa wsrod nich nawiedzeni, "zawodowi" anty-semici. Lecz takie stwierdzenie nie wystarczy.Wydaje mi sie, ze nalezy spytac: "Kogo reprezentuja sily anty-israelskie"? Sily te sa rozpoznane: w przewazajacej wiekszosci sa to totalitarysci.Roznej masci-ale totalitarysci. Kto mozna do nich zaliczyc? Odpowiedz nie jest trudna: lewice wszystkich odcieni,pseudo- prawice,muzulmanskich i katolickich fundamentalistow i anarchistow. To ogolnie. Bardziej drobiazgowo: niecala lewica(ale jest jej malo) jest anty-israelska ale, odrzucajac miekka otoczke pozostaje jej "twarde jadro", nadajace calemu ruchowi ton - marksisci.Wyrozniaja sie wsrod nich "rewolucyjni stalinisci ". Zawsze lacza sie z nimi anarchisci, dla ktorych niszczenie istniejacego porzadku jest milym sercu i przyjemnym zajeciem. Specjalnie napisalem "katoliccy fundamentalisci"(mozna by ich nazwac "narodowymi katolikami") bo praktycznie rzecz biorac(czyli ideologicznie), stoja oni na tym samym skrzydle co fundamentalisci muzulmanscy. Ciekawe, ze muzulmanskich fundamentalistow popiera 100% wszystkich muzulmanow a wiec takze "umiarkowani euro-muzulmanie"). Osobna grupa jest falszywa prawica ("konserwatywna prawica") , podszywajaca sie co prawda pod prawice ale faktycznie,wywodzaca sie ze zmiekczonych lewicowa propaganda - kregow konserwatystow. Ze tak jest, potwierdzaja moje obserwacje wielu anty-israelskich demonstracji w Szwecji oraz(z doniesien prasowych) demostracji swiatowych. Ostatnia demonstracje w Sztokholmie, Göteborgu i Malmö (wszystko sa to silne centra lewicy i muzulmanow) zespolily w jednym anty-israelskim ( i anty-zydowskim -co jest jeszcze grozniejsze) wiekszosc wymienionych wyzej sil. Nieobecni: fundamentalni katolicy (brak ich w Szwecji) i prawica szwedzka.Ta ostatnia tylko dlatego, ze jest niechetna wszystkim cudzoziemcom. A jak jest w USA? Interesujacy link o protestujaych przeciw wojnie "intelektualistach": www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=23583 (Z) Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re:Sily anty-israelskie sa rozpoznane. 29.07.06, 13:09 ZEJMAN, TO ZA INTELIGENTNA ANALIZA DLA TYCH FORUMOWYCH "ANTY"... A Z DRUGIEJ STRONY, GDY ONI CZYTAJA, ZE NALEZA DO TAK WIELKIEJ SWIATOWEJ KLIKI TO IM TYLKO DODAJE DO ICH NAPUSZONEGO EGO. JAK TO KIEDYS BRZMIALO TO KOMUNISTYCZNE HASLO? AHA, "PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KRAJOW LACZCIE SIE". DAJ IM ZYDA NA SNIADANIE, OBIAD I KOLACJE, TO SIE POLACZA TEZ Z SATANEM. NIE WIEM CZY ONI TAK BARDZO PRZEPADAJA ZA HESBOLLAH - W GRUNCIE PRZECIEZ WIEDZA, ZE TA CZARNA FUNDAMENTALNA HOLOTA ZARAZA SWOIM FANATYZMEM INNYCH ISLAMSKICH TERRORYSTOW, KTORZY TYLKO CZATUJA NA NIEWIERNYCH ROZNEJ MASCI PO ZA BW - ALE INSTYNKT NIENAWISCI DO ZYDOW ZAWSZE BIERZE U NICH GORE. DZIEN-DWA TEMU OSWIADCZYL ZASTEPCA BIN LADENA, JAK MU TAM?, ZE ZA POMOCA ALLAH, NIE DALEKI DZIEN, ZE HISZPANIA WROCI NA LONO ISLAMU. A U NICH APETYT WIELKI... Odpowiedz Link Zgłoś
zz32 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 27.07.06, 22:58 NIE żydów, RZĄD izraela, w izraelu jest też wielu żydów którzy wiedzą do czego taka polityka prowadzi, i się od niej odcina, w ameryce jest wielu żydów którzy mają izrael gdzieś bo widzą co się wyprawia. To tylko tacy jak ty libańczyków, palestyńczyków, w ogóle wszystkich arabów wrzucają do jednego worka pod nazwą "terroryści", bo wam tak wygodnie i dzięki temu nie macie koszmarów po nocach że wysyłacie swoje wojska do zabijania niewinnych cywilów, ludzi takich jak wy, mających rodziny, dzieci, domy które burzycie dla pokazania jacy to wy nie jesteście wielcy. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 27.07.06, 23:23 Masz rację Zetzecie. Problem właśnie tu leży. Znam kilku wspaniałych Zydów, którzy potrafią na problem spojrzeć perspektywicznie; z szacunkiem do swego państwa i sąsiadów. Z takimi dyskutujmy i szukajmy najlepszych rozwiązań. Zywię szczerą nadzieję, że Dana się do nas przyłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 30.07.06, 08:12 >Z takimi dyskutujmy i szukajmy najlepszych rozwiązań< Dyskutujcie z Arabami, zobaczymy do czego to doprowadzi. Ich celem i to JEDYNYM celem jest zniszczenie Izraela a pozniej wprowadznie (sila) religii muzulmanskiej w calej Europie. A pozniej na calym swiecie. Juz zaczeli podnosic lby we Francji, spalili pare domow samochodow itd. Zastanawiajace jest to, ze bardzo cicho siedza w Ameryce. Duze skupiska muzulanow mieszkaja w Michigan, NY, zdaja sobie jednak sprawe, ze tu nie moga sobie na zadne ekscesy pozwolic.Bardzo szybko by sie z nimi rozprawiono. Nie jestem Zydem, jestem katolikiem ale na sprawy te patrze zupelnie inaczej. Zapamietajcie sobie to, ze oni (muzulmanie) dla swych wrogow litosci nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 28.07.06, 17:36 NO, ZZ, NIE WIEDZIALEM, ZE TAK ODPOWIESZ? JACY WY, FORUMOWI ZYDOZERCY, JESTESCIE PRZEZROCZYSCI... Odpowiedz Link Zgłoś
az30 [...] 27.07.06, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: nazizm to nienawisc do wszystkich ludzi innyc 27.07.06, 23:30 Nie do końca. Tak uważają źli Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Jak poznac Zyda 27.07.06, 23:38 powiedzial Baszewicz Singer : Zyd nawet na bezludnej wyspie znajdzie anysemite. Najbardziej anysemickie narody: Rosjanie ( Jukos) Polacy ( wiadomo) Niemcy Francuzi - przerazajace, Anglicy - straszne Amerykanie, murzyni Japonczycy Chinczycy (Sasoon byl ofiara) Eskimosi.......... ............. Zydzi ( Hitler, Lenin, .. cala masa) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: nazizm to nienawisc do wszystkich ludzi innyc 27.07.06, 23:49 az30 napisał: > tam bowiem innym nacjom nie przyznaje sie zadnych praw i niezyd nie uwazany > jest nawet za czlowieka, zgodnie z naukami talmudu. Ku.., facet, to fakt, ze w Izraelu sa rowni i rowniejsi, ale bez przesady ;) Nehemiasz Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Do zz 29.07.06, 11:53 CHOC NIE ZDAZYLEM CZYTAC TWOJ WYWALONY POST, WIEM DOKLADNIE CO TAM WYPRODUKOWALES. WY JETESCIE PRZEWIDYWANI AZ DO OSTATNIEGO PRZECINKA... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek nie zydow tylko syjonistow. a to jest roznica. 27.07.06, 23:32 i pod pewnymi wzgledami syjonizm i nazizm sa podobne, a pod innymi nie sa. normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: nie zydow tylko syjonistow. a to jest roznica 27.07.06, 23:46 No wlasnie, gdy mowicie o tych pustynnych ludzikach zaprzyjaznionych z gnatami to prosze uzywac wyrazen "Zydzi izraelscy" lub "Izraelczycy", a nie "Zydzi". Wszak mozna pokusic sie o stwierdzenie, ze ogromna wiekszosc Zydow izraelskich to "bierni syjonisci" (czyt. mieso armatnie i pozyteczni idioci), a Zydzi spoza Izraela dostarczaja im jedynie srodkow niezbednych do bycia "biernymi syjonistami". ;) Oczywiscie wysylaja te srodki w ramach zbiorek na szpitale i domy pomocy spolecznej - widzisz i-love-2-bike? Oto kolejny przyklad wykorzystywanie europejskiej moralnosci przez izraelskich Zydow, tym razem wymierzone przeciwko Zydom nieizraelskim ;) Nehemiasz Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut [...] 29.07.06, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Dzieci usmażone w zbombardowanym autobusie 29.07.06, 12:11 ben_shaprut napisał: > Danuś - niech cię Pan przeklnie i pozostawi twoje łono jałowym i zbolałym... BEN, W WYOBRAZENIU JESTES DOBRY... SZKODA, ZE NIE W LASCIWYM MIEJSCU. ALE CO, BALZAR I TAK JEST Z CIEBIE ZADOWOLONY... Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut [...] 29.07.06, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Balzar? Przyznam, że nie zrozumiałem 29.07.06, 23:18 TU MOWA O BLAZARE. PRZECIEZ OBOJE UCZYLISCIE SIE HEBRAJSKIEGO. JAK TAM TWOJE POSTEPY JEZYKOWE? Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut [...] 29.07.06, 23:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Cienko, Oscar. Ostatnio czasu było mało - rac 29.07.06, 23:53 ben_shaprut napisał: > jiddisz niż hebrajski. Poza tym likuali i swahili. Ciężko jest sprostać > wszystkiemu. Okaż litość i wyjaśnij. SPRECYZUJ - JA JESTEM LITOSCIWY Z NATURY - I POSTARAM SIE WYJASNIC. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut [...] 29.07.06, 23:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: To znaczy, że nie zrozumiałem. 30.07.06, 00:13 ben_shaprut napisał: > Po prostu nie nzam tego słowa. JAKIEGO SLOWA? Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut [...] 30.07.06, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: To znaczy, że nie zrozumiałem. 30.07.06, 00:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45967805&a=46071311 W PIERWSZYM ZDANIU WSPOMNIANEGO POSTU JUZ WYTLUMACZYLEM KOGO MIALEM NA MYSLI. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Re: Balzar? Przyznam, że nie zrozumiałem 30.07.06, 11:08 Po prostu rzadko jestem na forum i nie znałem tego osobnika - teraz już wiem. Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dzieci usmażone w zbombardowanym autobusie 29.07.06, 15:05 ty mi tu nie danusiu, wqrwielszczak, bo ja nie twoja znajoma, ponial? a przeklenstwa to ty sobie mozesz rzucac ile chcesz, jakby nie bylo, ja naleze do narodu pana, jak piszesz, a ty jakis zarabizowany polak trzeciej kategorii jestes. spadaj facet, bo wokol ciebie jakas won nieprzyjemna.... Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut [...] 29.07.06, 22:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Powtarzam, danuś - niech cię Pan przeklnie i 29.07.06, 23:05 a ja ci powtarzam, wqrwielszczak, zeby sie nie spoufalal ze mna i przestal mi tu danusiowac, doszlo? twoje przeklenstwa mozesz sobie powtarzac ile chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazistow. 29.07.06, 00:48 jaki "ktos"? wszyscy co wiedza o tym co robicie. nie obrazaj sie dana33, ale przeciez zachowujecie sie jak faszysci. gdyby zyl picasso, musialby namalowac guernica II. pieprzenie o obronie koniecznej i dwoch porwanych zolnierzach mozecie sobie wsadzic w buty, to bedziecie wyzsi. wiesz dobrze ze wasi przeciwnicy chcieli dokonac wymiany jencow/wiezniow, a wy ruszyliscie pod pretekstem tych waszych porwanych do od dawna przygotowywanej wojny. hizbollah zachowuja sie jak terrorysci a wy jak panstwo faszystowskie. i tego kota nie uda sie wam odkrecic ogonem, niewazne ilu rzucicie spamerow na fora swiatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 00:57 Dana, Udalo Ci sie pokrecic sprawy zydowsko-izraelskie. Zyd to czlowiek. Poza tym ze Zyd nie jada swin lub morskich zyjatek i trzyma produkty mleczne z dala od produktow miesnych, Zyd jest takim samym czlowiekiem jak wszyscy forumowicze. Z drugiej strony, obywatel Izraela, szczegolnie ten ucielesniany przez Ciebie, to zwolennik mordowania Arabskich dzieci i mojej sasiadki z WA, ktora bronila te dzieci przed izraelskimi politykami mordowania Arabow. Zgadza sie, Twoje panstwo zaczyna od dzieci: od mordowania arabskich niemowlat. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 01:02 Dana, Jezeli utozsamiasz sie z panstwem Izrael to ja jestem wsrod osob porownujacych Cie do wykonawcow woli Hitlera. Nie sadzisz ze systematyczne zabijanie Zydow przez hitlerowcow jest porownywalne do systematycznego zabijania Arabow przez panstwo Izrael? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 15:09 ulzylo ci ghotir? git. i nie denerwuj sie tyle, bo to zle na zdrowie wplywa. a do kogo ty mnie porownujesz to wiesz, splywa po mnie jak woda po kaczce. kto ty jestes? kto cie slyszy? ty siedz sobie gdzie siedzisz, mow codziennie ladnie dziekuje, ze miales szanse byc w usa, bo przeciez we wlasnym kraju nie chciales i dalej nie chcesz byc i zajmuj sie twoim zyciem a nie moim? doszlo? git. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 19:06 dana33 napisała: "do kogo ty mnie porownujesz to wiesz, splywa po mnie jak woda po kaczce." To Twoj problem tak samo jak problem izraelskich i arabskich rodzicow wspomnianych przeze mnie niemowlat: cokolwiek swiat mowi Izreaelowi to splywa po Izraelu jak woda po kaczce. Nie zapominaj jednak ze rachunki trzeba placic. Wspolczuje Twoim wnukom, Dana. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 19:14 ty sie o moich wnukow nie martw. ty lepiej planuj jutrzejsze picie. mam nadzieje ze wyjdzie ci to lepiej, niz analiza mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 19:20 dana33 napisała: "wyjdzie ci to lepiej, niz analiza mojej osoby." Nie istnieje potrzeba analizowania Twojej osoby, sama sie tu analizujesz. Brakuje mi do kompletu Twojej oceny izraelskiego zabijania noworodkow w Gazie i w Libanie. Zechcialabys podzielic sie swoimi opiniami w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 15:25 Nie rob ludziom wody z mozgu, "manipulatorko" Nie was zydow lecz kierownictwo organizacji przestepczej zwanej izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 16:46 Latwo jest krytykowac Izrael siedzac w wygodnym warszawskim czy krakowskim mieszkanku, kiedy jedynym powaznym zmartwieniem jest upal. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 18:49 absztyfikant napisał: "Latwo jest krytykowac Izrael siedzac w wygodnym warszawskim czy krakowskim mieszkanku" Wyjmij Jacka Kaczmarskiego ze swojej sygnaturki. Kaczmarski spedzil zycie na uczeniu ludzi o co chodzi w konfliktach panstwowych. Jego nauki do Ciebie nie dotarly - jak wskazuje Twoj juvenile post - wiec przestan wycierac sobie gebe jego nazwiskiem. Wyjasnienie. Ja siedze w wygodnych domach w WA i BC i w mieszkaniu w CA. W tych miejscach otrzymuje informacje o izraelsko/US wyrzuceniu Syrii z Libanu i o ataku Izraela na cywili w Libanie i w Gazie. US i zachodnia Europa zatroszczyly sie o swoich cywili w Libanie. Naprawde myslisz, ze ewakuacja obywateli US i zachodniej Europy z Libanu jest wynikiem krytyki Izraela z warszawskich lub krakowskich mieszkan? Twoja uwaga wskazuje na brak zrozumienia blisko-wschodnich realiow. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 18:34 Dana, Zyd to czlowiek wyznajacy swoja religie. Wolno mu. Izrael to panstwo, ktore najechalo Bliski Wschod. Istnieja miedzynarodowe prawa zabraniajace najezdzania ludzi. Istnieja takze miedzynarodowe prawa zabraniajace torturowania. Izrael zlamal te prawa tak jak Hitler je zlamal. Zatem dlaczego nie wolno mi porownywac Izraela do Trzeciej Rzeszy? Znowu pracujesz przeciwko Zydom. Zydzi to nie tylko Izrael. Ale Ty upierasz sie przy traktowaniu wszystkich Zydow jako Izraelczykow. Zydzi, zrobcie cos z ta Dana, ona wystawia Was na kolejne holocausty. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 18:55 cusa wczesnie zaczynasz pic, ghotir. dawno juz nie pisales takich glupot jak w ostatnich dniach. ale nie bede ci zabraniac, produkuj sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 19:00 Dana, Picie zaplanowalem na jutrzejszy wieczor. Masz jakies nie-osobiste uwagi wobec moich postow? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 19:13 napisalam przeciez "dawno juz nie pisales takich glupot jak w ostatnich dniach." Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 30.07.06, 01:04 dana33 napisała: "napisalam przeciez "dawno juz nie pisales takich glupot jak w ostatnich dniach." Wcale mnie nie dziwi Twoja reakcja. Tak sie sklada, ze w ostatnich dniach Izrael wydal wojne Hezbollah. Forumowicze, ktorzy popieraja Izrael - right or wrong but it is my homeland - musza miec klopoty z moimi postami. Moje posty wynikaja ze znajomosci historii Bliskiego Wschodu i Europy i ze znajomosci historii Zydow w Europie Wschodniej. Posty Dany i Oskara wynikaja ze znajomosci izraelskiej prasy i z wiadomosci na CNN. Te Wasze klotnie i osobiste wycieczki pod adresem forumowiczow, ktory maja odmienne od Waszych opinie, maja niewielki wplyw na losy swiata ale sa upierdliwe. Mnie te Wasze opowiesci o szlachetnosci Izraela poruszaja mniej wiecej tak jak opowiesci o szlachetnosci Hitlera i Stalina. Troche mi szkoda niezorientowanych czytelnikow tego forum, to ze wzgledu na nich odwolywalem sie do niemowlat. Zwolennicy ludobojczych polityk Izraela zdaja sie byc tutaj wiekszoscia i to jadowita. Cieszcie sie swoja przewaga liczebna. Szkoda mi Waszych wnukow i prawnukow bo to one beda objektem nagonki, ktora Wy teraz prowokujecie. Przestalo mi sie chciec odpowiadac na Wasze posty popierajace ludobojczy rzad Izraela. Wiadomo, ze nie uda mi sie zmienic Waszego sposobu rozumowania. Przykro mi, ze ten sposob rozumowania napedza trzecia wojne swiatowa. Na marginesie, Hezbollah to troche lewicowa organizacja. Wielu ludzi w Libanie bardzo bardzo lubi te organizacje bo ona pomagala im w sprawach mieszkaniowych, w sprawach dostepu do przedszkol i szkol. Wielu ludziom w Libanie podobala sie takze obecnosc Syrii w tym kraju: dzieki Syrii Libanczycy doswiadczyli dekade pokoju. No ale przeciez prosperity jakiegokolwiek arabskiego kraju to zniewaga dla Izraela i US. Nastal czas za zniszczenie tej libanskiej oazy pokoju. Osobiscie nie lubie niszczenia ludzi. Od dwoch tygodni (praktycznie od roku) Izrael niszczy ludzi w Libanie. Nie dziwi mnie, Dana, ze uwazasz moje posty za glupawe: ja popieram pokoj na Bliskim Wschodzie, dla Ciebie pokoj w tym regionie jest zagrozeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ghotir 30.07.06, 02:52 Realia bliskowschodnie to moze i znasz, ale jezyka polskiego nie miales okazji zglebic. >objektem Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Ghotir 30.07.06, 06:42 absztyfikant, Jezyk polski zglebilem na poziomie ogolniaka; dostalem piatke z plusem za maturalne wypracowanie o Mrozku. Nie zglebilem tlumaczen polsko-angielskich. Poza tym forum pisze tylko po angielsku. Probuje uczyc sie ale zdaje sobie sprawe z tego, ze moje polskie teksty smierdza zle przetlumaczonymi angielskimi zwrotami, ktorymi mysle. Przepraszam za to i naprawde jestem otwarty na poprawianie mnie. Ale jak moje bledy jezykowe maja sie do sytuacji na Bliskim Wschodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Ghotir 30.07.06, 07:42 absztyfikant napisał: "jezyka polskiego nie miales okazji zglebic." Mialem okazje zglebic jezyk polski do poziomu, ktory mowi mi, ze wycierasz sobie gebe nieboszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ghotir 30.07.06, 10:53 NIe nadz smieszny. Czy ja napisalem, ze JK popiera Absztyfikanta, Izrael czy Zulusow? Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 30.07.06, 08:26 Wielu ludziom w Libanie podobala sie > takze obecnosc Syrii w tym kraju: dzieki Syrii Libanczycy doswiadczyli dekade > pokoju. Hehehehe, ciekawe co dzis na sniadanie jadles, pewnie znowu cos niezdrowego. Doswiadczyli serie porwan, morderstw itd. Jedynymi ktorzy bardzo soebie ta obecnosc chwalili byli "bojownicy" z firmy Hezbollah i ska. <No ale przeciez prosperity jakiegokolwiek arabskiego kraju to zniewaga <dla Izraela i US. Rozsmieszyles mnie tym do lez. Prosperity w wydaniu arabow? Porownaj co zrobili Zydzi naswych terenach a co Arabowie, szczegolnie Palestynczycy. Otrzymawali i otrzymuja duzo pieniedzy w tym od Ameryki wlasnie. I nie marudz o pomocy finansowej jaka Izrael otrzymuje od USA. Iran siedzi na dollarach i Euro ale poza wysleniem tnt i wyrzutni rakietowych do Libanu jakos z pomoca braciom z Palestyny nie spieszy sie. Mentalnosc Arabska. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 30.07.06, 11:11 GHOTIR, MIALEM ZASZCZYT BYC OBECNY W TWYM POSCIE, DLATEGO CI ODPOWIEM, CHOC WIEM Z GORY, ZE TO BEDZIE, JAK ZWYKLE Z WAMI, GROCH W SCIANE. CHOC SIE DEKOLTUJESZ JAKO ZNAWCA BW I EUROPY (EUROPY - MOZE) POD WZGLEDEM BW JESTES DOSZCZETNIE ODBICIEM ARABSKICH EKSPERTOW TEGO REGIONU. TAKIE SAME TEZY; TAKIE SAME EMOCJE I MROCZENIE MOZGU. NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA O RZECZYWISTOSCI PANUJACEJ NA BW I JESZCZE MNIEJ O POLITYCE I ZACHOWANIA ZYDOWSKIEGO PANSTWA. "LIBAN TO OAZA POKOJU", MOWISZ. TAK, TAK SAMO JAK KIEDYS ZSRR. TY MOZE JESTES Z INNEGO POKOLENIA, ALE JA JESCZE DOBRZE PAMIETAM JAKA "OAZA POKOJU" BYLA SOWIECKA IMPERIA I JEJ "BRATNIE" KRAJE. HESBOLLAH, PRAWDZIWY GOSPODARZ LIBANU, JEST LUBIANY PRZEZ LIBANCZYKOW? REZIM NAZIONAL- SOCJALISTYCZNY W NIEMCZECH TEZ BYL LUBIANY PRZEZ NIEMCOW. ON ZLIKWIDOWAL BEZROBOCIE, POSTARAL SIE O SAMOCHOD DLA KAZDEGO ROBOTNIKA I...ZMOBILIZOWAL WSZYSTKIE ZASOBY DO PRZYSZLEJ LIKWIDACJI EUROPEJSKIEGO ZYDOWSTWA I PODBOJU SWIATA. HESBOLLA - TRZEBA BYC SLEPYM ZEBY TEGO NIE WIDZIEC - TO CZESC Z OSI ZLA DZISIEJSZEJ ERY. HESBOLLAH TO IRAN; HESBOLLAH TO SYRIA; HESBOLLA TO EL QAIDA; HESBOLLAH TO HAMAS; HESBOLLAH TO "BRACIA MUSULMANSCY". WSZYSCY RAZEM CHCA TO SAMO: WYMAZAC IZRAEL Z MAPY SWIATA I CALY CZAS, PRZY KAZDEJ OKAZJI, PRZYPOMINAJA SWIATU, ZE MY TKNIEMY TU, NA MUSULMANSKIEJ ZIEMI, TYMCZASOWO. AHMEDI NADZAD WCZORAJ, NASRALLAH DZISIAJ. TEN OGROMNY ARSENAL BRONI - 12000 RAKIET ROZNEGO TYPU - BYLY DANE W RECE HESBOLLAH WLASNIE DLA TEGO WYSILKU. MYSMY IM TROCHE ZA WCZESNIE ZEPSULI REALIZACJE TEGO PLANU. CO IM ZOSTALO TO WYPROBOWAC AD HOC INSTRUMENTY PRZED DOJSCIEM DO IRANSKIEJ BOMBY ATOMOWEJ I POCZATKIEM WIELKIEGO DZIHADU. ONI MYSLELI, ZE TEZ TA OSTATNIA PROWOKACJA - OGIEN NA WSZYSTKIE OSIEDLA POGRANICZNE, ZABICIE PARU IZRAELSKICH ZOLNIERZY I PORWANIE DWOCH INNYCH - IM UJDZIE MALA CENA TAK SAMO JAK PO POPRZEDNICH PROWOKACJACH. OS ZLA SIE PRZELICZYLA... JESLI WY SAMI NIE OBUDZICIE SIE W CZAS, BEDZIECIE MIELI "NOWOCZESNEGO DZINGIS HANA" U PROGU WASZEGO DOMU. TE CIEMNE HORDY NIE UKRYWAJA, ZE MAJA ZAMIAR, PO WIELKIM DZIHADZIE NA "SYJONISTYCZNY TWOR" RUSZYC NA "NIEWIERNYCH KRZYZAKOW". A JUZ PRZECIEZ PRZYPOMNIALEM GDZIES INDZIEJ CO POWIEDZIAL WLASNIE TERAZ ZASTEPCA BIN LADENA O WIZJI ISLAMU OD HISZPANII DO IRAKU. PCHAJCIE SWE GLOWY W PIACHY I UWIEBIAJCIE HESBOLLOW I ICH POPLECZNIKOW... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 30.07.06, 13:13 ghotir napisał: > Wcale mnie nie dziwi Twoja reakcja. Tak sie sklada, ze w ostatnich dniach > Izrael wydal wojne Hezbollah. zgadza sie ghotir... w ostatnich dniach israel wydal wojne hizballah po dlugoletnim nekaniu przez hizballah polnocnej granicy israela, ostrzeliwaniu miast i osiedli israelskich, zmuszajac mieszkancow tych miast i osiedli do wielodniowego zycia w schronach, zabijajac ich i raniac, porywajac zolnierzy z terytorium israela (porwanie tych dwoch zolnierzy 2 tygodnie temu to nie bylo pierwsze porwanie) i od lat uniemozliwiajac normalne zycie w tych wszystkich miastach, miasteczkach, kibucach i osiedlach. jestem pelna podziwu i dla naszych kolejnych rzadow i dla idf a przede wszystkim dla ludnosci polnocnego israela, ze wytrzymali tyle lat bez wywolania takiej wojny juz duzo wczesniej. wiecej, uwazam takie wstrzymanie sie za karygodne wprost, bo dalo to szanse bandom hizballi uzbroic sie przy pomocy syrii i iranu i rozbudowac siec wyrzutni rakietowych i arsenalow wsrod ludnosci cywilnej libanu powodujac, ze ta wojna z terrorystami hizballi ponosci dzisiaj tyle ofiar w cywilnej ludnosci po obu stronach. Forumowicze, ktorzy popieraja Izrael - right or > wrong but it is my homeland - musza miec klopoty z moimi postami. Moje posty > wynikaja ze znajomosci historii Bliskiego Wschodu i Europy i ze znajomosci > historii Zydow w Europie Wschodniej. Posty Dany i Oskara wynikaja ze znajomosci > > izraelskiej prasy i z wiadomosci na CNN. nie masz niestety za duzo znajomosci historii bliskiego wschodu i jeszcze mniej z historii zydow w europie wschodniej. a znajomosc moja i oscara wynika nie z cnn czy prasy, tylko z doswiadczenia jakie mamy z zycia w tym kraju i z takimi a nie innym sasiadami przez diesiatki lat. > Te Wasze klotnie i osobiste wycieczki pod adresem forumowiczow, ktory maja > odmienne od Waszych opinie, maja niewielki wplyw na losy swiata ale sa > upierdliwe. oscar wogole sie nie kloci, podziwiam go za jego ciagla uprzejmosc i brak jakiegokolwiek chamskiego slowa. natomiast ja juz dawno przestalam cokolwiek tlumaczyc i objasniac, a moje osobiste wycieczki pod adresem forumowiczow sa tylko i wylacznie odpowiedzia na wasze wycieczki osobiste w stosunku do mnie i do mojego kraju. sa upierdliwe? joffi, to znaczy ze robie dobra robote. Mnie te Wasze opowiesci o szlachetnosci Izraela poruszaja mniej > wiecej tak jak opowiesci o szlachetnosci Hitlera i Stalina. > Troche mi szkoda niezorientowanych czytelnikow tego forum, to ze wzgledu na > nich odwolywalem sie do niemowlat. bardzo to ladnie, ze dbasz o niezorientowanych czytelnikow tego forum. ja tez o nich dbam. a poniewaz twoja troska o nich konczy sie na arabskich niemowletach, dlatego tez nie daje nikomu zapomniec o zydowskich niemowletach, dzieciach, podrostkach, kobietach, starcach zabijanych od lat z premedytacja na ulicach, szosach, w dyskotekach, w wysadzanych w powietrze autobusach, w ostrzeliwaniu naszych miast i osiedli, uprowadzaniu i zabijaniu cywili i mordowaniu ludzi czekajacych na przystankach autobusowych. wiesz ghotir, zeby byla jakas rownowaga..... Zwolennicy ludobojczych polityk Izraela > zdaja sie byc tutaj wiekszoscia i to jadowita. Cieszcie sie swoja przewaga > liczebna. Szkoda mi Waszych wnukow i prawnukow bo to one beda objektem nagonki, > > ktora Wy teraz prowokujecie. znow widac twoja niewiedze bliskiego wschodu: przewagi liczebnej to my nigdy nie mielismy i nigdy miec nie bedziemy. mamy natomiast przewage militarna i mozesz byc pewien, ze bedziemy dbac o to, zeby ja zawsze miec. jak ci wiadomo, niejaki ahcmadcustam i reszta przywodcow terrorystycznych oglasza regularnie raz na pare tygodni, ze ich celem jest likwidacja israela. musimy sie zatroszczyc o to, zeby ich marzenia nie spelnily sie. to chyba rozumiesz, nie? > Przestalo mi sie chciec odpowiadac na Wasze posty popierajace ludobojczy rzad > Izraela. Wiadomo, ze nie uda mi sie zmienic Waszego sposobu rozumowania. > Przykro mi, ze ten sposob rozumowania napedza trzecia wojne swiatowa. nu, to nie zmuszaj sie, ghotirze i nie odpowiadaj. musze ci natomiast powiedziec bardzo szczerze, ze nie bardzo jestem gotowa za cene istnienia mojego kraju i moich wnukow, o ktorych sie tak bardzo martwisz, ratowac swiat przed 3 wojna swiatowa. > > Na marginesie, Hezbollah to troche lewicowa organizacja. Wielu ludzi w Libanie > bardzo bardzo lubi te organizacje bo ona pomagala im w sprawach mieszkaniowych, > > w sprawach dostepu do przedszkol i szkol. Wielu ludziom w Libanie podobala sie > takze obecnosc Syrii w tym kraju: dzieki Syrii Libanczycy doswiadczyli dekade > pokoju. tak tak, wielu ludzi w libanie bardzo lubi te organizacje. no i syria naprawde dala libanowi dekade pokoju, widzielismy to jak wywalano syrie z libanu, nic tylko placzace tlumy na ulicach wszystkich miast libanskich.... twoja wiedza o bliskim wschodzie jest naprawde porazajaca. No ale przeciez prosperity jakiegokolwiek arabskiego kraju to zniewaga > dla Izraela i US. Nastal czas za zniszczenie tej libanskiej oazy pokoju. > Osobiscie nie lubie niszczenia ludzi. Od dwoch tygodni (praktycznie od roku) > Izrael niszczy ludzi w Libanie. Nie dziwi mnie, Dana, ze uwazasz moje posty za > glupawe: ja popieram pokoj na Bliskim Wschodzie, dla Ciebie pokoj w tym > regionie jest zagrozeniem. nu, nawet nie mozna skomentowac juz tego ostatniego paragrafu, ghotir. twoje posty sa nie tyle glupawe, ghotir, ile blazenskie. wprawdzie nigdy nie palales miloscia do zydow, ale twoje posty byly na jakims tam poziomie inteligencji, teraz to po prostu katastrofa kompletna. mysle, ze lepiej bedzie jak sie spijesz w banie, to przynajmniej bedzie mozna powiedziec, ze nie jestes w stanie kontrolowac sie. a tak to nie bardzo mozna wytlumaczyc ten belkot w ostatnim paragrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Cenzura 30.07.06, 01:06 Obudzila sie cenzura i tnie. Przeczytalem posty Bena przed ich wycieciem. Za czorta nie rozumiem co bylo niecenzuralne w tych postach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Cenzura 30.07.06, 13:21 oj bidulka ghotir, rozplakalam sie nad twoim niezrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bo się zachowujecie podobnie 29.07.06, 21:02 oho, dochtorek, wielki znawca, po 5 dniach studiowania glebokiego zydow i israela, wypowiedzial sie znow. i jak zawsze, bardzo gleboka mysl wyrazil. godna dochtorka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ciotka 29.07.06, 21:33 zbyt wiele jest na to dowodów i w przeszłosci i teraz, aby ktokolwiek wierzył w wasze kłamstwa. www.scar.utoronto.ca/~msa/issues/Palestine/MultiMedia/pictures/crimes/Israeli_soldier_points_gun_at_father_and_child.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciotka 29.07.06, 23:24 madry chlopak, ten zolnierz.... tata moze miec pod elegancka marynarka pas wybuchowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ciotka 30.07.06, 08:32 www.scar.utoronto.ca/~msa/issues/Palestine/MultiMedia/pictures/crimes/soldiers_beating_man.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 21:14 Problem w tym ze obecny rzad izraela ma krew na rekach .. Rzadzaca partie Kadima zalozyl rzeznik Bliskiego Wschodu .. Szaron jako byly czlonek Hagany jest odpowiedzialny za masakry palestynskich wsi juz w latach 48-49 .. Obecny rzad izraela pochodzi zatem wprost z linii organizacji terrorystycznej mordujacej cywili i wysadzajacej w powietrze hotele .. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 29.07.06, 21:33 problem w tym woman, ze jaki rzad nie byl u wladzy, ten rzad mial wg was krew na rekach. kazdemu mieliscie cos do zarzucenia. a tak naprawde to chodzi wam o to, ze israel istnieje. dlatego kazdy rzad w przeszlosci i kazdy w przyszlosci bedzie mial wg was krew na rekach. nu, pisz dalej te brednie. bo wlasciwie to jest wszystko, co mozesz zrobic. pisac brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Tutaj popelniasz blad dana ... 29.07.06, 21:43 to wlasnie rzekomi najwieksi antysemici chca istnienia izraela ...!!! nie podwazaliby zatem sensu jego istnienia chodzi o to ze jak pokazala wielokrotnie historia Europa NIE CHCE panstwa zydowskiego u siebie .. Uznanie panstwa izrael bylo wstepem do pozbycia sie zydow z europy (oraz z Rosji) .. Juz w sredniowieczu Zydow wyganiano z Hiszpanii i Francji .. Oaza spokoju byla Polska gwarantujaca zydom prawa (np wlasne sadownictwo) o jakich nigdy nie mogli nawet snic w innych krajach .. Historia paradoksalnie udowodnila ze za tolerancje placi sie oskarzeniem o ... udzial w holokauscie .. Zobacz na wypowiedzi Ahmadinedzada .. Nawet on zauwaza ze zydow nie kocha sie w europie .. Skoro zatem najwieksi antysemici nie maja nic przeciwko istenieniu panstwa izrael na bliskim wschodzie to ich krytyka mniej lub bardziej zjadliwa predzej jest konstruktywna niz obliczona na fizyczna eliminacje panstwa izrael Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ciotka-sama wiesz jak jest... 29.07.06, 21:50 www.attrition.org/mirror/attrition/2000/12/23/phil.cdc.gov/crimes.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa dana tu jestes nazistka,rasistka................ .. 29.07.06, 21:59 wiec nie zadawaj glupich pytan prowokatorko Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana tu jestes nazistka,rasistka............. 29.07.06, 22:17 nu, pulsik, nie badz taki oszczedny w slowach... ja tu jestem nazistka, rasistka, sjonistka, dupa, stara krowa, suka, scierwo, ku.., propagandzistka, oplacana, smierdzaca, glizda, zlodziejka, klamca, morderczyni, idiotka, sciera, tepa baba, pi.., zawszona, wycieruch, tlusta, agentka, polakozerca, prowokatorka .... watpie, czy jest na forum ktos, kogo bardziej lubicie ode mnie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: dana tu jestes nazistka,rasistka............. 29.07.06, 22:29 www.cagle.com/working/060721/booth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: dana tu jestes nazistka,rasistka............. 29.07.06, 23:03 powinnas czesciej wasy golic, wtedy samoocena pozytywnie podskoczy do gory Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego Muslimow sie zaroilo na forum i dlatego tak jest. 29.07.06, 22:31 Muslim zawsze siedzi cicho jak jest slaby, ale jak sie zbierze kohorta muzuslmanskich bandytow to tylko IDF moze ich powstrzymac.... Teraz panosza sie islamuski na forum i mysla, ze do ich srallaha bedziemy wrzeszczec srallahu akbar... Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who vide 29.07.06, 22:34 informationclearinghouse.info/article14208.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wann Re: vide 29.07.06, 23:10 Dana, w większości to ludzie arabskiego pochodzenia mieszkający w Polsce lub rozgrzana do skrajnej czerwieni lewica. Oni nie zauważają, że w Iraku w tym samym czasie zginęło pewnie więcej ludzi. Nie zauważają, że fanatyczni Arabowie chcialiby zabić każdego Żyda, gdziekolwiek go spotkają, jak tego żydowskiego lekarza uprowadzonego i zamordowanego na Zachodnim brzegu, jak tę kobietę zastrzeloną w Seattle. To ludzie, których sposób myślenia jest dokładnie taki sam. Oni będą protestować przeciwko wszystkiemu, co uczyni Izrael. I równocześnie rozgrzeszać każdą zbrodnię muzułmańską. Oni karmią się nienawiścią. To jest dla nich woda i chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: vide 29.07.06, 23:24 wann napisał: > Dana, w większości to ludzie arabskiego pochodzenia mieszkający w Polsce lub > rozgrzana do skrajnej czerwieni lewica. Oni nie zauważają, że w Iraku w tym > samym czasie zginęło pewnie więcej ludzi. Nie zauważają, że fanatyczni Arabowie > > chcialiby zabić każdego Żyda, gdziekolwiek go spotkają, jak tego żydowskiego > lekarza uprowadzonego i zamordowanego na Zachodnim brzegu, jak tę kobietę > zastrzeloną w Seattle. > To ludzie, których sposób myślenia jest dokładnie taki sam. Oni będą > protestować przeciwko wszystkiemu, co uczyni Izrael. I równocześnie rozgrzeszać > > każdą zbrodnię muzułmańską. Oni karmią się nienawiścią. To jest dla nich woda i > > chleb. JAKA TRAFNA ANATOMIA OBJAWU. WNET ZROBIA Z CIEBIE ZYDA... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: vide 29.07.06, 23:35 informationclearinghouse.info/article14208.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: vide 29.07.06, 23:27 mysle wann, ze sa wsrod nich rowniez kompletnie zarabizowani polacy, tak jak ten ben shaprut i mirmil. i mysle, ze oni dokladnie zauwazaja, tylko ze wiadomosciami z iraku nie moga tak dobrze manipulowac no i nie moga wciagnac w to zydow. a ze sie karmia nienawiscia, to oczywiscie masz racje. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci ?? 30.07.06, 06:47 czy macie cos do powiedzenia na temat mordowanych dzieci libanskich, karasnale z izraela? chodzicie wkolo tematu i mowicie o wszystkim tylko nie o nim samym, i staracie sie zbaczac na standardowe red herrings takie jak kto co wypija z mlekiem matki albo ze arabscy terrorysci morduja w iraku (owszem, dzieki waszej partii likud ktora przylozyla neokonska raczke do wojny w iraku, gdzie jak wiecie byl zamordyzm ale nie bylo potwornych zniszczen i codziennego terroryzmu). albo zaraz jakis pinhead zacznie pisac o dzieciach w schronach w izraelu (ktore sa biedne, ale przynajmniej nie dostaly kredek i pociskow artyleryjskich do kolorowania). pytam was: czy macie cos do powiedzenia na temat mordowanych dzieci libanskich? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 07:01 Ja mam cos do powiedzenia o mordowanych dzieciach i palestynskich i libanskich i irackich i afganskich. To co mam do powiedzenia w tej sprawie to to ze US i izraelskie polityki w tej sprawie smierdza. Sily zbrojne obu krajow morduja noworodki twierdzac, ze one sa "terrorystami". Ale nie spodziewaj sie podobnej odpowiedzi od nasiaknietych anty-ludzka propaganda forumowiczow mieszkajacych w Izraelu. Zdaje sie, ze dla nich dobry Arab to martwy Arab, niewazne ile miesiecy zycia ten Arab ma za soba. you-know-who, Dla mnie trafiles w dziesiatke z tymi kredkami. Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 07:59 Ale jak rakiety podarowane firmie Hezbollah przez Syrie spadaj na miasta Izraelskie to jest OK? Prawda? Jakos swiat nie martwi sie tym, ze tam tez umieraja ludzie.A juz zupelnie naturalne jest to, ze terrorysta, sorry bojownik, moze wysadzic w powietrze siebie oraz autobus wypelniony miedzy innymi dziecmi. Bo sa to dzieci Izraelskie. Wtedy protesty UN i swiata sa ledwo widoczne.Zupelnie niedawno, Zydzi oddali Palestynczykom troche ziemi, czyli wycofali sie jak to piszecie z terenow okupowanych.I co sie stalo? Natychmiast po wejsciu milujacych pokoj oraz porzadek Palestynczykow, zaczelo sie niszczenie tego co Zydzi przez lata budowali. Zniszczono wszystko bez wyjatku. Po to tylko, aby pozniej blagac swiat (w tym Izrael) o pomoc humanitarna. W czasach kiedy w Libanie mieszkala wiekszosc chrzescijanska, byl to piekny kraj. Bejrut zaliczal sie do potegi finansowej tego rejonu. Klopoty zaczely sie pozniej. Ale to juz inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 08:16 nie, to nie jest ok. podobnie jak nie jest ok ze unikasz odpowiedzi na moje pytanie i zaczynasz gadac od rzeczy, tak jak w tym powiedzeniu: a w ameryce bija murzynow! Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 08:31 Wiec kto morduje dzieci Irackie? Zydzi, Amerykanie? A moze bracia Arabowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 08:39 baltowojtek, Dopiero zauwazylem ten nick. Domyslam sie, ze to ktos znany probujacy odzegnac sie od swojej przeszlosci na tym forum. Nie dziwie sie, oskarzanie Arabow o mordowanie ich wlasnych dzieci wymaga nowego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 10:14 Wrong....Przeszlosci swej nie wstydze sie. Jezeli Cie to interesuje. Jestem Polakiem, przebywajacym od prawie 30 lat na obczyznie (USA) niepraktykujacy katolikik, do kosciola wpadam z okazji slubow, pogrzebow. Zaliczam sie do ludzi o prawicowych poglagach, zawsze prozachodni, za co mialem bardzo duzo klopotow nawet w szkole sredniej w PL. bardzo nieczesto zmieniam nicki....Widze swiat takim jaki jest a nie takim jakim byl chcial aby byl. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 08:36 Moze nie wszystko na temat, jednak z przytoczonymi faktami zgodzic sie trzeba. Prawda? And i don't know who you are and frankly don't care.... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 08:33 baltowojtek napisał: "Ale jak rakiety podarowane firmie Hezbollah przez Syrie spadaj na miasta Izraelskie to jest OK?" Dlaczego denerwujesz sie na ostrzal przez Hezbollah ale nic nie mowisz o ostrzale izraelskim? Podpowiem Ci: moja sasiadka z Olimpii umarla w wyniku izraelskiego ostrzalu; masz jakies uwagi w tej sprawie? Nie piernicz tutaj o izraelskim oddawaniu ziemii Palestynczykom. Zdarzylo Ci sie zapomniec, ze Izraelczycy buduja plot na palestynskich terenach. W normalnych warunkach nazwalbym Twoj post "biased" i przywolalbym ten post tylko po to aby pokazac jakimi idiotami sa zwolennicy polityk Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 10:23 Nic mnie nie denerwuje w odroznieniu od Ciebie. Jezeli chodzi o sasiadke.....szkoda mi jej, przekaz moje wyrazy wspolczucia rodzinie zmarlej.RIP kobieto. Jezeli chodzi o oddanie ziemi Palestynczykom to tylko tylko mozesz napisac? Pieprzysz cos o plocie. W Stanach mowi sie, ze najlepsza rzecza pomiedzy sasiadami sa PLOTY. A tak na margionesie, co ma PLOT wspolnego z zachowaniem sie Palestynczykow na ziemiach im oddanych.... Dostali cos za darmo i ich zachowanie porownac mozna z zachowaniem dwuletniego dziecka. Usprawiedliwiasz ich zachowanie? Jezeli TAK, to nia ja a TY jestes IDIOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 13:25 widzicie, you know who i ghotir, juz wam wyjasniano tutaj co do mordowanych dzieci setki razy. ale jak widac nie dochodzi do was zupelnie i wracacie do tego pytania ciagle od nowa. ile razy mozna wyjasniac i tlumaczyc ludziom, ktorym brakuje zrozumienia tego, co czytaja? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy macie cos do powiedzenia na temat dzieci 30.07.06, 13:26 mordowanych dzieci israelskich w autobusach, dyskotekach i kawiarniach? Odpowiedz Link Zgłoś
ahmad.abed Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 30.07.06, 04:44 Zydzi i cala reszta kaffar musisz zabity Swiat dzielic na muzulman i swieta wojna Zydzi to wojna Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Zydzi to wojna 30.07.06, 07:13 Nie. Zydzi to logiczne myslenie. Wojna to nielogiczne myslenie. Rzad izraelski stawia znak rownosci miedzy populacja Izraela i wojna. To nie oznacza znaku rownosci miedzy Zydami i wojna. To tylko zachcianka prowadzonego przez amerykanskich neokonserwatystow rzadu Izraela. Zydzi, ktorych ja znam, maja w tylku US i izraelskie polityki. W oparciu o to co ja wiem o Zydach, Zydzi to logiczne myslenie, naukowy postep i pokoj. Izrael to wojna ale to zupelnie inna para kaloszy. Oskarzanie Zydow o izraelskie polityki to troche jak oskarzanie mnie o polityki ksiezycowych braci. Odpowiedz Link Zgłoś
baltowojtek Re: Zydzi to wojna 30.07.06, 10:29 Zastanawiam sie dlaczego Zydzi z amerykanscy przenosza sie do Izraela. W piatek ogladalem w tv grupe Zydow, okolo 80 osob odlatujacych z BWI do Izraela. Ciekawe jest takze to, ze praktycznie wszyscy amerykanscy Zydzi popieraja polityke IZRAELA. BREDZISZ czlowieku. Z jednym sie zgodze, zaden narod nie wniosl tyle do nauki co Zydzi.Od nich nalezy sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek410 Porownanie Zydow do hitlerowcow niesprawiedliwe 30.07.06, 04:51 Porownanie Zydow do hitlerowcow jest niesprawiedliwe. Hitlerowcy nie strzelali do karetek Czerwonego Krzyza: ------------ Karetki pogotowia Czerwonego Krzyza zbombardowane przez Izrael Karetka jechala z wlaczonymi swiatlami, migajacy niebieski sygnal na dachu i oswietlony znak czerwonego krzyza byly dobrze widoczne z daleka kiedy pierwsza izraelska rakieta uderzyla w nia, rozrywajac noge mezczyzny lezacego w srodku na noszach. Ranny przerazliwie krzyczal, karetka plonela. Z dymu i plomieni rozbitego wraku uciekali pozostali ranni i sanitariusze, kiedy nastepna rakieta trafila w sasiednia karetke. Od poczatku wojny wszystkie drogi w poludniowym Libanie zostaly zmienione przez Izrael w strefe smierci, ale atak 23.07.06 na dwie dobrze oznakowane karetki Czerwonego Krzyza stanowi kolejna smiertelna eskalacje agresji. W ataku tym szescioro sanitariuszy zostalo rannych, a trzy generacje rodziny Fawaz transportowane do szpitala z niewielkimi obrazeniami z Tibnin znalazly sie w wyniku nowych ran w stanie krytycznym. Obydwie karetki pogotowia zostaly kompletnie zniszczone, kazda z nich byla celnie trafiona w sam srodek dachu, na ktorym widnial wielki czerwony krzyz. (…) Suzanne Goldenberg z Tyru 25.07.2006 The Guardian Wiecej: www.guardian.co.uk/israel/Story/0,,1828142,00.html (wykasuj spacje w adresie, ktore wstawia cenzor zeby zamazac prawde) patrz zdjecie rozbitej karetki z dziura w dachu w samym srodku krzyza: www.whatreallyhappened.com Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Porownanie Zydow do hitlerowcow niesprawiedli 30.07.06, 06:32 Dobrze ze istnieje Piotr i the Guardian; prenumeruje tego drugiego, szanuje tego pierwszego za zwracanie naszej uwagi na przewaly. Dla niezorientowanych: moja sasiadka, mloda kobieta z Olimpii umarla pod izraelskimi buldozerami. Zanim umarla, ta kobieta opowiedziala nam o tym jak Izrael traktuje Palestynczykow. Bardzo poruszajaca jest scena gdzie izraelscy zolnierze odganiaja palestynska karetke pogotowia probujaca pomoc nastolatce zranionej przez izraelskich zolnierzy. Jakis teatr w Londynie zrobil sztuke oparta na e-mails mojej zabitej przez izraelskie wojska sasiadki. Masz racje Piotrku, Hitlerowcy byli duzo bardziej humanitarni niz Izrael. Przepraszam Hitlerowcow za porownywanie ich akcji do akcji Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Porownanie Zydow do hitlerowcow niesprawiedli 30.07.06, 08:43 no coz uczen przerosl mistrza, ale nic dziwnego izraelici zbrodnie maja w genach, od zawsze ploneli nienawiscia do sasiadow Odpowiedz Link Zgłoś
goldsax Nie darmo Zydzi uwazaja sie za ubermensch 30.07.06, 09:55 Maszyna do zabijania - udoskonalona - sposcili ja teraz z lancucha. Odpowiedz Link Zgłoś
goldsax Taki wielki krzyz i do tego czerwony to dziala jak 30.07.06, 10:00 plachta na byka. A moze zionista myslal, ze krzyz to miejsce na ekranie gdzie rakieta ma trafic? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hańba izrael 30.07.06, 11:19 ohohoho, dochtorek siem odezwal w niedziele od samego rana.... ty moze sie tak zajmij medycyna u ciebie? zeby lekarze nie zabijali pacjentow naprzyklad? zeby pijane pielegniarki nie zajmowaly sie chorymi? a moze wogole troche o siebie zadbasz, doksztalcisz sie co nie co i moze, moze uda ci sie zajac jakas wyzsza nieco pozycje niz ta, ktora zajmujesz dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 [...] 30.07.06, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: izrael strzela do karetek czerwonego krzyża 30.07.06, 13:29 hahaha, powtorz to slowo jeszcze pare razy, dochtorek, ale to wszystko co mozesz zrobic... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hublub Jestem antysemitą ! 30.07.06, 10:37 Nienawidzę żydów bo zabijają dzieci, żyd=nazista wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8426573&rfbawp=1154247685.135&ticaid=120da Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Jestem antysemitą ! 30.07.06, 10:43 nie jestes antysemita, jestes antynazista a to jest subtelna roznica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hublub Re: Jestem antysemitą ! 30.07.06, 10:54 masz rację wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8426573&rfbawp=1154247685.135&ticaid=120da Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur [...] 30.07.06, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Cały swiat jest dzis antyizraelski 31.07.06, 00:09 A KIEDY BYL PROIZRAELSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
arbre Re: ktos tu nas zydow porownuje ciagle do nazisto 31.07.06, 08:48 nie mialam czasu czytac wszystkich postow, ale widzialam ze ktos tu wspomnial o rocznicy. tak sie sklada,ze okragle 10 lat temu miala miejsce poprzednia masakra w kanie. moze dla izraela taki szczegolny sposob swietowania. pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś