Dodaj do ulubionych

DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY?

IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 04:56
JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!! KTORA POLSKA
MADRALA WIE,OJAKIE MIASTO CHODZI? MOZE pan belka WAM NA TO PYTANIE ODPOWIE?oN
czlowiek swiatowy,krawat juz ma z Italii,a kiedys w walonkach zapierdalal po
lace zasniezonej....
Obserwuj wątek
    • Gość: MR.CONTI Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.gtconnect.net 18.11.01, 05:08
      Gość portalu: Xionc napisał(a):

> JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!! KTORA POLSKA
      > MADRALA WIE,OJAKIE MIASTO CHODZI? MOZE pan belka WAM NA TO PYTANIE ODPOWIE?oN
      > czlowiek swiatowy,krawat juz ma z Italii,a kiedys w walonkach zapierdalal po
      > lace zasniezonej....

FRANK SINATRA SPIEWAL O JEDNYM TAKIM MIESCIE:"I WANT TO WAKE UP IN THE CITY THAT
      NEVER SLEEPS...................." NY,NY:-)

• Gość: Egon Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 05:17
        Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Gość portalu: Xionc napisał(a):
        >
        > > JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!! KTORA POLSKA
        >
        > > MADRALA WIE,OJAKIE MIASTO CHODZI? MOZE pan belka WAM NA TO PYTANIE ODPOWI
        > E?oN
        > > czlowiek swiatowy,krawat juz ma z Italii,a kiedys w walonkach zapierdalal
        > po
        > > lace zasniezonej....
        >
        > FRANK SINATRA SPIEWAL O JEDNYM TAKIM MIESCIE:"I WANT TO WAKE UP IN THE CITY THA
        > T
        > NEVER SLEEPS...................." NY,NY:-)
        >

Mr.Conti,do you love our N.Y.? Our N.Y.? Do you? GOD BLESS YOU,FOREVER!!!
    • Gość: Antoni Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: 203.18.5.* 18.11.01, 05:14
      Nowy Jork? Tez bym sie tam bal spac, samoloty spadaja, ciagle strzaly na
      ulicach i syreny policji, bezdomni, wariaci, murzyni, taksowkarze z pakistanu,
      strazacy napierdalaja policjantow... Kurde - ale tam syf!!! Naprawde trudno oko
      tam zmruzyc...
      • Gość: Egon Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 05:21
        Gość portalu: Antoni napisał(a):

> Nowy Jork? Tez bym sie tam bal spac, samoloty spadaja, ciagle strzaly na
        > ulicach i syreny policji, bezdomni, wariaci, murzyni, taksowkarze z pakistanu,
        > strazacy napierdalaja policjantow... Kurde - ale tam syf!!! Naprawde trudno oko
        >
        > tam zmruzyc...

Nikt tu cie nie zaprasza i wiecej nie wpusci,kontrola dokumentow wzmozona,zadna
        mysz anty amerykanska,granicy kraju naszego wolnego nie przekroczy juz...!!!
      • Gość: MR.CONTI Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.gtconnect.net 18.11.01, 05:27
        Gość portalu: Antoni napisał(a):

> Nowy Jork? Tez bym sie tam bal spac, samoloty spadaja, ciagle strzaly na
        > ulicach i syreny policji, bezdomni, wariaci, murzyni, taksowkarze z pakistanu,
        > strazacy napierdalaja policjantow... Kurde - ale tam syf!!! Naprawde trudno oko
        >
        > tam zmruzyc...

BLOGOSLAIONY TEN KTURY NOGE NA WYSPIE NY POSTWIL:)SPADAJONCE SAMOLOTY TYLKO DO
        UROKU DODAJOM.

• Gość: JOHN Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 06:14

> JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!! KTORA POLSKA
      > MADRALA WIE,OJAKIE MIASTO CHODZI? MOZE pan belka WAM NA TO PYTANIE ODPOWIE?oN
      > czlowiek swiatowy,krawat juz ma z Italii,a kiedys w walonkach zapierdalal po
      > lace zasniezonej....

ta belka Ci teraz na twoje pytanie nie odpowie.Wiesz czemu? W obecnej sytuacji,ta
      kOrwa bezzebna,ryja nie otwiera,bo wg.polskich politykow jest tak: Ameryka niech
      walczy za nas,ny kurwa w NATO jestesmy,koce im wyslalismy,przestrzen swoja
      powietrzna im udostepnilismy, ALE,,,,,,? KIEDY JAKAS MENDA POLSKE
      ZAATAKUJE.WSZYSTKIE RYJE O POMOC DO AMERYKI ZWROCA SIE!!! A JA WIEM CO BEDZIE!!!
      WYSYLAMY WAM ONUCE,LEKARSTWA ITD,DZIEKUJAC WAM JEDNOCZESNIE POLACY ,ZA WSPARCIE W
      NASZEJ WOJNIE Z TERRORYZMEM SWIATOWYM,GO POLISH ARMY,YOU ARE THE HEROS,GO,NEW
      GOVERMENT WANTS TO SEE YOU DEATH! GO!!!!
      • Gość: Egon Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 06:31
        Gość portalu: JOHN napisał(a):

>
        > > JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!! KTORA POLSKA
        >
        > > MADRALA WIE,OJAKIE MIASTO CHODZI? MOZE pan belka WAM NA TO PYTANIE ODPOWI
        > E?oN
        > > czlowiek swiatowy,krawat juz ma z Italii,a kiedys w walonkach zapierdalal
        > po
        > > lace zasniezonej....
        >
        > ta belka Ci teraz na twoje pytanie nie odpowie.Wiesz czemu? W obecnej sytuacji,
        > ta
        > kOrwa bezzebna,ryja nie otwiera,bo wg.polskich politykow jest tak: Ameryka niec
        > h
        > walczy za nas,ny kurwa w NATO jestesmy,koce im wyslalismy,przestrzen swoja
        > powietrzna im udostepnilismy, ALE,,,,,,? KIEDY JAKAS MENDA POLSKE
        > ZAATAKUJE.WSZYSTKIE RYJE O POMOC DO AMERYKI ZWROCA SIE!!! A JA WIEM CO BEDZIE!!
        > !
        > WYSYLAMY WAM ONUCE,LEKARSTWA ITD,DZIEKUJAC WAM JEDNOCZESNIE POLACY ,ZA WSPARCIE
        > W
        > NASZEJ WOJNIE Z TERRORYZMEM SWIATOWYM,GO POLISH ARMY,YOU ARE THE HEROS,GO,NEW
        > GOVERMENT WANTS TO SEE YOU DEATH! GO!!!!

Hm John,skad sie o tym dowiedziales?Polska zawsze za Ameryka stala,spojrz na
        forum o temacie Swiat,wydrukuj wszystkie watki,przeslij do pana Rumsfeld, on nic
        nie powie,a w przyszlosci polaczkom odpowie,tak samo jak pan R, S ,C ,i H. HA HA
        HA HA
    • _angel_ Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? 18.11.01, 15:24

> JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!!

Nowym Yorkiem zawladnal strach...miescie w ktorym dawniej nie chcialo sie nigdy
      klasc spac teraz NIE MOZE ZASNAC! ...tak to wyglada na dzien dzisiejszy Nowy
      York w/g jednego z tygodnikow niemieckich
      • Gość: Xionc Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 15:42
        _angel_ napisał(a):

>
        > > JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!!
        >
        > Nowym Yorkiem zawladnal strach...miescie w ktorym dawniej nie chcialo sie nigdy
        >
        > klasc spac teraz NIE MOZE ZASNAC! ...tak to wyglada na dzien dzisiejszy Nowy
        > York w/g jednego z tygodnikow niemieckich

Ty Angel,nie znasz niemieckiego.Za klamstwa,do PIEKLA pojdziesz! AMEN!
        • _angel_ Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? 18.11.01, 15:51

> _angel_ napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Xionc napisał(a):
          > >
          > > > JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!!
          > >
          > > Nowym Yorkiem zawladnal strach...miescie w ktorym dawniej nie chcialo sie
          > nigdy
          > >
          > > klasc spac teraz NIE MOZE ZASNAC! ...tak to wyglada na dzien dzisiejszy
          > Nowy
          > > York w/g jednego z tygodnikow niemieckich
          >
          > Ty Angel,nie znasz niemieckiego.Za klamstwa,do PIEKLA pojdziesz! AMEN!

NIE NIE NIE!!!!!!tylko nie do PIEKLA!!!pojde do spowiedzi prosze Ksiedza..Bog mi
          wybaczy napewno On wszystkim wybacza !
          (a jak nie to Allah moze mnie przyjmie do raju..jako huryske ale ja tam nie chce
          bo muslim z tego forum tam bedzie)
          • Gość: Xionc Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 16:00
            _angel_ napisał(a):

>
            > > _angel_ napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Xionc napisał(a):
            > > >
            > > > > JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!!!
            > > >
            > > > Nowym Yorkiem zawladnal strach...miescie w ktorym dawniej nie chcialo
            > sie
            > > nigdy
            > > >
            > > > klasc spac teraz NIE MOZE ZASNAC! ...tak to wyglada na dzien dzisie
            > jszy
            > > Nowy
            > > > York w/g jednego z tygodnikow niemieckich
            > >
            > > Ty Angel,nie znasz niemieckiego.Za klamstwa,do PIEKLA pojdziesz! AMEN!
            >
            > NIE NIE NIE!!!!!!tylko nie do PIEKLA!!!pojde do spowiedzi prosze Ksiedza..Bog m
            > i
            > wybaczy napewno On wszystkim wybacza !
            > (a jak nie to Allah moze mnie przyjmie do raju..jako huryske ale ja tam nie chc
            > e
            > bo muslim z tego forum tam bedzie)

Dobrze,juz dobrze,corko moja.Ja Cie musze wyspowiadac na plebanii mojej,dzisiaj
            wieczorem.,a Muslim,niewierna swinia muzulmanska,Rokicie buty czyscil bedzie,na
            wieki,wiekow,AMEN.
            • _angel_ Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? 18.11.01, 16:30

> _angel_ napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Xionc napisał(a):
              > >
              > > > _angel_ napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Xionc napisał(a):
              > > > >
              > > > > > JA MIESZKAM W MIESCIE,KTORE NIGDY NIE SPI!!!NIGDY!!! NIGDY!
              > !!
              > > > >
              > > > > Nowym Yorkiem zawladnal strach...miescie w ktorym dawniej nie ch
              > cialo
              > > sie
              > > > nigdy
              > > > >
              > > > > klasc spac teraz NIE MOZE ZASNAC! ...tak to wyglada na dzien d
              > zisie
              > > jszy
              > > > Nowy
              > > > > York w/g jednego z tygodnikow niemieckich
              > > >
              > > > Ty Angel,nie znasz niemieckiego.Za klamstwa,do PIEKLA pojdziesz! AMEN
              > !
              > >
              > > NIE NIE NIE!!!!!!tylko nie do PIEKLA!!!pojde do spowiedzi prosze Ksiedza..
              > Bog m
              > > i
              > > wybaczy napewno On wszystkim wybacza !
              > > (a jak nie to Allah moze mnie przyjmie do raju..jako huryske ale ja tam ni
              > e chc
              > > e
              > > bo muslim z tego forum tam bedzie)
              >
              > Dobrze,juz dobrze,corko moja.Ja Cie musze wyspowiadac na plebanii mojej,dzisiaj
              >
              > wieczorem.,a Muslim,niewierna swinia muzulmanska,Rokicie buty czyscil bedzie,na
              >
              > wieki,wiekow,AMEN.

Bog zaplac.
              • Gość: ........ Re: DLACZEGO POLSKIE MADRALE SPIA W NOCY? IP: *.sympatico.ca 18.11.01, 17:45
                Oni tam nie spia gdyz musza byc czujni na zmiane zeby im
                terroryzmu nie zrobili. Podziwiam wasza czujna solidarnosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka