Dodaj do ulubionych

W razie gdyby Izrael został zniszczony...

28.01.07, 20:39
... ma plan B dla narodu żydowskiego:

1) rząd polski organizuje przy granicach noclegownie dla uciekinierów
2) następuje segregacja płciowa - kobiety na lewo, mężczyźni na prawo
3) spośród kobiet wybierze się najładniejsze i najmłodsze
4) osoby wybrane w punkcie 3) dostają polskie obywatelstwo i zostają w Polsce
5) reszta dostaje kopa i szuka szczęścia poza Polską [np. we Francji, hehe]
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 28.01.07, 20:53
      naprawde napisałes cos ważnego,
      bardzo waznego i istotnegio w tym poscie!
      A wiesz co?

To motto na samym dole....
    • 1ja Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony...+ 28.01.07, 22:09
      O,boze.
      Dlaczego stworzyles tyle kretynow?
      I to w dodatku,ktorzy wierza w ciebie?
    • ariadna-enta Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 28.01.07, 22:22
      Blazare,a propos punktu 3 to ma się rozumieć,że te najładniejsze z
      najładniejszych i te młode zamawiasz dla siebie i tworzysz swój prywatny harem.
      • krzys3k Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 05:25
        ariadna-enta napisała:

> Blazare,a propos punktu 3 to ma się rozumieć,że te najładniejsze z
        > najładniejszych i te młode zamawiasz dla siebie i tworzysz swój prywatny harem.

Nie miałbym nic przeciwko, hehehe
        • xavras_wyzhryn Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 09:36
          Mozesz tylko pomarzyc, onanisto...
          Uwazaj tylko sobie klawiatury nie powalaj ejakulatem.
          • krzys3k Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 19:30
            xavras_wyzhryn napisał:

> Mozesz tylko pomarzyc, onanisto...
            > Uwazaj tylko sobie klawiatury nie powalaj ejakulatem.

Masturbowałem się nałogowo jako nastolatek. Gdy spodobała mi się jakaś
            dziewczyna dajmy na to w szkole, długo się w nią wpatrywałem, żeby dobrze
            zapamiętać, jak wygląda. W momencie gdy przekraczałem próg domu, wchodziłem do
            łazienki i wyładowywałem napięcie, hehehe
    • polani Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 11:21
      zastrzele ostatnie rakety atomowe arabska rope i gojstwo na okolo swita bedzie
      na miala
      po naz bedzie potop!
    • absztyfikant Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 11:48
      Habibi, long time no see:)

Czlowiek wraca na forum po pracowitym weekendzie, a tutaj taki ladny watek - od
      razu chce sie zyc:)

Ja ci juz pisalem, ze bym cie widzial w Gazie. Tluka sie , ze az wiory leca.
      Jedz tam i wyproboj swoje zdolnosci jezykowe. Nawet jesli ci sie nie uda, to
      przynajmniej na FS bedzie spokoj:)
    • stranger.pl Bardzo infantylny i niedorzeczny plan 29.01.07, 15:25
      1.Najładniejsze są: Polki, Rosjanki i Niemki (zwłaszcza z domieszką
      słowiańską).
      2.Zakładasz że będziesz wybierał - a dlaczego zakładasz, że druga strona
      będzie... cię chciała - może jesteś garbaty i zezowaty :) Zmusisz je/ją siłą do
      wybrania cię? - taki szpetny jesteś że nie możesz trafić na taką która za
      tobą w ogień poszłaby?:)
      3.Nikogo nie wolno wpuszczać - a tym, bardziej ładne i młode - owiną cię wokół
      palca, przekabacą i urodzą dzieci, które zgodnie z ich religia będą Żydami.
      Po co ci Obcy w Polsce (nawet młode i ładne kobiety) mało tego masz "za oknem" -
      po co ci obce geny i obca krew w polskim narodzie?
      Chcesz podzielić los Holendrów czy Francuzów?
      4.Nie martw się o losy Izraela - to nie twój problem - martw się o losy Polski,
      Polaków - by Polska pozostała Polską - nic mnie nie obchodzi co się stanie z
      Izraelem - zniknie nie będę płakał, zostanie nie będę płakał - nikt z Polaków
      nie będzie umierał za Tel-Aviv!
    • indris Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 16:04
      ...to przed zniszczeniem zdążyłby odpalić swoje nuklearne rakiety. A co wtedy
      by było, lepiej sobie nie wyobrażać.
      • ariadna-enta Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 16:17
        Boszszsze- jak widzę niektórzy tutaj poważnie wzięli pisaninę Blazara.
        co z wami-gdzie dystans i poczucie humoru?
        Każdy średnio inteligentny przecież nie bierze tego na serio.
        • stranger.pl Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 16:45
          Żart to jest coś co wzbudza śmiech słuchających a nie opowiadającego i
          nielicznych słuchaczy:P

A to co napisał "krzys3k" (Blazare?) w tym wątku ani śmieszne ani mądre po
          prostu niedorzeczne.
          • ariadna-enta Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 29.01.07, 17:12
            no właśnie stranger niedorzeczne,a więc reakcja może być tylko jedna-
            śmiech,albo wzruszenie ramion.Niektórzy po to zakładają wątki ,żeby
            prowokować,albo wzbudzić zdziwienie.
            Poważna dyskusja w tym wypadku mija się celem.
    • piotrgdansk4 Brakuje też ludzi do prac polowych 29.01.07, 16:20
      Więc można by rozszerzyć tą "amnestię".

> 3) spośród kobiet wybierze się najładniejsze i najmłodsze
      • thannatos Re: Brakuje też ludzi do prac polowych 29.01.07, 17:35
        Przy 20%-towym bezrobociu brakuje Ci ludzi do prac polowych? Jakim cudem?

PS. To znaczy pytanie jest retoryczne, bo ja doskonale wiem jakim cudem:

Moj kuzyn ma 1000-hektarowe gospodarstwo na Pomorzu. Miejscowi nie chca sie
        zatrudniac, bo on nie chce dac wiecej niz 900 PLN na dzien dobry, a oni maja
        zasilku 500 PLN. Wiec dla 400 PLN nie beda odrywac dupy od podpierania
        monopolowego. Ma kuzyn ma tony Ukraincow chetnych do pracy, ale powiat sie nie
        zgadza, bo przeciez w rejonie jest 50%-towe bezrobocie. Wiec kto to widzial
        obcych zatrudniac... Wot, cala Polska popegieerowska.
        • krystian71 Re: Brakuje też ludzi do prac polowych 29.01.07, 18:21
          > Przy 20%-towym bezrobociu brakuje Ci ludzi do prac polowych? Jakim cudem?
          >
          zwyczajnym.Bezrobocie w ciagu roku spadlo oficjalnie do 15 % , a tak naprawde
          nie przekracza sanitarnej,korzystnej dla gospodarki liczby 5-7%
          Cale regiony zglaszaja brak wykwalifikowanych pracownikow, coraz wiecej
          przedsiebiorstw kieruje sie metoda oferowania zatrudnionym wynagrodzenia w
          wysokosci 85% tego,co otrzymaliby przy wyjezdzie na Zachod, jako realnej
          wartosci sklonnej zatrzymac pracownika w kraju.
          Reszta pracuje w szarej strefie , w pracach sezonowych na Zachodzie itd.
          Gdyby bylo inaczej juz dawno cale regiony wyludnilyby sie na skutek smierci
          glodowej
          Brak ludzi do prac polowych zglaszany jest od dawna , w tym wypadku ciezka do
          przekrocznia jest bariera kosztow osobowych, po przekroczeniu ktorej produkcja
          rolnicza przy sztywnych i zanizonych przez Unie cenach nie moze byc
          konkurencyjna.
          Twoj kuzyn powinien zatrudniac najblizsza rodzine ,bo tylko tam ,moze znalezc
          idiotow sklonnych pracowac za 900 zl-czyli niecale 300 Euro
          Porownanie z zasilkiem dla bezrobotnych,wyplacanym tylko przez krotki okres ,
          nie ma nic do rzeczy.
          A jesli chodzi o Ukraincow , ich zatrudnienie podlega tym samym restrykcjom co
          w calej Unii.Maja swoje limity i kontyngenty.
          Pokaz mi takiego idiote,tym razem Ukrainskiego,ktory stara sie o prace u
          twojego kuzyna,za te 300 euro, a nie np w Irlandii,gdzie minimalna plasa wynosi
          8,6 Euro nawet z zalozeniem,ze go wykorzystaja i zatrudnia na czarno za 5
          Euro /per hour
          • stranger.pl Re: Brakuje też ludzi do prac polowych 29.01.07, 18:36
            Jest prawie tak jak napisałeś - prawie:)
            Tzn. zasiłek dla bezrobotnych jest wypłacany przez (góra) jeden rok czasu.
            Nie wiem ile wynosi dokładnie w tej chwili - chyba gdzieś ok. 420 zł
            miesięcznie.
            Nikt nie będzie tyrał na roli za 900 zł miesięcznie (legalnie czyli z
            ubezpieczeniem) - chyba że ktoś zatrudnia jakieś dzieciaki lub jakieś
            dziwne "typki".
            Tam gdzie mieszkam płaci się dużo więcej ale... i tak są problemy z
            znalezieniem chętnych do pracy - nie każdy chce pracować, dużo wyjechało z
            rejonu m.in. na Zachód, i nie każdy "kandydat" do pracy odpowiada pracodawcy -
            praca na roli to wbrew pozorom odpowiedzialna sprawa a jak jeszcze kogoś
            dopuszcza do pracy w gospodarstwie to gościsz kogoś pod własnym dachem - nie
            każdemu możesz zaufać jeśli mieszkasz "na odludziu":))
            • thannatos Re: Brakuje też ludzi do prac polowych 29.01.07, 20:49
              > Nikt nie będzie tyrał na roli za 900 zł miesięcznie

No patrz, ale zajmowac sie juz pacjentami po 6 latach studiow za te sume to juz
              mozna bylo... bo tyle wynosila pensja stazysty jak jeszcze pracowalem w Polsce
              jako lekarz. Moja zreszta po specjalizacji i doktoracie az tak duzo wieksza nie
              byla.

Obecnie to jest w Polszcze luksus, bo stazysta cale 1400 PLN zarabia. Wiec
              absolutnie zaden menel po 8 klasach podstawowki za przerzucanie gnoju za 900
              PLN nie pojdzie, skoro taki dochtur ma az tyle. Nie mowiac juz o takiej
              pielegniarwie co to jej az caly tysiac daja. Bo jak wiadomo - praca na roli
              ciezka, wymaga wysokich kwalifikacji i odpowiedzialna, a w szpitalu to przeciez
              jasne, ze sie te lapiduchy i piguly jeno opieprzaja, wiedzy zadnej do tego nie
              trza i nic im za bledy nie grozi.

Prawda wyglada tak, ze nawet jesli te menele nie podpieraja monopolowego, to na
              czarno zarobia wiecej i to bez podatku. A do tego dojdzie oczywiscie zasilek.
              Wiec po jakiego gwinta isc do uczciwej i legalnej pracy?

PS. Kuzyn placil wiecej swoim pracownikom, ale jesli sprawdzili sie na okresie
              probnym. Bo zwykle wygladalo to tak, ze zatrudniali sie, brali pierwsze pensje,
              potem szli "na chorobowe", a jak sie skonczylo, zwalniali sie "z przyczyn
              zdrowotnych" (czyli na przyklad uporczywego kaca). Pozwalalo im to na kolejny
              okres zasilku, nie liczac oczywiscie urlopu zdrowotnego...
              • krystian71 Re: Brakuje też ludzi do prac polowych 30.01.07, 10:33

no coz i ty i twoj kuzyn macie pecha , pomoz mu, rozlep jego ogloszenia w
                klinicznych szpitalach AM,
                Tam wielu pracuje na zasazie wolontariatu , he,he moze przerzucanie gnoju u
                twego kuzyna wybiora , bo przeciez tylko kasa w zyciu sie liczy, zwlaszcza
                u "kuzynow" .
                To rzeczywiscie smutne,ze jego pracownicy nie uwzglednili,ze po okresie probnym
                dostana wiecej i woleli zasilek.
                Zwlaszcza,ze zasielek dla bezrobotnych przysluguje dopiero po przepracowaniu 6-
                ciu miesiecy...
                A zwolnienie na taki dlugi czas mozna dostac,gdy sie zapadlo np na gruzlice.
                Czy u twego "kuzyna " pandemia tej choroby zapanowala?
                Jesli nie, to ustalcie wzajemne zeznania, bo wyglada na to,ze ktos cie tu robi
                w konia , a ty z siebie idiote
                • thannatos Re: Brakuje też ludzi do prac polowych 30.01.07, 12:48
                  No coz, pozostaloby mi podanie ci adresu kuzyna i juz byscie sobie ustalili czy
                  za 900 PLN dwa lata temu (bo wtedy ostatnio bylem w Polsce i u niego na Pomorzu)
                  mozna bylo za 900 PLN gnoj przerzucac w rejonie z 50% bezrobociem, skoro mozna
                  za to leczyc ludzi, czy nie.

Tak na marginesie - w okolicy skad pochodzi moja zona (a propos, w tej okolicy
                  NIE MA bezrobocia), mieszka niedaleko jej domu piecioosobowa rodzina. Nasza
                  znajoma jest szefem pomocy spolecznej w tej okolicy, wiec znamy sytuacje -
                  rodzina sklada sie z 5 osob - meza, zony, 2 corek ok. 20-25 lat i syna tez cos
                  kolo tego. Na cala te rodzine pracuje tylko ojciec i to na dorywczych fuchach.
                  Reszta rodziny przez wiekszosc czasu zajmuje sie konsumpcja. Najbardziej
                  wyksztalcone z dzieci skonczylo szkole fryzjerska, ale w zawodzie nie pracuje,
                  bo ona do wyzszych celow stworzona - pieniadze wiec uzyskuje jako, jakby to
                  oglednie powiedziec... "party girl". Siostra i brat mlodzi i zdrowi, ale z domu
                  wychodza glownie, aby zaopatrzec rodzine w trunek. Cala rodzina gniezdzi sie w
                  jednym zelbetonowym pokoiku bez lazienki. Kilka lat temu zmarl im wujek. Po
                  wujku zostal dom - a raczej wszystkie materialy do konstrukcji domu potrzebne.
                  Pomoc spoleczna zalatwila tej rodzine przewoz wszystkich tych rzeczy na ich
                  ziemie, a Mali Bracia (poczytaj sobie kto to sa) zaoferowali sie, ze im ten dom
                  za darmo postawia. Rodzina odmowila - woleli sprzedac wszystkie te materialy i
                  przeznaczyc na... wiadomo co.

Dokladnie to samo dzieje sie w wielu popegieerowskich rodzinach na Pomorzu (i
                  nie tylko na Pomorzu). A jeszcze nie daj Bog wlascicielem ziemi po PGR zostal
                  Niemiec (wcale nie rzadkie zjawisko), to juz zaden do Szkopa pracowac nie
                  pojdzie, bo przeciez "Rota" zabrania....
    • polani Re: W razie gdyby Izrael został zniszczony... 30.01.07, 06:47
      z dozo gojow gnojow jest na swiecie posalismy im jezusa a oni dalej durni
      zostali, muchamedu zycie uratowalo a on zydow mordowal az do dzisaj
      czeba goja zycie zatroc jakoms bombe atomowa zostana bez ropy
    • z_daleka Re: Hajestem rozczatowany... 30.01.07, 11:29
      habibbi, okazuje sie, ze jednak jestes zwyklym durniem, z podkresleniem na zwyklym...
      • z_daleka Re: errata: jestem rozczarowany... 30.01.07, 11:31
        reszta bez zmian
        • krzys3k Re: errata: jestem rozczarowany... 30.01.07, 11:34
          z_daleka napisał:

> reszta bez zmian

Przesadzasz, Fredek. Myślę racjonalnie i perspektywicznie. Młode i ładne Żydówki
          łatwo zasymilować, a Żyd po asymilacji staje się nieszkodliwy.
          • z_daleka Re: errata: jestem rozczarowany... 30.01.07, 11:47
            ani nie myslisz racjonalnie, ani perspektywicznie...Polaska nie ma szans na dozydzenie...ta szansa juz
            przepadla, raz na zawsze....
            • krzys3k Re: errata: jestem rozczarowany... 30.01.07, 11:56
              z_daleka napisał:

> Polaska nie ma szans na dozydzenie..

No popatrz.. A mi się wydawało, że Polska nie ma szans na coś zupełnie odwrotnego :]
              • z_daleka Re: alez wiem... 30.01.07, 12:13
                ze tak ci sie wydawalo...to wydawanie to twoj osobisty problem... nie majacy sie nijak do tzw
                rzeczywistosci...w medycynie ma to swoja nazwe.
                • krzys3k Re: alez wiem... 30.01.07, 12:15
                  z_daleka napisał:

> w medycynie ma to swoja nazwe.

Niech zgadnę. Chodzi o "antysemityzm"? hehehe
                  • z_daleka Re: alez wiem... 30.01.07, 13:51
                    chodzi o paranoje, "hehehe"...
                    • z_daleka Re: alez habibbi... 30.01.07, 13:55
                      hamudi...jak to sie stalo. ze nie wdepnales do watku o Eilacie? Czyzbys nie sadzil ze...
                      • krzys3k Re: alez habibbi... 30.01.07, 14:15
                        z_daleka napisał:

> hamudi...jak to sie stalo. ze nie wdepnales do watku o Eilacie?

Garstka dzieci otumanionych religijnym fanatyzmem, które wysadzają się w
                        powietrze w odpowiedzi na wasze naloty, bombardowania i zorganizowane
                        prześladowania to temat nie wart uwagi w porównaniu z tym, czego dopuszcza się
                        lobby syjonistyczne np. w stosunku do Stanów Zjednoczonych. Niemal każdego
                        tygodnia w wojnie prowadzonej de facto w obronie Izraela giną młodzi Amerykanie,
                        pomimo manifestacji liczonych w setkach tysięcy nikt nie bierze pod uwagę woli
                        społeczeństwa - syjonistyczna administracja wykonuje rozkazy, a po niej choćby
                        potop... Potop społeczny - gdyby środki, które poszły na zupełnie niepotrzebną z
                        punktu widzenia amerykańskiego interesu narodowego wojnę zostały zainwestowane w
                        ochronę zdrowia, to każdy Amerykanin, nawet ten najmniej zamożny, miałby
                        zapewnioną opiekę medyczną na najwyższym poziomie. Potop gospodarczy -
                        administracja wykupuje obligacje opiewające na miliardy dolarów, które wykupują
                        Chiny - kilkanaście pokoleń będzie to spłacać do usranej śmierci. Amerykańska
                        gospodarka doznała tak ogromnych szkód, że nawet najbardziej ostrożni analitycy
                        zaczęli bić na alarm. Totalna wojna sprowokowana przez syjonistyczne lobby w USA
                        spowodowała do wzmożenia procesu masowych zbrojeń w świecie arabskim. W
                        ostatnich miesiąca dziewięć państw arabskich zadeklarowało początek prac nad
                        technologią nuklearną. Iran według niektórych analiz już dzisiaj dysponuje
                        bronią atmową.

Doprowadzacie świat na skraj zagłady, a ty mi mówisz o kilku biednych islamskich
                        fanatykach rozpieprzających sobie dupy trotylem?
                        • krzys3k Errata 30.01.07, 14:17
                          krzys3k napisał:

> spowodowała do wzmożenia procesu masowych zbrojeń w świecie arabskim. W

doprowadziła do...
                        • krzys3k Errata2 30.01.07, 14:34
                          krzys3k napisał:

> administracja wykupuje obligacje opiewające na miliardy dolarów, które

administracja emituje...

> ostatnich miesiąca

ostatnich miesiącach...
                          • z_daleka Re: Errata2 30.01.07, 15:15
                            i wszystko TO
                          • z_daleka Re: Errata2 30.01.07, 15:15
                            i wszystko TO
                            • krzys3k EOT 30.01.07, 15:18
                              Fredek, tak to my rozmawiać nie będziemy.
                    • z_daleka Re: alez habibbi... 30.01.07, 13:55
                      hamudi...jak to sie stalo. ze nie wdepnales do watku o Eilacie? Czyzbys nie sadzil ze...
                      • behamot3 Re: alez habibbi... 30.01.07, 14:18
                        z_daleka napisał:

> hamudi...jak to sie stalo. ze nie wdepnales do watku o Eilacie? Czyzbys nie
                        sad
                        > zil ze...
                        nie wdepnie, bo mu wstyd ze religia i kultura ktorej sie poswiecil , moze byc
                        taka zbrodnicza ! musialby sie przyznac a tego nie zrobi.
                    • krzys3k Re: alez wiem... 30.01.07, 14:00
                      z_daleka napisał:

> chodzi o paranoje, "hehehe"...

Każdy antysemita jest paranoikiem z definicji, hehehe...A teraz na poważnie.
                      Fredek, znam was jak mało kto. Tacy "Żydzi" jak ty są zwykłymi, nieszkodliwymi
                      ludźmi ogłupionymi ptężnym ładunkiem ekskluzywnego nacjonalizmu. Chciałbym, żeby
                      takich "Żydów" jak ty było w Polsce więcej. Tłumaczyłem ci już wiele razy, że
                      świat nienawidzi waszego narodu z powodu działalności waszych elit i fanatyzmu,
                      jaki te elity wtłaczają waszym rodzicom do głów i przez to wam od kołyski.
                      Mechanizm żydowskiej supremacji opiera się na poczuciu niezawinionej krzywdy.
                      Ile razy zadawałeś sobie pytanie: "I tak będą mnie nienawidzić niezależnie od
                      tego co zrobię?". Próbowałeś kiedyś zastanowić się, kto w konflikcie
                      "Żydzi-Świat" ma więcej racji?
                      • behamot3 Re: alez wiem... 30.01.07, 14:16
                        blazare, przeciez ty jako arabista nie mozesz powiedziec nic innego,wiec twoje
                        wywody sa napietnowane nienawiscia i jednostronne sa ! tylko z twojego
                        islamskiego punktu widzenia.
                        Jestec fanatykiem tej religii i nie pier.l zetak nie jest. Znam otientalistow i
                        maja troche inne poglady , w kazdym razie nie sa tak fanatyczni jak ty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka