Dodaj do ulubionych

szerzenie nienawiscie rasowej

19.04.07, 16:33
moj Boze czyli mamy deja vu all over. czy ktos z zydow moze zaprotestuje
przeciwko karykaturalnemu wykrzywianiu prawd histroycznych,czy tez moze
doczekamy sie najnowszej wersji historii swiata,gdzie to rzeczywiscie polacy
byli tymi najgorszymi barbarzycami rozpetujacymi wszystkie konflikty na
swiecie i modrujacymi zydow na peczki,a niemcy wiadomo rozdawali w tym czasie
wysokokalyryczne posilki,aby narod wybrany mogl przezyc.
www.nczas.com/?a=show_article&id=3687
Obserwuj wątek
    • aaki Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 17:14
      nó proszę,a tak danusia&co na haaretzu psy wieszała.
      nie mozna go jeszcze całkiem na straty spisywac ;-)
      • i-love-2-bike Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 17:19
        aaki napisała:

> nó proszę,a tak danusia&co na haaretzu psy wieszała.
        > nie mozna go jeszcze całkiem na straty spisywac ;-)

i to zeby zyd tak klamal,niebywale.przeciez nasz forumowy guru fakus wraz ze
        swita zydowska zapewniaja nas,ze zyd zawsze dobry i zawsze mowi prawde,a tu cos
        takiego i gdzie protest,gdzie listy do podpisania? tozto gorsze od
        antysemityzmu,my przynajmniej sie niczego nie wypieramy:))))))
        • strazprzyboczna.konichiwa.maru Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 17:22
          Salem alejkum:

www.jewfaq.org/613.htm - A List of the 613 Mitzvot (Commandments)
          • i-love-2-bike skroc sobie nick 19.04.07, 17:27
            coz to za straszydla sie tu pojawily?
            • maglara Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:03
              tez sie ich kabalistykow boje, czasami te zydy potrafia cus tam cus tam
              • i-love-2-bike Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:21
                maglara napisała:

> tez sie ich kabalistykow boje, czasami te zydy potrafia cus tam cus tam

cu? czegos ty taka strachliwa,masz magiel za soba a to waga,to sze nie lekaj.
                • maglara Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:31
                  wiesz, na wage dano ciezko, to ni truja nie znajet ;(
                  • i-love-2-bike Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:34
                    maglara napisała:

> wiesz, na wage dano ciezko, to ni truja nie znajet ;(

magiel spoko wszytsko wyrowna,jak walec i jak...
                    • ariadna-enta Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:39
                      znowu dwie czarownice maglara i rachela na swoim sabacie.
                      miotły macie?
                      • maglara Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:44
                        nieeee dostalysmy kreew pozydowska skrzepniala
                        • genom3 Re: skroc sobie nick 19.04.07, 22:24
                          maglara napisała:

> nieeee dostalysmy kreew pozydowska skrzepniala

chyba macica ci sie wokol lba zakrecila oby ci zgnila
                      • i-love-2-bike Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:45
                        ariadna-enta napisała:

> znowu dwie czarownice maglara i rachela na swoim sabacie.
                        > miotły macie?

a po co jak ty wlazlas. oczywiscie nie oburzasz sie,ze ktos karykaturalnie
                        obraza twych przodkow,no bo i dlaczego bys miala to robic. dobrze,ze jeszcze w
                        Polsce mieszkaja inni ludzie,ktorym zalezy na tym aby historie przekazac w
                        takiej wersji jak sie zdarzylo a nie w takiej wersji jak jakies lachudry by ja
                        chcialy widziec. idz lidka w cholere,bo nie lubie jak ktos z bohaterow wojennych
                        robi nazistow.
                        • maglara Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:53
                          komu ty to tlumaczysz... toz to debil od kretyna...
                          dlatego Ci powiem ze w duszy mam z dziecmi zydokomuchow gadac, po co ?; sram na
                          to
                          toz to komusze dzieci, zlitowac sie trzeba nad nimi , sku..synkami malymi:(
                          • i-love-2-bike Re: skroc sobie nick 19.04.07, 18:59
                            maglara napisała:

> komu ty to tlumaczysz...

no ona rzeczywiscie ulomna na umysle,nigdy jeszcze zadnego antypolskiego
                            chamstwa nie skorygowala u nikogo z jej faworytow,ale za nami tupta jak wierny
                            kundel. wstyd i tyle.
                          • ariadna-enta Re: skroc sobie nick 19.04.07, 19:03
                            maglara i rachela to dwa straszne babsztyle
                            nie chciałabym czegoś takiego spotkać na swojej drodze.
                            brr strach się bać.
                            • i-love-2-bike Re: skroc sobie nick 19.04.07, 19:31
                              ariadna-enta napisała:

> maglara i rachela to dwa straszne babsztyle
                              > nie chciałabym czegoś takiego spotkać na swojej drodze.
                              > brr strach się bać.

wlasnie wyjelas mi to z ust,tylko nie omdlewaj czasem na moich wpisach.po prostu
                              je omijaj razem z cala wasza judajka,to jedno o co prosze i nie moge sie
                              doprosic. glusi jacys jestescie czy co?
                          • genom3 Re: skroc sobie nick 19.04.07, 22:26
                            maglara napisała:

> komu ty to tlumaczysz... toz to debil od kretyna...
                            > dlatego Ci powiem ze w duszy mam z dziecmi zydokomuchow gadac, po co ?; sram
                            na
                            >
                            > to
                            > toz to komusze dzieci, zlitowac sie trzeba nad nimi , sku..synkami malymi:(

o ty nie myta, idz sie chociaz wodo brzozowo podmyj
                        • genom3 Re: skroc sobie nick 19.04.07, 22:25
                          i-love-2-bike napisała
                          > a po co jak ty wlazlas. oczywiscie nie oburzasz sie,ze ktos karykaturalnie
                          > obraza twych przodkow,no bo i dlaczego bys miala to robic. dobrze,ze jeszcze w
                          > Polsce mieszkaja inni ludzie,ktorym zalezy na tym aby historie przekazac w
                          > takiej wersji jak sie zdarzylo a nie w takiej wersji jak jakies lachudry by ja
                          > chcialy widziec. idz lidka w cholere,bo nie lubie jak ktos z bohaterow
                          wojennyc
                          > h
                          > robi nazistow.

jak to jest poru..a ze ty jak o bohaterach piszo to leb wystawiasz a jak o
                          kolaborantach to cie skreca w trabke?
                      • genom3 Re: skroc sobie nick 19.04.07, 22:22
                        ariadna-enta napisała:

> znowu dwie czarownice maglara i rachela na swoim sabacie.
                        > miotły macie?

jedna glupsza od rugiej
        • genom3 Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 22:20
          i-love-2-bike napisała:

> i gdzie protest,gdzie listy do podpisania?

a po co protestowac przeciwko prawdzie, porozwieszja to na greenpoint tam sobie
          poprotestujecie hehe balwany
    • splitme Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 17:56
      :))) ,...

Israeli comics raise the banner of the uniqueness of the Jews as the chosen
      people, stress Jewish intelligence in contrast to the stupidity of the gentile
      or the apostate ,...
      • de_oakville Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 18:50
        splitme napisał:

> :))) ,...
        >
        > Israeli comics raise the banner of the uniqueness of the Jews as the chosen
        > people, stress Jewish intelligence in contrast to the stupidity of the gentile
        > or the apostate ,...

Na wstepie przypomne, ze nie jestem Zydem, i w zwiazku z tym "... patrze sobie z
        boku i na siebie i na swiat..." (cytat z piosenki K.Klenczona pt. "Jestem do
        przodu"). Pamietam rowniez to, co napisal kiedys j-k na tym forum. Napisal mniej
        wiecej, ze "Zydzi sa narodem wybranym, co nie oznacza wcale, ze sa narodem
        lepszym, tylko ze sa narodem innym."
        To, ilu ludzi na tym forum ciagle rozpisuje sie na temary wylacznie zydowskie,
        ilu ludzi zaklada tu "watki zydowskie", ilu ludzi jest "miotanych" skrajnymi
        uczuciami kiedy tylko padnie slowo Izrael lub Zyd, zdaje sie potwierdzac ze
        Zydzi sa jednak narodem naprawde wybranym. A ze sa wybrani, to wszyscy powinni
        byc "aniolami". Poniewaz jednak nie wszyscy sa, to w zwiazku z tym przyjemnie
        jest zrzucac na nich odpowiedzialnosc za wszystkie potkniecia swiata w ogole, a
        Polski w szczegolnosci. Winni wiec sa za "polnische Wirtschaft", winni za to, ze
        autobus sie spoznil (dlatego pewnie Kaganowicz trzymal w ZSRR komunikacje tak
        bardzo "za modre", ze zbudowali w Moskwie najlepsze metro i pociagi chodzily jak
        w zegarku). Duzo mozna jeszcze pisac na ten temat. Szkoda, ze o jakims innym
        narodzie (np. o Portugalczykach) nie pisze sie tak duzo (przy okazji o Angoli,
        Mozamiku, Wyspach Zielonego Przyladka, Brazylii). Bo wtedy byloby to prawdziwe
        forum "Swiat", a nie forum tylko "Izrael i reszta swiata"
        • i-love-2-bike Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 18:55
          de_oakville napisał:

>
          > "Zydzi sa narodem wybranym, co nie oznacza wcale, ze sa narodem
          > lepszym, tylko ze sa narodem innym."

wiesz co mial Bog na mysli,kiedy nazwal ich narodem wybranym,bo zdaje sie nie
          kazdy dobrze to rozumie,ale wiele interpretuje to dowolnie wedlug swego widzimiesie?

> To, ilu ludzi na tym forum ciagle rozpisuje sie na temary wylacznie zydowskie,

a raczej odwrotnie we wpisach zydow nie widzisz nic innego tylko antyarabski
          belkot no plus czasem jakis antypolskie spiewy,a wiec nie zadymiaj. polacy chyba
          maja prawo podniesc krzyk jesli jakis lozuz przedstawia polake i polakow jako
          tych mordercow gorszych od niemcow,moze ciebie to nie obchodzi,ale mnie i
          owszem. jak chcesz to pisz o milosci wiosennej,bo wlasnie o tym wspominalam
          wczoraj a jesli nie to nikt cie ani nie zmusza do czytania forum,ani
          wpisow,ktorych nie chcesz czytac.
          • genom3 Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 22:30
            i-love-2-bike napisała:

> a raczej odwrotnie we wpisach zydow nie widzisz nic innego tylko antyarabski
            > belkot no plus czasem jakis antypolskie spiewy,a wiec nie zadymiaj. polacy
            chyb
            > a
            > maja prawo podniesc krzyk jesli jakis lozuz przedstawia polake i polakow jako
            > tych mordercow gorszych od niemcow,moze ciebie to nie obchodzi,ale mnie i
            > owszem. jak chcesz to pisz o milosci wiosennej,bo wlasnie o tym wspominalam
            > wczoraj a jesli nie to nikt cie ani nie zmusza do czytania forum,ani
            > wpisow,ktorych nie chcesz czytac.

kolaborantki pieprzone antysemitki glosu podnosic nie powinny i rachelka z
            maglarko przed swoimi rzygowinami bohaterow stawiac probujo
            ho ho
            idcie sie dziwczyny lepiej polajdaczyc gdzies
            bo tak siedzicie ciagle na tym forum jakby wam juz cos z kroku wypadlo
        • vitalia Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:04
          Autor: i-love-2-bike
          Data: 19.04.07, 18:59
          >no ona rzeczywiscie ulomna na umysle,nigdy jeszcze zadnego antypolskiego
          chamstwa nie skorygowala u nikogo z jej faworytow,ale za nami tupta jak wierny
          kundel. wstyd i tyle.<

A każdy Polak , który jest przeciw tym forumowym przodowknikom w walce o
          czystość forum,,,,,jest > kundlem <
          • ariadna-enta Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:09
            rachelka ma chamski język
            dla mnie to żadna nowina.Sama daje świadectwo o sobie.

• vitalia Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:12
              ariadna-enta napisała:

> rachelka ma chamski język
              > dla mnie to żadna nowina.Sama daje świadectwo o sobie.
              >
              dlatego nie dyskutuj z nią ariadno , bo to widać s.ka rasowa
              • ariadna-enta Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:18
                ależ ja takimi jak rachelka już dawno nie dyskutuję
                tylko czasami napiszę co myślę o takich jak ona czy ta pomylona maglara z
                językiem,którego żaden normalny człowiek nie używa.
                Gdzie to się nauczyło takiego języka.
          • i-love-2-bike Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:12
            vitalia napisała:

> A każdy Polak , który jest przeciw tym forumowym przodowknikom w walce o
            > czystość forum,,,,,jest > kundlem <
            >

nie nie kazdy a jezyk zapozyczylam od waszego arapa ,danus,behamota i polani i
            reszty judajki,ulubionych waszych pisarzy na forum,ktorzy krzewia tu kulture i
            piekno jezyka 24/7. uwielbiasz ich ty i inni,ktorzy was uwielbiaja. acha jak juz
            jestemy tak mili to moze powiesz czy w jad vashem macie same drzewka z
            niemieckimi nazwiskami,bo czegos w tych karykaturach nie rozumiem?

Jedynie Polacy występujący w "Mechupasot" w roli wrogiego tła dyszącego
            antysemickim zacietrzewieniem wyzwalają w panu Janaju (autorze tekstu) i w pani
            Szlajfer (ilustracje) chorobliwą nienawiść i niepohamowaną odrazę, na równi z
            Ukraińcami.
        • splitme Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:09
          A ja ci przypominam ze nie jestem idiota i jak mi Zyd w gebe pluje to nie bede
          udawal ze deszcz pada - Zaprenumeruj se ten komiks , jak ci sie podoba ,...
          ==============================================================================
          Na wstepie przypomne, ze nie jestem Zydem ,...
          • i-love-2-bike Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 19:17
            splitme napisał:

> A ja ci przypominam ze nie jestem idiota i jak mi Zyd w gebe pluje to nie bede
            > udawal ze deszcz pada - Zaprenumeruj se ten komiks , jak ci sie podoba ,...
            > ==============================================================================

czekaj,czekaj a moze zacytowac tu dane,ktora dostaje obledu jak ktos jej kraj
            poniza,ale zdaje sie ariadna jaks tam n-towa i vitalia z nabialem z rozu na tego
            typu obrone jej pozwalaja. oczywiscie,jesli ktos pluje na Polske,to kazdy
            poslusznie powinien zrobic z siebie materacyk,aby inni mogli wytrzec ladnie
            nozki i go podeptac. fajna logika.
    • i-love-2-bike jak dotad megafony 19.04.07, 19:26
      jest 15 watkow antypolskich lub antyarabskich zalozonych przez waszych
      totumfackich,jakos was tam nie widac ze scierkami do kurzu. czyzbyscie okulary
      potracily,czy po prostu lubicie moj nick tak bardzo,ze zyc bez mnie nie mozecie?
      poczekajcie chwile wasz wirtualny fakus tu zawita to was pocieszy dziewczeNta mile.
      • dana33 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 21:02
        a cytuj dane, rachelcia, cytuj..... jakby nie bylo to jestem lepsza od katawa
        zar.... ale ubaw z tym twoim linkiej do tej gazetki..... sami "czolowi" polscy
        dziennikarze sie tam produkuja: michalkiewicz, korwin-mikke no i kataw zar....

nie ma takiego prawdziwego goscia..... jakis antysemita sobie wymyslil, pisze
        co mu slina na jezyk przyniesie i rachelcia & co siusiaja z majty z radosci...
        • blazar Re: jak dotad megafony 19.04.07, 21:04
          Eh gruba. A ty dalej zaklejasz ta rzeczywistosc bialymi papierkami. Slinisz i zaklejasz, slinisz i zaklejasz.
        • aaki a czy powstał taki komiks w haaretzu 19.04.07, 21:09
          o którym wspomina n.czas?
          • dana33 Re: a czy powstał taki komiks w haaretzu 19.04.07, 21:49
            nie czytam haaretzu. mozesz wejsc na ich strone i sprawdzic.
            • aaki Re: a czy powstał taki komiks w haaretzu 19.04.07, 22:15
              wątek nie jest o n.czasie, katzawie zaarze czy michałkiewiczu tylko o pewnym komiksie o konkretnej według katzawa zara wymowie. tak więc najistotniejsze w tym wypadku jest pytanie czy taki komiks powstał,a jesli tak czy ma rzeczywiscie taką treśc jak podaje zar
              przypuszczam,że nie wszystkie publikacje haaretza zamieszczane sa w formie internetowej
        • blazar Re: jak dotad megafony 19.04.07, 21:10
          gruba wiesz ze masz w tym roku 3303 posty ? Ja wiem dlaczego.

Kiedy twoj stary byl kawalerem, przychodzil i z pracy, zagladal do lodowki, wzdychal ciezko i kladl sie
          do lozka.
          Teraz przychodzi z pracy, zaglada do lozka, wzdycha ciezko i idzie do lodowki.
          No i przez to masz duzo czasu.
          • dana33 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 21:53
            poradzilam ci, blazerski, w innym watku, pojsc spowrotem na pl.soc.polityka
            produkujesz sie tam, ale to zrozumiale, bo jak pisza o tej stronce:
            grupa dyskusyjna polskiego Usenetu, utworzona 4 maja 1995. Jej tematyką są
            wszelkie dyskusje związane z polityką. Z biegiem lat wokół grupy narosło wiele
            kontrowersji. Najpoważniejszy zarzut stawiany grupowiczom to aktywne
            propagowanie antysemityzmu i ksenofobii.

mozna cie tam znalezc pod twoimi forumowymi nikami: blazare, nechemiasz,
            maymonides.... to stronka wlasnie dla takich jak ty..... tu smiecisz tylko
            twoim stanem psychicznym..... a moze pojdziesz dobrowolnie do szpitala
            psychiatrycznego?
            • i-love-2-bike Re: jak dotad megafony 19.04.07, 21:56
              dana33 napisała:

> poradzilam ci, blazerski, w innym watku, pojsc spowrotem
              >
              >
              no wlasnie to cholerne SPOWROTEM,dla kogos kto tak tu placze nad poprawnoscia
              jezykowa. nie piernicz tyle tylko sie naucz czegos,albo poparlaj z absztyfem,juz
              on cie nauczy niejednego. tu ciotka nie masz czego szukac,nie twoje piosenki nie
              twoj kraj. tu ja dostaje twoich spazmow jak MOJ kraj jest opluwany i ponizany
              ,bo to juz sa szczyty bezczelnosci.
              • dana33 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:07
                rachelcia..... ty juz dzisiaj piszesz gorzej ode mnie po polsku, po prostu
                belkoczesz.... zobaczymy jak bedziesz pisac po prawie 40 latach poza polska..
                nie mowie juz o twoim rynsztokowym stylu...
                ty babo nie widzisz wogole, jaka ty jestes wulgarna i chamska?
                przeciez to nie ja jedna mowie.... tu pol forum brzydzi sie toba po prostu...
                spadaj, chamko...
                • dana33 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:09
                  a tak a propos twojego kraju..... to ty go opluwasz ciagle i bez przerwy....
                  zacytowac ci tutaj po raz enty, co napisalas o smordku slaskim?????
                  no i paniusiu, nie ty mi bedziesz mowic, ktory kraj jest moj, a ktory nie...
                  ani ty nie mieszkasz w polsce i nie masz zamiaru wrocic do niej, ani ja.
                  doszlo?
                • blazar dana jak tam twoj stary ? 19.04.07, 22:12
                  Spi juz czy siedzi w lodowce ?
                  A tak swoja droga to droga danusiu powinnas sie leczyc. Masz podwojna moralnosc w dwoch osobach,
                  kazda jest okropna i nie do przyjecia. To prawda jestes bezczelna. I to forum raczej brzydzi sie toba.
                  Miedzy innymi z powodu zwrotu: Trzeba zabic "humanitarnie" tego araba. Danusiu czy czujesz swoje
                  szalenstwo ? Czy masz jeszcze kontakt z rzeczywistoscia?
                • i-love-2-bike Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:12
                  dana33 napisała:

>
                  > spadaj, chamko...

he,he,he,he,he,he,he,he twoje slowa ciotus odnosza sie do ciebie a nie do mnie
                  mnie. ales sie nagle obruszyla jak ktos smie ci zwrocic uwage i jeszcze robi to
                  w lepszym od ciebie stylu. idz no zobacz swoje placze na moderacji,ze ktos smie
                  twoj kraj obrazac,a ty nie dosc,ze sie madrzysz na temat gramatyki i poprawnosci
                  jezykowej innych sama walac byki jak krowa to jeszcze uwazasz,ze jak twoj kraj
                  obraza moj to ja powinnam ciebie zabawiac,abys sie nie nudzila na polskim forum.
                  spadaj sama a powinnas to dobrze robic,jako,ze mamy dosc dobre przyciaganie
                  ziemskie. a co do tego kto sie kim brzydzi widac najlepiej po tym kto za kim
                  tupta,ja faktycznie mam was po dziurki w nosie dlatego od miesiecy nie pisza na
                  waszych wpisach a teraz babsztylu odmelduj sie ty z cala wasza chamska judajka i
                  slaskimi dziolchami od mego nicka.won za don.
                  • dr.iwonakrol Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:23
                    i-love-2-bike napisała:

>
                    > >

>
                    > he,he,he,he,he,he,he,he twoje slowa ciotus odnosza sie do ciebie a nie do mnie
                    > mnie. ales sie nagle obruszyla jak ktos smie ci zwrocic uwage i jeszcze robi to
                    > w lepszym od ciebie stylu. idz no zobacz swoje placze na moderacji,ze ktos smie
                    > twoj kraj obrazac,a ty nie dosc,ze sie madrzysz na temat gramatyki i poprawnosc
                    > i
                    > jezykowej innych sama walac byki jak krowa to jeszcze uwazasz,ze jak twoj kraj
                    > obraza moj to ja powinnam ciebie zabawiac,abys sie nie nudzila na polskim forum
                    > .
                    > spadaj sama a powinnas to dobrze robic,jako,ze mamy dosc dobre przyciaganie
                    > ziemskie. a co do tego kto sie kim brzydzi widac najlepiej po tym kto za kim
                    > tupta,ja faktycznie mam was po dziurki w nosie dlatego od miesiecy nie pisza na
                    > waszych wpisach a teraz babsztylu odmelduj sie ty z cala wasza chamska judajka
                    > i
                    > slaskimi dziolchami od mego nicka.won za don.

Po kropce piszemy Wielką literą nieuku.
                    • i-love-2-bike Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:28
                      dr.iwonakrol napisała:

>
                      > Po kropce piszemy Wielką literą nieuku.

NEI rozumie pre dochtorki,moze jednak tutka sie obrazisz na mnie,sprobuj to nie
                      takie trudne:)))))
                      • dr.iwonakrol Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:35
                        i-love-2-bike napisała:

> dr.iwonakrol napisała:
                        >
                        >
                        > >
                        > > Po kropce piszemy Wielką literą nieuku.
                        >
                        > NEI rozumie pre dochtorki,moze jednak tutka sie obrazisz na mnie,sprobuj to nie
                        > takie trudne:)))))
                        >
                        > Jasne że nie rozumiesz nieuku, zaślepiona swoją obsesją nic już do ciebie nie
                        dociera.
                        • i-love-2-bike Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:37
                          dr.iwonakrol napisała:

> > Jasne że nie rozumiesz nieuku, zaślepiona swoją obsesją nic już do ciebie
                          > nie
                          > dociera.

he,he jednak pokonalas to NEI:)) nu to brawo. ja obsesje mam jedna-smiac sie z
                          waszych idiotycznych postaci wirtualnych,Dr.Seuss by lepszych nie wymyslil:))))
                  • genom3 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:41
                    i-love-2-bike napisała:

> he,he,he,he,he,he,he,he twoje slowa ciotus odnosza sie do ciebie a nie do mnie
                    > mnie. ales sie nagle obruszyla jak ktos smie ci zwrocic uwage i jeszcze robi
                    to
                    > w lepszym od ciebie stylu.

cha, cha cha cha cha ty podupilo cie chyba chwalipieto ratujaca zydow, hehe,
                    bohaterko ty narodowa, hu hu hu

>idz no zobacz swoje placze na moderacji,

ty ciagle ganiasz do moderacji, bo jestes zapluta do szpiku kosci

> spadaj sama a powinnas to dobrze robic,jako,ze mamy dosc dobre przyciaganie
                    > ziemskie.

stad nie mozesz oderwac doopy z krzesla

> a co do tego kto sie kim brzydzi widac najlepiej po tym kto za kim
                    > tupta,ja faktycznie mam was po dziurki w nosie dlatego od miesiecy nie pisza
                    na
                    > waszych wpisach a teraz babsztylu odmelduj sie ty z cala wasza chamska
                    judajka
                    > i
                    > slaskimi dziolchami od mego nicka.won za don.

tak piszo ci bohaterowie co zydow ratowali?
                    litosci toz to banda antysemitow, kurf i oslow

lec na skarge poruszona a potem od nowa mozesz to zarzucac wszystkim w kolo
                    zapluta mordko
                  • dana33 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:41
                    hahahaha....... no i mamy produkcje a la rachelcia w calej okazalosci...
                    nic dodac, nic ujac.... piekniejszego dowodu na to, co ci napisalam, nie moglas
                    mi zaserwowac, rachelciu... :))))
        • tajemniczy_don_pedro Edward Etler/Grossbaum 19.04.07, 21:36
          Czyli "Kataw Zar". Jak najprawdziwszy.
        • i-love-2-bike Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:05
          dana33 napisała:

> a cytuj dane, rachelcia, cytuj..... jakby nie bylo to jestem lepsza od katawa
          > zar.... ale ubaw z tym twoim linkiej do tej gazetki..... sami "czolowi" polscy
          > dziennikarze sie tam produkuja: michalkiewicz, korwin-mikke no i kataw zar....
          >
          > nie ma takiego prawdziwego goscia..... jakis antysemita sobie wymyslil, pisze
          > co mu slina na jezyk przyniesie i rachelcia & co siusiaja z majty z radosci...

no nie ma absztyfa i arapa,faktycznie sami glupcy pozostali. o bylabym
          zapomniala o twoim faworycie macy,co to manke tlukl po glacy,to twoi
          bohaterowie,moi lepiej po polsku nadaja. poza tym mowimy tu o faktach a nie o
          mozliwosciach dziennikarskich twoich totumfackich,a te niestety pokazuja na
          szerzenie nienawisci rasowej w stosunku do polakow,a nie odwrotnie.wstyd i
          tyle,ze bronisz czegos takiego,ja bym sie ze wstydu pod ziemie zapadla jakby
          ktos z bohaterow,ktorzy ratowali wam zycie robil zbrodniarzy gorszych od
          tych,ktorzy was z dymem puszczali.
          • absztyfikant Oink vey:P 19.04.07, 22:15
            Otrzymalem przed sekunda telefon od pani minister Livni, ktora tonem
            nieznoszacym sprzeciwu powiedziala mi, ze obetnie mi premie, jesli bede
            zaniedbywal Róchellinke.. No to jestem:)

To pisemko ma dla mnie zerowa wiarygodnosc, wiec poprosilbym o link do
            oryginalu. Pani minister Livni czyta "Haaretz", ale nie mogla tego znalezc.
            Niedawno pozegnala polska minister spraw zagranicznych Anne Fotyge, ktora brala
            udzial w obchodach Yom Ha Shoah, wiec nic dziwnego, ze nadmiaruroczystosci
            sprawil, ze nie jest na biezaco z prasa. Biuro prasowe w gabinecie pani minister
            Livni wzielo urlop, wiec poki co nic nie wiemy:P

Reasumujac: jesli doniesienia tego wirtualnego Zyda sie potwierdza, to
            naturalnie bede ten komiks pietnowac. A tymczasem podskakujcie dalej, kwiczaca
            holotko:) Oink vey:P

• aaki Re: Oink vey:P 19.04.07, 22:17
              czy taki komiks istnieje łatwiej sie dowiedziec forumowicze z izraela
              • i-love-2-bike Re: Oink vey:P 19.04.07, 22:21
                aaki napisała:

> czy taki komiks istnieje łatwiej sie dowiedziec forumowicze z izraela

ta nie moze bo albo czyta forum albo cpa czulent,czyly abo tak abo nie.
              • aaki p.s. 19.04.07, 22:21
                zakładanie zas z góry,ze gazeta ,z której linia polityczno-publicystyczną sie nie identyfikujesz jest jednak naginaniem obiektywnej rzeczywistosci do własnego, subiektywnego widzenia swiata
                • aaki Re: p.s.korekta 19.04.07, 22:26
                  zakładanie zas z góry,ze gazeta ,z której linia polityczno-publicystyczną sie
                  nie identyfikujesz pisze tylko i wyłacznie nieprawdę jest jednak naginaniem obiektywnej rzeczywistosci do własnego
                  subiektywnego widzenia swiata
                • i-love-2-bike ale,ale chcialam panstwu przypomniec,ze 19.04.07, 22:27
                  1.ze mna juz nikt przyzwoity nie powinien rozmawiac (prosze to sobie wziac do
                  serca i traktowac to POWAZNIE)
                  2.jak ja cos zacytuje to nie jest dobre,bo wiadomo pan maca mnie nie bijal a
                  wiec sie nie licze jako rozmowca
                  3.nie jestem czysta rasowo,a wiec nie jestem wiarygodna
                  poza tym nie wkupiam sie w towarzystwo,a wiec ODPADAM jako jenteligentny arapowo
                  interlokutor,czy interlokator cholera go wie.

ale za to pre panstwa to jeszcze nic,ale jak widac spotkania fakusia i dany to
                  jest prawdziwa namietnosc,tylko pozazdroscic,tyle,ze teraz rozumiem dlaczego ten
                  chlop tak sepleni:)nu i dobrze,ale warto bylo:))))

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/tak-ogniscie-calowala-ze-odgryzla-mu-kawalek-jezyka,898630,2943
                  • dana33 Re: ale,ale chcialam panstwu przypomniec,ze 19.04.07, 22:59
                    nie wkupiam sie..... a co to ma byc????? to niby po polsku?
                    no wlasnie to cholerne NIE WKUPIAM SIE,dla kogos kto tak tu placze nad
                    poprawnoscia jezykowa. nie piernicz tyle tylko sie naucz czegos,albo poparlaj z
                    maglara,juz ona cie nauczy niejednego. tu ciotka nie masz czego szukac,nie
                    twoje piosenki nie twoj kraj. tu ja dostaje twoich spazmow jak MOJ kraj jest
                    opluwany i ponizany,bo to juz sa szczyty bezczelnosci.
                    nie dosc,ze sie madrzysz na temat gramatyki i poprawnosci jezykowej innych to
                    sama walisz byki jak krowa....
                    • i-love-2-bike Re: ale,ale chcialam panstwu przypomniec,ze 19.04.07, 23:03
                      dana33 napisała:

> nie wkupiam sie..... a co to ma byc????? to niby po polsku?

:))))))))) idz dziecie SPOWROTEM do kuchni i nie przymendzaj smOtnie,bo
                      widac,ze zapomnialas to czy owo,a do tego jest juz pozno:)))) uwazaj na
                      fakusia,bo on z tych wrazliwych a wiesz jezor to jezor cioteczko,ale...

zupelnie jestes nieprzywoita,ze ze mna nawijasz,czy ty nie czasem z tej drugiej
                      czesci forum?
            • i-love-2-bike Re: Oink vey:P 19.04.07, 22:19
              absztyfikant napisał:

>
              >
              > Reasumujac: jesli doniesienia tego wirtualnego Zyda sie potwierdza, to
              > naturalnie bede ten komiks pietnowac. A tymczasem podskakujcie dalej, kwiczaca
              > holotko:) Oink vey:P
              >
              >
              >
              no to do roboty przeciez zydzi umieja wyegzekwowac co chca. jesli taka jest
              prawda to za d.. innego zyda ,ze klamie. cos to dziwnie wyglada,ze nikt tego nie
              zdementowal do tej pory:)))
          • dana33 Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:19
            ty sie lepiej zapadnij ze wstydu jak patrzysz na siebie w lustro, rachelciu...
            bo przedstawiasz soba wszystko, co najgorsze: glupote, nienawisc, brak
            wyksztalcenia, wulgarnosc i chamstwo.
            powiedz mi, jak tyle ludzi ci to mowi, to ty sie nawet nie zastanowisc nad tym?
            przeciez nawet nie probujesz zrozumiec, co sie do ciebie mowi.....
            co za prymityw....
            • dr.iwonakrol Re: jak dotad megafony 19.04.07, 22:27
              A znasz dana takie powiedzenie;

nie gadaj do dupy , bo cię osra ?

dokładnie możesz to zastosować w przypadku babochłopa rachel
    • sansone1 jakj nam sie uda wszystkich arabow n naszej czesci 19.04.07, 22:16
      Israela wysiedlic, to bedziemy mogli spokojnie na ten temat podyskusowac.....im
      predzej tym lepiej....
      • blazar Uwazaj 19.04.07, 22:18
        Zeby was Iran atomowka nie wysiedlil na 24000 lat. Pamietaj ostatni gasi swiatlo.
        • dr.iwonakrol Re: Uwazaj 19.04.07, 22:21
          blazar napisała:

> Zeby was Iran atomowka nie wysiedlil na 24000 lat. Pamietaj ostatni gasi swiatl
          > o.
          lista troli-łysoli z polskich bojówek
          faszystowskich Romekjugend vel MO, SB, KGB, WSI:
          Piotr
          rAzor
          mkarwan
          Ensitherum
          Panslavista
          Castillon
        • sansone1 Re: Uwazaj, juz uwazam 19.04.07, 22:25
          i niech sobie Iran lekcje sprzed 2300 lat przypomnie....i nie tylko lekcje w
          kinie obejrzy.
    • genom3 Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 22:17
      a coz to rachelka taka oburzona ?
      zobaczyla w tym komiksie calo swojo rodzine czy co?
      • dana33 Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 22:44
        :)))))
    • i-love-2-bike a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:17
      jak nasza zawodowa rasistka wysmiewa sie z czyjejs choroby,twierdzac,ze kalecy
      nie powinni sie chyba zenic,bo i po co. mam nadzieje,ze jej dziatwa nie ma
      zadnej choroby inaczej to juz bieda i klops,nic tylko kogos zabic im przyjdzie z
      zalu. oto przyklad dobrego antyhumanizmu i slepej nienawisci rasowej,oczywiscie
      nasza wrazliwa na dobro judajka ani nasz aniolek ze slaska nie dowidzieli i tego
      chamskiego wpisu.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61032800
      • absztyfikant Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:20
        Przeczytalas artykul?:)))))
        • dana33 Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:46
          przeczytala, ale nie zrozumiala... :))))
      • maglara Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:26
        wiesz, czytajac i sluchajac tych wybrancow... on, ten jahwe ich chyba wybral
        samych, debili, a tych tu nie brakuje
        • genom3 Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:31
          maglara napisała:

> wiesz, czytajac i sluchajac tych wybrancow... on, ten jahwe ich chyba wybral
          > samych, debili, a tych tu nie brakuje

lepeij byc debilem niz kurfo
          • maglara Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:33
            sondzisz ?
            eh z kim tu gadac ?
            • i-love-2-bike Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 22:34
              maglara napisała:

> sondzisz ?
              > eh z kim tu gadac ?

tylko z frendziem:))
      • dana33 Re: a tu dobry przyklad 19.04.07, 23:16
        hahahaha....... dobrze ze dalas link do tego mojego "wysmiewania sie" z
        chorego......
        ty to juz zglupialas do reszty rachelciu..... bo wysmiewam ta zone idiotke, co
        sie chciala wysadzic w powietrze, a nie tego chorego..... nu, ale co zrobic....
        bozia dala w nadmiarze glupote, chamstwo, wulgarnosc i manipulacje.... rozumi
        to nie dala za szekla zlamanego... :)))))
    • sansone1 widac ze ci sie miosc rasowa z Darfuru 19.04.07, 22:27
      marzy, trzymaj ja dla siebie.
      • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:32
        tobie tez jezor odgryzla,psia mac wy to macie sklonnosci sado-maso ,jeszcze
        tylko nasz kasia nam pozostala z poprawna gramatycznie BESZCZELNOSCIA:)) he,he
        ach ci wybrani,chyba do gramatyki rowniez:)))
        • maglara Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:36
          nieeee, kuuufa jakas ja dostalam , nie wiem nic ale zara mnie wybrancy
          oswiecom:)))
          • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:39
            maglara napisała:

> nieeee, kuuufa jakas ja dostalam , nie wiem nic ale zara mnie wybrancy
            > oswiecom:)))

ty na jezor uwazaj maglaro,bo te cholery dziarskie,ze oj wej. dobrze ,ze co
            innego je nie interesuje panie,bo jeszcze nasz absztyf by dyszkantem zasuwal jak
            dochtorka:))
            • genom3 Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:41
              i-love-2-bike napisała:

> maglara napisała:
              >
              > > nieeee, kuuufa jakas ja dostalam , nie wiem nic ale zara mnie wybrancy
              > > oswiecom:)))
              >
              > ty na jezor uwazaj maglaro,bo te cholery dziarskie,ze oj wej. dobrze ,ze co
              > innego je nie interesuje panie,bo jeszcze nasz absztyf by dyszkantem zasuwal
              ja
              > k
              > dochtorka:))

a ktora z was kurfa a ktora osiol?
            • maglara Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:46
              absztysia znam, z jednego miasta my byli, to taki starszy wybraniec, czasami
              laseczko zaczepialski mlode laski niekoszerne, w sumie niegrozny.

A z tamtymi dam rade, swinskie kopytka nosze przy sobie.:)))
              • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:48
                maglara napisała:

> absztysia znam, z jednego miasta my byli, to taki starszy wybraniec, czasami
                > laseczko zaczepialski mlode laski niekoszerne, w sumie niegrozny.
                >
                >tylko zaczepial i nic:))))
                • maglara Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:51
                  laska nie taka atrakcyjna byla :)) JEGO
                  • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:54
                    maglara napisała:

> laska nie taka atrakcyjna byla :)) JEGO

he,he nic tylko zazdrosc przez ciebie przemawia,dlatego ty maglujesz jeno a on
                    jako stary kawaler cieszy sie uznaniem i szaCOnkiem tylu judajkowych gwiazd:)))
                    ech pomarzyc tylko moRZna:))))))))))
                    • dr.iwonakrol Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:00
                      i-love-2-bike napisała:

> maglara napisała:
                      >
                      > > laska nie taka atrakcyjna byla :)) JEGO
                      >
                      > he,he nic tylko zazdrosc przez ciebie przemawia,dlatego ty maglujesz jeno a on
                      > jako stary kawaler cieszy sie uznaniem i szaCOnkiem tylu judajkowych gwiazd:)))
                      > ech pomarzyc tylko moRZna:))))))))))

Niestety , tobie już tylko pozostało pomarzyć .Twoja obsesja na punkcie
                      absztyfikanta, już dawno jest znana, lepiej niech ci maglara wymagluje te zwoje
                      w mózgu, może zaczną w końcu pracować jak należy.
                      Oj ciężko ci idzie , ciężko, już nic nowego nie wymyślisz, powtarzasz się jak
                      zacięta płyta.
                      Adieu.
                      • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:04
                        dr.iwonakrol napisała:

>
                        >
                        >
                        > Niestety , tobie już tylko pozostało pomarzyć .Twoja obsesja na punkcie
                        > absztyfikanta, już dawno jest znana,

nu pewnie ale MIOSC mi wszystko wybaczy cu NEI tutka:))))))))))))
                        • dr.iwonakrol Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:07
                          i-love-2-bike napisała:

> dr.iwonakrol napisała:
                          >
                          >
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > Niestety , tobie już tylko pozostało pomarzyć .Twoja obsesja na punkcie
                          > > absztyfikanta, już dawno jest znana,
                          >
                          >
                          > nu pewnie ale MIOSC mi wszystko wybaczy cu NEI tutka:))))))))))))

Widzę że szykuje się następna obsesja ?
                          No cóż , to już nadaje się na leczenie psychiatryczne.

• i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:09
                            dr.iwonakrol napisała:

>
                            > Widzę że szykuje się następna obsesja ?
                            > No cóż , to już nadaje się na leczenie psychiatryczne.

a to nawet niezle,podobno zydzi sa tacy przystojni to moze w eretzu sie bede
                            leczyla. a ty jaka masz specjalnosc:przycinanie drzew czy rozrzucanie obornika?
                            >
                            • dr.iwonakrol Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:14
                              i-love-2-bike napisała:

> dr.iwonakrol napisała:
                              >
                              >
                              > >
                              > > Widzę że szykuje się następna obsesja ?
                              > > No cóż , to już nadaje się na leczenie psychiatryczne.
                              >
                              > a to nawet niezle,podobno zydzi sa tacy przystojni to moze w eretzu sie bede
                              > leczyla. a ty jaka masz specjalnosc:przycinanie drzew czy rozrzucanie obornika?
                              > >
                              > Uważasz że jesteś dowcipna ? że piszesz z polotem, łatwością i zabawnie ?
                              Nie ma to jak samozachwyt, narcyzm i wiara w siebie.
                              Ale pisz, pisz, jesteś wyjątkowym przypadkiem kabotynizmu.
                              > www.slownik-online.pl/kopalinski/7EF573F9D247F1CBC12565E000441D3B.php
                            • maglara Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:17
                              :))))))))))))))))))))))))))))
                      • maglara Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:04
                        a te iwonkus, skad toto, ja z rowerzystka sie chetnie podziele, ale nie z toba,
                        wystarczy mi trojkat i laska wybranca :))
                        • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:06
                          maglara napisała:

> a te iwonkus, skad toto, ja z rowerzystka sie chetnie podziele, ale nie z toba,
                          >
                          > wystarczy mi trojkat i laska wybranca :))

no,no ja jestem wierna fakusiowi:)))))) a iwonka to wesola tutka,tyle,ze
                          ostatnio jakos spochmurniala nam tutaj i jakos NIEPOPRAWNIE pisuje,tyle,ze
                          dobrze pluje na wycieraczke:)))
                          • dr.iwonakrol Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:09
                            i-love-2-bike napisała:

> maglara napisała:
                            >
                            > > a te iwonkus, skad toto, ja z rowerzystka sie chetnie podziele, ale nie z
                            > toba,
                            > >
                            > > wystarczy mi trojkat i laska wybranca :))
                            >
                            > no,no ja jestem wierna fakusiowi:)))))) a iwonka to wesola tutka,tyle,ze
                            > ostatnio jakos spochmurniala nam tutaj i jakos NIEPOPRAWNIE pisuje,tyle,ze
                            > dobrze pluje na wycieraczke:)))

Chętnie popluję, pod warunkiem że ty nią będziesz , do niczego innego się nie
                            nadajesz.
                          • maglara Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:15
                            ja i tez wierna mojemu biologowi, dlatego tez TFU! dmucham na zimne :)ale te
                            fraNcisko sie tu gdzies przyturlalo, dlatego mam stracha
                            • i-love-2-bike Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 23:19
                              maglara napisała:

> ja i tez wierna mojemu biologowi, dlatego tez TFU! dmucham na zimne :)ale te
                              > fraNcisko sie tu gdzies przyturlalo, dlatego mam stracha

oj to ty komorkowa:))no to ujdziesz w tloku:))
                            • i-love-2-bike prosze sie juz rozejsc 19.04.07, 23:20
                              bo to nieprzyzwoicie,ze jestescie ta druga polowa forum. jak dana mowi,ze NIKT
                              ze mna nie rozmawia to tak ma byc.
                              • dr.iwonakrol Re: prosze sie juz rozejsc 19.04.07, 23:22
                                i-love-2-bike napisała:

> bo to nieprzyzwoicie,ze jestescie ta druga polowa forum. jak dana mowi,ze NIKT
                                > ze mna nie rozmawia to tak ma byc.
                                www.slownik-online.pl/kopalinski/7EF573F9D247F1CBC12565E000441D3B.php
                                nie zapomnij przeczytać !!! to popularna przypadłość, nie ma się czego wstydzić
                                wystarczy psychoterapia .
                              • maglara Re: prosze sie juz rozejsc 19.04.07, 23:26
                                zartujesz, ja lubie tego dziadzia ze szczecina un niby niegrozny, ale czart go
                                wie ?
              • genom3 Re: widac ze ci sie miosc 19.04.07, 22:48
                maglara napisała:

> A z tamtymi dam rade, swinskie kopytka nosze przy sobie.:)))

tuptasz swinskimi kopytkami jakbys nie zauwazyla
              • i-love-2-bike jestem zawiedziona 19.04.07, 22:51
                ile tu nieprzyzwoitych ludzi i kazdy na tym watku znieprzyzwoicial. nu jestem
                zawiedziona,ze watki naszych koszernych gwiazd sa zaniedbywane a tu nic tylko
                tralatralalalalalalalalalalalalalalala o niczym i to z kim.
                strasznie to w sumie,straszne,zeby z ta,ktorej pol forum (50%) nie lubi tak
                trajlowac,nu wstyd i tyle. wracajcie SPOWROTEM na watki medrcow i podciagac mi
                je w gore, i to juSZ.
    • aaki sedno wątku to pytanie czy taki komiks istnieje 19.04.07, 23:06
      reszta to bełkot
      • i-love-2-bike Re: sedno wątku to pytanie czy taki komiks istni 19.04.07, 23:07
        aaki napisała:

> reszta to bełkot

no wlasnie nikt z milusinskich mi na to pytanie nie opowiedzial ani nie odpowie
        a wiec wypada isc buraki strugac:)))
        • dr.iwonakrol Re: sedno wątku to pytanie czy taki komiks istni 19.04.07, 23:17
          i-love-2-bike napisała:

> aaki napisała:
          >
          > > reszta to bełkot
          >
          > no wlasnie nikt z milusinskich mi na to pytanie nie opowiedzial ani nie odpowie
          > a wiec wypada isc buraki strugac:)))
          O ! dokładnie, idż nadgodzinek nastukać przy tych burakach.
          • genom3 Re: sedno wątku to pytanie czy taki komiks istni 19.04.07, 23:20
            dr.iwonakrol napisała:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > > aaki napisała:
            > >
            > > > reszta to bełkot
            > >
            > > no wlasnie nikt z milusinskich mi na to pytanie nie opowiedzial ani nie o
            > dpowie
            > > a wiec wypada isc buraki strugac:)))
            > O ! dokładnie, idż nadgodzinek nastukać przy tych burakach.

aaki ma cos z glowo, nie trzeba sie nim przejmowac a ruchelka to zeby juz
            zjadla propagowaniu tu antysemityzmu
        • genom3 Re: sedno wątku to pytanie czy taki komiks istni 19.04.07, 23:18
          i-love-2-bike napisała:

> aaki napisała:
          >
          > > reszta to bełkot
          >
          > no wlasnie nikt z milusinskich mi na to pytanie nie opowiedzial ani nie
          odpowie
          > a wiec wypada isc buraki strugac:)))

ja ci odpowiedzialem, ze popieram pomysl takiego komiksu i osobiscie wywale
          kase aby go rozpowszechnic na greenpoint, zeby cie szlag trafil
      • blazar Re: sedno wątku to pytanie czy taki komiks istni 19.04.07, 23:20
        Stary numer zydow na tym forum. Zasyfic niewygodny watek.
        • dana33 Re: sedno wątku to pytanie czy taki komiks istni 19.04.07, 23:43
          adasiu.... spiles sie juz? nikt tego watka nie "zasyfil".... pierwszy wpis byl
          juz syfem kompletnym.... dalej to juz automatycznie polecialo... :))))
    • wojciech_filozof Re: szerzenie nienawiscie rasowej 19.04.07, 23:33
      Rachelko
      nie gawedz sama ze soba

Pozdrawiam serdecznie
      Wojciech
    • puls.usa szerzenie nienawiscie rasowej - to rola f.judaica 20.04.07, 01:33
      i niezle moskom idzie.....
      sukcesy na tym polu odnosza glownie
      jednak na forum swiat
    • cs137 Re: Otwieranie takiego watku na Forum Swiat 20.04.07, 01:35
      troche mi nasuwa porownanie z organizowaniem konferencji na temat: "O
      zagrozeniach dla zycia w cnocie" w najwiekszym domu publicznym w miescie, z
      Marianna Rokita w roli chairperson.

Albo konferencji pod tytulem "O zagrozeniach dla uczciwosci" w siedzibie
      Samorzadnego Niezaleznego Zwiazku Zawodowego Zlodziei i Kieszonkowco.

Albo kursu instruktazowego "Zaawansowane techniki jazdy na nartach wodnych" na
      Saharze.

Albo konferencji pod tytulem "O szkodliwosci dyskryminacji kobiet w
      dziesiejszym swiecie" w Arabii Saudyjskiej pod patronatem miejscowych
      przywodcow religijnych.

Albo konferencji na temat: "Zalety high-definition TV w porownaniu z telewizja
      konwencjonalna" w Zwiazku Niewidomych.
      • dr.iwonakrol ta wersja wydaje się być trafna najbardziej :)))) 20.04.07, 01:38
        troche mi nasuwa porownanie z organizowaniem konferencji na temat: "O
        zagrozeniach dla zycia w cnocie" w najwiekszym domu publicznym w miescie, z
        Marianna Rokita w roli chairperson.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka