Gość: kecaw IP: *.ols.vectranet.pl 21.06.03, 09:37 Syjonizm potrzebuje antysemitów!Obecni na forum są jak marionetki.....A ja wraz z nimi jestem pozywieniem dla syjonistów. kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysprowda Re: Marionetki syjonizmu-kecaw i inni IP: 193.188.161.* 21.06.03, 09:51 Mylisz skutek z przyczyna. Co bylo pierwsze, syjonizm, czy antysyjonizm? Jak tego nie wiesz, tos jest niewarty minutki czasu na dyskusje. Co bylo pierwsze, komunizm, czy antykomunizm, a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Marionetki syjonizmu-kecaw i inni IP: *.ols.vectranet.pl 21.06.03, 09:57 Syjonizm zdefiniowany to rok 1894 i w tym momencie mówimy o antysyjonistach.Semitycm to X wiek przed Chrystusem a antysemityzm jest pochodną semityzmu.Nie zmienia to faktu ,iz jesteśmy na forum manipulowni i jesteśmy marionetkami. z wyrazami szacunku kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Marionetki syjonizmu-kecaw i inni IP: 80.230.213.* 21.06.03, 14:01 Z calym szacunkim. Czemu sluzyc ma to odkrywcze stwierdzenie. Czyzby rozpoczeciu jeszcze jednej ,do niczego prowadzacej wymiany pogladow i pyskuwek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Marionetki syjonizmu-kecaw i inni IP: *.ols.vectranet.pl 22.06.03, 12:30 Tym sposobem zamykam swój udział w wątkach tyczących się syjonizmu i antysemityzmu.Jeśli zagadnienie owe wystąpi to tylko jako element całości w sensie adekwantności tego zagadnienia. pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek Marionetki. (Tydzien z zycia "swiatowca".) IP: *.netcom.ca 21.06.03, 16:51 Gość portalu: kecaw napisał(a): > Syjonizm potrzebuje antysemitów!Obecni na forum są jak marionetki.....A ja > wraz z nimi jestem pozywieniem dla syjonistów. > > kecaw ====================== Poniedzialek. Siedze sobie przed telewizorem. Wiadomosci. Na poczatek najnowsze wydarzenia w Izraelu. Zydzi z powietrza zaatakowali palestynskiego polityka przemieszczajacego sie droga ladowa. Na nic zdala sie mapa drogowa, samochod wylecial w powietrze. Wtorek. Siedze na sofie i klikam pilotem. Na jednym kanale trupy, na innym to samo. Tym razem palestynski Hamas pokazal co potrafi. Sroda Zepsul sie telewizor. Czwartek Telewizor zepsuty, nic nie wie wiem co sie dzieje na "swiecie", ale zawsze mozna wyjsc z domu i zobaczyc co sie dzieje w najblizszej okolicy. Na rynku zwanym przez tubylcow molem jak zwykle tlum ludzi. W poblizu sklepu ze sprzetem dla wedkarzy i mysliwych spaceruje osobnik w jarmulce. Pomimo cieplego sezonu na koszulki z krotkim rekawem osobnik w jarmulce spaceruje w plaszczu. Omijam goscia w bezpiecznej odleglosci. Przed sklepem z pasmanteria osobnik podobny do Sadama Husajna przyglada sie wystawie. Ubrany w T-shirt i spodnie dzinsowe na razie jeszcze - bez paska.Uff. Piatek Odwiedzam znajomego farmera. Sloneczko swieci, ptaszki cwierkaja, rzeka sobie plynie, za rzeka niewielkie poletko farmera. Na "poletku" o rozmiarach Strefy Gazy tylko jeden wlasciciel. Nikt nie strzela. Wlasciwie ten swiat bez telewizora to jest calkiem fajne miejsce do zycia. Sobota Wchodze na internet, o kurde - dziala, sielanka sie skonczyla, "na swiecie" znowu to samo. Odpowiedz Link Zgłoś