yasmin.bb 17.12.01, 02:35 cholera , przeciez ciebie odczytac nie mozna ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: 151.112.27.* 19.12.01, 04:57 bo mu zeby powypadaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 05:50 Gość portalu: ethanol napisał(a): > bo mu zeby powypadaly ty gopi huju ja mam jesce moje zomby a ty jak Zombie z movie jak ja patsal na video o tyh co majom takze gemby to bylesz ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 19.12.01, 05:30 yasmin.bb napisał(a): > cholera , przeciez ciebie odczytac nie mozna ! sztuczna szczenke zgubilem seplenie i pluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 05:43 Gość portalu: jojo napisał(a): > yasmin.bb napisał(a): > > > cholera , przeciez ciebie odczytac nie mozna ! > > sztuczna szczenke zgubilem seplenie i pluje takie szwiniaki jak wy jesteszcie to mozecze mie na cock skakas jak s belki pot skocniom w Austria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: 151.112.27.* 20.12.01, 03:28 toz ja ci pisal na innym watku, ze ty cocka ni masz - to na co skakac ??? Moge ci na ten durny zawszony leb skoczyc, to moze ci sie w nim co nieco pouklada a przy okarzji zabije kikla wszow na twoim pejsatym przezartym woda lbie. JOJO - jebniety ochlej jewriejskiej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo ethanol IP: *.proxy.aol.com 20.12.01, 03:51 to huj bes leba psesz szwiniakuw w dopem kopany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.proxy.aol.com 20.12.01, 03:56 Gość portalu: ethanol napisał(a): > toz ja ci pisal na innym watku, ze ty cocka ni masz - to na co skakac ??? Moge > ci na ten durny zawszony leb skoczyc, to moze ci sie w nim co nieco pouklada a > przy okarzji zabije kikla wszow na twoim pejsatym przezartym woda lbie. > > JOJO - jebniety ochlej jewriejskiej organizacji pocaluj mie w moja dopa pszes pergamin rzebysz mnie moja dopa pahnoca swojom ryj nie pobrozil hamie stamtond skond piszes bjedaku opsrany co na hlep nie mas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: 151.112.27.* 20.12.01, 04:20 a tys taki bogaty a na sztuczna szczeke cie nie stac ???? A moze skapisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś