Dodaj do ulubionych

JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ????

17.12.01, 02:35
cholera , przeciez ciebie odczytac nie mozna !
Obserwuj wątek
    • Gość: ethanol Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: 151.112.27.* 19.12.01, 04:57
      bo mu zeby powypadaly
      • Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 05:50
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> bo mu zeby powypadaly

ty gopi huju ja mam jesce moje zomby a ty jak Zombie z movie jak ja patsal na
        video o tyh co majom takze gemby to bylesz ty
    • Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 19.12.01, 05:30
      yasmin.bb napisał(a):

> cholera , przeciez ciebie odczytac nie mozna !

sztuczna szczenke zgubilem seplenie i pluje
      • Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 05:43
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> yasmin.bb napisał(a):
        >
        > > cholera , przeciez ciebie odczytac nie mozna !
        >
        > sztuczna szczenke zgubilem seplenie i pluje

takie szwiniaki jak wy jesteszcie to mozecze mie na cock skakas jak s belki pot
        skocniom w Austria
        • Gość: ethanol Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: 151.112.27.* 20.12.01, 03:28
          toz ja ci pisal na innym watku, ze ty cocka ni masz - to na co skakac ??? Moge
          ci na ten durny zawszony leb skoczyc, to moze ci sie w nim co nieco pouklada a
          przy okarzji zabije kikla wszow na twoim pejsatym przezartym woda lbie.

JOJO - jebniety ochlej jewriejskiej organizacji
          • Gość: jojo ethanol IP: *.proxy.aol.com 20.12.01, 03:51
            to huj bes leba psesz szwiniakuw w dopem kopany
          • Gość: jojo Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: *.proxy.aol.com 20.12.01, 03:56
            Gość portalu: ethanol napisał(a):

> toz ja ci pisal na innym watku, ze ty cocka ni masz - to na co skakac ??? Moge
            > ci na ten durny zawszony leb skoczyc, to moze ci sie w nim co nieco pouklada a
            > przy okarzji zabije kikla wszow na twoim pejsatym przezartym woda lbie.
            >
            > JOJO - jebniety ochlej jewriejskiej organizacji

pocaluj mie w moja dopa pszes pergamin rzebysz mnie moja dopa pahnoca swojom ryj
            nie pobrozil hamie stamtond skond piszes bjedaku opsrany co na hlep nie mas
            • Gość: ethanol Re: JOJO , CO TY TAK SEPLENISZ ???? IP: 151.112.27.* 20.12.01, 04:20
              a tys taki bogaty a na sztuczna szczeke cie nie stac ????
              A moze skapisz ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka