Gość: roub IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 18:38 Ladnie zaczal swoje przemowienie Bush. Musze sie przyznac, ze ujal mnie tym cytatem z Golec uOrkiestry. Zaplusowal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulus Re: Bush i Golec IP: *.cybernet.krakow.pl 16.06.01, 16:00 Dla mnie to dowód na to jak dobry jest wywiad amerykański! Wszystko wiedzą co się u nas dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roubal Re: Bush i Golec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:17 Gość portalu: Paulus napisał(a): > Dla mnie to dowód na to jak dobry jest wywiad amerykański! Wszystko wiedzą co > się u nas dzieje. nie! pragne zauwazyc, ze nie wspomnieli ani slowem o Malyszu, co wedlug mnie jest jakims tam osiagnieciem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto Re: Bush i Golec IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 16.06.01, 16:16 A mnie obrazil a nie ujal! Polska nigdy nie byla, a juz na pewno obecnie nie jest zadnym rzyskiem!To jest przyklad na tepote Busha oraz tepote amerykofilnych goralow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Bush i Golec IP: 157.25.158.* 16.06.01, 16:26 jak kto chce, to we wszystkim sie dopatrzy powodu do obrazy. bush ma inteligentnych doradcow, ktorzy staraja sie by prezydenckie publiczne wystapienia mialy tak zwany "human touch" - znak ze polityka nie dzieje sie w prozni tylko w jakims konkretnym kontekscie spolecznym i kulturowym. osobiscie nie lubie busha, ale za cytat z golca plus. taki akcent potwierdza, ze dla amerykanskiej admisnistracji wizyta w polsce ma oprocz politycznego takze symboliczne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Bush i Golec- do Oto IP: *.proxy.aol.com 17.06.01, 07:41 Gość portalu: oto napisał(a): > A mnie obrazil a nie ujal! Polska nigdy nie byla, a juz na pewno obecnie nie > jest zadnym rzyskiem!To jest przyklad na tepote Busha oraz tepote > amerykofilnych goralow. O curwa mac,a ty zapomniala juz jak porzysku biegala i w gowno krowie deptala? Zapomniala? A curwa Janka zza plota zapytaj se ,to ci o wszystkim przypomni,pani zasrana.A dzisiaj ja pani.pfuj smierdzielu,majtki zmien lub zaceruj,jak za dawnych lat bywalo......Oj curus moja curus,jakim g....... dzisiaj jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Bush i Golec IP: *.kom-net.pl 16.06.01, 19:14 Podobnie jak Pawla Golca, mnie rowniez doslownie scielo, gdy prezydent Bush zacytowalten fragment piosenki. Brawo panie prezydencie, brawo Golec uOrkiestra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __Bush i Golec_______czyli nędza _ POPKUTURY ! _____________________ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 20:51 Gość portalu: roub napisał(a): > Musze sie przyznac, ze ujal mnie tym > cytatem z Golec uOrkiestry. > Zaplusowal. Jak już mężowie stanu myślą kategoriami Golec (!) u'Orkiestry to jest jak Big Brother Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Bush i Golec-do wszystkich HAHAHAHAHA IP: *.proxy.aol.com 17.06.01, 07:58 Gość portalu: roub napisał(a): > Ladnie zaczal swoje przemowienie Bush. Musze sie przyznac, ze ujal mnie tym cyt > atem z Golec uOrkiestry. > Zaplusowal. W duchu to Busch sie nasmial poziomem polskiej kultury,hahahahaha,Golcow do artystow przyrownywac,hahahaha,teraz to juz Houston,Jackson,Carrey,Presley itd. ,piedestaly opuscic musza,bo Golce w Hameryke wchodza i ja zdominuja.HEHEHEHEHE,a kto kiedykolwiek w Ameryce o Lindzie slyszal ,oprocz Jackowa i Greenpoint?He he he he he ,a pozostali polscy artysci w Polsce uwielbiani? Kim sa na Zachodzie?hehehehe.DNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister X Re: Bush i Golec IP: *.ds.univ.gda.pl 17.06.01, 11:57 To nie Bush zaplusowal,wiadomo,ze przemowienia pisza tzw. spiczrajterzy,nie on sam.Zreszta wszedzie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś