dixxi 28.01.08, 20:16 Obama to jedybny czlowiek, ktory moze uratowac Ameryke od zapasca, ktora zgotowali Ameryce faszystowscy stalinisci neokoni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixxi Re: Czy na pewno cala (100%) ?? 29.01.08, 20:42 Cala, bo tylko demokraci i antywojenni patrioci sa elita, do tej grupy nalezy 95% akademnikow. Republikanow popiera ok. 25% Amerykanow - glownie balwany i kryminalisci. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Moja opinia na temat pana Obamy. 29.01.08, 03:45 Fascynacja Barakiem Obama przypomina mi trochę entuzjazm wobec Polaka pochodzenia kameruńskiego pochodzenia o nazwisku Simon Mol. Obydwaj są inni niż większość społeczeństw, w których żyją. Obydwaj dawali nadzieję na zmianę na lepsze, zwracali uwagę na zło, które widzieli. Największymi entuzjastkami jednego i drugiego są młode, wykształcone dziewczyny, studentki... Właśnie oglądałem relację ze spotkania Obamy na American University w Waszyngtonie. Setki, jeśli nie tysiące, białych jak snieg panienek z wypiekami na policzkach... Oby sie nie rozczarowały... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyh001 Dziewczyny Obamy oglądają 2 girls 1 cup. 29.01.08, 07:45 www.youtube.com/watch?v=LNto-eHSTEI jeśli ktos nie wie co to za film... zapraszam na en.wikipedia.org/wiki/2_Girls_1_Cup The video features two women defecating and vomiting into a cup, then taking turns consuming the excrement and vomiting into each others' mouths, eliciting sexual arousal from the acts. ten post dedykuje dla wszystkich zwolenników Obamy. www.youtube.com/watch?v=zFa5AmAruNs Odpowiedz Link Zgłoś
krzyh001 Re: Dziewczyny Obamy oglądają 2 girls 1 cup. 29.01.08, 07:52 Wybory zostały sprzedane ! i wszystkie alternatywne media w Ameryce o tym trąbią... www.bostonnow.com/blogs/boston911truthorg/2008/01/09/major-allegations-of-vote-fraud-in-new-hampshire Odpowiedz Link Zgłoś
j-k teoretycznie :) 29.01.08, 21:42 Praktycznie, miast umozliwisc zwyciestwo umiarkowanej Hillary Clinton.... umowzliwi zywciestwo konserwatywnemu Mc Cain´owi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: teoretycznie :) 29.01.08, 21:51 nie zdajesz sobie sprawy ze skali antywojennych nastrojow w USA. McCain to prowojenny rekin neokon. On nie ma szans bez oszustw wyborczych, ktore sie chyba zdarza i wtedy bedzie rewolucja w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Jesli mieszkasz w Stanach to moze wiesz ... 29.01.08, 22:06 dlaczego - takie mam wrazenie - Ron Paul jest od 1-szego dnia ignorowany przez main-stream media w Stanach ?? Te media lansuja od samego poczatku, jesli chodzi o republikanow: Romniego, McCaina, Gulianiego i ... zapomnialem imie (ten ze zlamanym zebem). Czyzby Ron Paul mial za male fundusze i nie stac go na wiecej czasu np. w TV czy moze jego poglady sa nie takie jakie media by chcialy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Jesli mieszkasz w Stanach to moze wiesz ... 29.01.08, 22:24 mysle, ze Ron Paul jest ignorowny z 2 powosow: 1) ze brak mu duzej kasy, 2) ze jest antywojenny i antyestabliszmentowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyh001 4,3 mln $$$ na kampanie Ron Paul w przeciągu 24h 30.01.08, 07:07 > ze brak mu duzej > kasy www.youtube.com/watch?v=H3Yt7JR3iRs Ron Paul zdołał zebrać w przeciągu 24h 4,3 mln $$$ podczas akcji internetowej thisnovember5th.com/ nie jesteście jeszcze na tym etapie żeby zrozumiec że pieniadze nie mają tutaj nic do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jestes w mylnym bledzie :) 30.01.08, 13:35 dixxi napisała: > nie zdajesz sobie sprawy ze skali antywojennych nastrojow w USA. Zdaje sobie sprawe, hloopcze :) Mam dlugoletnich przyjaciol i na West End i na East End :))) Jezeli Hillary odpadnie w konkurencji z Obama - czego Ameryce nie zycze... To Obama nie bedzie mial zadnych szans w konkurencji z Mc Cainem Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. (Socjaldemokrata) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Mylny blad = prawda 30.01.08, 16:28 Doktorze, Zdaje sie, ze poslizgnales sie na swojej polszczyznie/logice. Uzywasz podwojnego zaprzeczenia (mylny blad) a jako doktor wiesz zapewne, ze to oznacza brak bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Meritum :) 30.01.08, 16:38 Powtarzam : - to mi lata i powiewa :) bedac zwolennikiem Hillary, nie martwi mnie zwyciestwo Obamy. Gdyz to oznaza - w konsekwencji - zwyciestwo Mc Caina... Przyznaj sie do (swoich) politycznych problemow :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Meritum :) 30.01.08, 17:08 jak sam czesto piszesz ameryka rzdzi establishment (rada nadzorcza firmy) prezydent jest tylko wyselekcjonowanym managerem. masy chamow do gadania nic nie maja. ktokolwiek nie wygra poliyka usa bedzie taka sama. aby zatrzymac rozwoj chin musza odciac chiny od surowcow z krajow odleglych i napuscic chiny na sasiedzka rosjie w mysl zasady dziel i rzadz. wierze ze rosjanie i chinczcy sa na to za madrzy. czas pracuje na korzysc euroazji. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Meritum :) 30.01.08, 17:14 www.atimes.com/atimes/Middle_East/JA29Ak03.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To opcja :) 30.01.08, 17:57 Zgodna z wizja Brzezinskiego. Czy tak jest i bedzie? Nie wiem. Moje zdanie jest tu podzielone. USA ma (w zapasie) Canade... Rozmawiamy jednak o amerykanskich wyborach. I tu mowie zdecydowanie: wybor Hillary bedzie dla USA najlepszym wyborem. kazdy inny wybor - bedzie wyborem gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: To opcja :) 30.01.08, 18:46 roznice sa niewielkie mozna powiedziec kosmetyczne miedzy wyselekcjonowanymi kandydatami bo problemy stojace przed usa po selekcji prezydenta beda te same. trzeba by sie przyjzec dokladniej kto jest orszaku kandydata, kto bedzie spelnial jakasc funkcje w przyszlej administracji. to moze dac odpowiedz na forme polityki istota pozostanie ta sama. chiny za lat 50 beda potega. fuzja rosyjsko-chinska jesli powstanie bedzie hipermocarstwem. www.janes.com/news/defence/jmr/jmr080109_1_n.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wiem. Ale nie powstanie. :) 30.01.08, 19:46 kyle_broflovski napisał: fuzja rosyjsko-chinska jesli powstanie - bedzie hipermocarstwem. nie powstanie. musisz mi wierzyc na slowo. sojusz taktyczny , nie moze przeobrazic sie w sojuz strategiczny. to znaczy moze. ale nie w tym przypadku. buenas noches. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: wiem. Ale nie powstanie. :) 30.01.08, 20:02 wystarczy przeobrazenie Shanghai Cooperation Organization w euro azjatycki zwiazek en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organization Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: wiem. Ale nie powstanie. :) 30.01.08, 20:55 kyle_broflovski napisał: > wystarczy przeobrazenie Shanghai Cooperation Organization w euro azjatycki zwiazek jasne :) A w czym moge pomoc? podeslac lacinski alfabet , by Rosjanie i Chinczycy mogli sie porozumiec? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi masz prawo do wlasnych opinii 30.01.08, 19:59 a ja uważam, że właśnie Obama, a nie Hillary ma szansę pobić Mc- Kaina ludobojcę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k masz prawo do wlasnych opinii :) 30.01.08, 20:53 i uwazaj dalej :) czarny Prezydentem USA zostac nie moze :)) pisze jasno - czy uproscic? Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: masz prawo do wlasnych opinii :) 30.01.08, 21:57 moze moze, Ameryka juz jest w 50% kolorowa, tak jak Obama. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury. 31.01.08, 07:28 dixxi napisała: > moze moze, Ameryka juz jest w 50% kolorowa, tak jak Obama. bzdury. masz tu dane z roku 1999. wtedy biali stanowili 71 % ludnosci USA. USA. ethnische Gruppenzugehörigkeit 1990, in Mio. 1999, in Mio. Veränderung 1990-99, in % ------------------------------------------------------ Jahr 1990 1999 Änderung (%) Weiße (nicht hispanisch) 188,3 196,2 + 4,2 Afroamerikaner (nicht hispanisch) 29,3 33,2 + 13,3 Hispanics 22,4 31,4 + 40,2 Asiaten / Pazifikländer (nicht hispanisch) 7,0 10,3 + 47,1 Indigene Völker (nicht hispanisch) 1,8 2,0 + 11,1 uwzgedniwszy zmiany, dzisiaj biali stanowia ok. 68-69 % ludnosci USA. na murzyna glosowac nie beda. jezeli demokraci wybiora na swego kandydata Obame, to republikanie (i Mc Cain) maja zwyciestwo jak w banku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi dlaczego wygra demokrata 29.01.08, 22:05 news.bbc.co.uk/2/hi/business/7215351.stm Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ta najwazniejsza elita nie popiera Obamy 31.01.08, 14:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=75079203 Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Ta najwazniejsza elita nie popiera Obamy 31.01.08, 19:47 to nie jest elita, to przestepcza mafia. www.lrb.co.uk/v28/n06/mear01_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiyos Re: Kennedy'owe i cala amerykanska elita popali O 31.01.08, 20:18 Wspaniałe te wybory w USA, czarny kontra kobieta. Lepszej obsady nie moglobyć. Ktokolwiek wygra ( ze wskazaniem na Obamę), będzie git. Albo Afroamerykanin górą, albo kobieta wyzwolona. Przepowiednia...czy już się spełnia? Odpowiedz Link Zgłoś