rena-ta49 29.11.13, 07:02 Andrzejom wszystkiego najlepszego życzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Andrzejki 29.11.13, 07:05 I ja również Wiem ,że spędzę je w domku. Znowu dopadły mię oskrzela. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzejki 29.11.13, 14:08 tropem_misia1 napisała: > I ja również > > > Wiem ,że spędzę je w domku. > > Znowu dopadły mię oskrzela. Tropciu zdrowia życzę! Ja też w domu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Andrzejki 29.11.13, 14:17 To wróżenie z wosku to bajeczki ale za to zabawa przednia zwłaszcza gdy prócz lania wosku polewa się również coś mocniejszego. Pamięta się również wszystkiego dobrego Andrzejom. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzejki 29.11.13, 15:00 Było się młodym ,to w Andrzejki hucznie się bawiono, teraz nich się młodzi bawią Odpowiedz Link
darima_ka Re: Andrzejki 29.11.13, 19:40 Andrzejki są dzisiaj,ale nasz Andrzej,czyli Al jutro obchodzi imieniny? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Andrzejki 29.11.13, 20:46 Reniu a dlaczego tylko młodzi mają się bawić ? ja tam ze swoją na jutro również planujemy sobie jakiś okolicznościowy 'bal murzynów'. Może bez wosku i wróżb za to z piwkiem i soczkiem /żona nietrunkowa/ w tle Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzejki 30.11.13, 07:38 Ja w swoim życiu dużo się bawiłam, teraz co prawda też nie unikam imprez. Jednak wraz z wiekiem i nadchodzącą zimą coraz częściej lenistwo mnie dopada Jakieś kameralne spotkania i drink wolę. Zabawy zostawiam córce Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Andrzejki 30.11.13, 07:42 rena-ta49 napisała: > Ja w swoim życiu dużo się bawiłam, > teraz co prawda też nie unikam imprez. ---------------------- Ja to widzę po Twojej frekwencji na forum, widzę to, widzę! Odpowiedz Link
al.1 Re: Andrzejki 01.12.13, 11:57 Tu też Wszyściusińskim dzięków moc. Wosku nigdy nie lałem. Jedyne co lałem, to gorzałkę. -- Z kaktusów najbardziej lubię tequilę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Andrzejki 01.12.13, 20:47 Na zdrówko ja podobnie jak Andrzej, wosku nie lałem tylko skromnie małą zgrzewkę żywca zaliczyłem i lulu o północy. Za pięć dni kolejna okazja do wychlapania - Mikołajki > To na zdrówko! Odpowiedz Link